Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Jan 30 2009, 07:59 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 8-January 09 De la: Austria Membrul Nr.: 47,908 |
Am citit topicul cap-coada si m-am apucat sa fac dorayaki. Le-am facut in loc de clatite cu gem de capsuni. Baietii mei au fost incantati, iar eu la fel, mai ales ca n-au grasimi. Aveam un aparat de facut waffe de vreo doua luni si tot vanam o reteta, ca cele din prospectul aparatului mi se pareau complicate. Asa ca am scapat de cazna intorsului clatitelor, ies perfect la aparatul de facut waffe. Nu aveam curaj, dar am vazut ca a mai facut cineva cu aparatul de waffe si gata, am zis: "asta e reteta!" Poze data viitoare, caci s-au mancat din mers, furate aproape de pe foc Faina reteta. |
|
|
|
Jan 31 2009, 04:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Vazatoare in ceaunul de cristal Grup: Membri Postari: 2,311 Inregistrat pe: 13-December 08 Membrul Nr.: 47,243 |
laura A....asta e mesaj de la al meu barbat, care nestiind romaneste nu-ti poate scrie
deci...suna cam asa.....dupa ce ca ei americanii nu au prea multe manacaruri traditionale, le iei celebrele clatite si le faci japoneze????? Nu sunt clatite japoneze, reprezinta mai mult continentul american de nord. Crepe.....sunt frantuzesti si raspandite si pe la noi in celebrele clatite rulate, iar asiaticii au niste clatite care se ruleaza, nicidecum astea ca o placintica. asa ca in spirit pur american sotul te roaga sa nu le mai zici japoneze ca sufera tare....... oricum ar fi.....americane japoneze....sutn tare bune si ma bucur ca ati pus reteta pe site si pt altii. |
|
|
|
|
|
|
Sep 26 2009, 08:57 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 26-September 09 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 54,023 |
|
|
|
|
Sep 26 2009, 10:30 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 26-September 09 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 54,023 |
Acest mesaj a fost editat de iulia89: Sep 26 2009, 10:32 PM |
|
|
|
Feb 20 2010, 12:31 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 31-August 08 Membrul Nr.: 44,904 |
|
|
|
|
Feb 21 2010, 08:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 233 Inregistrat pe: 31-January 06 De la: Italia Membrul Nr.: 30,110 |
Impulsionata de reusitele voastre am facut si eu aceste clatite,pancake sau ce-or fii...super bune.....daca nu il stopam pe domnul sot de la mancat nu cred ca ar mai fii apucat poza.
|
|
|
|
Oct 17 2010, 04:16 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 17-October 10 Membrul Nr.: 60,982 |
buna ziua(seara),
am 13 ani si sunt innebunit dupa gatit.am incercat o mie de retete de pancakes si nam simtit mare diferenta intre una normala si astea mai groase.voi simtiti vreo diferenta?daca da spunetimi si mie reteta sau ''secretul'' vostru va rog.as vrea sa invat sa fac un mic dejun ala american pentruca atunci cand soarele va rasari si va fii cad(iunie)eu si niste tovarasii osa mergem la mare la o vila cu iubitele si trebuie sa fac si eu putin spectacol pe acolo Acest mesaj a fost editat de orhy: Oct 17 2010, 04:17 PM |
|
|
|
Oct 23 2010, 02:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 507 Inregistrat pe: 13-September 04 De la: Virginia Beach Membrul Nr.: 16,975 |
Si mie mi se pare ca astea sunt american pancakes. Nu am fost in Japonia deci nu am de unde sa stiu de unde a aparut istoria pancakes. Probabil e ca si la noi cand consideram sarmalele ca fiind mancare traditionala romaneasca:))
Oricum se poate adauga in umplutura inainte de a le praji o gramada de bunatatzi, afine, capsuni, bucatele mici de ciocolata si cam tot ce vretzi voi Sunt destul de bune dupa parerea mea dar nu ne omoram dupa ele -------------------- |
|
|
|
Nov 2 2010, 04:07 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 19-October 10 Membrul Nr.: 61,017 |
sunt super bune clatitele :) am incercat reteta aseara si au iesit extraordinar :) la forma mai am de lucrat si sa nu le ard prea tare :) in loc d miere ca nu am avut am pus zahar vanilat, eu sunt incepator in ale bucatariei :)
Oricum excelenta reteta Acest mesaj a fost editat de Dreamboy: Nov 2 2010, 04:21 PM |
|
|
|
Dec 27 2010, 09:02 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 23 Inregistrat pe: 8-October 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 45,617 |
buna seara! am o intrebare...va rog mult sa-mi spuneti daca asputea face compozitia de cu seara si s-o tin la frigider pana dimineata,ca atunci cand ne trez sa le fac direct...va multumesc mult!
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|