IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

15 Pagini V  « < 13 14 15  
Reply to this topicStart new topic
> Dorayaki, clatite japoneze
Imagine Atasata

Atenţie PREMII!

Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală.
Zilnic 1 card DOMO de 300 RON.
Săptămânal un LCD LG 107 cm.
MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS.

Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro

miere_dulce
mesaj Jan 30 2009, 07:59 PM
Trimis la #281

micro Bucatar

Grup: Members
Postari: 8
Inregistrat pe: 8-January 09
De la: Austria
Membrul Nr.: 47,908

Am citit topicul cap-coada si m-am apucat sa fac dorayaki. Le-am facut in loc de clatite cu gem de capsuni. Baietii mei au fost incantati, iar eu la fel, mai ales ca n-au grasimi.
Aveam un aparat de facut waffe de vreo doua luni si tot vanam o reteta, ca cele din prospectul aparatului mi se pareau complicate. Asa ca am scapat de cazna intorsului clatitelor, ies perfect la aparatul de facut waffe. Nu aveam curaj, dar am vazut ca a mai facut cineva cu aparatul de waffe si gata, am zis: "asta e reteta!"
Poze data viitoare, caci s-au mancat din mers, furate aproape de pe foc smile.gif
Faina reteta.
Go to the top of the page

+Quote Post
anavlis
mesaj Jan 31 2009, 04:57 PM
Trimis la #282

Vazatoare in ceaunul de cristal

Postari: 2,298
Inregistrat pe: 13-December 08
Membrul Nr.: 47,243

laura A....asta e mesaj de la al meu barbat, care nestiind romaneste nu-ti poate scrie

deci...suna cam asa.....dupa ce ca ei americanii nu au prea multe manacaruri traditionale, le iei celebrele clatite si le faci japoneze????? Nu sunt clatite japoneze, reprezinta mai mult continentul american de nord. Crepe.....sunt frantuzesti si raspandite si pe la noi in celebrele clatite rulate, iar asiaticii au niste clatite care se ruleaza, nicidecum astea ca o placintica.

asa ca in spirit pur american sotul te roaga sa nu le mai zici japoneze ca sufera tare.......smile.gif

oricum ar fi.....americane japoneze....sutn tare bune si ma bucur ca ati pus reteta pe site si pt altii.

+Quote Post
iulia89
mesaj Sep 26 2009, 08:57 PM
Trimis la #283

micro Bucatar

Postari: 6
Inregistrat pe: 26-September 09
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 54,023

Doamne ce bine arata !! In cateva minute fac si eu . Sper sa iasa , nu de alta , dar vreau sa-mi "impresionez" iubitul love10.gif angel7.gif

+Quote Post
iulia89
mesaj Sep 26 2009, 10:30 PM
Trimis la #284

micro Bucatar

Postari: 6
Inregistrat pe: 26-September 09
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 54,023

Gata is. Am pus si gem de capsuni pe ele si sunt de-adreptul delicioase, si au iesit ff bine biggrin.gif Data viitoare o sa fiu pe faza sa le fac poza..ca acuma au disparut toate... ohmy.gif

Acest mesaj a fost editat de iulia89: Sep 26 2009, 10:32 PM

+Quote Post
Shiny
mesaj Feb 20 2010, 12:31 PM
Trimis la #285

micro Bucatar

Postari: 2
Inregistrat pe: 31-August 08
Membrul Nr.: 44,904

Buna, Laura!
Am facut si eu clatitele tale, de mai multe ori, si au iesit foarte foarte pufoase, perfecte pentru o dependenta de clatite cum sunt eu.Aseara am facut clatite cu colegii mei de la facultate, si le-am papat cu ciocolata si fructe. Multumeeeeesc pentru reteta pupic.gif

Imagine Atasata

Imagine Atasata

+Quote Post
milkusor
mesaj Feb 21 2010, 08:17 PM
Trimis la #286

Captain Cook

Postari: 220
Inregistrat pe: 31-January 06
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 30,110

Impulsionata de reusitele voastre am facut si eu aceste clatite,pancake sau ce-or fii...super bune.....daca nu il stopam pe domnul sot de la mancat nu cred ca ar mai fii apucat poza. biggrin.gif Foarte bune,rapid si simplu de facut.Cred ca o sa devina o obisnuinta sa le fac.Mancam la servici ceva similar,le cumparam de la un magazin de paine Spicul dar astea sunt de departe multttttt mai bune.Multumesc pt reteta
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

15 Pagini V  « < 13 14 15
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2010 - 03:37 PM
Design by: Free IPB Skins & Web Proxy