6 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Panini
Laura_A
mesaj Mar 31 2008, 01:33 PM
Trimis la #41

Academic Chef

Grup: Membri
Postari: 1,310
Inregistrat pe: 22-November 07
De la: Italia
Membrul Nr.: 39,953

CITAT(Iepurele_Grabit @ Mar 30 2008, 08:40 PM) *
Dupa cum am promis, am executat, foarte bun, am pus sandwichuri pentru maine cu ele si se comporta ok, si sunt si foarte gustoase smile.gif :

Multumiri! floare.gif
[attachment=165741:IMG_0116.JPG]

Se retin pentru viitor!

Ti-au iesit foarte frumoase!! hello2.gif Eu iti multumesc ca le-ai incercat! smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Ursuleatza
mesaj Mar 31 2008, 01:42 PM
Trimis la #42

Master of disaster

Postari: 2,713
Inregistrat pe: 10-August 06
De la: Bucuresti & Timisoara
Membrul Nr.: 33,234

Laura, Laura, le fac si eu azi. Am luat si carne tocata deci fac chiflele tale cu hamburgeri. biggrin.gif E ceva daca nu pun lichidul ala pe deasupra? E ceva nou pentru mine si nu am mai vazut, trebe sa cercetez mai intai. Si nici nu am ingredientul pentru... tongue.gif

+Quote Post
Laura_A
mesaj Mar 31 2008, 01:48 PM
Trimis la #43

Academic Chef

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

CITAT(Ursuleatza @ Mar 31 2008, 01:42 PM) *
Laura, Laura, le fac si eu azi. Am luat si carne tocata deci fac chiflele tale cu hamburgeri. biggrin.gif E ceva daca nu pun lichidul ala pe deasupra? E ceva nou pentru mine si nu am mai vazut, trebe sa cercetez mai intai. Si nici nu am ingredientul pentru... tongue.gif

Te-astept cu rezultatul Ursuleatzo!!Nu are nimic daca nu le ungi cu amidon dar le poti unge imediat ce le scoti cu putin unt topit.Untul da un gust si un luciu super.Te pup si bafta!!Eu acum am aluatul in masina. wink.gif

+Quote Post
Ursuleatza
mesaj Mar 31 2008, 03:14 PM
Trimis la #44

Master of disaster

Lauraaaaa, problem. dry.gif Am facut aluatul, a crescut, totul ok, problema e ca e extrem de lipicios si abia l-am putut manevra pentru a face bilele. (Bile teoretic, la mine sunt 3 plesti mari ovale si un baton mai lunguietz.. laugh.gif ). Unde am gresit?

+Quote Post
Laura_A
mesaj Mar 31 2008, 03:41 PM
Trimis la #45

Academic Chef

CITAT(Ursuleatza @ Mar 31 2008, 03:14 PM) *
Lauraaaaa, problem. dry.gif Am facut aluatul, a crescut, totul ok, problema e ca e extrem de lipicios si abia l-am putut manevra pentru a face bilele. (Bile teoretic, la mine sunt 3 plesti mari ovale si un baton mai lunguietz.. laugh.gif ). Unde am gresit?

Pai hai s-o luam cu calm!!Daca ti-a crescut, drojdia inseamna ca a fost ok!!Ai masurat toate ingrdientele in grame?Ai pus untul topit sau la temperatura camerei?Eu acum le-am scos din cuptor si sunt super ultra pufoase si nu am avut probleme cu aluatul asta niciodata.E singurul aluat pe care il lucrez direct pe fundul de lemn fara faina.Laptele l-ai incalzit un picut inainte?Daca e totusi lipicios mai adauga un picut de faina!!Ce faina ai folosit?Poate fi faina de vina,pentru ca fiecare tip de faina absoarbe diferit lichidul.Unele faini absorb mai mult si altele mai putin.
Azi am facut 7 ca am avut de dat:
Imagine Atasata
Imagine Atasata

Acest mesaj a fost editat de Laura_A: Mar 31 2008, 03:51 PM

+Quote Post
Ursuleatza
mesaj Mar 31 2008, 03:57 PM
Trimis la #46

Master of disaster

Retrag ce am spus. Nu conteaza, le-am bagat in cuptor asa diforme si miros superrrrrrrrrrr! laugh.gif
Nu stiu ce sa zic, am avut o faina 000, laptele incalzit, of cors, ca altfel nu cred ca crestea drojdia, untul aproape la temperatura camerei (poate o idee cam rece), dar cred, totusi, cam mai mergea faina. Anyway, arata bine, crescute, umflate in tava, miros misto, e de bine. Mersic de asistenta clienti. cool.gif floare.gif

+Quote Post
Laura_A
mesaj Mar 31 2008, 04:20 PM
Trimis la #47

Academic Chef

CITAT(Ursuleatza @ Mar 31 2008, 03:57 PM) *
Retrag ce am spus. Nu conteaza, le-am bagat in cuptor asa diforme si miros superrrrrrrrrrr! laugh.gif
Nu stiu ce sa zic, am avut o faina 000, laptele incalzit, of cors, ca altfel nu cred ca crestea drojdia, untul aproape la temperatura camerei (poate o idee cam rece), dar cred, totusi, cam mai mergea faina. Anyway, arata bine, crescute, umflate in tava, miros misto, e de bine. Mersic de asistenta clienti. cool.gif floare.gif

Te astept dupa ce te infigi in unul sa-mi zici cum sunt!! wink.gif Daca s-au umflat si miros bine atunci vorba ta ,e de bine.Hai ca mor de curiozitate cum ti-au ieist.Astept cuminte sa ma anunti!! blob6.gif

+Quote Post
Ursuleatza
mesaj Mar 31 2008, 06:01 PM
Trimis la #48

Master of disaster

FOARTEEEEEEEE BUNIIIIIIIII! Ti-am zis, Laura, au fost ei cam diformi si greu de pozitionat in tava dar s-au infoiat si pufulosit tare frumossssss! Foarte buni si moi chiar si fara glazura. laugh.gif
Bag poza cu ultimul, in forma de baton. A venit Mr. Ursu acasa si le-am halit (4 mi-au iesit, foarte mari, intr-o tava mai mica decat ca a ta deci au crescut si mai mult pe verticala) cu un fel de hamburgeri facuti a la Adriana, adica la cuptor. floare.gif pentru Adriana!
Mersic de idee si de ajutor. :nu-gasesc-emoticon-pupacios-dar-pe-ala-vroiam-sa-l-pun:

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
mediterana
mesaj Apr 1 2008, 06:52 PM
Trimis la #49

Bucataras

Postari: 151
Inregistrat pe: 23-October 05
De la: pe malul Mediteranei
Membrul Nr.: 28,435

Bun gasit si sa stiti ca le-am pus la "crescut" , de abia astept sa fie gata.

o intrebare am, va rog sa ma ajutati: desi am cantar de bucatarie, nu e asa sensibil sa cantareasca 7 gr....

CUM MASOR EXACT 7 GR. DE DROJDIE USCATA???

--------------------

+Quote Post
any_annette
mesaj Apr 1 2008, 06:59 PM
Trimis la #50

Master of disaster

Postari: 2,641
Inregistrat pe: 29-February 08
De la: Europa
Membrul Nr.: 41,844

CITAT(mediterana @ Apr 1 2008, 06:52 PM) *

o intrebare am, va rog sa ma ajutati: desi am cantar de bucatarie, nu e asa sensibil sa cantareasca 7 gr....

Un plic de drojdie uscata are , in general, 7 gr.

Acest mesaj a fost editat de any_annette: Apr 1 2008, 06:59 PM

+Quote Post
Laura_A
mesaj Apr 1 2008, 07:03 PM
Trimis la #51

Academic Chef

CITAT(mediterana @ Apr 1 2008, 06:52 PM) *

Exact cum a spus si Any majoritatea plicurilor de drojdie uscata au 7 gr.Trebuie sa scrie gramajul.Daca nu,pune 2 lingurite rase de drojdie uscata sau 25 gr drojdie proaspata.Sunt aici daca mai ai intrebari!! smile.gif

+Quote Post
Laura_A
mesaj Apr 1 2008, 07:06 PM
Trimis la #52

Academic Chef

CITAT(Ursuleatza @ Mar 31 2008, 06:01 PM) *
FOARTEEEEEEEE BUNIIIIIIIII! Ti-am zis, Laura, au fost ei cam diformi si greu de pozitionat in tava dar s-au infoiat si pufulosit tare frumossssss! Foarte buni si moi chiar si fara glazura. laugh.gif
Bag poza cu ultimul, in forma de baton. A venit Mr. Ursu acasa si le-am halit (4 mi-au iesit, foarte mari, intr-o tava mai mica decat ca a ta deci au crescut si mai mult pe verticala) cu un fel de hamburgeri facuti a la Adriana, adica la cuptor. floare.gif pentru Adriana!
Mersic de idee si de ajutor. :nu-gasesc-emoticon-pupacios-dar-pe-ala-vroiam-sa-l-pun:

Foarte invitanta sectiunea ta!!M-am cam speriat eu un picut dar m-am linistit acum.Sa va fie de bine si mercici mult ca i-ai incercat!!Uite am gasit eu emoticonul cu pupic!! pupic.gif

+Quote Post
mediterana
mesaj Apr 1 2008, 07:12 PM
Trimis la #53

Bucataras

Postari: 151
Inregistrat pe: 23-October 05
De la: pe malul Mediteranei
Membrul Nr.: 28,435

QUOTE(Laura_A @ Apr 1 2008, 08:03 PM) *
Exact cum a spus si Any majoritatea plicurilor de drojdie uscata au 7 gr.Trebuie sa scrie gramajul.Daca nu,pune 2 lingurite rase de drojdie uscata sau 25 gr drojdie proaspata.Sunt aici daca mai ai intrebari!! smile.gif

multumesc mult! eu am un pachetel de 500 gr, il tin la rece, dar nu prea am folosit pana acum, decit cand am indicatia exacta cate lingurite sa pun. Acuma stiu, deci cam 3.5 gr. la lingurita.

te pup , scumpo si merci de reteta de chifle. Am sa pun poze , in curind, deocamdata se fac...smile.gif

--------------------

+Quote Post
Beppo
mesaj Apr 1 2008, 08:38 PM
Trimis la #54

Captain Cook

Postari: 435
Inregistrat pe: 5-February 07
Membrul Nr.: 36,381

Laura, asa chifle pufoase n-am mai mancat de mult timp! Super reteta! Mierea am pus-o toata, insa zahar n-am pus decat jumatate de lingurita, mi-a fost teama sa nu iasa dulceag aluatul. Au iesit perfecte! Data viitoare o sa fac mai putin lichid de uns, nu se foloseste asa mult.
Ti-am luat retetele la rand, ma duc sa scot la lumina si ce am gatit ieri. smile.gif Pt azi am avut in plan si cozonacelul, dar n-am mai apucat.
Multumesc, Laura! floare.gif

+Quote Post
Laura_A
mesaj Apr 2 2008, 10:58 AM
Trimis la #55

Academic Chef

CITAT(Beppo @ Apr 1 2008, 08:38 PM) *
Laura, asa chifle pufoase n-am mai mancat de mult timp! Super reteta! Mierea am pus-o toata, insa zahar n-am pus decat jumatate de lingurita, mi-a fost teama sa nu iasa dulceag aluatul. Au iesit perfecte! Data viitoare o sa fac mai putin lichid de uns, nu se foloseste asa mult.
Ti-am luat retetele la rand, ma duc sa scot la lumina si ce am gatit ieri. smile.gif Pt azi am avut in plan si cozonacelul, dar n-am mai apucat.

Ma bucur mult ca ti-au placut Beppo!! smile.gif Daca reduci lichidul de uns,sa reduci si amidonul si apa ca daca reduci doar apa o sa-ti iasa un lichid destul de dens si nu e bine.Te pup si-ti multumesc ca le-ai incercat!! pupic.gif

+Quote Post
Laura_A
mesaj Apr 2 2008, 11:00 AM
Trimis la #56

Academic Chef

CITAT(Beppo @ Apr 1 2008, 08:38 PM) *

Ma bucur mult ca ti-au placut Beppo!! smile.gif Daca reduci lichidul de uns,sa reduci si amidonul si apa ca daca reduci doar apa o sa-ti iasa un lichid destul de dens si nu e bine.Te pup si-ti multumesc ca le-ai incercat!! pupic.gif

+Quote Post
s_tana
mesaj Apr 3 2008, 11:14 AM
Trimis la #57

mami de fluturas

Postari: 4,115
Inregistrat pe: 12-July 05
De la: deutschland
Membrul Nr.: 25,609

am facut panini.sunt pufosi si tare tare buni!
aici faceam testul:

Imagine Atasata

pe care l-au trecut tongue.gif

Imagine Atasata

ii voi face mai des acum ca merg de minune pt pachetul sotului.

+Quote Post
Laura_A
mesaj Apr 3 2008, 12:54 PM
Trimis la #58

Academic Chef

CITAT(s_tana @ Apr 3 2008, 11:14 AM) *
am facut panini.sunt pufosi si tare tare buni!
aici faceam testul:

Imagine Atasata

pe care l-au trecut tongue.gif

Imagine Atasata

ii voi face mai des acum ca merg de minune pt pachetul sotului.

Super frumosi paninii tai Tana!! smile.gif Si eu ii fac acum pentru weekend!Ma bucur mult ca-ti plac!! pupic.gif

+Quote Post
elena_antony
mesaj Apr 3 2008, 07:28 PM
Trimis la #59

Senzuala

Postari: 2,018
Inregistrat pe: 13-November 06
De la: Lebanon
Membrul Nr.: 34,842

Laura am facut aseara panini, sunt bestiali.In poza sunt numai 5 , ca unul l-am mancat asa cald si gol tongue.gif .

Imagine Atasata

Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
danelutza
mesaj Apr 3 2008, 09:06 PM
Trimis la #60

Captain Cook

Postari: 314
Inregistrat pe: 29-September 06
De la: Svizzera
Membrul Nr.: 34,099

Doamne, ce bine arata... rolleyes.gif spune repede, le-ai dat cu ou pe deasupra, de au iesit asa frumos bronzate si s-au lipit semintele de ele ? hello2.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

6 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 08:18 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare