> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

17 Pagini V  « < 13 14 15 16 17 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kinder - Pinguin, prajitura cu ciocolata si crema de lapte
fecioara
mesaj Dec 29 2009, 08:35 PM
Trimis la #281

Big Chef

Grup: Membri
Postari: 781
Inregistrat pe: 28-August 09
Membrul Nr.: 53,559

gipsy cita frisca ai pus?
Go to the top of the page

+Quote Post
gypsy
mesaj Dec 29 2009, 10:57 PM
Trimis la #282

micro Bucatar

Postari: 3
Inregistrat pe: 27-March 06
Membrul Nr.: 31,160

Fecioara eu am injumatatit cantitatile deci am folosit 350 ml frisca si prajitura am facut-o intr-o tava cu dimensiunea de 25/30.Maine ofac din nou dar sub forma de tort.......sper sa-mi iasa

Acest mesaj a fost editat de gypsy: Dec 29 2009, 10:58 PM

+Quote Post
fecioara
mesaj Dec 30 2009, 07:45 PM
Trimis la #283

Big Chef

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

am facut si eu pinguinul ,a iesit bine si blatul care am pus toata comppzitia in tava si apoi l-am taiat pe din doua ,a iesit frumos, nici cu crema n-am avut probleme am pus 700ml frisca si stafide inmuiate in rom ,acum sa vedem cind oi taia-o ,asta maine

+Quote Post
Aninita
mesaj Jan 1 2010, 04:30 PM
Trimis la #284

Master of disaster

Postari: 3,164
Inregistrat pe: 25-February 09
Membrul Nr.: 49,293

Am facut-o si eu...fffff buna...dar,,,,pt. mine careia ciocolata nu-i prea place...la urmatoarea nu o mai glazurez si deasupra...prea gretzos cu atata ciocolata(pt. mine)

Imagini Atasate
Imagine Atasata Imagine Atasata

+Quote Post
fecioara
mesaj Jan 2 2010, 07:13 PM
Trimis la #285

Big Chef

cine n-a pus frisca cit ii in reteta f bine a facut ,eu m-am conformat si am zis sa respect reteta ,a fost frisca muuulta si nu m-i s-a intarit frisca, am tinut praji o noapte la frigi si am incercat sa tai din ea si imi iesea frisca afara ,dar e gustoasa , ieri s-a intarit frisca si se vedea si glazura de la jumate ,dar bine ca stiu ,altadata nu mai pun multa

+Quote Post
Aninita
mesaj Jan 2 2010, 09:51 PM
Trimis la #286

Master of disaster

Postari: 3,164
Inregistrat pe: 25-February 09
Membrul Nr.: 49,293

...cred ca depinde si de frisca...eu nu am pus intaritor deloc...si am pus 1 kil de frisca si tot a iesit...frisca era Meggle (cum sa-i spun exact) de la frigider...nu de aia de lunga conservare...si era si fara zahar asa ca i-am pus eu zahar pudra...mi-a fost frica sa nu cumva sa se faca apa; sa nu se lege...dar a iesit ok...si am taiat prajitura cu un cutit cu varf foarteeeeeeeee ascutit ca lama...si nu am avut probleme...

Acest mesaj a fost editat de Aninita: Jan 2 2010, 09:53 PM

+Quote Post
vikydraga
mesaj Jan 3 2010, 09:03 PM
Trimis la #287

Bucataras

Postari: 50
Inregistrat pe: 22-December 08
Membrul Nr.: 47,494

Foarte buna prajitura. Multumesc pentru reteta. Pana la urma nu am riscat si am facut-o cu zahar.

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
fecioara
mesaj Jan 3 2010, 09:50 PM
Trimis la #288

Big Chef

Aninita si eu tot cu meglle am facut dar era indulcita a mea ,am pus si 2 plicuri de intaritor ,nu prea sunt multumita de ea am mai luat odata si tot molcica a fost ,am avut o frisca de la ARO dar sa sti ca a fost buna,asta e s-a intarit mai tarziu dar a fost mancata biggrin.gif

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Jan 4 2010, 01:56 PM
Trimis la #289

Master of disaster

Postari: 3,909
Inregistrat pe: 27-December 07
De la: Banat
Membrul Nr.: 40,594

Aninita, vikydraga - arata minunat prajiturile voastre, felicitari floare.gif Asa e, Aninita, nu e pt. cei prea putin ciocolatosi tongue.gif (ca si mine, de altfel laugh.gif ) in schimb fie-mea e in delir cand recidivez cu pinguinu' wink.gif !

--------------------

+Quote Post
BD
mesaj Jan 4 2010, 08:59 PM
Trimis la #290

Master of disaster

Grup: Culinareasa lunii
Postari: 14,857
Inregistrat pe: 28-February 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,618

La multi ani tuturor.

Am luat ultimul numar practic in bucatarie la Brasov, din pacate l-am uitat acolo si nu mai stiu pagina si persoana care a publicat reteta, parca era pe la pagina 16 sau asa ceva, trimis de o doamna. Daca ai revista uite-te, ii zicea ceva gen "prajitura pinguin" si dupa poza imi paru ca e exact reteta tradusa de tine smile.gif Nu stiu daca e de bine sau de rau, ca e celebra sau ca nu precizeaza sursa, dar m-a amuzat.

--------------------
Ale mele

şi când plâng eu râd

+Quote Post
andreea fr
mesaj Jan 8 2010, 09:42 AM
Trimis la #291

Master of disaster

Postari: 1,872
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Franta
Membrul Nr.: 30,436

QUOTE(lauralaurentiu @ Jan 4 2010, 01:56 PM) *
Aninita, vikydraga - arata minunat prajiturile voastre, felicitari floare.gif Asa e, Aninita, nu e pt. cei prea putin ciocolatosi tongue.gif (ca si mine, de altfel laugh.gif ) in schimb fie-mea e in delir cand recidivez cu pinguinu' wink.gif !

Din lipsa de ocupatie, m-a pus naiba sa intru pe aici, eu care n-am mai mancat o prajitura de vreo 5 luni. Sunt in delir si eu Laura, nu numai copila ta ! Arata de milioane, moama nu mai pot. Am luat 3 patratele de ciocolata da' n-are nici un efect.

+Quote Post
fecioara
mesaj Jan 9 2010, 05:45 PM
Trimis la #292

Big Chef

am prestast reteta iar ,dar n-am mai pus frisca multa ,e ok

+Quote Post
claudia-andi
mesaj Jan 16 2010, 11:47 AM
Trimis la #293

Captain Cook

Postari: 440
Inregistrat pe: 13-May 09
De la: Pitesti
Membrul Nr.: 51,472

Am facut si eu aseara Kinderul!
Chiar seamana la gust cu desertul cu acelasi nume!
Dna Laura floare.gif !

Este pe balcon la racit! Dar am patit ceve urat si mai merg si sa-l fac cadou nasilor! Sper ca am reusit sa repar buba. Glazura de deasupra, cand s-a intarit, a scos untul la suprafata. De ce oare? Nu am dat in fiert glazura, nu am depasit cantitatile! Acum am mai topit ceva cioco cu putina apa si o lingura de ulei si am mai pus un strat, sa vedem ce iese!

Sper sa fac poze inainte sa plec!

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Jan 16 2010, 11:50 AM
Trimis la #294

Master of disaster

CITAT(claudia-andi @ Jan 16 2010, 11:47 AM) *
Dna Laura floare.gif !

Este pe balcon la racit! Dar am patit ceve urat si mai merg si sa-l fac cadou nasilor! Sper ca am reusit sa repar buba. Glazura de deasupra, cand s-a intarit, a scos untul la suprafata. De ce oare? Nu am dat in fiert glazura, nu am depasit cantitatile! Acum am mai topit ceva cioco cu putina apa si o lingura de ulei si am mai pus un strat, sa vedem ce iese!

Hm... nu stiu! Chiar nu s-a mai confruntat nimeni cu aceasta problema! Sper sa fii multumita de gust!

--------------------

+Quote Post
ankalaura
mesaj Feb 8 2010, 10:21 PM
Trimis la #295

micro Bucatar

Postari: 46
Inregistrat pe: 13-February 09
De la: la tara cu zapada multa
Membrul Nr.: 48,972

Pffu, la noi nu a mai existat rabdare pana maine, deci am taiat-o cam repede...

Imagine Atasata

+Quote Post
Crs_tina
mesaj Apr 14 2010, 08:24 PM
Trimis la #296

Master of disaster

Postari: 1,517
Inregistrat pe: 10-December 08
De la: Putin pe pamant , putin in cer.. restul s-a pierdut cu timpul
Membrul Nr.: 47,116

uite pinguinul meu...\

Nu f pe gustul meu pt ca ca nu sunt friscoasa.. dar pt altii f bunaa. desi a iesit f inalta ( pfiu tava mica si mintea necoapta)

Imagine Atasata

--------------------
..Criss..
...mai negru nu se poate...

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 15 2010, 06:55 AM
Trimis la #297

Master of disaster

Sa va fie de bine, Cris smile.gif . A facut-o si sora-mea, de Paste, nu o gustasem demult si mi s-a confirmat din nou cat e de fina si gustoasa aceasta prajitura.

--------------------

+Quote Post
Georgy-anna
mesaj Apr 15 2010, 04:41 PM
Trimis la #298

Big Chef

Postari: 588
Inregistrat pe: 16-February 09
De la: Polul Nord
Membrul Nr.: 49,059

CITAT(claudia-andi @ Jan 16 2010, 11:47 AM) *
Dna Laura floare.gif !

Am facut si eu mai demult Kinder-ul si mi-a iesit PERFECT, iar glazurile mi-au placut mult asa ca le-am folosit si la alte prajituri fara sa am probleme... pana acum... Duminica am facut o prajitura Snickers, iar deasupra i-am pus glazura de la Kinder si am patit exact ca tine: s-a ales untul si avea un gust oribil, asa ca am dat-o jos cu un cutit ascutit si am pus deasupra doar ciocolata topita cu putin ulei. Nu pot sa-mi imaginez ce s-a intamplat dontknow.gif , am procedat la fel ca inainte. Mi s-a parut de cand am pus glazura pe prajitura ca este mai lichida decat de obicei, dar nu-mi dau seama ce am gresit sad.gif Oricum, daca descopar gresala, o sa scriu aici sa nu mai pateasca si alte fete ca noi, e pacat sa nu iasa cum trebuie o prajitura atat de buna si aratoasa!

--------------------

+Quote Post
jenny_kap
mesaj Apr 15 2010, 04:52 PM
Trimis la #299

Master of disaster

Postari: 3,616
Inregistrat pe: 25-September 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 27,762

QUOTE(jenny_kap @ Dec 20 2009, 08:31 PM) *
iubita, am facut poze, cum sa nu fac, dar nu stiu ce s-a intimplat cu calculatorul, ca nu-mi mai citeste cardul si altfel n-am cum sa le descarc mad.gif

ma mai primiti cu pozele? sint expirate, saracele, ca demult a disparut kinderul
Imagine Atasata

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 15 2010, 05:00 PM
Trimis la #300

Master of disaster

CITAT(Georgy-anna @ Apr 15 2010, 05:41 PM) *
Am facut si eu mai demult Kinder-ul si mi-a iesit PERFECT, iar glazurile mi-au placut mult asa ca le-am folosit si la alte prajituri fara sa am probleme... pana acum... Duminica am facut o prajitura Snickers, iar deasupra i-am pus glazura de la Kinder si am patit exact ca tine: s-a ales untul si avea un gust oribil, asa ca am dat-o jos cu un cutit ascutit si am pus deasupra doar ciocolata topita cu putin ulei. Nu pot sa-mi imaginez ce s-a intamplat dontknow.gif , am procedat la fel ca inainte. Mi s-a parut de cand am pus glazura pe prajitura ca este mai lichida decat de obicei, dar nu-mi dau seama ce am gresit sad.gif Oricum, daca descopar gresala, o sa scriu aici sa nu mai pateasca si alte fete ca noi, e pacat sa nu iasa cum trebuie o prajitura atat de buna si aratoasa!

Georgy-anna, nu stiu ce sa zic... era acelasi fel de ciocolata cu cea pe care ai folosit-o atunci cand ti-a reusit? Nu ai infierbantat-o prea tare, cumva?

CITAT(jenny_kap @ Apr 15 2010, 05:52 PM) *
ma mai primiti cu pozele? sint expirate, saracele, ca demult a disparut kinderul

sa iti fie de bine, Jenny, arata fain floare.gif .

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

17 Pagini V  « < 13 14 15 16 17 >
Reply to this topicStart new topic
Tags

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 08:46 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare