2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> cum se prepara hrisca?
Getut
mesaj May 29 2008, 02:05 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 797
Inregistrat pe: 16-January 08
Membrul Nr.: 40,960



Na, si hrisca mea arata ca in poza Cristinei adica a "inforit" si s-a despielitat, am gatit-o ca pe pilaf fara carne dupa reteta de pe pachetul ei.
Deci asa trebuie sa arate ea fiarta, nu am extra-gatit-o io mellow.gif
Imagine Atasata

Cred ca mi-ar fi placut mai mult asa cum zice Sabe_Li mai ales ca prezentare dar si ca gust.
CITAT(Sabe Li @ Nov 9 2007, 10:25 AM) *
Asa cum m-a invatat vanzatorul de la magazinul cu produse naturiste, hrisca se poate prepara lasand-o pur si simplu in apa cateva ore. Se inmoaie perfect, pare fiarta.


Cine a mai mancat fiarta? nu vi se pare ca are un miros anume... care mie imi aduce un pic cu plasticul incalzit?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
enter
mesaj Jun 8 2008, 04:58 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 249
Inregistrat pe: 23-February 08
De la: Canada
Membrul Nr.: 41,722



CITAT(Getut @ May 29 2008, 05:05 AM) *
Deci asa trebuie sa arate ea fiarta, nu am extra-gatit-o io mellow.gif
Imagine Atasata


Eu am mancat fiarta si dupa parerea mea,e putintel " extra-gatita" . Ideea e ca oricat o vei fierbe, chiar daca se face terci, mijlocul tot mai tare ii ramane.
La o fierbere normala, ea se exfoliaza in cea mai mare parte, dar nu toata. Ar trebui sa ramana piramidutele alea de sine statatoare, dar inflorite ca orezul fiert. Nu stiu sa iti spuna la ce temperatura si cat timp trebuie fiarta, dar stiu sa iti spun ca firbe mult mai repede decat orezul ( trebuie sa le firb in cratite separate si apoi sa le amestec, dupa ce le scrug bine ).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Getut
mesaj Jun 8 2008, 05:34 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 797
Inregistrat pe: 16-January 08
Membrul Nr.: 40,960



Am fiert-o 15 min - asa scria pe pachet, i-am ascultat dry.gif (nu mai gatisem hrisca).
Era foarte moale si in interior (oarecum sfaramicioasa), prea moale pentru gustul meu.
Si zici ca se exfoliaza ... nu-mi place asta.
Poate o sa-mi fac curaj si o sa incerc sa o las la inmuiat, dar cum inca ma urmareste mirosul acela "specific" nu cred ca o sa am o intalnire prea curand cu d-na hrisca.
Thx Enter smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alemarver
mesaj Jun 9 2008, 07:18 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 59
Inregistrat pe: 17-February 07
Membrul Nr.: 36,578




si eu am gatit hrisca si impresia mea..... n-o sa ma mai intalnesc never cu ea:(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
enter
mesaj Jun 9 2008, 08:19 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 249
Inregistrat pe: 23-February 08
De la: Canada
Membrul Nr.: 41,722



Incearca varianta cu hrisca lasat ala inmuiat, si nu va avea acel miros specific, dar in schimb, va avea alt gust ....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 23rd October 2014 - 03:04 PM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare