Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 30 2009, 07:59 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Members Postari: 8 Inregistrat pe: 8-January 09 De la: Austria Membrul Nr.: 47,908 |
Am citit topicul cap-coada si m-am apucat sa fac dorayaki. Le-am facut in loc de clatite cu gem de capsuni. Baietii mei au fost incantati, iar eu la fel, mai ales ca n-au grasimi. Aveam un aparat de facut waffe de vreo doua luni si tot vanam o reteta, ca cele din prospectul aparatului mi se pareau complicate. Asa ca am scapat de cazna intorsului clatitelor, ies perfect la aparatul de facut waffe. Nu aveam curaj, dar am vazut ca a mai facut cineva cu aparatul de waffe si gata, am zis: "asta e reteta!" Poze data viitoare, caci s-au mancat din mers, furate aproape de pe foc Faina reteta. |
|
|
|
Jan 31 2009, 04:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Vazatoare in ceaunul de cristal Grup: Members Postari: 2,100 Inregistrat pe: 13-December 08 Membrul Nr.: 47,243 |
laura A....asta e mesaj de la al meu barbat, care nestiind romaneste nu-ti poate scrie
deci...suna cam asa.....dupa ce ca ei americanii nu au prea multe manacaruri traditionale, le iei celebrele clatite si le faci japoneze????? Nu sunt clatite japoneze, reprezinta mai mult continentul american de nord. Crepe.....sunt frantuzesti si raspandite si pe la noi in celebrele clatite rulate, iar asiaticii au niste clatite care se ruleaza, nicidecum astea ca o placintica. asa ca in spirit pur american sotul te roaga sa nu le mai zici japoneze ca sufera tare....... oricum ar fi.....americane japoneze....sutn tare bune si ma bucur ca ati pus reteta pe site si pt altii. -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Sep 26 2009, 08:57 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 6 Inregistrat pe: 26-September 09 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 54,023 |
Doamne ce bine arata !! In cateva minute fac si eu . Sper sa iasa , nu de alta , dar vreau sa-mi "impresionez" iubitul
|
|
|
|
Sep 26 2009, 10:30 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 6 Inregistrat pe: 26-September 09 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 54,023 |
Gata is. Am pus si gem de capsuni pe ele si sunt de-adreptul delicioase, si au iesit ff bine
Acest mesaj a fost editat de iulia89: Sep 26 2009, 10:32 PM |
|
|
|
Feb 20 2010, 12:31 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 2 Inregistrat pe: 31-August 08 Membrul Nr.: 44,904 |
|
|
|
|
Feb 21 2010, 08:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 211 Inregistrat pe: 31-January 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 30,110 |
Impulsionata de reusitele voastre am facut si eu aceste clatite,pancake sau ce-or fii...super bune.....daca nu il stopam pe domnul sot de la mancat nu cred ca ar mai fii apucat poza.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|