Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Feb 22 2010, 12:17 AM
Trimis la
|
|
![]() vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatori Postari: 10,090 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
moaaaaaaaaaaa, ce misto ti-au iesit ! bulbucate si rotunde, de ce zici fata ca ai toate mainile stangi ? multam de poza cu dedicatzion, muah Si eu m-am mirat ca au iesit asa bulbucate. Mai ales la cum au fost facute... -------------------- |
|
|
|
Mar 6 2010, 07:48 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
![]() ![]() astea-s gogosile mele, foarte fain au iesit cand am vazut cum se umfla mi-era sa nu pocneasca data viitoare o sa le umplu, acum n-am avut timp sa traiesti, Poca! -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2010, 12:54 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
Mar 7 2010, 10:57 AM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
sa traiesti si tu, ptiu sa nu le deochi, ti-au iesit misto ! gata, esti gogosareasa de elita da, deci ieri am mancat gogosi si m-am uitat la desenEA animate, ghici la ce? la pocahontas.. deci da, numai cu gandul la tine am fost -------------------- |
|
|
|
Mar 7 2010, 02:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 428 Inregistrat pe: 20-June 08 De la: PH-RO Membrul Nr.: 43,849 |
-------------------- Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cânt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!
|
|
|
|
Mar 7 2010, 08:38 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
da, deci ieri am mancat gogosi si m-am uitat la desenEA animate, ghici la ce? la pocahontas.. deci da, numai cu gandul la tine am fost d-aia am sughitzat io usor Şi eu am făcut azi gogoşile tale. Calitatea pozelor lasă de dorit, însă nu şi a gogoşilor. ba' mie-mi plac poze, sa va fie de bine |
|
|
|
Apr 11 2010, 06:42 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 109 Inregistrat pe: 10-April 07 De la: pe langa Chicago... Membrul Nr.: 37,342 |
Sarut mana pentru reteta! Le-am facut azi si am mancat cu totii cu o placere deosebita (noi doi si vecinii americani cu copiii!).
Eu am facut si simple, si umplute cu marmelada (caci asta am avut in casa) pentru ca am vrut sa le incerc si asa. Iar ca marime, le-am taiat cu un pahar cu gura mare de tot, ca sa iasa mari gogosile. Si aici dovada, cu ce a mai ramas dupa ce am mancat o tura si eram deja cu burtile pline. Cele din poza or sa aiba sansa sa se manance reci ![]() ![]()
|
|
|
|
Apr 11 2010, 11:22 PM
Trimis la
|
|
Sarut mana pentru reteta! Le-am facut azi si am mancat cu totii cu o placere deosebita (noi doi si vecinii americani cu copiii!). Eu am facut si simple, si umplute cu marmelada (caci asta am avut in casa) pentru ca am vrut sa le incerc si asa. Iar ca marime, le-am taiat cu un pahar cu gura mare de tot, ca sa iasa mari gogosile. Si aici dovada, cu ce a mai ramas dupa ce am mancat o tura si eram deja cu burtile pline. Cele din poza or sa aiba sansa sa se manance reci cu placere te-ai orientat bine cu vecinii, se stie ca americanii sunt mari amatori de donuts eu le-am mai umplut si cu Nutella, sunt misto si-asa |
|
|
|
Apr 20 2010, 09:57 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 20-April 10 Membrul Nr.: 57,855 |
eu am acum aluatul lasat la crescut in 15 minute trebuie sa ma duc sa vad ce a iesit .... aluatul meu framantat ... nu arata atat de frumos ... era cum sa zic io .... cam din multe bucatele ... nu era omogen .... m am chinuit sa il framant ce i drept in final l am aranjat frumos si l am urcat pe dulao .. (asa face buni)
Doamne ajuta ! sa iasa! eu sunt insarcinata si pofticioasa ... astept sa vad ce am facut ... oricum o sa mananc una orice ar fi |
|
|
|
Apr 21 2010, 02:58 AM
Trimis la
|
|
eu am acum aluatul lasat la crescut in 15 minute trebuie sa ma duc sa vad ce a iesit .... aluatul meu framantat ... nu arata atat de frumos ... era cum sa zic io .... cam din multe bucatele ... nu era omogen .... m am chinuit sa il framant ce i drept in final l am aranjat frumos si l am urcat pe dulao .. (asa face buni) Doamne ajuta ! sa iasa! eu sunt insarcinata si pofticioasa ... astept sa vad ce am facut ... oricum o sa mananc una orice ar fi bun venit daca aluatu' era din multe bucatele, atunci e clar ca ai pus prea multa faina |
|
|
|
Apr 21 2010, 01:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 629 Inregistrat pe: 28-September 08 De la: Capitala Europeana... Bucuresti ;) Membrul Nr.: 45,394 |
Ete d-astea o sa fac si io... Da' sa ma duc sa cumpar drojdie
-------------------- |
|
|
|
Apr 21 2010, 03:09 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Apr 23 2010, 01:49 PM
Trimis la
|
|||||
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 629 Inregistrat pe: 28-September 08 De la: Capitala Europeana... Bucuresti ;) Membrul Nr.: 45,394 |
Aseaaaa...
Le-am facut ! Au iesit miro... Dovezi : Chelu', doar ca din profil : ( este etapa fara de care gogoasa nu iese ca a ta Gogosili : ( fataaaa ! da' repede se mai fac ! si faza cea mai grea ? sa le intorci Ajutorul : Si ''gogosili'' ajutorului : ( obs. : gogosili lui stau in dreapta soferului in masinuta alba Sar'na Poca !!! -------------------- |
||||
|
|
|||||
Apr 23 2010, 03:06 PM
Trimis la
|
|
iassmyna, cu asa ajutor sa tot faci gogosi
imi place chelu' modelat de tine, am vazut ca are buza de jos rasfranta, deci e un chel mai bosumflat, of gogosile ti s-au bulbucat frumos la copt, cre'ca faptu' ca ai intins aluatu' cu masinutele, a avut un cuvant greu de spus sa va fie de bine |
|
|
|
Apr 23 2010, 03:25 PM
Trimis la
|
|
iassmyna, cu asa ajutor sa tot faci gogosi imi place chelu' modelat de tine, am vazut ca are buza de jos rasfranta, deci e un chel mai bosumflat, of gogosile ti s-au bulbucat frumos la copt, cre'ca faptu' ca ai intins aluatu' cu masinutele, a avut un cuvant greu de spus sa va fie de bine Multumim tare !!! -------------------- |
|
|
|
Apr 26 2010, 09:24 AM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 77 Inregistrat pe: 4-July 07 Membrul Nr.: 38,189 |
Deci, nu ma dezmint:
pas cu pas: 1. ![]() 2. fara kel nu se poate: ![]() 3.si rezultanta: ![]() un pic de off topic: am lucrat mai nene la ele de m-au vazut vecinii din blocul de vis-a vis!-nu mi-am pus perdele inca in terasa- si colegul meu de serv care locuieste in vecini-imi da "raportul" cu ce am mai facut! Ce sa mai, de cateva uichenduri sunt in activitati intense-ba paine cu masline, ba rulada, ba gogoase infuriate!-sar'na Poca! |
|
|
|
Apr 28 2010, 08:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 70 Inregistrat pe: 22-March 07 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 37,045 |
|
|
|
|
Apr 28 2010, 11:08 PM
Trimis la
|
|
ofe, vad ca ai prestat si-n alte forme, sa-ti fie de bine
|
|
|
|
May 1 2010, 04:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 366 Inregistrat pe: 2-December 09 Membrul Nr.: 55,630 |
In sfarsit am facut si eu gogosi,(tot vizionand reteta imi ploua in gura!!!)
Poca ,astept nota!!!! ![]() ![]() Am respectat intocmai reteta,asta ca sa stii Au iesit super!!! |
|
|
|
May 1 2010, 11:56 PM
Trimis la
|
|
In sfarsit am facut si eu gogosi,(tot vizionand reteta imi ploua in gura!!!) Poca ,astept nota!!!! Am respectat intocmai reteta,asta ca sa stii Au iesit super!!! Inna, nota 10 ! nu sta jos, si iesi in fata clasei ca sa te dau exemplu si celorlalte deci sunt bulbucate corect , pufosenia o zaresc de-aici iar crizantemele albe dau gogosilor o gingasie aparte aplauze !! |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|