> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

17 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kinder - Pinguin, prajitura cu ciocolata si crema de lapte
lauralaurentiu
mesaj Apr 17 2008, 10:04 AM
Trimis la #41

Master of disaster

Grup: Membri
Postari: 3,909
Inregistrat pe: 27-December 07
De la: Banat
Membrul Nr.: 40,594

CITAT(Getut @ Apr 17 2008, 10:55 AM) *
Laura prajitura asta e de zile mari ohmy.gif mersi mult ca ai tradus-o, e super misto da' nu ma bag ca daca o fac o sa mananc cateva zile doar praji rezulta ca mai pun ceva pe mine si nu vreu, asa ca rezist... oare cat timp?
Vreu sa stiu unde ai gasit in Timisoara lapte condensat? ca vreau si eu tongue.gif

Am gasit la cei care aduc produse de la unguri, intr-o cutie de carton de 350 de grame.
Prajitura fa-o cand ai ceva de sarbatorit (de Pasti, de ex?), va disparea de pe platouri deindata si o sa iti spui: "Ma, da' mancara astia tototot, prea multa grija au (ei) de silueta mea!" tongue.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 17 2008, 10:18 AM
Trimis la #42

Master of disaster

Mai, ce-mi faci tu, Getutule, mie! laugh.gif Iata si cutia de la laptele condensat, extrasa, ca si punga fainii, din gunoi laugh.gif :
Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
bimbilica
mesaj Apr 17 2008, 10:18 AM
Trimis la #43

zen

Postari: 3,241
Inregistrat pe: 13-October 06
De la: Ardeleanca din Reghin,acum in capitala
Membrul Nr.: 34,351

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

cum eu sunt "kinder cu surprize" tongue.gif ,trebuie sa fac neaparat prajiturica asta,ca altfel"surpriza" din kinderul de mine,o sa faca urat la.gif Asa sunt eu acum la calculator,dar nu am chiar toate ingredientele in casa,asa ca trebuie sa astept pana mergem la cumparaturi,asa ca ma apuc sa fac lista.Poze nu o sa pot pune pt ca nu imi merge calc sa descarc pozele,dar vvvvva dau cuvantul meu de soim al patriei cand am sa o fac smile.gif

--------------------

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 17 2008, 10:22 AM
Trimis la #44

Master of disaster

CITAT(bimbilica @ Apr 17 2008, 11:18 AM) *
cum eu sunt "kinder cu surprize" tongue.gif ,trebuie sa fac neaparat prajiturica asta,ca altfel"surpriza" din kinderul de mine,o sa faca urat la.gif Asa sunt eu acum la calculator,dar nu am chiar toate ingredientele in casa,asa ca trebuie sa astept pana mergem la cumparaturi,asa ca ma apuc sa fac lista.Poze nu o sa pot pune pt ca nu imi merge calc sa descarc pozele,dar vvvvva dau cuvantul meu de soim al patriei cand am sa o fac smile.gif

Kinderul din tine deci ne pregateste ceva surprize! Spor la treaba si pofat buna! Daca nu ne arati poze, te credem pe cuvantul tau de soim, cu asa ceva clar nu se glumeste tongue.gif , dar poti sa ne oferi, in schimb, o cronica amanuntita: textura, fragezime, arome etc! pupic.gif

--------------------

+Quote Post
Chipotle
mesaj Apr 17 2008, 05:01 PM
Trimis la #45

Big Chef

Postari: 963
Inregistrat pe: 9-August 06
De la: California, USA
Membrul Nr.: 33,228

So... vreau sa o fac dar problema mea mare e ca nu am intaritor de frisca si nu gasesc... caut de cand ai postat reteta... ce ma fac? cu ce sa inlocuiesc?

+Quote Post
simonacris
mesaj Apr 17 2008, 08:24 PM
Trimis la #46

Academic Chef

Postari: 1,142
Inregistrat pe: 9-September 07
De la: to the moon and back
Membrul Nr.: 38,811

CITAT(Chipotle @ Apr 17 2008, 05:01 PM) *
So... vreau sa o fac dar problema mea mare e ca nu am intaritor de frisca si nu gasesc... caut de cand ai postat reteta... ce ma fac? cu ce sa inlocuiesc?

Poti sa pui un pic de amidon, ca de fapt asta e intaritorul de frisca la baza

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 18 2008, 11:34 AM
Trimis la #47

Master of disaster

CITAT(Chipotle @ Apr 17 2008, 06:01 PM) *

Chipotle, asa cum ti-a spus si simonacris - ingredientele pliculetului de intaritor de frisca de la Dr. Oetker, pe care il am in fata sunt amidon modificat din cartofi si zahar pudra. Reteta originala, cea a fetei din Croatia, iti dadea optiuni, in acest punct: ori gelatina instant pulbere, ori intaritorul de frisca. Eu nu am avut de unde sa iau gelatina aia pulbere, nu am vazut asa ceva in viata mea, asa ca am folosit intaritorul. Poate tu gasesti pulberea respectiva! tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Gabi Cara
mesaj Apr 18 2008, 11:46 AM
Trimis la #48

Master of disaster

Postari: 2,530
Inregistrat pe: 6-April 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 42,543

Laura, iar vii cu retete de astea..! Pai si eu cand mai slabesc ?? S-a dus pe pustii de sala, caci eu numai prin bucatarie stau, cu nasul in faina, am si uitat sa mai trec pe acolo.
Minunee de prajitura! Hai ca trebe s-o fac, dau si eu vina pe copii biggrin.gif
Multam fain de reteta! Pup you! icon_love.gif

--------------------

+Quote Post
simonacris
mesaj Apr 18 2008, 12:05 PM
Trimis la #49

Academic Chef

Postari: 1,142
Inregistrat pe: 9-September 07
De la: to the moon and back
Membrul Nr.: 38,811

CITAT(lauralaurentiu @ Apr 18 2008, 11:34 AM) *
Chipotle, asa cum ti-a spus si simonacris - ingredientele pliculetului de intaritor de frisca de la Dr. Oetker, pe care il am in fata sunt amidon modificat din cartofi si zahar pudra. Reteta originala, cea a fetei din Croatia, iti dadea optiuni, in acest punct: ori gelatina instant pulbere, ori intaritorul de frisca. Eu nu am avut de unde sa iau gelatina aia pulbere, nu am vazut asa ceva in viata mea, asa ca am folosit intaritorul. Poate tu gasesti pulberea respectiva! tongue.gif

Lauralaurentiu, glatina instant pulbere cred ca este gelatina aceea care se pune la glazuri. NU bag mana in foc,dar la altceva nu ma duce mintea.

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 18 2008, 12:09 PM
Trimis la #50

Master of disaster

CITAT(Gabi Cara @ Apr 18 2008, 12:46 PM) *
Laura, iar vii cu retete de astea..! Pai si eu cand mai slabesc ?? S-a dus pe pustii de sala, caci eu numai prin bucatarie stau, cu nasul in faina, am si uitat sa mai trec pe acolo.
Minunee de prajitura! Hai ca trebe s-o fac, dau si eu vina pe copii biggrin.gif
Multam fain de reteta! Pup you! icon_love.gif

Lasa, nu mai slabi, pana si creatorii de moda de la Paris au semnat de curand o "carta de buna purtare" in care s-au obligat sa renunte la manechinele slabanoage! Asa ca, sa ne bucuram, suntem trendy: frumoase, gospodine, dolofane, pline de umor, femei adevarate! laugh.gif Si nu, nu ne-au murit laudatorii ! Avem destui!
Gabi...la prajituri, inainte! pupic.gif

--------------------

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 18 2008, 12:14 PM
Trimis la #51

Master of disaster

CITAT(simonacris @ Apr 18 2008, 01:05 PM) *
Lauralaurentiu, glatina instant pulbere cred ca este gelatina aceea care se pune la glazuri. NU bag mana in foc,dar la altceva nu ma duce mintea.

...nici pe mine laugh.gif , chiar nu am idee!

--------------------

+Quote Post
Getut
mesaj Apr 18 2008, 01:48 PM
Trimis la #52

Big Chef

Postari: 796
Inregistrat pe: 16-January 08
Membrul Nr.: 40,960

CITAT(lauralaurentiu @ Apr 17 2008, 11:04 AM) *
Am gasit la cei care aduc produse de la unguri, intr-o cutie de carton de 350 de grame.
Prajitura fa-o cand ai ceva de sarbatorit (de Pasti, de ex?), va disparea de pe platouri deindata si o sa iti spui: "Ma, da' mancara astia tototot, prea multa grija au (ei) de silueta mea!" tongue.gif

Laura esti o dulce floare.gif, si unde vand? eu am mai luat diverse chestii din P-ta 700.
Alte locuri nu stiu...

--------------------

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 18 2008, 03:31 PM
Trimis la #53

Master of disaster

CITAT(Getut @ Apr 18 2008, 02:48 PM) *
Laura esti o dulce floare.gif, si unde vand? eu am mai luat diverse chestii din P-ta 700.
Alte locuri nu stiu...

S-ar putea sa gasesti si acolo, sau in Piata Jozefin, eu l-am luat din asa numita, in limbajul plebei "piata veche din lipovei" - o piata situata pe strada Lotus. Chiar cu intrarea din piata e un magazin unde au standuri comercianti de produse transbordate peste granita ungara.

--------------------

+Quote Post
Chipotle
mesaj Apr 18 2008, 07:46 PM
Trimis la #54

Big Chef

QUOTE(simonacris @ Apr 17 2008, 02:24 PM) *
Poti sa pui un pic de amidon, ca de fapt asta e intaritorul de frisca la baza

QUOTE(lauralaurentiu @ Apr 18 2008, 05:34 AM) *

Mersi mult mult de informatie... o fac sigur in weekend si pun niste amidon si zahar pudra (cumparat deci are si el amidon) si vedem cum iese. Abia astept ca m-au terminat pozele

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 18 2008, 08:37 PM
Trimis la #55

Master of disaster

CITAT(Chipotle @ Apr 18 2008, 08:46 PM) *
Mersi mult mult de informatie... o fac sigur in weekend si pun niste amidon si zahar pudra (cumparat deci are si el amidon) si vedem cum iese. Abia astept ca m-au terminat pozele

Abia astept si eu pozele tale... tongue.gif

--------------------

+Quote Post
sacramento
mesaj Apr 19 2008, 12:14 AM
Trimis la #56

Captain Cook

Postari: 251
Inregistrat pe: 8-January 08
De la: california
Membrul Nr.: 40,794

CITAT(Chipotle @ Apr 18 2008, 07:46 PM) *

Sa ai grija Chipotle ca si eu am pu zahar pudra in frisca si tot nu mi s-a intarit.
Daca merge poti pune amidon-nu am incercat ca n-am stiut-poate merge,dar ar fi interesant de gasit intaritorul de frisca,imposibil sa nu fie pe aici da cum i-o spune? blink.gif
Oricum praji ii tare buuuuna................. tongue.gif

+Quote Post
lauralaurentiu
mesaj Apr 19 2008, 10:34 AM
Trimis la #57

Master of disaster

Sacramento, Chipotle, eu am dat o cautare pe google si am gasit pungociul asta, plin cu o pudra care se numeste "whipped cream stabiliser" - imi pare rau ca nu se vede mai bine, dar imaginea era foarte mica.Imagine Atasata De asemenea am mai gasit acest gel:Imagine Atasata - despre care se zice asa: "Try these other uses for piping gel: slabized whipped cream - whip pint heavy whipping cream to soft peak stage, add 2 tablespoons piping gel and continue to whip to stiff peaks". Sper sa va fi fost de ajutor. pupic.gif

--------------------

+Quote Post
Chipotle
mesaj Apr 19 2008, 04:32 PM
Trimis la #58

Big Chef

QUOTE(lauralaurentiu @ Apr 19 2008, 04:34 AM) *
Sacramento, Chipotle, eu am dat o cautare pe google si am gasit pungociul asta, plin cu o pudra care se numeste "whipped cream stabiliser" - imi pare rau ca nu se vede mai bine, dar imaginea era foarte mica.Imagine Atasata De asemenea am mai gasit acest gel:Imagine Atasata - despre care se zice asa: "Try these other uses for piping gel: slabized whipped cream - whip pint heavy whipping cream to soft peak stage, add 2 tablespoons piping gel and continue to whip to stiff peaks". Sper sa va fi fost de ajutor. pupic.gif

Laura stiam ca exista, insa nu gasesc pe langa mine si nu vreau sa astept pana ce gasesc... dar o sa incerc azi doar cu zahar pudra (Sacramento - eu de obicei pun confectioner's sugar si sta bat frisca) si daca vad ca nu merge o sa adaug putina gelatina... vedem ce iese...

+Quote Post
hopsieu_ari
mesaj Apr 19 2008, 07:30 PM
Trimis la #59

Captain Cook

Postari: 413
Inregistrat pe: 11-December 07
De la: Oradea
Membrul Nr.: 40,335

As vrea sa fac in seara asta foile de la blat pt alta praji (nu ca nu mi-ar placea asta, abia astept sa fac asa ..dar sotiorul vrea crema de cocos cu blat kinder) dar nu am inteles ce inseamna linguri pline... eu fol masra de tablespoon rasa de obicei si aia inseamna o lingura. Sau linguri de supa plini varf va referiti? Imi puteti da linkul de unde ati tradus reteta?

Please help! multumesc

+Quote Post
Beppo
mesaj Apr 19 2008, 10:02 PM
Trimis la #60

Captain Cook

Postari: 435
Inregistrat pe: 5-February 07
Membrul Nr.: 36,381

QUOTE(hopsieu_ari @ Apr 19 2008, 07:30 PM) *
As vrea sa fac in seara asta foile de la blat pt alta praji (nu ca nu mi-ar placea asta, abia astept sa fac asa ..dar sotiorul vrea crema de cocos cu blat kinder) dar nu am inteles ce inseamna linguri pline... eu fol masra de tablespoon rasa de obicei si aia inseamna o lingura. Sau linguri de supa plini varf va referiti? Imi puteti da linkul de unde ati tradus reteta?

Please help! multumesc

Laura, arata excelent prajitura ta, de cand ai postat-o ii tot dau tarcoale. O incerc cu siguranta, azi ma gandisem chiar sa o fac sub forma de rulada, dar n-am mai apucat.

hopsieu_ari, link-ul e pe prima pagina, pe primul rand, trebuie sa apesi pe "acestei retete". Laura s-a referit la linguri normale, de supa.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

17 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 07:56 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare