![]() ![]() |
Mar 31 2008, 01:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,310 Inregistrat pe: 22-November 07 De la: Italia Membrul Nr.: 39,953 |
Dupa cum am promis, am executat, foarte bun, am pus sandwichuri pentru maine cu ele si se comporta ok, si sunt si foarte gustoase Multumiri! [attachment=165741:IMG_0116.JPG] Se retin pentru viitor! Ti-au iesit foarte frumoase!! |
|
|
|
Mar 31 2008, 01:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,713 Inregistrat pe: 10-August 06 De la: Bucuresti & Timisoara Membrul Nr.: 33,234 |
Laura, Laura, le fac si eu azi. Am luat si carne tocata deci fac chiflele tale cu hamburgeri.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 31 2008, 01:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,310 Inregistrat pe: 22-November 07 De la: Italia Membrul Nr.: 39,953 |
Laura, Laura, le fac si eu azi. Am luat si carne tocata deci fac chiflele tale cu hamburgeri. Te-astept cu rezultatul Ursuleatzo!!Nu are nimic daca nu le ungi cu amidon dar le poti unge imediat ce le scoti cu putin unt topit.Untul da un gust si un luciu super.Te pup si bafta!!Eu acum am aluatul in masina. |
|
|
|
Mar 31 2008, 03:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,713 Inregistrat pe: 10-August 06 De la: Bucuresti & Timisoara Membrul Nr.: 33,234 |
|
|
|
|
Mar 31 2008, 03:41 PM
Trimis la
|
|
Lauraaaaa, problem. Pai hai s-o luam cu calm!!Daca ti-a crescut, drojdia inseamna ca a fost ok!!Ai masurat toate ingrdientele in grame?Ai pus untul topit sau la temperatura camerei?Eu acum le-am scos din cuptor si sunt super ultra pufoase si nu am avut probleme cu aluatul asta niciodata.E singurul aluat pe care il lucrez direct pe fundul de lemn fara faina.Laptele l-ai incalzit un picut inainte?Daca e totusi lipicios mai adauga un picut de faina!!Ce faina ai folosit?Poate fi faina de vina,pentru ca fiecare tip de faina absoarbe diferit lichidul.Unele faini absorb mai mult si altele mai putin. Azi am facut 7 ca am avut de dat: ![]() ![]() Acest mesaj a fost editat de Laura_A: Mar 31 2008, 03:51 PM |
|
|
|
Mar 31 2008, 03:57 PM
Trimis la
|
|
Retrag ce am spus. Nu conteaza, le-am bagat in cuptor asa diforme si miros superrrrrrrrrrr!
Nu stiu ce sa zic, am avut o faina 000, laptele incalzit, of cors, ca altfel nu cred ca crestea drojdia, untul aproape la temperatura camerei (poate o idee cam rece), dar cred, totusi, cam mai mergea faina. Anyway, arata bine, crescute, umflate in tava, miros misto, e de bine. Mersic de asistenta clienti. |
|
|
|
Mar 31 2008, 04:20 PM
Trimis la
|
|
Retrag ce am spus. Nu conteaza, le-am bagat in cuptor asa diforme si miros superrrrrrrrrrr! Nu stiu ce sa zic, am avut o faina 000, laptele incalzit, of cors, ca altfel nu cred ca crestea drojdia, untul aproape la temperatura camerei (poate o idee cam rece), dar cred, totusi, cam mai mergea faina. Anyway, arata bine, crescute, umflate in tava, miros misto, e de bine. Mersic de asistenta clienti. Te astept dupa ce te infigi in unul sa-mi zici cum sunt!! |
|
|
|
Mar 31 2008, 06:01 PM
Trimis la
|
|
FOARTEEEEEEEE BUNIIIIIIIII! Ti-am zis, Laura, au fost ei cam diformi si greu de pozitionat in tava dar s-au infoiat si pufulosit tare frumossssss! Foarte buni si moi chiar si fara glazura.
Bag poza cu ultimul, in forma de baton. A venit Mr. Ursu acasa si le-am halit (4 mi-au iesit, foarte mari, intr-o tava mai mica decat ca a ta deci au crescut si mai mult pe verticala) cu un fel de hamburgeri facuti a la Adriana, adica la cuptor. Mersic de idee si de ajutor. :nu-gasesc-emoticon-pupacios-dar-pe-ala-vroiam-sa-l-pun: |
|
|
|
Apr 1 2008, 06:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 151 Inregistrat pe: 23-October 05 De la: pe malul Mediteranei Membrul Nr.: 28,435 |
Bun gasit si sa stiti ca le-am pus la "crescut" , de abia astept sa fie gata.
o intrebare am, va rog sa ma ajutati: desi am cantar de bucatarie, nu e asa sensibil sa cantareasca 7 gr.... CUM MASOR EXACT 7 GR. DE DROJDIE USCATA??? -------------------- |
|
|
|
Apr 1 2008, 06:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
Bun gasit si sa stiti ca le-am pus la "crescut" , de abia astept sa fie gata. o intrebare am, va rog sa ma ajutati: desi am cantar de bucatarie, nu e asa sensibil sa cantareasca 7 gr.... CUM MASOR EXACT 7 GR. DE DROJDIE USCATA??? Un plic de drojdie uscata are , in general, 7 gr. Acest mesaj a fost editat de any_annette: Apr 1 2008, 06:59 PM |
|
|
|
Apr 1 2008, 07:03 PM
Trimis la
|
|
Bun gasit si sa stiti ca le-am pus la "crescut" , de abia astept sa fie gata. o intrebare am, va rog sa ma ajutati: desi am cantar de bucatarie, nu e asa sensibil sa cantareasca 7 gr.... CUM MASOR EXACT 7 GR. DE DROJDIE USCATA??? Exact cum a spus si Any majoritatea plicurilor de drojdie uscata au 7 gr.Trebuie sa scrie gramajul.Daca nu,pune 2 lingurite rase de drojdie uscata sau 25 gr drojdie proaspata.Sunt aici daca mai ai intrebari!! |
|
|
|
Apr 1 2008, 07:06 PM
Trimis la
|
|
FOARTEEEEEEEE BUNIIIIIIIII! Ti-am zis, Laura, au fost ei cam diformi si greu de pozitionat in tava dar s-au infoiat si pufulosit tare frumossssss! Foarte buni si moi chiar si fara glazura. Bag poza cu ultimul, in forma de baton. A venit Mr. Ursu acasa si le-am halit (4 mi-au iesit, foarte mari, intr-o tava mai mica decat ca a ta deci au crescut si mai mult pe verticala) cu un fel de hamburgeri facuti a la Adriana, adica la cuptor. Mersic de idee si de ajutor. :nu-gasesc-emoticon-pupacios-dar-pe-ala-vroiam-sa-l-pun: Foarte invitanta sectiunea ta!!M-am cam speriat eu un picut dar m-am linistit acum.Sa va fie de bine si mercici mult ca i-ai incercat!!Uite am gasit eu emoticonul cu pupic!! |
|
|
|
Apr 1 2008, 07:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 151 Inregistrat pe: 23-October 05 De la: pe malul Mediteranei Membrul Nr.: 28,435 |
Exact cum a spus si Any majoritatea plicurilor de drojdie uscata au 7 gr.Trebuie sa scrie gramajul.Daca nu,pune 2 lingurite rase de drojdie uscata sau 25 gr drojdie proaspata.Sunt aici daca mai ai intrebari!! multumesc mult! eu am un pachetel de 500 gr, il tin la rece, dar nu prea am folosit pana acum, decit cand am indicatia exacta cate lingurite sa pun. Acuma stiu, deci cam 3.5 gr. la lingurita. te pup , scumpo si merci de reteta de chifle. Am sa pun poze , in curind, deocamdata se fac... -------------------- |
|
|
|
Apr 1 2008, 08:38 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 435 Inregistrat pe: 5-February 07 Membrul Nr.: 36,381 |
Laura, asa chifle pufoase n-am mai mancat de mult timp! Super reteta! Mierea am pus-o toata, insa zahar n-am pus decat jumatate de lingurita, mi-a fost teama sa nu iasa dulceag aluatul. Au iesit perfecte! Data viitoare o sa fac mai putin lichid de uns, nu se foloseste asa mult.
Ti-am luat retetele la rand, ma duc sa scot la lumina si ce am gatit ieri. Multumesc, Laura! |
|
|
|
Apr 2 2008, 10:58 AM
Trimis la
|
|
Laura, asa chifle pufoase n-am mai mancat de mult timp! Super reteta! Mierea am pus-o toata, insa zahar n-am pus decat jumatate de lingurita, mi-a fost teama sa nu iasa dulceag aluatul. Au iesit perfecte! Data viitoare o sa fac mai putin lichid de uns, nu se foloseste asa mult. Ti-am luat retetele la rand, ma duc sa scot la lumina si ce am gatit ieri. Multumesc, Laura! Ma bucur mult ca ti-au placut Beppo!! |
|
|
|
Apr 2 2008, 11:00 AM
Trimis la
|
|
Laura, asa chifle pufoase n-am mai mancat de mult timp! Super reteta! Mierea am pus-o toata, insa zahar n-am pus decat jumatate de lingurita, mi-a fost teama sa nu iasa dulceag aluatul. Au iesit perfecte! Data viitoare o sa fac mai putin lichid de uns, nu se foloseste asa mult. Ti-am luat retetele la rand, ma duc sa scot la lumina si ce am gatit ieri. Multumesc, Laura! Ma bucur mult ca ti-au placut Beppo!! |
|
|
|
Apr 3 2008, 11:14 AM
Trimis la
|
|
![]() mami de fluturas Grup: Membri Postari: 4,115 Inregistrat pe: 12-July 05 De la: deutschland Membrul Nr.: 25,609 |
am facut panini.sunt pufosi si tare tare buni!
aici faceam testul: ![]() pe care l-au trecut ![]() ii voi face mai des acum ca merg de minune pt pachetul sotului. |
|
|
|
Apr 3 2008, 12:54 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Apr 3 2008, 07:28 PM
Trimis la
|
|||
![]() Senzuala Grup: Membri Postari: 2,018 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Laura am facut aseara panini, sunt bestiali.In poza sunt numai 5 , ca unul l-am mancat asa cald si gol
-------------------- |
||
|
|
|||
Apr 3 2008, 09:06 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 314 Inregistrat pe: 29-September 06 De la: Svizzera Membrul Nr.: 34,099 |
Doamne, ce bine arata...
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|