Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Mar 23 2009, 02:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,470 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
Iami iami abia atept sa-i incerc si eu. A incercat vreo fata sa imbrace un tort intreg in aceasta plastelina??? eu n-am incercat, dar nu vad de ce n-ar iesi -------------------- |
|
|
|
Mar 23 2009, 06:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 199 Inregistrat pe: 17-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 48,181 |
Multumesc pt raspunsuri. Ramona astept sa-mi spui rezultatul, eu fac torturi rar, poate tu faci mai des
|
|
|
|
|
|
|
Apr 23 2009, 03:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 231 Inregistrat pe: 12-October 08 Membrul Nr.: 45,710 |
Va multumesc!De la voi am invatat si eu sa fac trandafiri de cioco,mie imi ies f bine si le mai pun si cate un pic de praf de zane de zici ca e roua.Am facut plastelina alba si maro(cioco cu lapte)la Craciun,dar inca mai am la frigider(fac trandafirii si-i arunc cand se termina tortul,totusi e de la Craciun si deja a trecut si Pastele
|
|
|
|
Apr 23 2009, 07:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 554 Inregistrat pe: 3-March 09 De la: Cluj Napoca, ocazional la Medias Membrul Nr.: 49,443 |
Am facut si eu cativa trandafiri din plastelina de ciocolata si am fost foarte multumita. Multumesc mult pentru reteta!
Cat despre imbracatul tortului, nu stiu...mie mi-a iesit destul de tare plastelina si cu greu am reusit sa modelez trandafirii si nu stiu cum s-ar putea plia pe contururile tortului, dar nu spun ca este imposibilș poate voua v-a iesit altfel pasta. Succes si as vrea sa vad si eu un rezultat! Din tortul de mai jos frunzele si trandafirii albi sunt din pasta de zahar, iar restul sunt din ciocolata. Eu am fost incantata de aceasta reteta pentru ca are un gust minunat! -------------------- "Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)
|
|
|
|
Apr 23 2009, 07:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 554 Inregistrat pe: 3-March 09 De la: Cluj Napoca, ocazional la Medias Membrul Nr.: 49,443 |
-------------------- "Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)
|
|
|
|
May 19 2009, 05:31 AM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 83 Inregistrat pe: 8-December 08 Membrul Nr.: 47,057 |
Buna,
Am nevoie de ajutor!!! Am facut a doua oara plastilina asta din ciocolata alba si nu mi-a iesit. A doua zi dimineata cind am scos-o de la frigi este tare piatra si am incalzit-o un pic la micro s-o pot lucra dar nu se poate.... Este fooarte uleioasa si se farimiteaza.... E din cauza ciocolatei ( Milka alba) sau am gresit eu ceva? Mai pot folosi din ea sau trebuie sa incep din nou? Ajutoooor!!! CA tortul imi trebuie miine. multumesc |
|
|
|
May 19 2009, 07:20 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 3,475 Inregistrat pe: 3-May 08 De la: ses Membrul Nr.: 43,020 |
Buna, Am nevoie de ajutor!!! Am facut a doua oara plastilina asta din ciocolata alba si nu mi-a iesit. A doua zi dimineata cind am scos-o de la frigi este tare piatra si am incalzit-o un pic la micro s-o pot lucra dar nu se poate.... Este fooarte uleioasa si se farimiteaza.... E din cauza ciocolatei ( Milka alba) sau am gresit eu ceva? Mai pot folosi din ea sau trebuie sa incep din nou? Ajutoooor!!! CA tortul imi trebuie miine. multumesc eu am incercat reteta data de seima si totul a fost ok, mi-a iesit f buna plastelina. intr-adevar dupa ce am scos-o de la frigi puteai sa-ti spargi capu' cu ea de tare ce era, dar se incalzeste de la temperatura mainilor, tot modeland-o........ insa eu nu folosesc cioco de asta cu lapte, ci cioco vrac, de aia de menaj la 10-15 lei/kg -------------------- |
|
|
|
May 19 2009, 03:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 319 Inregistrat pe: 28-September 08 De la: Capitala Europeana... Bucuresti ;) Membrul Nr.: 45,394 |
am sa incerc si eu plastelina
eu am nevoie pe 2 iulie de ceva fruuuuuuuuuuuumos... k e ziua ficei mele... face 7 ani si tre' sa fac chiar si imposibilul sa ii fac niste ''maimutoaie'' de cioco am sa incerc ! -------------------- |
|
|
|
May 20 2009, 07:19 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 3,475 Inregistrat pe: 3-May 08 De la: ses Membrul Nr.: 43,020 |
eu n-am incercat, dar nu vad de ce n-ar iesi am incercat eu peste un tort corset, dar nu am fost multumita. poate nu a avut consistenta necesara ca atunci cand am taiat tortul toata se lipea de cutit si se intindea ca o caramea topita. nu se compara cu pasta de zahar -------------------- |
|
|
|
Jun 1 2009, 05:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 186 Inregistrat pe: 30-May 09 De la: Malul Dunarii Membrul Nr.: 51,876 |
interesanta metoda!abia acum am descoperit prin intermediul tau si aceasta compozitie din ciocolata.mi se pare destul de simplu de realizat ,asta asa ,la prima vedere.am incercat si cu pasta de zahar si cu pasta de lapte praf si ultima data cu caramele sugus.trandafirii au iesit frumosi dar sunt dornica sa incep si din ciocolata alba.abia astept!imi place sa descopar noi tehnici si sa le aplic.merge bine si cu ciocolata neagra?multumim pt.toate sfaturile.azi am mai invatat ceva !
|
|
|
|
Jun 5 2009, 09:47 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 200 Inregistrat pe: 19-April 08 De la: Iasi Membrul Nr.: 42,791 |
buna
acestea-s primele mele incercari de a face trandafiri din plastelina de ciocolata.S-a lucrat destul de greu la inceput(avea consistenta unei caramele mai vechi ![]() ![]() sper ca e rezonabil pt o prima incercare -------------------- |
|
|
|
Jun 5 2009, 02:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 761 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
buna acestea-s primele mele incercari de a face trandafiri din plastelina de ciocolata.S-a lucrat destul de greu la inceput(avea consistenta unei caramele mai vechi sper ca e rezonabil pt o prima incercare oau ce faini au iesit...super -------------------- |
|
|
|
Jun 5 2009, 09:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 126 Inregistrat pe: 12-August 08 De la: Maramures Membrul Nr.: 44,663 |
Dar trandafirii aia se pot si manca, asa-i?
|
|
|
|
Jun 5 2009, 09:25 PM
Trimis la
|
|
![]() pe aici Grup: Members Postari: 2,886 Inregistrat pe: 11-March 07 De la: AG-RO Membrul Nr.: 36,900 |
-------------------- fan n_puiu
" Nu cunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea "- Ludwig van Beethoven |
|
|
|
Jun 6 2009, 11:15 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 126 Inregistrat pe: 12-August 08 De la: Maramures Membrul Nr.: 44,663 |
Da Multumesc pt raspuns. Ca am mai vazut niste trandafiri din albus de ou si Dora zicea ca devin tari ca piatra, asa ca mi-am zis: sigur aia nu se pot manca. Eu vreau sa mananc si decoratiile de pe tort... altfel ce valoare mai au, nu? Si alea de martipan se pot manca, asa-i? |
|
|
|
Jul 4 2009, 04:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 198 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: IASI Membrul Nr.: 48,420 |
|
|
|
|
Jul 4 2009, 04:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 198 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: IASI Membrul Nr.: 48,420 |
|
|
|
|
Jul 4 2009, 07:18 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 83 Inregistrat pe: 8-December 08 Membrul Nr.: 47,057 |
de zahar si cu pasta de lapte praf si ultima data cu caramele sugus.trandafirii au iesit frumosi dar sunt dornica sa incep si din ciocolata alba.abia astept!imi place sa descopar noi tehnici si sa le aplic.merge bine si cu ciocolata neagra?multumim pt.toate sfaturile.azi am mai invatat ceva ! Am o rugaminte: va rog puteti detalia eventual si cu imagini, tehnica asta cu caramele sugus? Mi se pare mult mai comod decit sa faci orice alta pasta.... Eu mai folosesc pasta de jeleuri in lipsa de coloranti... topesc jeleuri de culoarea dorita... multumesc |
|
|
|
Aug 1 2009, 11:27 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 20 Inregistrat pe: 22-July 09 Membrul Nr.: 52,881 |
Am o intrebare. Daca se poate sa ma ajutati...
Am facut plastelina din cioc alba si din cioc neagra. Cea alba s-a intarit pitroi pe cand cea neagra , nu. Ce am gresit? La inceput nu se dezlipea de vas dar am adaugat miere pana cand s-a intamplat acest lucru si deci am pus-o la frigider. A doua zi insa nu s-a intarit. Am topit-o iar si am mai adaugat miere insa nu se mai dezlipeste de pe vas. Ce sa fac? Pasta arata bine, nu s-a branzit. Va rog , help! |
|
|
|
Apr 12 2010, 12:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 684 Inregistrat pe: 6-May 04 De la: Iasi (Iasi) Membrul Nr.: 14,023 |
Voi readuce subiectul in atentia voastra,pentru a va ruga sa ma lamuriti intr-o problema. Plastilina a iesit foarte bine,doar ca dupa ce am confectionat florile,cea alba nu isi mentine forma in frigi, se inmoaie. Cum pastrati florile de ciocolata alba?
Multumesc frumos! -------------------- ![]() |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|