![]() ![]() |
Mar 6 2008, 04:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
Multumesc. -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Mar 6 2008, 05:28 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 29-December 07 Membrul Nr.: 40,622 |
nu stiu daca problema vine din calculatorul meu (oi fi apasat pe ceva...) sau de pe site; cert e ca la orice subiect apare primul mesaj, apoi celelalte insirate in jos, trebuie sa le deschid separat, nu le pot vizualiza ca pana acum; din cate stiam topicul "torturile noastre " avea peste 200 pag, acum imi arata doar 56
|
|
|
|
|
|
|
Mar 6 2008, 05:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,924 Inregistrat pe: 12-December 01 Membrul Nr.: 1,338 |
|
|
|
|
Mar 6 2008, 06:02 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 29-December 07 Membrul Nr.: 40,622 |
Acest mesaj a fost editat de anasia: Mar 6 2008, 06:02 PM |
|
|
|
Mar 7 2008, 09:37 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Mar 7 2008, 03:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
la Am o nelamurire. Pai mai sunt vreo 7 topicuri doar in primele pagini din 'Tehinici, ustensile, ingrediente' care nu au fost mutate. Ba mai mult, ai sarit in ajutor si ai inceput cu intrebarea: -"Pai tu ce vrei sa stii?"...si alte explicatii mai mult sau mai putin interesante.... Cu ce a deranjat topicul meu? Uite, despre aceste 7 topicuri este vorba: mop H2O Cunoasteti acest robot? THERMOMIX Gril-George Foreman... robot Braun Slow-cooker sau crockpot robot Braun K700 aparat pentru facut inghetata etc. -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Mar 7 2008, 07:19 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
N-a deranjat nimic, nu e vorba de nici un deranj aici ci doar de incadrarea mesajelor in subforumurile existente.
In exemplele tale lumea discuta si-si da cu parerea, povesteste ce face cu produsul respectiv. Mesajul tau are o intrebare si un link si gata. Ti l-am mutat inapoi la Tehnici daca asta te face fericita. |
|
|
|
Mar 7 2008, 07:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Mudjahista,unele din topicurile alea,de exemplu cel cu grillul foreman(subiectul meu),a fost la Am o nelemurire,apoi dupa ce am gasit si cumparat aparatul,am facut ..retete,prezentat aparatul,ingrediente si tehnici(adica cum se lucreaza cu el,dupa umila mea parere,si din experienta proprie si personala),l-am mutat la tehnici..pentru ca asta arata TEHNICI,USTENSILE si INGREDIENTE.
ma rog..postati unde vreti.. -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Mar 7 2008, 11:14 PM
Trimis la
|
|
N-a deranjat nimic, nu e vorba de nici un deranj aici ci doar de incadrarea mesajelor in subforumurile existente. In exemplele tale lumea discuta si-si da cu parerea, povesteste ce face cu produsul respectiv. Mesajul tau are o intrebare si un link si gata. Ti l-am mutat inapoi la Tehnici daca asta te face fericita. In exemplele mele se discuta cam tot ce s-ar putea discuta si in topicul meu. Uite un exemplu si dupa aceea am incheiat subiectul si iti multumesc ca l-ai mutat inapoi. Intr-un topic pe care se pare ca l-am omis a-l exemplifica, se incepe tot cu o intrebare: "Ce parere aveti de masina de facut paine? As vrea sa-mi cumpar si eu una dar am auzit ca nu ar fii prea grozave". DUPA acest mesaj au urmat discutiile de care zici tu mai sus. SI dupa mesajul meu din topicul 'My Rotisserie', probabil ca o sa vina cineva sa-si dea cu parerea si sa povesteasca ce face cu produsul respectiv. P.S. Adriana, -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Mar 7 2008, 11:19 PM
Trimis la
|
|
Mudjahista,unele din topicurile alea,de exemplu cel cu grillul foreman(subiectul meu),a fost la Am o nelemurire,apoi dupa ce am gasit si cumparat aparatul,am facut ..retete,prezentat aparatul,ingrediente si tehnici(adica cum se lucreaza cu el,dupa umila mea parere,si din experienta proprie si personala),l-am mutat la tehnici..pentru ca asta arata TEHNICI,USTENSILE si INGREDIENTE. ma rog..postati unde vreti.. Maya, eu inca nu sunt aclimatizata cu tot culinarul DAR, cand am deschis topicul am rasfoit un pic paginile si apoi mi-am zis, ca cel mai potrivit ar fi la tehnici. Bineinteles ca nu mi-am zis-o din experienta, ci doar din convictiune certa (personala). Pe viitor probabil ca o sa va intreb inainte de a deschide un topic, ca sa evit orice discutie de acest gen. Iti multumesc si tie ca topicul a ajuns la locul lui (loc care, o sa-si gaseasca sfarsitul printre ultimele pagini Multumesc fetele -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Mar 8 2008, 05:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Multumesc fetele Cu placere,si toate cele bune de 8 Martie -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Mar 9 2008, 10:01 PM
Trimis la
|
|
Cu placere,si toate cele bune de 8 Martie Multumesc Maya Toate cele bune si din partea mea -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Mar 18 2008, 10:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Planetareasa Grup: Membri Postari: 2,410 Inregistrat pe: 4-February 07 De la: Undeva in Africa Membrul Nr.: 36,361 |
Am deschis un topic aseara. Se numea "medic nutritionist in Constanta?". Nu il mai gasesc. Pe off topic nu mai e, pe topicurile mele iar nu e...unde sa il mai caut?
-------------------- |
|
|
|
Mar 18 2008, 11:44 AM
Trimis la
|
|
![]() uuummmm Grup: Membri Postari: 2,126 Inregistrat pe: 2-June 04 De la: Biucarest - Tara Miticilor Membrul Nr.: 14,757 |
Am deschis un topic aseara. Se numea "medic nutritionist in Constanta?". Nu il mai gasesc. Pe off topic nu mai e, pe topicurile mele iar nu e...unde sa il mai caut? eu il vad la off topic http://www.culinar.ro/forum/continut/Off-T...-in-Constanta-/ -------------------- kill all my demons, and my angels might die too
|
|
|
|
Mar 18 2008, 12:15 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Mar 20 2008, 01:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 214 Inregistrat pe: 28-November 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5,585 |
Ce s-a intimplat cu peruzele ca n-o mai vad pe aici ? Cred ca am ramas eu mult in urma
-------------------- Cand Dumnezeu inchide o usa, deschide undeva o fereastra !
|
|
|
|
Apr 8 2008, 02:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
Nedumerirea mea este aceea ca nu mai reusesc sa inserez un link in mesajele mele - de fapt reusesc, dar in loc sa se deschida acolo unde doresc, se deschide prima pagina a forumului. Am procedat la fel ca si in alte prilejuri, cand a functionat perfect: am dat click pe "insereaza obiect", apoi click pe "adauga topic link". La "option text" am dat paste la adresa paginii care doream sa se deschida iar la "content text" am scris.. ma rog, ce voiam sa se vada in mesaj. Unde e anomalia?
-------------------- |
|
|
|
Apr 8 2008, 02:14 PM
Trimis la
|
|
test separat
POSTUL LAUREILAURENTIU-CLICK AICI! BLOGUL MEU-CLICK AICI ! BASTONASELE CU PARMEZAN test link în text : Deci,începem cu link de la postul tau POSTUL LAUREILAURENTIU-CLICK AICI! ,urmat de un link care duce spre blogul meu BLOGUL MEU-CLICK AICI ! ,si în final,un alt link care duce la reteta Laurei_A BASTONASELE CU PARMEZAN sau asa : Deci,începem cu link de la postul tau,urmat de un link care duce spre blogul meu ,si în final,un alt link care duce la reteta Laurei_A Deci,functioneaza perfect. -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Apr 8 2008, 02:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 796 Inregistrat pe: 16-January 08 Membrul Nr.: 40,960 |
Laura incearca si asa cum e explicat Aici
-------------------- |
|
|
|
Apr 8 2008, 02:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
Mukltumesc, urmand explicatiile Artemisei functioneaza tarasenia, dar nu inteleg de ce nu mai merge cu "insereaza..." in fine, nu e important, bine ca merge asa! Multumesc, Getut!
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|