> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

17 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kinder - Pinguin, prajitura cu ciocolata si crema de lapte
lauralaurentiu
mesaj Apr 13 2008, 08:52 PM
Trimis la #21

Master of disaster

Grup: Membri
Postari: 3,909
Inregistrat pe: 27-December 07
De la: Banat
Membrul Nr.: 40,594

Aliza, nu stiu daca e ca si kinderu' original, ca nu am mancat din ala, dar e o prajitura foarte fina si buna.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Bolognese di Clu...
mesaj Apr 14 2008, 05:27 PM
Trimis la #22

Master of disaster
Icoana Grup

Grup: Best romantic story teller
Postari: 2,838
Inregistrat pe: 5-October 04
De la: pe dinafara
Membrul Nr.: 17,498

QUOTE(lauralaurentiu @ Apr 13 2008, 08:52 PM) *
Aliza, nu stiu daca e ca si kinderu' original, ca nu am mancat din ala, dar e o prajitura foarte fina si buna.

Io o tot mananc din ochi si nu ma mai satur.Maaare pomana ti-ai facut ca ai tradus si executat reteta asta! floare.gif
Kinderul original este asa cum l-ai facut tu si este si cu cocos.In general,nu ma prea incanta cocosul in prajituri,dar Kinderul cu cocos e foarte bun.
Ti-am dat tema? biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 14 2008, 08:26 PM
Trimis la #23

Master of disaster

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

CITAT(Bolognese di Cluj @ Apr 14 2008, 06:27 PM) *
Io o tot mananc din ochi si nu ma mai satur.Maaare pomana ti-ai facut ca ai tradus si executat reteta asta! floare.gif
Kinderul original este asa cum l-ai facut tu si este si cu cocos.In general,nu ma prea incanta cocosul in prajituri,dar Kinderul cu cocos e foarte bun.
Ti-am dat tema? biggrin.gif

Hm, hm, stiu si eu? Nici eu nu ma prea omor dupa cocos, in plus nici macar dupa ciocolata. Dar pe site-ul ala mai sunt si alte retete care merita traduse, chiar azi m-am uitat si par foarte tentante. smile.gif Si...cine stie? Poate mai prajituresc ceva de pe-acolo!

--------------------

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 15 2008, 08:09 AM
Trimis la #24

Master of disaster

De fapt, cele carora le place cocosul ar putea incerca, de ce nu? Eu sugerez sa foloseasca reteta de crema pe care ai postat-o tu, Bolo, aici, si sa inlocuiasca cantitatea de lapte, cei 200 de mililitri, cu lapte de cocos. Cred ca ar iesi ceva fain de tot, frisca, lapte condensat si lapte de cocos, yammi!

--------------------

+Quote Post
Mudjahista
mesaj Apr 15 2008, 09:11 AM
Trimis la #25

Master of disaster

Postari: 2,179
Inregistrat pe: 24-October 07
Membrul Nr.: 39,430

Despre ce "Kinder original" se vorbeste aici? As vrea si eu reteta de la Kinder, va rog.
Laura, poti sa-mi dai link-ul site-ului respectiv? rolleyes.gif
Nu in ultimul rand iti multumesc ptr. reteta floare.gif, arata apetisanta rau prajiturica ta, felicitari!

--------------------
MUDJ@HISTA

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 15 2008, 09:19 AM
Trimis la #26

Master of disaster

Da, Mudja, cu placere, chiar in inceputul postarii am introdus deja linkul si il mai pun o data, uite : AICI - e un culinar ca al nostru, varianta din Croatia, reteta e de la fetele de acolo. Si mai sunt si alte retete faine de tot si mai deosebite, dar am observat si o mare darnicie in adaugarea semipraparatelor si a aditivilor de tot felul, asa ca mai meditez cum anume sa le fac. smile.gif
In privinta prajiturii, cu toate ca nu sunt fanul prajiturilor cu ciocolata, asta e intr-adevar exceptionala, merita facuta. Am primit deja inca o comanda tongue.gif , joi fetita nasilor mei implineste 18 ani si m-a rugat sa ii fac si ei o tava (o gustase la mine). Fiica-mea a fost incantata, berbantul la fel...asa ca a fost un succes. In plus, cu cat a stat la frigider mai mult (de sambata si pana, luni, luni dimineata mai aveam 3 bucatele) a fost tot mai buna si mai frageda.

--------------------

+Quote Post
Mudjahista
mesaj Apr 15 2008, 10:05 AM
Trimis la #27

Master of disaster

CITAT(lauralaurentiu @ Apr 15 2008, 09:19 AM) *
Da, Mudja, cu placere, chiar in inceputul postarii am introdus deja linkul si il mai pun o data, uite : AICI - e un culinar ca al nostru, varianta din Croatia, reteta e de la fetele de acolo. Si mai sunt si alte retete faine de tot si mai deosebite, dar am observat si o mare darnicie in adaugarea semipraparatelor si a aditivilor de tot felul, asa ca mai meditez cum anume sa le fac. smile.gif
In privinta prajiturii, cu toate ca nu sunt fanul prajiturilor cu ciocolata, asta e intr-adevar exceptionala, merita facuta. Am primit deja inca o comanda tongue.gif , joi fetita nasilor mei implineste 18 ani si m-a rugat sa ii fac si ei o tava (o gustase la mine). Fiica-mea a fost incantata, berbantul la fel...asa ca a fost un succes. In plus, cu cat a stat la frigider mai mult (de sambata si pana, luni, luni dimineata mai aveam 3 bucatele) a fost tot mai buna si mai frageda.

:-DMultumesc frumos Laura ptr. raspuns si link (n-am observat ca l-ai mai postat o data eusa_shifty.gif ) . M-ai convins, o fac si eu!
"La multi ani!" sarbatoritei Imagine Atasata
si distractie placuta va doresc. smile.gif Imagine Atasata

--------------------
MUDJ@HISTA

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 15 2008, 10:08 AM
Trimis la #28

Master of disaster

Multumesc frumos! Ce chefuitori colorati ne-ai pos acolo! laugh.gif

--------------------

+Quote Post
sacramento
mesaj Apr 16 2008, 05:30 AM
Trimis la #29

Captain Cook

Postari: 251
Inregistrat pe: 8-January 08
De la: california
Membrul Nr.: 40,794

tongue.gif Bestiala praji!
Este in congelator la racit.
Am totusi o intrbare:crema de frisca a iesit putin cam moale.Oare o sa se intareasca?
Cred ca am incurcat borcanele:in loc de intaritor de frisca am pus praf de facut frisca.
Oricum arata biine si o sa o mincam cu lingurita in cel mai rau caz.
Multumesc!

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 16 2008, 07:38 AM
Trimis la #30

Master of disaster

Sacramento, imi pare rau! Am scris clar intaritor de frisca la ingrediente, atat de tare se imbatoseaza frisca aia cand ii pui mierea si intaritorul ca abia o mai poti mixa, uita-te:
Imagine Atasata

Dar sper sa se fi adunat cumva, pana la urma! pupic.gif

--------------------

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 16 2008, 07:42 AM
Trimis la #31

Master of disaster

Oricum, astazi trebui sa o prestez din nou, pentru o domnisoara de apropae opspe ani tongue.gif (azi, ca maine o sa ii faca)! Si revin cu impresii despre cum mi-a iesit a doua oara.

--------------------

+Quote Post
sacramento
mesaj Apr 16 2008, 06:30 PM
Trimis la #32

Captain Cook

Postari: 251
Inregistrat pe: 8-January 08
De la: california
Membrul Nr.: 40,794

Ai dreptate, ai spus clar, dar eu de graba sa fac praji (ca arata super) nu am stiut care e intaritorul si cu atit mai mult gelatina instant incit am luat praf de frisca(m-am gindit ca nu-si da frisca seama biggrin.gif )

Orshcit,gustul e esceptional,noi comentam ca-i moale si-o mincam cu lingurita.Dupa 5 min. mai mergem la o portie:comentam si mincam,etc

Buna rau-ce mai tongue.gif

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 17 2008, 07:32 AM
Trimis la #33

Master of disaster

CITAT(sacramento @ Apr 16 2008, 07:30 PM) *
Ai dreptate, ai spus clar, dar eu de graba sa fac praji (ca arata super) nu am stiut care e intaritorul si cu atit mai mult gelatina instant incit am luat praf de frisca(m-am gindit ca nu-si da frisca seama biggrin.gif )

Orshcit,gustul e esceptional,noi comentam ca-i moale si-o mincam cu lingurita.Dupa 5 min. mai mergem la o portie:comentam si mincam,etc

Buna rau-ce mai tongue.gif

laugh.gif Na, si asa, printre comentarii, dati gata prajitura! Lasa, ca data viitoare o sa iti iasa mai tzapana, uite cum mi-a iesit mie aseara:

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata - le-am pozat de aproape ca sa li se poata vedea si textura.
De data asta le-am facut cu gris, pur si simplu, pentru ca nu am mai acut pesmet acasa, si imediat dupa ce am scos foile din cuptor am decupat marginile si mi s-au parut un pic aspre, se simtea grisul, o idee. Dar dupa ce am asezat crema pe ele, si au stat la frigider peste noapte, in dimineata asta am savurat la cafea o bucata de prajitura de o fragezime minunata, parca mai reusite decat primele! Pacat ca nu am decat 4 bucati, restul au plecat de dimineata pentru a fi vedete intr-un mare party de majorat tongue.gif !

--------------------

+Quote Post
MIMI.
mesaj Apr 17 2008, 08:51 AM
Trimis la #34

o mamica fericita

Postari: 2,232
Inregistrat pe: 4-December 07
De la: galati
Membrul Nr.: 40,197

Super prajitura!Si foarte aspectuoasa.Bravo,Laura,mai spioneaza-le pe croate si mai zi-ne retete de-astea,ca ne plac.

--------------------

+Quote Post
Mudjahista
mesaj Apr 17 2008, 09:02 AM
Trimis la #35

Master of disaster

CITAT(lauralaurentiu @ Apr 17 2008, 07:32 AM) *
laugh.gif Na, si asa, printre comentarii, dati gata prajitura! Lasa, ca data viitoare o sa iti iasa mai tzapana, uite cum mi-a iesit mie aseara:

- le-am pozat de aproape ca sa li se poata vedea si textura.
De data asta le-am facut cu gris, pur si simplu, pentru ca nu am mai acut pesmet acasa, si imediat dupa ce am scos foile din cuptor am decupat marginile si mi s-au parut un pic aspre, se simtea grisul, o idee. Dar dupa ce am asezat crema pe ele, si au stat la frigider peste noapte, in dimineata asta am savurat la cafea o bucata de prajitura de o fragezime minunata, parca mai reusite decat primele! Pacat ca nu am decat 4 bucati, restul au plecat de dimineata pentru a fi vedete intr-un mare party de majorat tongue.gif !

Wow, ce faina ti-o iesit si de data asta wub.gif. Bravo Laura!

--------------------
MUDJ@HISTA

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 17 2008, 09:03 AM
Trimis la #36

Master of disaster

Mimisor, cu placere, sa stii ca imi petrec zilnic ceva timp spionand in forumul respectiv si chiar intentionez sa prestez cate ceva de pe acolo. Si prajituri, dar si niste mancarici bune, bune de tot, mmmm! Ma mai blochez la cate un ingredient sau masura care in sarbeste suna intr-un fel, dar in croata cu totul altfel - de exemplu ce e in sarbeste "lingurita" pe forumul croat este evident "lingura", si inca din aia plina, latfel nu ar avea cum sa iasa nimic! tongue.gif

--------------------

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 17 2008, 09:04 AM
Trimis la #37

Master of disaster

CITAT(Mudjahista @ Apr 17 2008, 10:02 AM) *
Wow, ce faina ti-o iesit si de data asta wub.gif. Bravo Laura!

Mersi, Mudja! pupic.gif Nu ti-i pofta? tongue.gif Poate le prestezi si tu, dar de la tine ma astept sa apari cu ele intr-o prezentare mai sofisticata, cine stie cu ce ne surprinzi!

--------------------

+Quote Post
Mudjahista
mesaj Apr 17 2008, 09:09 AM
Trimis la #38

Master of disaster

CITAT(lauralaurentiu @ Apr 17 2008, 09:04 AM) *
Mersi, Mudja! pupic.gif Nu ti-i pofta? tongue.gif Poate le prestezi si tu, dar de la tine ma astept sa apari cu ele intr-o prezentare mai sofisticata, cine stie cu ce ne surprinzi!

Mi-e o pofta de mooor laugh.gif , si ma tot holbez la pozele tale cu gandul s-o fac si eu (azi?! rolleyes.gif) . Trebuie s-o fac si eu ca prea bine arata smile.gif .

--------------------
MUDJ@HISTA

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 17 2008, 09:19 AM
Trimis la #39

Master of disaster

Spor sa ai! Micul degustator cred ca va fi incantat, dar nici voua nu o sa va pice prea rau tongue.gif ! Sa vii cu poze! pupic.gif

--------------------

+Quote Post
Getut
mesaj Apr 17 2008, 09:55 AM
Trimis la #40

Big Chef

Postari: 796
Inregistrat pe: 16-January 08
Membrul Nr.: 40,960

Laura prajitura asta e de zile mari ohmy.gif mersi mult ca ai tradus-o, e super misto da' nu ma bag ca daca o fac o sa mananc cateva zile doar praji rezulta ca mai pun ceva pe mine si nu vreu, asa ca rezist... oare cat timp?
Vreu sa stiu unde ai gasit in Timisoara lapte condensat? ca vreau si eu tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

17 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 07:56 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare