Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Jan 3 2008, 02:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,470 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
Se poate sa fie condens, eu nu am tinut tortul la frigider, ci pe un hol unde este destul de rece. am vazut ca la cald o luau decorurile la vale, asa ca l-am tinut mai mult pe hol. am sa ma mai joc cu ciocolata, mai am cateva resturi de plastelina in frigider, si am sa vad cum se comporta daca tin decorurile la frigider, intr-o cutie inchisa. oricum, eu sunt foarte incantata ca mi-a iesit compozitia si ca am reusit sa fac acolo cateva floricele. acum ma documentez pentru a reusi sa modelez trandafiri aratosi Vaaai, nu mai stiu pe ce site erau poze cu trandafiri pas cu pas. O sa incerc sa rascoles pe calc sa vad, da de le-am salvat pe undeva... Edit: Uite aiciam gasit un link c-o metoda mai simpla. Ce drept materialul aici e martipan - dar nu difera de plastelina Acest mesaj a fost editat de seima: Jan 3 2008, 03:03 PM -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2008, 04:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,523 Inregistrat pe: 26-April 06 Membrul Nr.: 31,787 |
Seima, multumesc de link
Eu am mai gasit ceva si pe site la wilton, cred ca o sa-mi iau niste plastelina, si in pauzele de invatat o sa modelez trandafiri -------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
|
|
|
|
|
|
Jan 3 2008, 07:21 PM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Members Postari: 2,007 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Elena_antony, m-a intrigat rau intamplarea asa ca am cautat sa gasesc astazi vreun site cu mai multe detalii privind platelina de cioco. Am gasit la rusoaice un forum ( http://kuking.net/my/viewtopic.php?t=17358...asc&start=0 ) in care unele spun ca utilizeaza cu succes combinatia cioco-miere naturala. Catorva li s-a intamplat sa schimbe ciocolata si sa li se branzeasca tot. Alta membra zice c-a schimbat mierea si-a patit-o. Si-am gasit si-o alternativa care cica nu da gres - combinatia de ciocolata cu "light corn syrop" - in aceleasi cantitati ca in reteta. O sa mai caut sa vad, acum sunt foarte curioasa care-ar putea fi de vina: mierea sau cioco Am gasit si varianta in imagini a ciocolatei branzite: http://annush.livejournal.com/126742.html#cutid1 Cica storci tot lichidul care se separa de ciocolata iar apoi compozitia rezultata (de cioco) o poti modela. Asta-i chiar noua pentru mine, dar vad ca se poate si-asa Asa arata si a mea Dupa am mai si bagat-o in frigider, am zis ca poate-si revine, cand am scos-o era beton Data viitoare o sa incerc cu milka si o sa pun glucoza -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2008, 08:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 947 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Deci nu stiu exact cauza zaharisirii , poate nu a fost buna ciocolata , ori din cauza ca nu am luat de pe aburi.Sunt un dezastru.Am acum un bulgare de ciocolata zaharisita in frigider, ce sa fac cu ea nu stiu . Eu cred ca e fiindca n-ai lucrat cu aburi, am constatat dupa multe experiente traumatizante ac cel mai bine ciocolata se topeste pe baie de aburi, inet incet. Asa nu mi s-a taiat niciodata, de cate ori incercam sa mai economisesc timp si-o topeam la microunde sau direct pe aragaz mi se taia cand o amestecam cu alte chestii. -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2008, 08:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Members Postari: 2,007 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Eu cred ca e fiindca n-ai lucrat cu aburi, am constatat dupa multe experiente traumatizante ac cel mai bine ciocolata se topeste pe baie de aburi, inet incet. Asa nu mi s-a taiat niciodata, de cate ori incercam sa mai economisesc timp si-o topeam la microunde sau direct pe aragaz mi se taia cand o amestecam cu alte chestii. Am topit-o pe aburi , nu pe aragaz -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2008, 09:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 947 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Am topit-o pe aburi , nu pe aragaz Sorry, ai zis "nu am LUAT de pe aburi" si eu am inteels ca nu ai LUCRAT pe aburi... E posibil sa fie si din cauza chips-urilor, poate au alta consistenta. EU n-am avut curajul sa folosesc chips la glazura, le-am pus numai in fursecuri -------------------- |
|
|
|
Jan 11 2008, 01:00 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 95 Inregistrat pe: 13-December 07 De la: RO Membrul Nr.: 40,368 |
Si-aici cateva din ce-am facut eu din plastelina de ciocolata alba [attachment=144169:final1.jpg] [attachment=144782:detaliu2.jpg] [attachment=144172:cioco_plast016.jpg] M-am jucat si cu platelina din ciocolata neagra insa n-am facut poze... plsss ....iubita spune-mi si mie cum ti-ai imbracat asa frumos tortul ala in ciocolata..decoratiunile am inteles cum le-ai facut si o sa incerc neaparat,,,dar vreau sa stiu si eu cum sa acopar tortul c u ciocolata ....arata superb... |
|
|
|
Jan 11 2008, 10:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 5,250 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: Bz-Vn Membrul Nr.: 28,783 |
Seima si mie mi se pare atat de simplu de lucrat cu plastelina de ciocolata
Poate ma incumet si eu sa fac ceva din ea intr-o dupa amiaza cand n-am ce face sa modelez ceva, sper sa nu ma duc la traume |
|
|
|
Jan 14 2008, 10:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,470 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
plsss ....iubita spune-mi si mie cum ti-ai imbracat asa frumos tortul ala in ciocolata..decoratiunile am inteles cum le-ai facut si o sa incerc neaparat,,,dar vreau sa stiu si eu cum sa acopar tortul c u ciocolata ....arata superb... georgia9, eu pentru a acoperi torturile cu glazura de ciocolata folosesc cele 2 retete postate de Adriana. In pozele postate glazura folosita este cea cu ciocolata, miere, frisca lichida si cogniac (eu pun Martini) de-aici: http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=192552 Cand e gata glazura, o pun putin sa se raceasca si-amestec sa nu se formeze crusta deasupra. Apoi incep sa torn pe tort incepand de la margini. Tortul il pun pe-un gratar cocotat pe-un bol. Cand imbrac bine marginile dau drumul la toata glazura ramasa in centrul tortului. Astfel, glazura in exces se scurge in bolul de dedesubt. Tinasa tortul vreo 30 minute, apoi il scot de pe gratar si m-apuc sa-l ornez Acest mesaj a fost editat de seima: Jan 14 2008, 10:25 AM -------------------- |
|
|
|
Jan 14 2008, 10:27 AM
Trimis la
|
|
Seima si mie mi se pare atat de simplu de lucrat cu plastelina de ciocolata Poate ma incumet si eu sa fac ceva din ea intr-o dupa amiaza cand n-am ce face sa modelez ceva, sper sa nu ma duc la traume Aliza, n-ai sa ajungi la traume ca nu e mare reteta, ideea e sa fie cioco cumsecade Tin pumnii! -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2008, 04:26 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 23 Inregistrat pe: 10-February 07 De la: bucuresti Membrul Nr.: 36,458 |
buna vreu sa-ti multumuesc pt reteta mi-a iesit din prima, numai ca mai am de lucrat la trandafiri nu imi ies ca ai vostri .Eu am folosit o cioca normala de menaj ,dar am respectat intocmai reteta ta .Rezultatul il veti vedea .Totusi am incercat sa ii las pe balcon sa se intareasca iar dimineata se lasasera si rau lipiciosi asta veti vedea si foto .Nu stiu unde gresesc dar dupa prima petala numai imi iese trandafirul cum as dori
|
|
|
|
Jan 17 2008, 04:25 PM
Trimis la
|
|
buna vreu sa-ti multumuesc pt reteta mi-a iesit din prima, numai ca mai am de lucrat la trandafiri nu imi ies ca ai vostri .Eu am folosit o cioca normala de menaj ,dar am respectat intocmai reteta ta .Rezultatul il veti vedea .Totusi am incercat sa ii las pe balcon sa se intareasca iar dimineata se lasasera si rau lipiciosi asta veti vedea si foto .Nu stiu unde gresesc dar dupa prima petala numai imi iese trandafirul cum as dori Aura, eu niciodata nu i-am tinut afara sau la temperatura camerei. De fiecare data, fac din toata ciocolata o tura de trandafiri pe care-i pun pe servetele intr-un bol - in frigider. Asa am tinut trandafiri si 3 luni - fara sa li se schimbe aspectul sau gustul. In ceea ce priveste trandafirul, prima petala - cu care invelesti conul de la baza, trebuie sa fie mai stransa pe con, mai mult sa-l acopere decat sa-i desfaci marginile. Apoi petalele ce le asezi ulterior nu le desfaci foarte tare si te joci putin cu marginile exterioare, buclandu-le. Ia o poza cu un trandafir si aseaz-o in fata ta cand lucrezi, asa este mult mai usor sa observi cum se desface corola florala. Acest mesaj a fost editat de seima: Jan 17 2008, 04:29 PM -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2008, 03:27 PM
Trimis la
|
|
![]() x Grup: Members Postari: 2,451 Inregistrat pe: 3-January 07 De la: x Membrul Nr.: 35,828 |
Pana la urma a mai incercat cineva cu miere naturala? Sau trebuie musai artificiala?
-------------------- |
|
|
|
Feb 1 2008, 07:05 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membrii de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Feb 1 2008, 07:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,913 Inregistrat pe: 12-July 07 De la: DE-Hessen Membrul Nr.: 38,257 |
Va rog, imi explica si mie cineva ce inseamna miere artificiala? io creka asha-i zice unii la ienergizant , sa traitzi! -------------------- Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum. |
|
|
|
Feb 1 2008, 07:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Moderator Grup: Members Postari: 951 Inregistrat pe: 12-June 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3,715 |
O fi glucoza?
-------------------- "Live well, laugh often, love much"
|
|
|
|
Feb 1 2008, 07:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,142 Inregistrat pe: 9-September 07 De la: to the moon and back Membrul Nr.: 38,811 |
Energizantul este o combinatie intre miere si glucoza. Am vazut unul care avea in el si propolis.
|
|
|
|
Feb 1 2008, 09:57 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membrii de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
io creka asha-i zice unii la ienergizant , sa traitzi! te las pe loc repaus numai daca imi zici ce scrie la ingrediente pe eticheta ienergizantului. Simonacris, mierea, pe care o produc albinele, e formata din glucoza si fructoza. Glucoza se obtine si industrial, atunci energizantu' asta e o combinatie intre glucoza obtinuta artificial si miere? |
|
|
|
Feb 1 2008, 10:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,913 Inregistrat pe: 12-July 07 De la: DE-Hessen Membrul Nr.: 38,257 |
te las pe loc repaus numai daca imi zici ce scrie la ingrediente pe eticheta ienergizantului. Simonacris, mierea, pe care o produc albinele, e formata din glucoza si fructoza. Glucoza se obtine si industrial, atunci energizantu' asta e o combinatie intre glucoza obtinuta artificial si miere? n-am de unde sa stiu , sefa , sa traitzi....ca io n-am deaceala ! Io am miere de la stupii lu' tata , pe sortimente nu-s off-topic ca am dat lamuriri al miere -------------------- Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum. |
|
|
|
Feb 1 2008, 10:31 PM
Trimis la
|
|
![]() x Grup: Members Postari: 2,451 Inregistrat pe: 3-January 07 De la: x Membrul Nr.: 35,828 |
te las pe loc repaus numai daca imi zici ce scrie la ingrediente pe eticheta ienergizantului. Simonacris, mierea, pe care o produc albinele, e formata din glucoza si fructoza. Glucoza se obtine si industrial, atunci energizantu' asta e o combinatie intre glucoza obtinuta artificial si miere? Daca e asa inseamna ca trebuie sa functioneze si mierea. Eu numai din asta am in casa si vreau plastelina pe maine, asa ca am sa incerc... -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||