Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 2 2008, 05:17 PM
Trimis la
|
|
|
vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatoare Postari: 5,700 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
droopina- ti-am lasat niste multumiri si la Arene, dar poate ca nu esti in dispozitia sufleteasca sa dai o tura pe acolo, asa ca reiterez fericirea de a fi aflat ce este bulzul. Odata am avut niste resturi de mamaliga si in lipsa de inspiratie si in criza de timp- prieteni in vizita- am facut ceva asemanator, doar ca fara bile si fara afumatura. Si da, fara brinza de burduf ca nu avem aici Deci mamaliga rece am taiat-o in felii, le-am pus intr-un vas de lut si intre straturile de mamaliga am pus niste brina feta amestecata cu smintina. Ultimul strat de mamaliga a fost acoperit cu smintina si cascaval. Prietenii veniti in vizita s-au bucurat foarte tare si au spus 'bulz, de cind nu am mincat!' Mamaliga pripita- eu o fac asa: pun mamaliga in vasul in care va fierbe, adaug apa cit sa o acopere bine de tot (apa rece), sare si pun la fiert la foc mic. Dureza maxim 15 minute pina este gata. Trebuie amestecat din cind in cind, si asta este momentul in care ma aleg cu arsuri. Scuze pentru ca nuvela intercalata in subiectul tau. Editat ca sa imi corectez greselile de scris Multam fain de aprecieri. Sper sa incerci si sa-ti placa. Eu pana sa incep sa umblu brambura prin muntii patriei nu stiam ce-i ala bulz; am aflat si mi s-a lipit de suflet Faina si varianta ta de mamaliga -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 05:24 PM
Trimis la
|
|
|
vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatoare Postari: 5,700 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
Wow Droopina, Nu ma asteptam sa gasesc reteta de bulz aici Si bulzul tau cred ca va deveni budinca facuta la cuptor ca plita nu am Oaaaaaaaaaaaaaau, Orchid, asa mi-as dori si eu un festin in fiecare zi Eu zic sa incerci, ca rau n-are ce sa iasa. Cauta telemea de oaie sau de vaca (mai grasa) si incearca cu incredere. Astept rezultatele -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 05:33 PM
Trimis la
|
|
|
executat draga drupi cu burduful cela afumat. metoda mea de mamaligit care implica fie acest magnific ceaun mostenit fie unul din teflon in care las si cuptoriti [attachment=151365:Diapozitiv14.JPG] Si, cum a fost burduful afumat? Se simte pregnant gustul in mamaliga? M-ai facut curioasa Misto metoda; se vede ca va plac pufuletii -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 05:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,866 Inregistrat pe: 12-July 07 De la: DE-Hessen Membrul Nr.: 38,257 |
fain arata bulzul !
am o intrebare , nu radetzi de mine , ok? cata apa si cata faina de malai ca sa imi iasa mamaliga mai tarisoara? merci -------------------- Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum. |
|
|
|
Feb 2 2008, 06:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 8,687 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
|
|
|
|
Feb 2 2008, 06:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 8,687 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
Nah, hai sa va zic si de mamaliga mea: fiindca a mea cam face galuste, io am incercat sa pun malaiul in apa chiar de la inceput. Amestec amestec in oala si se incheaga si mamaliga mea - drept e ca io n-am malai de ala fainos de la tzara , io am de ala unguresc, grisat de la pravalie.
Acest mesaj a fost editat de Happyalex: Feb 2 2008, 06:12 PM |
|
|
|
Feb 2 2008, 09:26 PM
Trimis la
|
|
|
fain arata bulzul ! am o intrebare , nu radetzi de mine , ok? cata apa si cata faina de malai ca sa imi iasa mamaliga mai tarisoara? merci Senchiu Simo Ia uita-te matale cu o pajina in urma si gasesti acolo toate informatiile necesare procesarii mamaligii -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 09:32 PM
Trimis la
|
|
|
Ti-am auzit citandu-ma Offff, distanta asta; abia acum ai auzit? Nah, hai sa va zic si de mamaliga mea: fiindca a mea cam face galuste, io am incercat sa pun malaiul in apa chiar de la inceput. Amestec amestec in oala si se incheaga si mamaliga mea - drept e ca io n-am malai de ala fainos de la tzara , io am de ala unguresc, grisat de la pravalie. Nu conteaza neaparat tipul de malai ci tactica de amestecare -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 09:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 8,781 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
mvai imi place si mie si te plagiez des in dicutii duamna happy
simo nu poti da cantitati de exemplu malai din ala unguresc intra mai mult decat ala de titan care e mai umflos. pune pana face bulburuci, ca de aia am pus poza cu bulburuci, si se intzepeneste mamaligu. asta daca nu vrei sa adopti metoda ingineresc - telectuala a la drupi la care io nu ma bag ca nu am nici io malai din ala smecher. -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 09:44 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 09:50 PM
Trimis la
|
|
|
(Adineauri mi-a zis unu' un banc ... cica cum ar fi sa cersesti in moneda bostuaneza? raspunsul e simplu: dăăăăăăăăăăăăăăăsi mie 5 p**e Hepi, -------------------- |
|
|
|
Feb 3 2008, 07:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,866 Inregistrat pe: 12-July 07 De la: DE-Hessen Membrul Nr.: 38,257 |
Multzam de sfat , fetele.
BD , din pacate n-am nici malai unguresc nici de Titan , n-o bagat la coltz , bata-i vina dar maine asta fac de papa ! ( sau cel putzin incerc Acest mesaj a fost editat de simonaro29: Feb 3 2008, 07:46 PM -------------------- Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum. |
|
|
|
Feb 3 2008, 07:38 PM
Trimis la
|
|
|
Multzam de sfat , fetele. BD , din pacate n-am nici malai unguresc nici de Totan , n-o bagat la coltz , bata-i vina dar maine asta fac de papa ! ( sau cel putzin incerc Cu placere. Daca mai ai nelamuriri intreaba Asteeeeeeeeeept -------------------- |
|
|
|
Feb 3 2008, 07:44 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Feb 3 2008, 08:16 PM
Trimis la
|
|
|
Pai daca n-am bucatarie, ma hranesc si io spiritual -------------------- |
|
|
|
Feb 4 2008, 02:53 PM
Trimis la
|
|
Fetelor , droopina si BD , merci mult pt sfaturi , bulzul e pe drum. Deocamdata , o mamaliga aburinda (n-am ceaun dar am o oala buna , BD , n-am faina de Titan dar am luat de la turci
-------------------- Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum. |
|
|
|
Feb 6 2008, 07:33 AM
Trimis la
|
|
|
Fetelor , droopina si BD , merci mult pt sfaturi , bulzul e pe drum. Deocamdata , o mamaliga aburinda (n-am ceaun dar am o oala buna , BD , n-am faina de Titan dar am luat de la turci Blzul vazut cum a iesit. Ma declar multumita -------------------- |
|
|
|
Feb 6 2008, 04:16 PM
Trimis la
|
|
Blzul vazut cum a iesit. Ma declar multumita nu radea! Acum , vorbind serios , la noi in Ardeal se face o mamaliga moale , care curge...se pune in farfurie si se intareste acolo. Daca eu ii fac la mama mamaliga asa tare , zice ca m-am tampit si nu mai stiu sa o fac. Bulz am mai facut dar ma tot miram eu de ce se deformau si se aplatizau. Faceam cu mamaliga prea moale. Lasa Droopi ca fac eu un balmosh dinala cum se face la motzi si te dau gata ( nu dinala cu apa cum am mai vazut:) ). -------------------- Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum. |
|
|
|
Feb 9 2008, 09:26 AM
Trimis la
|
|
|
nu radea! Acum , vorbind serios , la noi in Ardeal se face o mamaliga moale , care curge...se pune in farfurie si se intareste acolo. Daca eu ii fac la mama mamaliga asa tare , zice ca m-am tampit si nu mai stiu sa o fac. Bulz am mai facut dar ma tot miram eu de ce se deformau si se aplatizau. Faceam cu mamaliga prea moale. Lasa Droopi ca fac eu un balmosh dinala cum se face la motzi si te dau gata ( nu dinala cu apa cum am mai vazut:) ). Nu rad, ca cate bordeie, atatea obiceie Deci te foarte astept cu balmoshul, da' mai repede ca nu mai dorm noptile -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||