Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Sep 25 2008, 06:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
Gata, le-am facut si io! Foarte bune! Poca, eu am pus cam 70% din pliculetzul mic, de 10 grame, pentru 12 muffin-uri. P.S. Pe langa ciocolata am avut si niste alune trase in zahar colorat (verde, roz, asa ca sa nu va speriati de culoarea unora dintre ele.) Ma bucur ca le-ai incercat! Sunt pufoase si se pastreaza foarte bine. |
|
|
|
Sep 25 2008, 06:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 07:23 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Root Admin Postari: 23,565 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
-------------------- |
|
|
|
Sep 26 2008, 03:34 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 63 Inregistrat pe: 12-February 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 41,499 |
Merci petru reteta, any_annette! Am facut azi muffinsii tai si au fost foarte buni. Din pacate, nu mai sunt
-------------------- |
|
|
|
Sep 26 2008, 08:53 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Root Admin Postari: 23,565 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
-------------------- |
|
|
|
Sep 26 2008, 09:14 PM
Trimis la
|
|
le-am bagat la cuptor, mama ce repede se fac !
-------------------- |
|
|
|
Sep 26 2008, 10:56 PM
Trimis la
|
||||||
gata
inainte de cuptor, ale mele s-au facut fix in 15 min. (la 180 grade) , si mi-au iesit atatea, din aceeasi cantitate si dupa cuptor, mai mult s-au latit ale mele dar cred ca e din cauza formelor de hartie care-s mai lunguiete si mai late ca alea normale farfuria de prezentare concluzii : se fac foarte repede , au gust fin si bun , iar pufosenia care zice any exista cu adevarat, mie mi-au placut mult, am scris deja reteta in caietu' pentru mostenitori si 2 sectiuni merci any -------------------- |
|||||
|
|
||||||
Sep 27 2008, 01:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 3,182 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
Poca,tu ma surprinzi mereu
anny,daca imi ''vinde'' Poca secretul cu formele ,musai le incerc. -------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 27 2008, 03:07 PM
Trimis la
|
|
Poca,tu ma surprinzi mereu anny,daca imi ''vinde'' Poca secretul cu formele ,musai le incerc. nu e nici un secret, cumperi forme speciale de hartie rezistente la cuptor si gata, nu e nici o smekerie p.s.- briosele nu s-au intepenit deloc azi, sunt la fel ca ieri, merci any inca o data, pupate-ash -------------------- |
|
|
|
Sep 27 2008, 04:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,284 Inregistrat pe: 10-August 06 De la: Bucuresti & Timisoara Membrul Nr.: 33,234 |
Foarte frumoase, Poca!
Mai fac si eu maine o tura (12 bucati rotunde, ca asa am tavile) ca am invitati. |
|
|
|
Sep 27 2008, 06:41 PM
Trimis la
|
|
Foarte frumoase, Poca! Mai fac si eu maine o tura (12 bucati rotunde, ca asa am tavile) ca am invitati. merci ursu' o sa le mai fac si eu pentru mic dejun, imi place ca se fac repede any, fata ! ia uite ce galerie iti fac la briose , zi ca nu -------------------- |
|
|
|
Sep 27 2008, 09:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 947 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Any intrai rapid sa te cert ca io te stiu de la curele de slabire si acuma te tii de briose... da' te-am iertat ca arata absolut delicios si 2: vazui ca-s pentru altcineva... cumnata ta daca e studenta are nevoie de glucide ca sa-i mearga mintea
Le-am notat si eu ca am 2 forme de briose, una de silicon si una de teflon si, desi o iubesc tare pe Maya si in general o cam ascult la faza cu siliconul is contra. Adica fac in forme de silicon cat cuprinde, ca sunt foarte comode, se curata rapid, nu se prinde nik de ele. Da' repet, asta fac io ca-s o lenesa care mi-e mai usor sa curat o forma de silicon Da' acuma parca vad ca pana la Craciun numai clatitele lu' Poca (adica ale lui Jamie Olivier da' impartasite si noua de Poca) o sa le prestez. Sau, cum zice fiica mea, mai facem o tura de South Beach faza I ca prea scaparam la dulciuri Oricum mercic Any de reteta, ti-am zis ca mor dupa orice fel de briose (mai ca as face si pancakes in forme de briose -------------------- |
|
|
|
Sep 28 2008, 02:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,284 Inregistrat pe: 10-August 06 De la: Bucuresti & Timisoara Membrul Nr.: 33,234 |
Psyche, io am forme de teflon si tot trebuie sa le ung si infainez sau sa pun hartiute de copt. Ca altfel se lipeste totul de ele si pe urma pana le curatz...
Facut, copt, gata, mai e un pic si vor fi papate. Foarteeee pufoase din nou! |
|
|
|
Sep 29 2008, 12:41 AM
Trimis la
|
||||||
Merci petru reteta, any_annette! Am facut azi muffinsii tai si au fost foarte buni. Din pacate, nu mai sunt Bravo, ma bucur ca i-ai incercat, data viitoare sa-i pozezi! gata inainte de cuptor, ale mele s-au facut fix in 15 min. (la 180 grade) , si mi-au iesit atatea, din aceeasi cantitate si dupa cuptor, mai mult s-au latit ale mele dar cred ca e din cauza formelor de hartie care-s mai lunguiete si mai late ca alea normale farfuria de prezentare concluzii : se fac foarte repede , au gust fin si bun , iar pufosenia care zice any exista cu adevarat, mie mi-au placut mult, am scris deja reteta in caietu' pentru mostenitori si 2 sectiuni merci any Cu placere Poca, ti-au iesit super, am vazut ca ai gasit si picaturi de ciocolata! Sectiunea e "mirobolanta" si imi place si farfuria! La cate retete bune postezi tu...ma bucur ca m-am putut revansa si eu, mai ales pentru prajitura cu nutella si nuci, te pomenesc mereu! Poca,tu ma surprinzi mereu anny,daca imi ''vinde'' Poca secretul cu formele ,musai le incerc. Eu sper sa-ti vanda secretul si sa le-ncerci ca sunt foarte bune! Daca nu, fa-le in altceva!!!! Acest mesaj a fost editat de any_annette: Sep 29 2008, 12:58 AM |
|||||
|
|
||||||
Sep 29 2008, 12:45 AM
Trimis la
|
|
nu e nici un secret, cumperi forme speciale de hartie rezistente la cuptor si gata, nu e nici o smekerie p.s.- briosele nu s-au intepenit deloc azi, sunt la fel ca ieri, merci any inca o data, pupate-ash |
|
|
|
Sep 29 2008, 12:57 AM
Trimis la
|
|
merci ursu' o sa le mai fac si eu pentru mic dejun, imi place ca se fac repede any, fata ! ia uite ce galerie iti fac la briose , zi ca nu Mvaaaaaiiiii, merci draga, nici nu stii ce multumita sunt ca ti-au placut, tu care esti mama lor! Abia acum am vazut ca era lume la mine la briose, am fost plecata in vacanta, asa ca n-am avut acces la internet decat de vreo 2 ori. O sa pun poze zilele astea cu ce-am vizitat. Eu o sa incerc sa le fac si cu cacao, sa vad cum ies. Any intrai rapid sa te cert ca io te stiu de la curele de slabire si acuma te tii de briose... da' te-am iertat ca arata absolut delicios si 2: vazui ca-s pentru altcineva... cumnata ta daca e studenta are nevoie de glucide ca sa-i mearga mintea Le-am notat si eu ca am 2 forme de briose, una de silicon si una de teflon si, desi o iubesc tare pe Maya si in general o cam ascult la faza cu siliconul is contra. Adica fac in forme de silicon cat cuprinde, ca sunt foarte comode, se curata rapid, nu se prinde nik de ele. Da' repet, asta fac io ca-s o lenesa care mi-e mai usor sa curat o forma de silicon Da' acuma parca vad ca pana la Craciun numai clatitele lu' Poca (adica ale lui Jamie Olivier da' impartasite si noua de Poca) o sa le prestez. Sau, cum zice fiica mea, mai facem o tura de South Beach faza I ca prea scaparam la dulciuri Oricum mercic Any de reteta, ti-am zis ca mor dupa orice fel de briose (mai ca as face si pancakes in forme de briose Stiu, stiu, ai dreptate, cearta-ma! Astea erau pentru cumnata-mea, dar o sa le fac si pentru mine sa am dimineata la micul dejun. Am fost si noi plecati in vacanta in Toscana, regiune a Italiei renumita pentru carnea de vita, rasa Chianina, vanat (in special mistret) si multe alte bunataturi asa ca m-am lasat dusa de val, am mancat de toate, doamne cat de bine mai gatesc prin partile alea! Te astept cu briosele, cand o fi! Psyche, io am forme de teflon si tot trebuie sa le ung si infainez sau sa pun hartiute de copt. Ca altfel se lipeste totul de ele si pe urma pana le curatz... Facut, copt, gata, mai e un pic si vor fi papate. Foarteeee pufoase din nou! Spor la papat briose! Acest mesaj a fost editat de any_annette: Sep 29 2008, 01:10 AM |
|
|
|
Oct 4 2008, 12:03 AM
Trimis la
|
|
![]() departe ff departe Grup: Members Postari: 1,227 Inregistrat pe: 8-May 05 De la: Medias -now Ireland Membrul Nr.: 23,944 |
le-am facut si io azi pt copii.f bun.doar ca am tocat ciocolata marunt ca nu am avut buc de cioco ...
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Oct 4 2008, 12:27 AM
Trimis la
|
|
le-am facut si io azi pt copii.f bun.doar ca am tocat ciocolata marunt ca nu am avut buc de cioco ... Frumoase! Ma bucur ca le-ai incercat si ca ti-au placut si sper ca le-au placut si celor mici! Cred ca ciocolata se poate taia si mai mare, adica nu drept marunt, ca sa se simta la mancat. Acum depinde si cata ciocolata se pune si daca place cu mai multa ciocolata. |
|
|
|
Oct 7 2008, 11:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,674 Inregistrat pe: 16-December 03 De la: Israel Membrul Nr.: 10,626 |
-------------------- |
|
|
|
Oct 7 2008, 11:50 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|