Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Jan 29 2008, 04:37 PM
Trimis la
|
|
![]() vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatoare Postari: 6,980 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
Simo, uite ca la mamaliga nu mi-a dat prin cap sa fac poze cu procesul de fabricatie. Am crezut ca o sa ma injurati. Da' daca chiar te intereseaza ma pun pe treaba -------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
Jan 29 2008, 05:25 PM
Trimis la
|
|
![]() ETE FLEOSHC!! Grup: Members Postari: 6,655 Inregistrat pe: 1-October 07 De la: din spatiu Membrul Nr.: 38,987 |
Eu nu am mancat niciodata bulz...dar o sa fac zilele astea, imi place cu arata guguloaiele astea de mamaliga..
Eu fac mamaliga in tigaia de teflon se face mai repede.. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Jan 29 2008, 05:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 9,843 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
sandi bell, cand am musafiri sa iti spun cum ma salveaza bulzul aista. il fac ca drupi, il umplu cu ce l-oi umple, fac guguloaiele si le las prin zona.
cand vin oamenii le stropesc cu unt si le dau la cuptor. rezultat: papa buna si calda si fara sa las mosafirii singuri. plus ca place tuturor io am alta problema. daca e mamaliga rece nu se modeleaza, daca e fierbinte frige. drupi? cum procedati. la ce temperatura de cate grade celsius si alte grade (de la locotenent in sus) o procesati? sarumana. -------------------- Ale mele
fanatismul si ignoranta dovedesc ca darwin s-a inselat, omul este inca maimuta. algocalminele la liber!!!!! |
|
|
|
Jan 29 2008, 05:34 PM
Trimis la
|
|
![]() ETE FLEOSHC!! Grup: Members Postari: 6,655 Inregistrat pe: 1-October 07 De la: din spatiu Membrul Nr.: 38,987 |
io am alta problema. daca e mamaliga rece nu se modeleaza, daca e fierbinte frige. drupi? cum procedati. la ce temperatura de cate grade celsius si alte grade (de la locotenent in sus) o procesati? sarumana. Buna intrebare la asta nu m-am gandit cum modelez guguloaiele?? -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 29 2008, 05:48 PM
Trimis la
|
|
![]() vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatoare Postari: 6,980 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
Eu nu am mancat niciodata bulz...dar o sa fac zilele astea, imi place cu arata guguloaiele astea de mamaliga.. Eu fac mamaliga in tigaia de teflon se face mai repede.. Cetesc eu bine? Niciodata? Pai ia sa faci un test sa videm ce zici dup-aia Mersi frumos si te astept cu impresii -------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
Jan 29 2008, 06:54 PM
Trimis la
|
|
sandi bell, cand am musafiri sa iti spun cum ma salveaza bulzul aista. il fac ca drupi, il umplu cu ce l-oi umple, fac guguloaiele si le las prin zona. cand vin oamenii le stropesc cu unt si le dau la cuptor. rezultat: papa buna si calda si fara sa las mosafirii singuri. plus ca place tuturor io am alta problema. daca e mamaliga rece nu se modeleaza, daca e fierbinte frige. drupi? cum procedati. la ce temperatura de cate grade celsius si alte grade (de la locotenent in sus) o procesati? sarumana. Buna idee BD cu bulzul pentru musafiri. Eu am lasat mamaliga la racit pe pervazul de la geam, cu geamul intre-deschis. Am simtit-o la dejte cat de rece e (am pielea sensibila si nu poci sa umblu cu prea fierbinte); n-am lasat-o nici sa se raceasca de tot, pentru ca, vb ta, nu se mai modeleaza. Acum de pinde de fiecare. Multumita? Buna intrebare la asta nu m-am gandit cum modelez guguloaiele?? Sandi, ca pe chiftele cu umplutura -------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
Jan 29 2008, 06:56 PM
Trimis la
|
|
Nu conteaza ca ma mozolesc, le fac eu....
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 29 2008, 07:10 PM
Trimis la
|
|
-------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
Jan 29 2008, 07:11 PM
Trimis la
|
|
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 29 2008, 07:52 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Members Postari: 3,543 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
iubitele, dragutele, am pus eu mamaliga aici:
mamaliga |
|
|
|
Jan 29 2008, 08:12 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Members Postari: 12 Inregistrat pe: 27-January 08 De la: Tulcea Membrul Nr.: 41,172 |
Ah ce pofta mi-ati facut de mamaliguta!! se face, se face . Am salivat pe tastatura
|
|
|
|
Jan 29 2008, 09:03 PM
Trimis la
|
|
iubitele, dragutele, am pus eu mamaliga aici: mamaliga Asa-i Jenico, uitasem. Scuzi! Eu o fac pripita, ca ma enerveaza sa stau dupa ea pana se fierbe muntele de malai, da' taman bine ai vinit cu linkul ca sa vaza si Sandi Ah ce pofta mi-ati facut de mamaliguta!! se face, se face . Am salivat pe tastatura Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu, adept nou, adept nou -------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
Jan 29 2008, 09:12 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Members Postari: 381 Inregistrat pe: 23-June 06 De la: california Membrul Nr.: 32,598 |
Droopi, aseara citii prin Radu Anton Roman si vazui bulzul lu' matale, de fapt nu-l vazui pana acum, aseara doar il citii ( vezi olteanca din mine, ptiu!!!!), si tare pofta mi se facu'. Si am si niste lapte batut si iaurt sa-l pap, in caz ca ma invrednicesc sa-l fac
|
|
|
|
Jan 29 2008, 09:16 PM
Trimis la
|
|
Droopi, aseara citii prin Radu Anton Roman si vazui bulzul lu' matale, de fapt nu-l vazui pana acum, aseara doar il citii ( vezi olteanca din mine, ptiu!!!!), si tare pofta mi se facu'. Si am si niste lapte batut si iaurt sa-l pap, in caz ca ma invrednicesc sa-l fac Aaaaaa, deci si tu ma ameninti ca o sa-l faci? Nu va cred, nu va cred -------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
Jan 29 2008, 10:07 PM
Trimis la
|
|
![]() sheepish sheep Grup: Members Postari: 310 Inregistrat pe: 24-November 05 De la: al patrulea gard, langa debarcader Membrul Nr.: 29,057 |
Aaaaaaa, deci pe la voi trece intai Malaele; la noi ajunge pe la sfarsitul saptamanii Of, in seara asta n-am poze. Rezerva strategica de malai din debara a fost capturata de zburatoare. De facut il fac, si ma gandesc sa-l frig cumva (grill, teflon) - sa se faca crusta aia, sa semene cu bulzu' facut de bunica mea pe plita. p.s. Nu e de ratat Malaele Tot cu "Cafeneaua" vine? Pup Dropu' |
|
|
|
Jan 30 2008, 04:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 865 Inregistrat pe: 9-June 06 De la: Brooklyn, N.Y. Membrul Nr.: 32,406 |
droopi, mie cel mai mult imi place bulzul facut pe jar , la iarba verde cu prietenii ....... mi-ai rascolit amintiri din tinerete
-------------------- Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)
|
|
|
|
Jan 30 2008, 08:48 AM
Trimis la
|
|
Of, in seara asta n-am poze. Rezerva strategica de malai din debara a fost capturata de zburatoare. De facut il fac, si ma gandesc sa-l frig cumva (grill, teflon) - sa se faca crusta aia, sa semene cu bulzu' facut de bunica mea pe plita. p.s. Nu e de ratat Malaele Tot cu "Cafeneaua" vine? Pup Dropu' Mere si la gratar; nu cred sa se lipeasca. Chiar m-ai facut curioasa P.S.: Dap, isi aduce si pe la noi "Cafeneaua". Incerc sa ajung. -------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
Jan 30 2008, 08:55 AM
Trimis la
|
|
droopi, mie cel mai mult imi place bulzul facut pe jar , la iarba verde cu prietenii ....... mi-ai rascolit amintiri din tinerete Mmmmmm, iesire la iarba verdeeeeeee Degustatorii au zis ca a iesit excelent. Eu am zis ca-l repet cand oi simti fr-un gust, ceva -------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
Jan 30 2008, 09:53 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
Droopina sa nu razi de mine, nici eu n-am mai mancat mamaliga. Chiar acum am urmarit cum o face Jenny. Ok.
Dar cum e aia pripita, dom'le? Poate postezi si varianta ta dar asa cu gramaje exacte, ziceai ceva de ulei, cat ulei? Cata apa, cata sare? Multumesc. -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Jan 30 2008, 10:09 AM
Trimis la
|
|
Droopina sa nu razi de mine, nici eu n-am mai mancat mamaliga. Chiar acum am urmarit cum o face Jenny. Ok. Dar cum e aia pripita, dom'le? Poate postezi si varianta ta dar asa cu gramaje exacte, ziceai ceva de ulei, cat ulei? Cata apa, cata sare? Multumesc. Ei na, de ce sa rad? Eu nici nu stiam sa fac mamaliga pana acum 2 ani; pana mi s-a pus pata Pripita e o mamaliga rapida (nu dureaza mai mult de 5-7 minute). Eu o fac ochiometric si mi-e mai greu sa dau gramaje. Ia sa incerc: cca 500 ml apa, 1 lingurita sare, 1 lingura ulei, cca 300 gr malai (sau daca vrei mai tare, cca 400 gr). Apa o las la fiert, cu sarea si uleiul si cand incepe sa faca bule presar o mana de malai si las sa clocoteasca. Apoi incep sa presar cate o mana de malai si amestec in acelasi timp cu telul. Si tot asa pana termin malaiul. Amestec bine-bine cu telul, sa nu ramana cocoloase (cu o mana tin cratita sau ceaunul sa nu-mi zboare de pe aragaz), las vreo 2 min sa se odihneasca, la foc mic si gata Cel mai bine e sa fac poze la procesul de fabricatie, asa ca revin in curand cu detalii -------------------- Life sucks and then you die!
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|