![]() ![]() |
Feb 1 2008, 10:57 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 14,267 Inregistrat pe: 27-January 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 11,411 |
-------------------- |
|
|
|
Feb 1 2008, 11:41 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,368 Inregistrat pe: 4-October 07 De la: Micul Paris Membrul Nr.: 39,074 |
-------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
|
|
|
Feb 1 2008, 08:13 PM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Membri Postari: 9,209 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
-------------------- |
|
|
|
Feb 1 2008, 08:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 14,267 Inregistrat pe: 27-January 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 11,411 |
Flowers in December - Mazzy Star -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2008, 08:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,046 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Alessandro Safina - Luna Adriana Mezzadri- Siento que te conozco sau Marcas de Ayer Lupita Palomera- Que sera de ti Danucule, iarta-ma , da' departe de mine sa fac...varza subiectul. SI on topic: ascult Winwebar- Jazz in the night VA pupez!! -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Feb 1 2008, 09:31 PM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Membri Postari: 9,209 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
Fetelor, iubitelor mii de iertaciuni ca intru si eu asa cu cizmele aici...dar nu mai gasesc nici un topic de muzica si vroiam sa roooggggg foarte frumos pe cine a auzit si stie si vrea si poate/doreste sa faca un bine, sa imi spuna si mie unde pot gasi de downlodat urmatoarele melodii de urmatorii interpreti: Alessandro Safina - Luna Adriana Mezzadri- Siento que te conozco sau Marcas de Ayer Lupita Palomera- Que sera de ti Danucule, iarta-ma , da' departe de mine sa fac...varza subiectul. SI on topic: ascult Winwebar- Jazz in the night VA pupez!! Fii cucoană serioasă, Lori, şi fă ce vrei varză, că-i la modă ! Pi.Si. Da' de cînd te uiţi la telenovela "El Clone" ? -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2008, 11:58 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
Feb 2 2008, 12:30 AM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
de cand ai pus melodia, cre'ca am ascultat-o de 20 de ori, nu ma mai satur, si habar n-aveam de ea. de cate ori o aud mi se ridica paru' pe mana Pe stanga sau pe dreapta? Eu am ascultat de un zilion de ori melodia asta in ultimele cateva zile din cauza reclamei lu' Apple, dar tot imi place! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!”
|
|
|
|
Feb 2 2008, 01:58 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
Feb 2 2008, 02:30 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
pesi,tare misto e melodia japoneza! nu ai tot albumul please? mersi
|
|
|
|
Feb 2 2008, 03:11 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Administratori Postari: 8,001 Inregistrat pe: 7-February 06 De la: cu curca la raze Membrul Nr.: 30,225 |
pesi,tare misto e melodia japoneza! nu ai tot albumul please? mersi mami de fetite, esti cam lenesa si nu ne pui poze cu Sara on topic, melodia e de pe coloana sonora a lui "Kill Bill"; iar Lance nu ne mai da voie sa postam linkuri -------------------- Guvi's
Fan n_puiu Lord, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pushed me too far |
|
|
|
Feb 2 2008, 03:52 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
mami de fetite, esti cam lenesa si nu ne pui poze cu Sara on topic, melodia e de pe coloana sonora a lui "Kill Bill"; iar Lance nu ne mai da voie sa postam linkuri pun, pun, cand imi mai revin si eu putin ca Sara la 3 noaptea are chef de joaca si de gangurit deci iti dai seama cum sant cu somnul! da pe pm nu-mi dati si mie albumul cu fata asta japoneza? ca eu nu stiam ce se mai intampla pe aici! |
|
|
|
Feb 2 2008, 03:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Administratori Postari: 8,001 Inregistrat pe: 7-February 06 De la: cu curca la raze Membrul Nr.: 30,225 |
pun, pun, cand imi mai revin si eu putin ca Sara la 3 noaptea are chef de joaca si de gangurit deci iti dai seama cum sant cu somnul! da pe pm nu-mi dati si mie albumul cu fata asta japoneza? ca eu nu stiam ce se mai intampla pe aici! ti-am trimis -------------------- Guvi's
Fan n_puiu Lord, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pushed me too far |
|
|
|
Feb 2 2008, 04:31 AM
Trimis la
|
|
|
fetele imi dati si mie un pogram sa "deschid" orice, aveam unul de la dan@ dar calculatorul ala a murit la datorie si nu am salvat tot. nu pot sa deschid nici un fisier cu muzica de pe rapidshare
|
|
|
|
Feb 2 2008, 04:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 344 Inregistrat pe: 11-January 04 Membrul Nr.: 11,011 |
Super topik D@na! Asta e pentru tine ...
Talk Talk - It's My Life -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 05:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 344 Inregistrat pe: 11-January 04 Membrul Nr.: 11,011 |
... si pentru nostalgici
TEN SHARP - YOU -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 05:22 AM
Trimis la
|
|
... iar acum ascult Amy Winehouse, albumul Back to Black. Nu va pun Rehab, ca probabil v-ati saturat deja de ea.
-------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 11:43 AM
Trimis la
|
|
dark angel, daca vrei il caut , sunt mai multe melodii, inclusiv cea din kill bill si ti-l dau pe pm
Samira - It was him - reclama Lenor Scooter - the question is what is the question Si ca sa continue bine ziua Noa -Beautiful that way- -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 01:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 58 Inregistrat pe: 7-November 06 De la: Braila Membrul Nr.: 34,754 |
Enigma - The Rivers Of Belief (The Returning Silence)
Acest mesaj a fost editat de tina~15: Feb 6 2008, 12:01 PM -------------------- Yesterday is past, tomorrow is future, but today is a gift, that's why we call it PRESENT.
|
|
|
|
Feb 2 2008, 03:00 PM
Trimis la
|
|
fetele imi dati si mie un pogram sa "deschid" orice, aveam unul de la dan@ dar calculatorul ala a murit la datorie si nu am salvat tot. nu pot sa deschid nici un fisier cu muzica de pe rapidshare angelina, poti descarca de pe internet WinRar sau Winzip, sunt free -------------------- Guvi's
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|