Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 30 2007, 10:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,465 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
M-I-N-U-N-A-T !!! <<mersi fain seima>> Paradis, iti multumesc! Poate te hotaresti sa incerci sa faci combinatia asta SUPER,SUPER,SUPER! Alessia antonia, multumesc mult -------------------- |
|
|
|
Dec 30 2007, 10:22 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,465 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
Foarte frumosi,trandafirii.Poate cîndva o sa ma joc si eu..desi cred ca nu am sanse.. Mie mi-ai dat alte ideii,cu plastelina asta MAYA, multumesc! Mai facut curioasa...astept cu interes sa vad ce-ti iese tie cu ea -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Dec 30 2007, 10:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 3,123 Inregistrat pe: 8-February 06 De la: Prague Membrul Nr.: 30,241 |
Seima,
esti intra-adevar aproape...deci cand facem o sesiune de "impletit" trandafirasi? Astept sa postezi ce mai poti face cu pasta asta...am sa incerc si eu. Te pup, Ruxandra |
|
|
|
Dec 30 2007, 10:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,520 Inregistrat pe: 26-April 06 Membrul Nr.: 31,787 |
am pregatit azi la amiaza doua culori de plastelina ciocolatoasa, acum e la rece, abia astept sa ma joc maine cu ele
sper sa nu ajung la traume -------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
|
|
|
Dec 30 2007, 11:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 3,123 Inregistrat pe: 8-February 06 De la: Prague Membrul Nr.: 30,241 |
Seima, ce nu inteleg eu este cum dai forma la petalele de trandafiri, la frunze, etc? Este explicata tehnica de lucru pe aici pe undeva? Ruxandra Acest mesaj a fost editat de puskin: Dec 30 2007, 11:28 PM |
|
|
|
Dec 30 2007, 11:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,520 Inregistrat pe: 26-April 06 Membrul Nr.: 31,787 |
Crisa,hai ca poate daca reusesti tu ma incumet si eu... Ruxandra Ruxandra, eu sper sa imi iasa, te tin la curent oricum cu evolutia ornamentelor (ca nu stiu daca o sa reusesc sa mesteresc chiar trandafiri) -------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
|
|
|
Dec 31 2007, 01:34 AM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Members Postari: 1,974 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Am incercat sa fac plastelina de ciocolata si am dat-o in bara
Am folosit chocolate chips 114 g si 45 g miere naturala.Nu stiu ce am facut , cert e ca ,in momentul cand am adaugat mierea toata ciocolata mi s-a zaharisit Acum am vazut ca ai scris ca se ia de pe aburi si se adauga mierea Deci nu stiu exact cauza zaharisirii , poate nu a fost buna ciocolata , ori din cauza ca nu am luat de pe aburi.Sunt un dezastru.Am acum un bulgare de ciocolata zaharisita in frigider, ce sa fac cu ea nu stiu . -------------------- |
|
|
|
Dec 31 2007, 10:18 AM
Trimis la
|
|
Am incercat sa fac plastelina de ciocolata si am dat-o in bara Am folosit chocolate chips 114 g si 45 g miere naturala.Nu stiu ce am facut , cert e ca ,in momentul cand am adaugat mierea toata ciocolata mi s-a zaharisit Acum am vazut ca ai scris ca se ia de pe aburi si se adauga mierea Deci nu stiu exact cauza zaharisirii , poate nu a fost buna ciocolata , ori din cauza ca nu am luat de pe aburi.Sunt un dezastru.Am acum un bulgare de ciocolata zaharisita in frigider, ce sa fac cu ea nu stiu . Aoleu! Cu cioco clar ca nu vei mai putea face decoratii, dar ar merge de minune intr-o reteta de negresa sau la niste blaturi de torturi. Am postat parca o reteta cu Chocolate Mud Cake, care are cioco in compozitie. Pune cioco zaharisita ca n-are ce iesi rau, dar sa scazi din cantitatea de zahar. Uite, am gasit linkul: http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=317592 Vai ce rau imi pare sa aud ca nu a iesit! Eu n-am facut nici o data reteta cu miere naturala, insa prietena mea mi-a confirmat ca ea foloseste miere naturala si ii iese plastelina bine. De curiozitate voi inverca si eu sa pun miere naturala 100% sa vad ce iese... Eu am patit sa mi se branzeasca ciocolata alba la temperatura prea mare....dar nu mai stiu cu ce-o amestecasem... Trebuie sa-i dam de capat la treaba asta! Acest mesaj a fost editat de seima: Dec 31 2007, 10:27 AM -------------------- |
|
|
|
Dec 31 2007, 10:49 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,334 Inregistrat pe: 27-December 05 De la: urziceni-ialomita Membrul Nr.: 29,575 |
Am incercat sa fac plastelina de ciocolata si am dat-o in bara Am folosit chocolate chips 114 g si 45 g miere naturala.Nu stiu ce am facut , cert e ca ,in momentul cand am adaugat mierea toata ciocolata mi s-a zaharisit Acum am vazut ca ai scris ca se ia de pe aburi si se adauga mierea Deci nu stiu exact cauza zaharisirii , poate nu a fost buna ciocolata , ori din cauza ca nu am luat de pe aburi.Sunt un dezastru.Am acum un bulgare de ciocolata zaharisita in frigider, ce sa fac cu ea nu stiu . Asa am patit si eu cu ciocolata sotului fara zahar. Vroiam sa fac niste cosulete de ciocolata pe care sa le umplu cu crema, fructe, blat si frisca. S-a transformat intr-un bulgare de caramel. Apoi am topit al tip de ciocolata, tot fara zahar si s-a topit super. Dupa parerea mea depinde si de ciocolata. Sa nu o arunci. Eu am folosit-o la un tort cu frisca pt. sot. Am pus-o in stratul de frisca dupa ce am spart-o in bucatele mici. Se simte ca un fel de crantz. Tu poti sa mai pui si bucatele de nuci prajite si trase in zahar caramel. O sa-ti iasa un tort super. -------------------- |
|
|
|
Dec 31 2007, 11:03 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,334 Inregistrat pe: 27-December 05 De la: urziceni-ialomita Membrul Nr.: 29,575 |
Seima iti multumesc pentru reteta. Abia astept sa o fac si eu.
Eu sunt fan' torturi de ciocolata, asa ca sunt incantata sa pot executa decoratiile din acelasi material. Am miere naturala si glucoza. Ciocolata folosesc din cea Kandia - amaruie*de care sunt foarte multumita de cum ies cremele din ea* si am vazut in carrefour ca au si ciocolata alba. Totusi vreau sa te intreb care este tipul de ciocolata pe care il folosesti tu ,pt. ca asa cum am spus si in postul anterior, reusita depinde foarte mult si de ciocolata folosita -------------------- |
|
|
|
Dec 31 2007, 11:14 AM
Trimis la
|
|
Seima iti multumesc pentru reteta. Abia astept sa o fac si eu. Eu sunt fan' torturi de ciocolata, asa ca sunt incantata sa pot executa decoratiile din acelasi material. Am miere naturala si glucoza. Ciocolata folosesc din cea Kandia - amaruie*de care sunt foarte multumita de cum ies cremele din ea* si am vazut in carrefour ca au si ciocolata alba. Totusi vreau sa te intreb care este tipul de ciocolata pe care il folosesti tu ,pt. ca asa cum am spus si in postul anterior, reusita depinde foarte mult si de ciocolata folosita Defraga draga, am folosit Milka, dar mai des am facut cu Alpengold (mai ales ciocolata alba). Pentru ca sunt unele ciocolate (albe) care-si schimba culoarea cand sunt topite si rezulta un galben urat. O sa experimentez cat de curand varianta cu miere naturala, dar n-are de ce sa nu mearga. Tu daca ai glucoza pune glucoza, ca la mine mierea artificiala are ceva procent de glucoza -------------------- |
|
|
|
Dec 31 2007, 11:33 AM
Trimis la
|
|
Elena_antony, m-a intrigat rau intamplarea asa ca am cautat sa gasesc astazi vreun site cu mai multe detalii privind platelina de cioco. Am gasit la rusoaice un forum ( http://kuking.net/my/viewtopic.php?t=17358...asc&start=0 ) in care unele spun ca utilizeaza cu succes combinatia cioco-miere naturala. Catorva li s-a intamplat sa schimbe ciocolata si sa li se branzeasca tot. Alta membra zice c-a schimbat mierea si-a patit-o. Si-am gasit si-o alternativa care cica nu da gres - combinatia de ciocolata cu "light corn syrop" - in aceleasi cantitati ca in reteta.
O sa mai caut sa vad, acum sunt foarte curioasa care-ar putea fi de vina: mierea sau cioco Am gasit si varianta in imagini a ciocolatei branzite: http://annush.livejournal.com/126742.html#cutid1 Cica storci tot lichidul care se separa de ciocolata iar apoi compozitia rezultata (de cioco) o poti modela. Asta-i chiar noua pentru mine, dar vad ca se poate si-asa Acest mesaj a fost editat de seima: Dec 31 2007, 11:42 AM -------------------- |
|
|
|
Dec 31 2007, 12:05 PM
Trimis la
|
|
Sigur ciocolata e problema. Daca nu este de calitate, se branzeste. Eu am patit cu ciocolata de menaj, si de atunci am zis ca nu mai folosesc decat din asta buna.
Eu pun la prajituri una ceheasca care se topeste foarte frumos chiar si pe foc. |
|
|
|
Dec 31 2007, 12:19 PM
Trimis la
|
|
Sigur ciocolata e problema. Daca nu este de calitate, se branzeste. Eu am patit cu ciocolata de menaj, si de atunci am zis ca nu mai folosesc decat din asta buna. Eu pun la prajituri una ceheasca care se topeste foarte frumos chiar si pe foc. Cu asta neagra ma mai joc si eu cu topitu' direct pe foc, dar cea alba e mai sensibiloasa, asa ca beneficiaza numai de tratament special -------------------- |
|
|
|
Dec 31 2007, 12:44 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Jan 3 2008, 12:50 AM
Trimis la
|
|||
am promis, m-am tinut de cuvant
detaliu cu un trandafir mai aratos (ziceam eu, ca dupa ce am vazut pozele de la torturile noastre, mi-am schimbat parerea de lucrat de lucreaza foarte frumos, am facut ceva ture intre bucatarie, unde era foarte cald si hol, unde era mai racoare, dar nu-i bai, important e rezultatul am vazut ca au fost probleme la alte fete, eu am folosit miere naturala de tei si pentru pasta alba ciocolata schoggetten alba (doar din asta am mai gasit in carrefour, dar s-a comportat tare bine) iar pentru pasta neagra, heidi cu 85% cacao (care cica este si de post singura problema a fost ca a doua zi a inceput sa curga o zeama din trandafirii mei si am presupus ca este mierea. tortul a stat mereu la rece, pentru taiat l-am tinut doar foarte putin la cald. -------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
||
|
|
|||
Jan 3 2008, 10:10 AM
Trimis la
|
|
am promis, m-am tinut de cuvant de lucrat de lucreaza foarte frumos, am facut ceva ture intre bucatarie, unde era foarte cald si hol, unde era mai racoare, dar nu-i bai, important e rezultatul am vazut ca au fost probleme la alte fete, eu am folosit miere naturala de tei si pentru pasta alba ciocolata schoggetten alba (doar din asta am mai gasit in carrefour, dar s-a comportat tare bine) iar pentru pasta neagra, heidi cu 85% cacao (care cica este si de post singura problema a fost ca a doua zi a inceput sa curga o zeama din trandafirii mei si am presupus ca este mierea. tortul a stat mereu la rece, pentru taiat l-am tinut doar foarte putin la cald. Crisa, bravo, ai reusit!!!! Iar in ceea ce priveste picaturile de pe pasta, nu stiu ce sa zic, eu am tinut tranfadiri in caserola in frigider mai bine de 3 luni si nu si-au schimbat in nici un fel look-ul -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2008, 01:38 PM
Trimis la
|
|
Crisa, bravo, ai reusit!!!! Iar in ceea ce priveste picaturile de pe pasta, nu stiu ce sa zic, eu am tinut tranfadiri in caserola in frigider mai bine de 3 luni si nu si-au schimbat in nici un fel look-ul Seima, multumesc pentru incurajari. Referitor la picaturi, ma gandesc ca or fi reactionat cumva cele doua compozitii: cea de la mousse-ul de piersici cu cea de la ciocolata -------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
|
|
|
Jan 3 2008, 02:08 PM
Trimis la
|
|
Seima, multumesc pentru incurajari. Referitor la picaturi, ma gandesc ca or fi reactionat cumva cele doua compozitii: cea de la mousse-ul de piersici cu cea de la ciocolata Crisa, stau acum si ma gandesc ca in general ciocolata -gen glazura- tinuta la frigider - face uneori condens. Eu cred ca-i mai mult o chestie de mediu de depozitare decat de reactia mousse-cioco. -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2008, 02:15 PM
Trimis la
|
|
Crisa, stau acum si ma gandesc ca in general ciocolata -gen glazura- tinuta la frigider - face uneori condens. Eu cred ca-i mai mult o chestie de mediu de depozitare decat de reactia mousse-cioco. Se poate sa fie condens, eu nu am tinut tortul la frigider, ci pe un hol unde este destul de rece. am vazut ca la cald o luau decorurile la vale, asa ca l-am tinut mai mult pe hol. am sa ma mai joc cu ciocolata, mai am cateva resturi de plastelina in frigider, si am sa vad cum se comporta daca tin decorurile la frigider, intr-o cutie inchisa. oricum, eu sunt foarte incantata ca mi-a iesit compozitia si ca am reusit sa fac acolo cateva floricele. acum ma documentez pentru a reusi sa modelez trandafiri aratosi -------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|