Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Mar 4 2008, 05:37 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
jenny, am facut si eu duminica guvernatorul si am facut o incercare de trandafiri dupa reteta lui plicurici... nu se compara, dar mi-am dat silintza. [attachment=158822:tort_ralu.jpg] tu, stella, si-ai tai arata de nota 10+. mie mi-e frica sa incerc macar. ca la desen si la sport am avut cele mai mici note in scoala |
|
|
|
Mar 4 2008, 06:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,080 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
tu, stella, si-ai tai arata de nota 10+. mie mi-e frica sa incerc macar. ca la desen si la sport am avut cele mai mici note in scoala Nu ma poti egala..... cand eram la scoala, profa de lucru manual, arata *capodopera * mea si zicea "copii, asa NU" -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Mar 4 2008, 07:18 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
Nu ma poti egala..... cand eram la scoala, profa de lucru manual, arata *capodopera * mea si zicea "copii, asa NU" |
|
|
|
Mar 4 2008, 07:20 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2008, 12:02 AM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,296 Inregistrat pe: 16-October 06 De la: Bucharest;) Membrul Nr.: 34,403 |
Facea mama mea un tort cu blatul cam asa, fara faina si cu nuci dar avea crema; oricum nu iesea asa pufos. -------------------- |
|
|
|
Mar 5 2008, 07:15 AM
Trimis la
|
|
|
Imi plac prajiturile care nu spun mult la capitolul look dar cand le gusti ajungi aproape de Nirvana guguluff, iubitica, ai definit cum nu se poate mai bine aceasta prajitura. mie mi-a placut cum a aratat si asa simpluta, ca, deh, e puiul meu!!! dar ce mi-ar place sa stiu si eu sa fac decorurile fetelor...staaaaauuuu uneori si ma uit la torturile lor si nu stiu ce sa scriu, ca nu pot exprima in cuvinte. sint poezie, sint muzica, sint orice altceva, numai simple torturi, nu!!! si imi doresc sa fac si eu la fel, dar revin repede cu picioarele pe pamint. n-o sa reusesc... |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|