![]() ![]() |
Aug 3 2010, 08:16 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,047 Inregistrat pe: 2-March 10 De la: Zalau Membrul Nr.: 57,082 |
Interesant e ca la mine merge binisor. Eu am alte probleme, de genul uite postarea, nu-i postarea, uite utilizatorul, nu-i utilizatorul, da'-s nimica toata pe langa ce aveti voi. Intrebarea e ce browser folositi? La mine merge cu Mozilla. Draga mea eu folosesc Mozilla, dar am incercat si cu Maxtron si si cu explorer. Dar la fel mia facut. La tine e cu magie, nu ma mai joc asa. Tu dece ai hocus pocus si eu numa secunde si antiflood. Nu-i corect. -------------------- atmosfera e ciudata, cand bei numa' apa plata!! |
|
|
|
Aug 3 2010, 08:45 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Me nu-mi merge nici cu Mozilla nici cu IE, 10 secunde si sa intreb administratorul!!
-------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
|
|
|
Aug 3 2010, 01:47 PM
Trimis la
|
|
![]() vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatori Postari: 10,090 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 3 2010, 09:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,047 Inregistrat pe: 2-March 10 De la: Zalau Membrul Nr.: 57,082 |
deci daca nu vatz uitat supt avatarul meu, va zic io ca-s de-aia cu vudu; numa ca nu functioneste decat in cazul meu Deci eu cred ca ai facut ceva wodoo de mere acuma forumul si nu mai tre sa astept 1 sau 10 secunde si nu mai tre sa intreb administratorul. Am zis io ... magic. Nu degeaba ai scris sub avatar vudu iudu. -------------------- atmosfera e ciudata, cand bei numa' apa plata!! |
|
|
|
Aug 3 2010, 10:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Administratori Postari: 8,001 Inregistrat pe: 7-February 06 De la: cu curca la raze Membrul Nr.: 30,225 |
-------------------- Guvi's
Fan n_puiu Lord, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pushed me too far |
|
|
|
Aug 4 2010, 12:50 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
Aug 4 2010, 07:35 AM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 319 Inregistrat pe: 4-April 10 De la: bucuresti Membrul Nr.: 57,605 |
buna dimineata; fetelor explicati-mi si mie cum reusesc sa ajung la ultima postare, de exmp la topicul " ce gatim astazi " la pg 217 . mie mi se deschide mereu prima pagina , degeaba ma duc pe sageata tot la prima pagina revin.
multumesc mult. -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 10:27 AM
Trimis la
|
|
|
bucatar incepator Grup: Membri Postari: 2,277 Inregistrat pe: 27-May 10 De la: oradea Membrul Nr.: 58,475 |
buna dimineata; fetelor explicati-mi si mie cum reusesc sa ajung la ultima postare, de exmp la topicul " ce gatim astazi " la pg 217 . mie mi se deschide mereu prima pagina , degeaba ma duc pe sageata tot la prima pagina revin. multumesc mult. Buna Te rog sa mai incerci o data. Daca nu te directioneaza corect, mai intra inca o data unde vrei sa vezi postarea. Stiu, nu este la indemana. Incercam sa rezolvam cat se poate de repede! Redirectionarea nu se face imediat in cadrul subiectelor unde sunt multe pagini. -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 11:26 AM
Trimis la
|
|
|
bucatar incepator Grup: Membri Postari: 2,277 Inregistrat pe: 27-May 10 De la: oradea Membrul Nr.: 58,475 |
buna dimineata; fetelor explicati-mi si mie cum reusesc sa ajung la ultima postare, de exmp la topicul " ce gatim astazi " la pg 217 . mie mi se deschide mereu prima pagina , degeaba ma duc pe sageata tot la prima pagina revin. multumesc mult. Buna Te rog sa mai incerci o data. Daca nu te directioneaza corect, mai intra inca o data unde vrei sa vezi postarea. Stiu, nu este la indemana. Incercam sa rezolvam cat se poate de repede! Redirectionarea nu se face imediat in cadrul subiectelor unde sunt multe pagini. Te rog sa incerci acum. S-a rezolvat si trebuie sa mearga, sa te redirectioneze unde trebuie. -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 11:50 AM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 319 Inregistrat pe: 4-April 10 De la: bucuresti Membrul Nr.: 57,605 |
din pacate la mine nu merge, indiferent la ce topic intru mai departe de prim apagina nu vrea, chiar daca il directionez eu la alta pagina , mi se deschide tot prima.
-------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 01:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Here's the thing..... Grup: Membri Postari: 4,001 Inregistrat pe: 27-November 08 De la: Away...away...far away... Membrul Nr.: 46,756 |
din pacate la mine nu merge, indiferent la ce topic intru mai departe de prim apagina nu vrea, chiar daca il directionez eu la alta pagina , mi se deschide tot prima. Poate problema ta e asta? http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=554680 -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 03:00 PM
Trimis la
|
|
|
Poate problema ta e asta? http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=554680 ai dreptate, asta a fost " problema'. multumesc mult -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 03:51 PM
Trimis la
|
|
mai care e faza cu skinul werde? Se poate schimba cel portocaliu. E fain ala verde.
-------------------- atmosfera e ciudata, cand bei numa' apa plata!! |
|
|
|
Aug 4 2010, 04:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
mai care e faza cu skinul werde? Se poate schimba cel portocaliu. E fain ala verde. se putea schimba, nu mai stiu daca se poate intrebarea e: daca inca se poate esti sigura, ca la cel verde apar prima data problemele? -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 04:29 PM
Trimis la
|
|
se putea schimba, nu mai stiu daca se poate intrebarea e: daca inca se poate esti sigura, ca la cel verde apar prima data problemele? Nu inteleg ce vrei sa zici................. pe bune. Eu doar am zis ca e fain. Ca nu stiam daca se poate sau nu se poate schimba, Pana nu demult nici nu stiam ca este si verde. -------------------- atmosfera e ciudata, cand bei numa' apa plata!! |
|
|
|
Aug 4 2010, 04:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
Nu inteleg ce vrei sa zici................. pe bune. Eu doar am zis ca e fain. Ca nu stiam daca se poate sau nu se poate schimba, Pana nu demult nici nu stiam ca este si verde. numai un admin poate schimba skinul, dar nu stiu daca se mai poate ziceam ca cei care au skinul verde au mai multe probleme tehnice decat cei cu skinul portocaliu (probleme cu forumul, nu in viata de zi cu zi) -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2010, 04:42 PM
Trimis la
|
|
numai un admin poate schimba skinul, dar nu stiu daca se mai poate ziceam ca cei care au skinul verde au mai multe probleme tehnice decat cei cu skinul portocaliu (probleme cu forumul, nu in viata de zi cu zi) Aaaaaaaaa, acuma am inteles. Multumesc frumos de lamurire. Saru'mana -------------------- atmosfera e ciudata, cand bei numa' apa plata!! |
|
|
|
Aug 9 2010, 07:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Fregmentez hevelenderu' ! Grup: Membri Postari: 5,351 Inregistrat pe: 24-May 07 De la: Braila Membrul Nr.: 37,851 |
numai un admin poate schimba skinul, dar nu stiu daca se mai poate ziceam ca cei care au skinul verde au mai multe probleme tehnice decat cei cu skinul portocaliu (probleme cu forumul, nu in viata de zi cu zi) Ba eu am skin verde cu buburuza si-n afara de faza cu refreshatul des, alta problema majora n-am mai avut! -------------------- Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
FAN n_puiu de la GLAVACIOC incoace, inspre zilele noastre si forever! Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!! |
|
|
|
Aug 9 2010, 07:51 PM
Trimis la
|
|
Ba eu am skin verde cu buburuza si-n afara de faza cu refreshatul des, alta problema majora n-am mai avut! si eu tot verde am si nici acum nu-mi merge functia search din prima iar saptamana trecuta nu vedeam ultimele postari - si multi cu skin verde s-au plans de asta -------------------- |
|
|
|
Dec 1 2010, 12:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,009 Inregistrat pe: 28-November 10 De la: Bacau Membrul Nr.: 62,310 |
Doamna!Doamna!Doamna!!!!2 deshte-n aer,2 deshte-n aer...Am voie?!Am voie?...Acum imaginati-va moaca unui copchil obraznic.
Maine vin cu placintele de v-am tot amenintat,dar nu stiu unde sa le postez,pt. ca sunt mai multe,sper sa am toti pasii la reteta dar cate unul s-ar putea sa mai lipseasc,eu m-am gandit si mi-ar placea sa le strang eu buchet,intr-un topic pe care l-asi intitula:''la placinte inainte''unde fiecare isi poate da cu parerea despre ele si expune propria reteta cu sau fara imagini,si cum face acelasi fel de placinta dupa gustul si imaginatia proprie.Eu m-am gandit ca ar fi nimerit topicul la dulciuri nu in imagini,pt. ca eu am mai multe retete care se regasesc probabil pe forum dar eu le-am facut putin mai altfel,in plus sunt mai multe si timpul meu e limitat,nu pot sa lipesc pe fiecare unde mai e si alta,de exemplu poale-n brau,apoi mai prind ceva timp ma duc la una cu foi,asi monitoriza pt. un timp topicul si de la imagini si de dulciuri,aparand asa cand imi tuna mie ca paduchele in frunte,tot aparand aculo-n vf. plopului si eclipsand celelalte fete care participa la alte discutii,asa ca intr-un topic buchet,''la placinte inainte'' asi mai posta cate una cand am timp si fetele ar sti exact ce se intampla acolo,nu ar trebui sa raspund la mai multe topice,asta daca mi-ar raspunde cineva normal.Ideea e ca nu vreau sa intru cu bocancii in forum si tocmai deaceea cer permisiunea si opinia voastra.Ar fi ca si cum hai fetelor scoateti-va umbrela ca ploua cu placinte. Va dau si o anteprima ca sa stiti exact despre ce e vb. si sa ma indrumati voi daca ideea mea nu a fost buna sau nu corespunde.Multumesc frumos,si scuze dar vreau sa procedez cum e mai bine. Deci topicul meu ar fi la dulciuri nu in imagine si s-ar intitule:''La placinte inainte'',fiecare isi poate expune si reteta lui sau doar gustul propriu sau pareri,sfaturi si tipsuri.Eu la acest topic asi lucra cand am timp la calculator ca am si placinte cu multi pasi si altele doar poza finala si sectiune. Banalele poale-n brau,le cam stim cu toti,dar eu din aceeasi reteta fac si alta forma de trandafir pe care o stiu de la bunica mea... ![]() ![]() ![]() ![]() Aici o placinta cu branza cu foi,tot mai altfel zic eu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dupa ce ati vazut doar 2 dintre ele ce parere aveti?Va rog frumos sa-mi raspundeti pana maine daca aveti timp ca sa stiu ce sa fac.Multumesc frumos. |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|