Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Jun 28 2008, 08:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
|
|
|
|
Jun 28 2008, 09:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Mi se trezeste limbajul de mahala de revolta, .... jap! treci la loc indisciplinatule!....cum e posibil ca cineva sa nu fi folosit sos de soia??!!??
-------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
|
|
|
Jun 29 2008, 09:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,312 Inregistrat pe: 5-November 01 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 533 |
|
|
|
|
Jul 2 2008, 03:02 PM
Trimis la
|
||||
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
singurele diferente: am folosit tot uleu de arahide (au absorbit la greu, a trbuit sa le scurg), vinetele le-am sarat si scurs inainte, ardeiul iute a fost sambal oelek si amidonul l-am dizolvat in apa rece (asa stiam eu, a fost ok). nu am avut rabdare de poze artistice -------------------- |
|||
|
|
||||
Jul 8 2008, 08:00 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 948 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
1. le prajesc pe gratar ca mi-e frica de atata ulei (n-am ulei de arahide ca aici la noi la tzara nu se ezista asa ceva, si nici ulei de masline pentru prajit nu este, numa' de-ala de salate) 2. o sa le combin cu 2 dovlecei ca sa apese mai putin pe ficat Revin cu dovada (daca oi avea cu ce -------------------- |
|
|
|
Jul 8 2008, 11:41 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
Le-am facut in ulei de arahide si au tras nebunele la ulei...de numa'!!
Pasta de ardei iute am pus din aia facuta de socru-meu, super buna (nu ma intrebati cum si ce a pus ca nu stiu!) Am gustat vinetele, foarte bune, revin mai pe diseara cu poze mai ca lumea, cu ceva garnitura, cred ca orez basmati. |
|
|
|
Jul 8 2008, 11:45 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
CITAT Le-am facut in ulei de arahide si au tras nebunele la ulei...de numa'!! nu ca vreau sa pic de acord cu lumea dar asa e, s-au imbibat zdravan si in ala de alune. serios. -------------------- |
|
|
|
Jul 8 2008, 11:53 AM
Trimis la
|
|
nu ca vreau sa pic de acord cu lumea dar asa e, s-au imbibat zdravan si in ala de alune. serios. Cand le-am scos din tigaie le-am pus pe servetele sa mai traga uleiul, dar degeaba, au lasat ulei pana ce n-au mai putut! La gust insa, la final, ok. Ca le-am gustat , n-am rezistat |
|
|
|
Jul 8 2008, 01:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,511 Inregistrat pe: 19-March 04 De la: Portugalia/Portocalia Membrul Nr.: 12,877 |
Si noi suntem innebuniti dupa vinete si reteta ta imi face cu ochiul.
Insa am nevoie de ajutorul vostru. Inca n-am gasit un sos de soya care sa-mi placa. Voi ce sosuri de soya aveti in dotare? Eu am acum unul negru, de consistenta mierii dar e duuuuulce dulce si nu prea ma incanta, presupun ca e tailandez... M-ar ajuta mult daca ati pune si ceva poze sa ma poci orienta mai bine. Mersi anticipat -------------------- |
|
|
|
Jul 8 2008, 09:18 PM
Trimis la
|
|
Le-am mancat in seara asta cu piept de pui la gratar peste care am pus doar sare si piper macinat proaspat (piper verde, negru si rosu).
De obicei mai pun ulei de masline si lamaie. Acu' n-am mai pus ca aveau vinetele destul ulei. Poza am facut, dar n-o mai pun ca nu-mi place cum a iesit. Oricum, vinetele le-am pus intr-un recipient din aluminiu (din ala mic pentru muffin) si le-am intors cu fundu-n sus, chiar parca erau ca la restaurant! Maneki, bune-au fost, multumesc de reteta, se repeta cu siguranta. |
|
|
|
Jul 8 2008, 11:01 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Jul 8 2008, 11:12 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2008, 09:08 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,333 Inregistrat pe: 13-April 08 Membrul Nr.: 42,669 |
Maneki, pe mine Maya m-a adus aici, ca ti-a laudat reteta la legume umplute, asa ca va multumesc frumos si tie, si ei.Cand e vorba de usturoi si de sos de soia nu zic nu niciodata.
|
|
|
|
Jul 11 2008, 12:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 948 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Le-am facut si eu cum va zisei da' le-am si mancat, n-am mai apucat sa le pozez. Cred ca puteti incerca varianta gratar, eu asa le-am facut, apoi am prajit un pic usturoiul intr-o lingura de ulei de masline, am adaugat restul de ingrediente si am lasat cateva minute sa se patrunda, in vasul acoperit cu capac. Cred ca am pus cam multa apa ca a iesit sos destul... da' nu-i bai ca mi-a palcut. Din pacate am mancat singura, ai mei nu mananca vinete decat sub forma de salata... da' io am fost in avantaj
-------------------- |
|
|
|
Jul 11 2008, 12:21 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
Si noi suntem innebuniti dupa vinete si reteta ta imi face cu ochiul. Insa am nevoie de ajutorul vostru. Inca n-am gasit un sos de soya care sa-mi placa. Voi ce sosuri de soya aveti in dotare? Eu am acum unul negru, de consistenta mierii dar e duuuuulce dulce si nu prea ma incanta, presupun ca e tailandez... M-ar ajuta mult daca ati pune si ceva poze sa ma poci orienta mai bine. Mersi anticipat laura, incearca sa gasesti KIKOMAN , ca marca ma refer! e f bun si japonezii de aici tot pe-asta il folosesc |
|
|
|
Jul 12 2008, 03:07 PM
Trimis la
|
|
![]() doar monti... Grup: Membri Postari: 1,956 Inregistrat pe: 14-May 04 De la: Sibiu (Romania) Membrul Nr.: 14,218 |
|
|
|
|
Jul 14 2008, 07:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,527 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
cu un pic de intarziere, scuzabila ca nu am fost acasa, le-am facut, yammi, am sa le mai fac, bune, bune si rapide pe deasupra
![]() multumesc frumos pentru reteta maneki neko -------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
Jul 16 2008, 03:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,527 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
le-am facut si cu orez, ca sa fiu si eu in trend
nu's de ce dar desi am pus mai mult sos de soia nu a iesit mai accentuat gustul, oricum, bune fata ![]() profil
-------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
Jul 17 2008, 02:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 690 Inregistrat pe: 8-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,589 |
Maneki, super vinetele tale, le-am fcut si eu cea mai demult, thanks.
Tu de la ce firma comanzi mancare chinezeasca? Eu iau doar de la wu xing dar as vrea sa incerc si alte firme care sunt ok... Fetele, de unde luati voi ulei de arahide din romania? Si dovada - le-am mancat cu taitei de orez:
|
|
|
|
Jul 18 2008, 04:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 720 Inregistrat pe: 27-December 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 35,706 |
Maneki, super vinetele tale, le-am fcut si eu cea mai demult, thanks. Tu de la ce firma comanzi mancare chinezeasca? Eu iau doar de la wu xing dar as vrea sa incerc si alte firme care sunt ok... Uaaau, Edith, ce frumos arataaa! Si vinetele tale, Bogdana arata superrrr! Edith, eu de la hua long mananc, niciodata de la wu xing. -------------------- (\__/)
(+'.'+) <(Mwahahaha!!!) (")_(") This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination! |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|