Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
May 2 2010, 01:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 366 Inregistrat pe: 2-December 09 Membrul Nr.: 55,630 |
Inna, nota 10 ! nu sta jos, si iesi in fata clasei ca sa te dau exemplu si celorlalte deci sunt bulbucate corect , pufosenia o zaresc de-aici iar crizantemele albe dau gogosilor o gingasie aparte aplauze !! si eu am crezut ca primesc un premiu!!! mersi de 10!!!! |
|
|
|
May 3 2010, 01:34 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
sa traiesti, sa infloresti
|
|
|
|
|
|
|
May 6 2010, 07:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 712 Inregistrat pe: 9-February 06 De la: La mijloc de codru des Membrul Nr.: 30,249 |
Acest mesaj a fost editat de YOYO: May 6 2010, 07:14 PM |
|
|
|
May 9 2010, 01:43 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
Poca I LAV YYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Tocmai ce am terminat gogosile care le-am facut pentru first time in viata mea (am mai incercat odata ceva reteta instant care instant a mers la gunoi tu tzucute-as, unde-s gogoasili ? mi-s bucuruasi tari ca ti-au iesitara tu fata ! tu zi unde ie pozica , a ? |
|
|
|
May 9 2010, 10:24 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 428 Inregistrat pe: 20-June 08 De la: PH-RO Membrul Nr.: 43,849 |
...eu le-am mai umplut si cu Nutella... O întrebare: cum ai făcut de le-ai umplut? E acelaşi procedeu ca la langoşi, se pune umplutura, apoi se lipesc marginile? N-am făcut niciodată gogoşi umplute. Doar simple. Mă ispiteşte să încerc şi n-aş prea vrea să mă trezesc că la prăjit îmi curge ciocolata sau genul...sau ce-o fi. -------------------- Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cânt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!
|
|
|
|
Sep 19 2010, 08:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Stralucitoareo, numai tu esti capabila sa ma determini sa incerc chestiuni legate de aluaturi.
Ca sa vezi cat sunt de recunoscatoare o sa-ti spun o poveste: azi nuapte pe la orele 1.56 a.m. cineva m-a santajat sentimental ca sa-i fac gogosi cum i-am mai facut eu acum vreo luna.Eu am oftat, am zis ceva in barba, intrucat gogosile de-acum o luna trebuiau sa fie papanasi, iar talentul meu si-a dat adevarata masura, dupa cum se observa. Asa ca pe la 09.00 am ma uitam dupa retete de gogosi. Si ghici la care m-am fixat?? Ai ghicit. Am trecut prin multe obstacole, cum ar fi faptul ca nu aveam 500 gr de faina. Am incercat sa aplic regula de 3 simpla, dar cum eu cu matematica sunt amarnic de divortata, dupa ce am terminat liceul, am inceput sa fac aproximari dupa cum credeam eu c-ar trebui sa dea dupa virgula. Calculul nu a fost asa de gresit cum ma temeam, dar cum eram adormita n-am pastrat nici un strop de faina pentru infainat. Am zis ceva de diverse chestii care mi-au trecut prin cap, am uns blatul ulei, m-am uns si eu pe maini, l-am framantat, am uns si paharul pe care l-am folosit la decupat, si eram ferm convinsa ca o sa iasa o aiureala. Nu l-am lasat la dospit 30 de minute ca am uitat de el vreo 50, pe masa uleiata, mi-a fost frica sa-l las mai mult de 10 minute. Ba daca tot eram in plin experiment, am pus si magiun de caise in 3 gogosi. Rezultat final: ![]() sectiune: ![]() Am spus toata povestea ca sa se inteleaga de catre toti ca si daca mai dai gres la cate ceva, reteta asta iese sigur. Acum chiar m-am ambitionat sa le fac cu diverse umpluturi. Dar numai daca am destula faina. -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Sep 19 2010, 09:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
Stralucitoareo, numai tu esti capabila sa ma determini sa incerc chestiuni legate de aluaturi. Ca sa vezi cat sunt de recunoscatoare o sa-ti spun o poveste: azi nuapte pe la orele 1.56 a.m. cineva m-a santajat sentimental ca sa-i fac gogosi cum i-am mai facut eu acum vreo luna.Eu am oftat, am zis ceva in barba, intrucat gogosile de-acum o luna trebuiau sa fie papanasi, iar talentul meu si-a dat adevarata masura, dupa cum se observa. Asa ca pe la 09.00 am ma uitam dupa retete de gogosi. Si ghici la care m-am fixat?? Ai ghicit. Am trecut prin multe obstacole, cum ar fi faptul ca nu aveam 500 gr de faina. Am incercat sa aplic regula de 3 simpla, dar cum eu cu matematica sunt amarnic de divortata, dupa ce am terminat liceul, am inceput sa fac aproximari dupa cum credeam eu c-ar trebui sa dea dupa virgula. Calculul nu a fost asa de gresit cum ma temeam, dar cum eram adormita n-am pastrat nici un strop de faina pentru infainat. Am zis ceva de diverse chestii care mi-au trecut prin cap, am uns blatul ulei, m-am uns si eu pe maini, l-am framantat, am uns si paharul pe care l-am folosit la decupat, si eram ferm convinsa ca o sa iasa o aiureala. Nu l-am lasat la dospit 30 de minute ca am uitat de el vreo 50, pe masa uleiata, mi-a fost frica sa-l las mai mult de 10 minute. Ba daca tot eram in plin experiment, am pus si magiun de caise in 3 gogosi. Rezultat final: Am spus toata povestea ca sa se inteleaga de catre toti ca si daca mai dai gres la cate ceva, reteta asta iese sigur. Acum chiar m-am ambitionat sa le fac cu diverse umpluturi. Dar numai daca am destula faina. da, sunt foarte bune,am facut si eu din astea à la Poca :) |
|
|
|
Sep 19 2010, 09:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
Nu-mi vine sa cred!
Deci;santajul sentimental este constructiv in anumite cazuri. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Sep 19 2010, 09:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Doar nu eram sa recunosc ca mi-e frica sa fac niste gogosi! Si ca fac cam asa
-------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Sep 19 2010, 11:43 PM
Trimis la
|
|
Scanteietoareo, ce surpriza !
Sectiune ca la carte, coaja usor crocanta si foarte subtire, plus zaharu pudra care imbraca atat cat trebuie aceste mirobolantenii iesite din mainile-ti, m-au impresionat si m-au convins ca m-ai mintit tot timpu' cand dadeai de inteles ca nu-ti iese aluatu' , dar de fapt in tot timpu' asta tu te spargeai in papanasi si alte cele. ma bucur ca ti-au iesit, acum nu-ti pierde elanu' si continua sa-ti cultivi maiestria la impletit aluaturi si nu numai, sa nu faci pauza pentru ca se duce avantu' , deci exploateaza-l acum cat esti in verva, incearca si alte retete, torturi, alea alea |
|
|
|
Sep 19 2010, 11:54 PM
Trimis la
|
|
Nu-mi vine sa cred! Deci;santajul sentimental este constructiv in anumite cazuri. Doar nu eram sa recunosc ca mi-e frica sa fac niste gogosi! Si ca fac cam asa cofi, creca rym se refera la faptu' ca tu ai acceptat pana la urma ca BD are o relatie bi dar numai pentru ca e cu mine, si probabil acum crede ca vrei sa impresionezi cu aceste gogosi ca sa dezvoltam pe mai departe o relatie tri |
|
|
|
Sep 20 2010, 12:05 AM
Trimis la
|
|
promit solemn ca mai incerc, daca stiam ca niste mirobolatenii de gogosi au un asemenea efect, de mult le executam!
@relatia intre mine si BD, ea este de o natura efuziva si volatila care sublimeaza natura celei solide si perpetue dintre voi. adica e loc pentru toti!! Acest mesaj a fost editat de little coffee: Sep 20 2010, 12:11 AM -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Sep 20 2010, 12:36 AM
Trimis la
|
|
promit solemn ca mai incerc, daca stiam ca niste mirobolatenii de gogosi au un asemenea efect, de mult le executam! @relatia intre mine si BD, ea este de o natura efuziva si volatila care sublimeaza natura celei solide si perpetue dintre voi. adica e loc pentru toti!! Nu incerca pentru mine, fa-o pentru tine si pentru urmasii urmasilor vostri @la un moment dat io cu bede trebuia sa ne si anume casatorim , pana la urma uniunea nu a mai avut loc desi flacara iubirii ardea cu valvataie Acu tinand cont de datele problemei, creca vom dezvolta un triunghi, sa vedem ce zic si astrele |
|
|
|
Sep 20 2010, 08:06 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
Acu tinand cont de datele problemei, creca vom dezvolta un triunghi, sa vedem ce zic si astrele ce e aici gogoserie sau ghicit in carti. mai bine dezvoltati un triunghi de gogosi mirobolante sa vada toata lumea puterea voastra de creatie si sa moara de invidie. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Oct 25 2010, 02:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 70 Inregistrat pe: 22-March 07 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 37,045 |
|
|
|
|
Oct 26 2010, 09:24 PM
Trimis la
|
|
aolica ofe ! astea-s de expozitie, moa, ce umflaciuni !
super arata ! |
|
|
|
Oct 27 2010, 11:04 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 70 Inregistrat pe: 22-March 07 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 37,045 |
|
|
|
|
Oct 27 2010, 11:30 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Oct 28 2010, 08:25 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 291 Inregistrat pe: 31-March 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 22,931 |
Si cum ma uitam eu la gogosile astea umflate si eram gata gata sa le execut, ce vad eu??triunghiuri?? ahaaaa, deci asa, n-am mai dat p-aici vreo cativa ani si gata m-ai si uitat
|
|
|
|
Oct 28 2010, 10:56 AM
Trimis la
|
|
Si cum ma uitam eu la gogosile astea umflate si eram gata gata sa le execut, ce vad eu??triunghiuri?? ahaaaa, deci asa, n-am mai dat p-aici vreo cativa ani si gata m-ai si uitat iubita, ochii care nu se vad, se uita mi-am refacut viata, cat vroiai sa te mai astept ? |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|