![]() ![]() |
Feb 11 2008, 10:29 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,872 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Franta Membrul Nr.: 30,436 |
|
|
|
|
Feb 11 2008, 11:29 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2008, 12:21 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,471 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
Seima am facut plastelina cu ciocolata neagra, a iesit super faina, eu am lasat-o la frigider doar 3 ore si dupa aia a inceput sa ma chinuie talentu' Deci primul trandafir din viata mea ... asta e nu va oripilati de ce e imprejur, asa nerabdatoare eram sa vad daca iese ceva sau nu iese, ca am facut cu ce aveam, am infipt o scobitoare intr-o cutie de lapte goala si am modelat petalele cu o lingura. V-am omorat cu povestile, mai revin cand voi face plastelina alba. Merci Seima Andreea, bun venit in randurile amatorilor de decoratiuni!!!!! Ti-a iesit o plastelina ca la carte iar cu prima ta floricica te-ai descurcat foarte bine! Sa stii ca ciocolata alba mie mi se pare mai usor de lucrat...parca nu se topeste asa repede.. |
|
|
|
Feb 11 2008, 01:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 100 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: arad Membrul Nr.: 41,446 |
Va rog, imi explica si mie cineva ce inseamna miere artificiala? Mierea artificuala e facuta din zahar si ceva glucoza,de multe ori cand cumperi de la supermarket sa te uiti pe eticheta ca scrie acolo din ce e facuta Eu am cumparat miere si cand amajuns acasa am citit ce contine si era artificiala... |
|
|
|
Feb 11 2008, 02:02 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Mar 1 2008, 03:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 384 Inregistrat pe: 21-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 23,548 |
.Oare as putea sa fac din aceasta plastelina de ciocolata un fel de gardulet cu care sa acopar marginea unui tort diplomat? Asta ca sa nu-l mai ornez cu frisca pe margini. Ca deasupra vreau sa pun fructe si gelatina.
|
|
|
|
Mar 1 2008, 05:24 PM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
Eu zic ca mai bine incerci asa ceva:
http://dapur-gw.blogspot.com/search/label/step%20by%20step Gasesti un fel de garduletz pe la jumatatea paginii... In afara de asta, mai sunt torturi facute de Dora sau Daneza, cu ciocolata imprejur prin procedeu asemanator. Edit: uite reteta tortului facut de Daneza: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retet...entru-ziua-mea/ Mai cauta si la decoratii, ca sigur gasesti: http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulci...ort-mai-simple/ N-am timp sa caut acum pagina exacta. Oricum, e o placere sa vezi tot topicul! Acest mesaj a fost editat de bulinuta: Mar 1 2008, 05:29 PM |
|
|
|
Mar 1 2008, 05:38 PM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
Dana, uite alta incercare a Danezei: http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=322116
Si pun si o poza incarcata de mine, tot de pe culinar. Poti incerca sa printezi pagina si face forme de cioco peste, cum a facut si Daneza:
|
|
|
|
Mar 1 2008, 07:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 384 Inregistrat pe: 21-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 23,548 |
Merci Bulinuta. Am printat si urmeaza sa execut.
|
|
|
|
Mar 11 2008, 08:28 PM
Trimis la
|
|||
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 312 Inregistrat pe: 24-January 08 Membrul Nr.: 41,113 |
Hei..."ciocolatoaselor" ca am incercat si eu...A doua zi era plastilina mea taaaarrreeee ca am crezut ca am dat-o in bara.Am taiat cu cutitul bucatele mici si am inceput sa modelez.Primul trandafir a iesit mai grunjos,nefinisat.Pe urma mi s-au mai incalzit si mie mainile si a mers bine.Am injumatatit cantitatea din reteta si au iesit 3 trandafiri...restul de plastilina am papat-o :lol:Nu au iesit ei super dar nu din cauza de materie prima...parol
Seima o |
||
|
|
|||
Mar 12 2008, 05:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,471 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
Hei..."ciocolatoaselor" ca am incercat si eu...A doua zi era plastilina mea taaaarrreeee ca am crezut ca am dat-o in bara.Am taiat cu cutitul bucatele mici si am inceput sa modelez.Primul trandafir a iesit mai grunjos,nefinisat.Pe urma mi s-au mai incalzit si mie mainile si a mers bine.Am injumatatit cantitatea din reteta si au iesit 3 trandafiri...restul de plastilina am papat-o :lol:Nu au iesit ei super dar nu din cauza de materie prima...parol Seima o Myra, frumos rezultat! Felicitari si bun venit in randul modelatorilor in ciocolata! |
|
|
|
Mar 23 2008, 07:28 PM
Trimis la
|
|||
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 312 Inregistrat pe: 24-January 08 Membrul Nr.: 41,113 |
|
||
|
|
|||
Mar 24 2008, 03:30 PM
Trimis la
|
|
Mersi Seima pentru urare si pentru ca sa vezi ca sunt fidela,iti arat ce am facut acum.Sunt din plastilina de ciocolata,dar din lipsa de coloranti am decis sa fac experimente.Am pus un jeleu rosu la inmuiat,si cand am pus ciocolata la topit l-am adaugat si pe dansul.S-au combinat acolo ele bine si am continuat ca de obicei.Am lasat la frigider vreo 6 ore dupa care am anceput sa modelez.Se lucreaza la fel de usor. Wow, wow Mira, da' ce frumos lucesc trandafirii tai! |
|
|
|
Mar 26 2008, 05:45 PM
Trimis la
|
|
|
Seima draga,cred ca de la jeleu.Ca altceva nu am mai pus.Pup si
|
|
|
|
Apr 29 2008, 10:37 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
114 gr ciocolata alba (sau de lapte)
42 gr miere artificiala (sau miere de albine) fetele.. Vreau sa incerc si eu numai ca nu stiu cum sa iau exact cantitatile. sa iau 150 de grame de ciocolata, o tableta intreaga sa spunem.. la cata miere? inca o intrebare: daca pun ciocolata cu lapte (de exemplu milka cu lapte) + miere, ar iesi? -------------------- |
|
|
|
May 12 2008, 05:50 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 44 Inregistrat pe: 25-May 07 De la: Oradea-Bihor Membrul Nr.: 37,871 |
am si eu o intrebare se poate face cu ciocolata cu lapte? sau e vreo problema ca are ciocolata lapte in ea?
multumesc |
|
|
|
May 13 2008, 09:37 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,020 Inregistrat pe: 14-May 04 De la: In afara Romaniei - Chicago USA Membrul Nr.: 14,232 |
Seima,
excelenta ideea ta cu "plastelina de ciocolata"... am citit si eu prin carti ca din "ciocolata" se pot face flori... si de asemenea din "candy" se pot face flori... insa nu am incercat niciodata sa-mi pregatesc pasta mea...pentru ca noi suntem aici foarte rasfatate sa gasim totul "de-a gata"!!! si eu personal m-am lenevit!!! mai ales daca e vorba sa lucrez cu mixerul si sa risc sa-l stric, etc.... asa ca devenind comoda, mi-am cumparat toate "pastele de decorat" dar e foarte bine pentru fetele din Romania si alte locuri care nu gasesc "pasta de decorat" gata facuta!!!! felicitari si pentru trandafirul superb!!!!! e fara cusur!!! |
|
|
|
May 16 2008, 10:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,688 Inregistrat pe: 8-December 07 De la: italia Membrul Nr.: 40,272 |
buna etelor..am venit si eu pe aici pt ca am incercat si eu retyeta de plastelina de ciocolata..am facut si un trandafiras..va rog sa imis puneti sincer ce parere aveti si daca pare real...
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
May 16 2008, 10:57 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 44 Inregistrat pe: 25-May 07 De la: Oradea-Bihor Membrul Nr.: 37,871 |
buna etelor..am venit si eu pe aici pt ca am incercat si eu retyeta de plastelina de ciocolata..am facut si un trandafiras..va rog sa imis puneti sincer ce parere aveti si daca pare real... ti-a iesit super trandafirasu, vreau sa probez si eu cat de curand reteta:D oricum e grozav al tau, sper sa-mi iasa si mie asa, as fi mai mult decat incantata pupici :* |
|
|
|
Nov 18 2008, 02:28 PM
Trimis la
|
|
buna etelor..am venit si eu pe aici pt ca am incercat si eu retyeta de plastelina de ciocolata..am facut si un trandafiras..va rog sa imis puneti sincer ce parere aveti si daca pare real... Atia, iti raspund tarziu dar vreau sa-ti zic ca trandafirasul ti-a iesit perfect. Si eu planific zilele astea sa pregatesc un buchetel ca sa am la frigider pentru decoratiunile dulciurilor de Sarbatori |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|