Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Jun 21 2008, 11:34 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 720 Inregistrat pe: 27-December 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 35,706 |
Draga Maneki neko, Pot spune ca am avut parte de un moment de exceptie si orgasm culinar. Si nu sunt singura, pentru ca am avut musafiri la masa, asa ca ... iti suntem recunoscatori. Nu imi vine sa cred ca vinetele mele au fost mai apreciate decat cele din restaurantele chinezesti. Au fost mai mult decat perfecte. M-au facut sa umblu noaptea in frigider, sa le simt gustul.. Eu am avut sosul de soia dulceag si mai gros, si pot sa spun ca au mers perfect, iar ardeiul iute pe care l-am pus si-a pierdut iuteala pe drum, dar m-a salvat uleiul meu picant, de care nu ma despart. Atentie, creeaza dependenta! Ma bucur ca v-au placut asa de mult, dar ma simt vinovata ca ai umblat noaptea in frigi dupa ele Asa e, sunt atat de bune ca nu te lasi pana nu le termini. -------------------- (\__/)
(+'.'+) <(Mwahahaha!!!) (")_(") This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination! |
|
|
|
Jun 25 2008, 11:57 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
In seara asta le-a venit rindul, in sfirsit
vinetele le-am taiat cu domnia sa ![]() probabil prea subtiri, imi ziceam ![]() dar, EXCELENTE (de fapt daca le-a facut sorella mea de atitea ori trebuie sa recunosc ca pe masura ce le prajeam in ulei si le scoteam, imi ziceam: "Lasa o multime de ulei, sigur n-o sa reusesc sa le maninc ![]() Mersi frumos de tot, e excelenta |
|
|
|
|
|
|
Jun 26 2008, 09:43 AM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 673 Inregistrat pe: 9-January 07 De la: in italia, cu vantul fluierand prin buzunare Membrul Nr.: 35,925 |
n-am poza decat de la panini (sandwich) ![]() foarte bune, sigur se repeta multu -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2008, 01:52 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 435 Inregistrat pe: 5-February 07 Membrul Nr.: 36,381 |
|
|
|
|
Jun 26 2008, 01:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Stiu ca suna aiurea, dar tot intreb: e musai cu sos de soia? El da de fapt gustul deosebit? De fiecare data cand am cumparat, l-am invartit prin frigider si in final tot la gunoi a ajuns. pai nu e musai! cînd esti mare amator de vinete,le manînci oricum,dar felul asta e bun asa..cu sos de soia/neaparat unul bun -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Jun 26 2008, 01:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,312 Inregistrat pe: 5-November 01 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 533 |
Am facut si eu, n-am poza pentru ca le-am facut tarziu in noapte; excelente, doar ca si-au lasat o groaza de ulei, desi le-am scurs temeinic; data viitoare am sa pun mai mult usturoi
Multumim, foarte bune |
|
|
|
Jun 26 2008, 04:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Nu-mi dau seama de ce,dar vinetele mele nu au tas mult ulei
Eu stiu ca vînata e ca o sugativa..m-am si mirat!Decu le-am scos cu spumiera din ulei,si le-am pus î alt vas...nu au lasat deloc ulei..oare sa fie din cauza ca am folosit ulei de arahide?..si l-am încins bine înainte.. Nu stiu daca asta e treaba,dar va asigur ca prajite în ulei de arahide,vinetele sînt mult mai gustoase..mai ales la reteta asta unde se simt bine aromele -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Jun 26 2008, 04:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
oare sa fie din cauza ca am folosit ulei de arahide?..si l-am încins bine înainte.. precis. de cand imi face cu ochiul dar inca sunt scumpute vinetele. poate pentru musafiri in uichend, cu atatea cronici favorabile. merci de ideea cu uleiul de arahide Acest mesaj a fost editat de BD: Jun 26 2008, 04:24 PM -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2008, 04:29 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Sorella, eu am folosit ulei de masline din neatentie pentru ca de fapt vroiam sa il folosesc pe cel din simburi de strugure dar mi-am dat seama cind il varsasem aproape pe tot in wok, le mai fac folosindu-l pe celalalt sa vedem daca mi se intimpla si mie la fel.
Beppo, nici pe mine nu ma da pe spate sosul de soia, dimpotriva, l-am simtit un pic imediat ce le-am terminat de facut dar dupa aceea impreuna cu orezul si cu picantelul nu m-a mai deranjat. |
|
|
|
Jun 26 2008, 06:14 PM
Trimis la
|
|
Sorella, eu am folosit ulei de masline din neatentie pentru ca de fapt vroiam sa il folosesc pe cel din simburi de strugure dar mi-am dat seama cind il varsasem aproape pe tot in wok, le mai fac folosindu-l pe celalalt sa vedem daca mi se intimpla si mie la fel. Beppo, nici pe mine nu ma da pe spate sosul de soia, dimpotriva, l-am simtit un pic imediat ce le-am terminat de facut dar dupa aceea impreuna cu orezul si cu picantelul nu m-a mai deranjat. probati mai multe sosuri de soia.O sa gasiti sigur unu care va place! Cu ulei de masline si usturoi,pensulez vinetele si le grilez..mmmmmmmmmmmm!Si sa stii ca îmi înghit mult ulei -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Jun 26 2008, 06:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,527 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
mda, deci nu se mai poate dupa atatea declaratii de dragoste vinetii, bag sama ca maine imi iau coada pe spinare si ii dau drumul la piata mai ales ca eu vinete as manca oricand oricum
salivez -------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
Jun 26 2008, 07:15 PM
Trimis la
|
|
|
Sorella, o sa caut in Franta o alta marca, poate nimeresc vreun magazin de chinezarii, ca aici numai pe asta o gasesc
|
|
|
|
Jun 27 2008, 09:00 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
Sorella, o sa caut in Franta o alta marca, poate nimeresc vreun magazin de chinezarii, ca aici numai pe asta o gasesc kikoman? ca mie mi se pare bun. -------------------- |
|
|
|
Jun 27 2008, 07:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 204 Inregistrat pe: 20-September 06 De la: Iasi Membrul Nr.: 33,893 |
Sunt nemaipomenite, la noi nu s-au prea mancat vinete decat ca salata, dar astea is mai bune! supa n-am avut, am pus apa. iar sosul de soia zic eu ca-i da savoare si el e kickul. am sa le refac curand, poate alaturi de orez basmati ca sa fie chinezism cu totul.
Multumesc mult, Maneki! Edit: am avut impresia ca e reteta lui Kiken, ca tocmai ce citisem despre prajitura ei cu visine si-mi ramasese-n gand. scuze! Acest mesaj a fost editat de cricket: Jun 27 2008, 07:47 PM |
|
|
|
Jun 27 2008, 09:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 720 Inregistrat pe: 27-December 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 35,706 |
Eu am lipsit o vreme si o sa mai lipsesc
-------------------- (\__/)
(+'.'+) <(Mwahahaha!!!) (")_(") This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination! |
|
|
|
Jun 27 2008, 10:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
O sa le fac si eu cu siguranta, numai sa iau vinete si sos de soia.
|
|
|
|
Jun 28 2008, 06:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
|
|
|
|
Jun 28 2008, 07:26 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Jun 28 2008, 07:28 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Jun 28 2008, 08:09 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|