Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Nov 13 2007, 04:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,262 Inregistrat pe: 13-February 03 De la: INDIANA Membrul Nr.: 6,686 |
Tare faine in interior asa ca iti respect reteta cand le fac O intrebare , am citit eu pe aici sau stiu din alta parte ca tot suntem la gogosi , cine stie reteta de gogosi de se pune aluatul cu lingura in ulei asa e de moale ????????? -------------------- |
|
|
|
Nov 13 2007, 05:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,684 Inregistrat pe: 16-March 06 De la: bucale Membrul Nr.: 30,823 |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 13 2007, 06:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
-------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 13 2007, 06:13 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Suspendat Postari: 3,131 Inregistrat pe: 5-December 04 De la: - Membrul Nr.: 19,157 |
|
|
|
|
Nov 13 2007, 06:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,684 Inregistrat pe: 16-March 06 De la: bucale Membrul Nr.: 30,823 |
sunt super bune |
|
|
|
Nov 13 2007, 06:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
te asteptam Maya sunt super bune mai pe sara.Înca nu-s micsorate -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 13 2007, 06:15 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Nov 13 2007, 07:51 PM
Trimis la
|
|
Am revenit cu gogosile.
Poca,bune-bune rau!NEAPARAT! sa le încerci cu coaja de lamîie! Dupa ce mi-am pregatit tot.. Mi-am adus aminte ca mi-a dat cineva o lamîie acu o saptamîna. O lamîie din casa(copac de coridor Gustul de lamîie da kikul kikului(parerea mea) (eu am pus cele doua oua,împreuna cu galbenusul..sa nu stea singur ![]() ![]() Aluatul m-a încîntat.Desi moale pufos,s-a desprins de pe peretii bolului. Mirosea super ![]() Cred ca am pus prea putina faina,la întins,ca la dezlipit de pe masa de lucru,le-am cam deformat. ![]() Deci,dupa cum vedeti,nu au iesit perfect rotunde,dar asta nu a influentat gustul ![]() Pe partea ai'lalta ![]() Mi-au iesit o gramada.O parte am pudrat,o parte nu . ![]() ![]() sectiune ![]() Pufoase si reci si fierbinti..si calde. Denise spera sa ramîna pîna dimineata macar doo,sa-si ia la scoala Thx ,Pocalina -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 13 2007, 08:26 PM
Trimis la
|
||
![]() vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatori Postari: 10,090 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
..... Prajitureste, prajitureste, prajitureste de nu se mai opreste....
Senchiu Poca si senchiu Marbella -------------------- |
|
|
|
||
Nov 13 2007, 09:57 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
faine Pocaaaaaaaa!!!!! Zici ca miroase si monitorul a gogosi Tare faine in interior asa ca iti respect reteta cand le fac O intrebare , am citit eu pe aici sau stiu din alta parte ca tot suntem la gogosi , cine stie reteta de gogosi de se pune aluatul cu lingura in ulei asa e de moale ????????? respecta reteta si n-o sa dai gres, bilivmi reteta gogosilor care s epun la prajit cu lingura n-o am, desi mi-ar fi placut s-o am si p-aia. |
|
|
|
Nov 13 2007, 10:08 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
cosmina, gogosile noastre zici ca-s gemene... aceeasi rotunjime, aceasi culoare, aceleasi cretzuri pe ele
foarte misto ti-au iesit, am avut ceva emotii pana ai aparut cu ele, mai ales ca ai zis ca-i prima oara cand faci gogosi. p.s.- mortala poza cu cainele maya - merci ca ai facut cu coaja rasa de lamaie, asa era si-n reteta originala, acum barem stiu ca ies si mai bune asa. Sant bune si a doua zi, la mine au mai ramas 2 azi dimineatza, si le-au mancat fetele cu lapte. droopina - acolo-n castron vaz bradutzi, inimi? daca da, atunci moama Acu' pe seara mi-au cerut copii gogosi sa le mai dau si le-am zis ca fac sambata dimineatza pt micu' dejun. De-abea astept, am vazut acu' pe-ale voastre si iar mi s-a facut pofta de gogoshi ! |
|
|
|
Nov 13 2007, 10:39 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 435 Inregistrat pe: 5-February 07 Membrul Nr.: 36,381 |
O intrebare , am citit eu pe aici sau stiu din alta parte ca tot suntem la gogosi , cine stie reteta de gogosi de se pune aluatul cu lingura in ulei asa e de moale ????????? Gogosi din aluat pripit Si mai am o reteta de gogosi cu iaurt in aluat, daca intereseaza pe cineva. Acest mesaj a fost editat de Beppo: Nov 13 2007, 10:44 PM |
|
|
|
Nov 13 2007, 11:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,262 Inregistrat pe: 13-February 03 De la: INDIANA Membrul Nr.: 6,686 |
Gogosi din aluat pripit Si mai am o reteta de gogosi cu iaurt in aluat, daca intereseaza pe cineva. Mersi Beppo , dar nu asa ceva stiam, era foarte asemanator cu cel de cozonac dar voiam cantitati, adica si asta suna bine dar nu era un aluat oparit. Voi ma innebuniti cu pozele voastre si azi n-am vreme de gogosi Acest mesaj a fost editat de SIMONA.B: Nov 13 2007, 11:21 PM -------------------- |
|
|
|
Nov 13 2007, 11:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Anti-pitzi Grup: Membri Postari: 3,086 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Mica's world :) Membrul Nr.: 28,890 |
Acum imi pare rau ca nu i-am cerut niciodata reteta, desi parca imi aduc aminte ca ea folosea aluatul de cozonac. Dar cum mie nu imi ies aluaturile dospite.....o sa le admir doar in poza Pai e aluat de cozonac Din aluatul ramas noi il faceam covrigi -------------------- A sosit Samburel - David, 2 noiembrie 2009!!!
|
|
|
|
Nov 14 2007, 07:46 AM
Trimis la
|
|
![]() vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatori Postari: 10,090 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
droopina - acolo-n castron vaz bradutzi, inimi? daca da, atunci moama Yep, ai vazut bine Si apropo, m-am trezit pe la 6 juma cu gandul la gogosi. Guess what! M-am batut cu sotul pe ultimele doo gogosi Senchiu again! Am pus reteta sub un magnetel de frigi, sa-mi sara in oki -------------------- |
|
|
|
Nov 14 2007, 09:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,603 Inregistrat pe: 13-August 04 De la: Cluj-Napoca Membrul Nr.: 16,276 |
reteta de la bunica ta e la fel cu asta ? eu prefer retetele vechi, alea-s probate si paraprobate de toti stramosii da, singura diferenta e ca la cantitatea asta de aluat pun doar 2 galbenusuri -------------------- |
|
|
|
Nov 14 2007, 09:52 AM
Trimis la
|
|
[quote name='Pocahontas' date='Nov 13 2007, 10:08 PM' post='406645']
cosmina, gogosile noastre zici ca-s gemene... aceeasi rotunjime, aceasi culoare, aceleasi cretzuri pe ele foarte misto ti-au iesit, am avut ceva emotii pana ai aparut cu ele, mai ales ca ai zis ca-i prima oara cand faci gogosi. p.s.- mortala poza cu cainele am mancat acum cititnd mesajele 2 gogosi si sunt bune si acum imi place ca nu au gust de ou pai catelu a mancat si el o gramada,eu ii dadeam pe o parte si barbatamiu pe alta+ca muscam din una si ii dadeam lui restu dupa ce-a mancat atatea gogosi |
|
|
|
Nov 14 2007, 10:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,324 Inregistrat pe: 24-March 04 De la: aici Membrul Nr.: 12,977 |
|
|
|
|
Nov 14 2007, 11:14 AM
Trimis la
|
|
droopi, felicitari pt victoria impotriva lu' barbati-tu' , imi place ca esti hotarata si stii ce vrei
cosmina, haios rau cainele tau cum doarme cu ursu' langa el cali - chestiile alea sant grilele de aerisire de la caloriferul care este sub frontul de lucru. Poze cu bucataria noua n-am pus, ca nu stiam ca intereseaza. Daca vrei, pun maine, si fac pozele azi. |
|
|
|
Nov 14 2007, 11:29 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,324 Inregistrat pe: 24-March 04 De la: aici Membrul Nr.: 12,977 |
cali - chestiile alea sant grilele de aerisire de la caloriferul care este sub frontul de lucru. Poze cu bucataria noua n-am pus, ca nu stiam ca intereseaza. Daca vrei, pun maine, si fac pozele azi. [/quote] Am pricepit, mucias grasias |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|