IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

7 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Muffins cu bucatele de ciocolata, cei mai pufosi muffins pe care i-am mancat vreodata
Imagine Atasata

Atenţie PREMII!

Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală.
Zilnic 1 card DOMO de 300 RON.
Săptămânal un LCD LG 107 cm.
MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS.

Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro

any_annette
mesaj Sep 25 2008, 06:31 PM
Trimis la #21

Master of disaster

Grup: Members
Postari: 2,641
Inregistrat pe: 29-February 08
De la: Europa
Membrul Nr.: 41,844

CITAT(Ursuleatza @ Sep 21 2008, 08:13 PM) *
Gata, le-am facut si io! Foarte bune! wink.gif
Poca, eu am pus cam 70% din pliculetzul mic, de 10 grame, pentru 12 muffin-uri.
P.S. Pe langa ciocolata am avut si niste alune trase in zahar colorat (verde, roz, asa ca sa nu va speriati de culoarea unora dintre ele.) biggrin.gif

Ma bucur ca le-ai incercat! smile.gif
Sunt pufoase si se pastreaza foarte bine.
Go to the top of the page

+Quote Post
any_annette
mesaj Sep 25 2008, 06:34 PM
Trimis la #22

Master of disaster

CITAT(Pocahontas @ Sep 21 2008, 10:24 PM) *
hai ca m-ati convins, o sa le fac si eu saptamana asta

Hai sa te vad! smile.gif

CITAT(claudia_ash @ Sep 22 2008, 08:51 AM) *
arata super briosele tale, iar sectiunea m-a lasat cu ochii lipiti de monitor. tre sa le fac si eu curand

Fa-le ca n-o sa regreti! smile.gif

+Quote Post
Pocahontas
mesaj Sep 25 2008, 07:23 PM
Trimis la #23

in coltzul advers

Grup: Root Admin
Postari: 23,565
Inregistrat pe: 6-February 04
De la: stanga la dreapta
Membrul Nr.: 11,709

CITAT(any_annette @ Sep 25 2008, 06:34 AM) *
Hai sa te vad! smile.gif

hai ca o sa ma vezi, sper ca maine

--------------------

+Quote Post
vertange
mesaj Sep 26 2008, 03:34 PM
Trimis la #24

Bucataras

Postari: 63
Inregistrat pe: 12-February 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 41,499

Merci petru reteta, any_annette! Am facut azi muffinsii tai si au fost foarte buni. Din pacate, nu mai sunt smile.gif...Au iesit intr-adevar foarte pufosi si gustosi.Poate data viitoare apuc sa ii si pozez...

--------------------

+Quote Post
Pocahontas
mesaj Sep 26 2008, 08:53 PM
Trimis la #25

in coltzul advers

nu e nimic frumos la televizor, ma duc sa le fac acum

--------------------

+Quote Post
Pocahontas
mesaj Sep 26 2008, 09:14 PM
Trimis la #26

in coltzul advers

le-am bagat la cuptor, mama ce repede se fac !

--------------------

+Quote Post
Pocahontas
mesaj Sep 26 2008, 10:56 PM
Trimis la #27

in coltzul advers

gata

inainte de cuptor, ale mele s-au facut fix in 15 min. (la 180 grade) , si mi-au iesit atatea, din aceeasi cantitate blink.gif

Imagine Atasata

si dupa cuptor, mai mult s-au latit ale mele dar cred ca e din cauza formelor de hartie care-s mai lunguiete si mai late ca alea normale

Imagine Atasata

farfuria de prezentare

Imagine Atasata

concluzii : se fac foarte repede , au gust fin si bun , iar pufosenia care zice any exista cu adevarat, mie mi-au placut mult, am scris deja reteta in caietu' pentru mostenitori
si 2 sectiuni

Imagine Atasata

Imagine Atasata

merci any floare.gif

--------------------

+Quote Post
rym
mesaj Sep 27 2008, 01:52 PM
Trimis la #28

Master of disaster

Postari: 3,182
Inregistrat pe: 13-December 06
De la: Israel
Membrul Nr.: 35,433

Poca,tu ma surprinzi mereu smile.gif cum Doamne reusesti sa coci muffins-ul in forme de hartie...prima si ultima oara cand am incercat...am si esuat...am avut in tava o ''mare intinsa'' de aluat copt si hartii.

anny,daca imi ''vinde'' Poca secretul cu formele ,musai le incerc. floare.gif

--------------------

+Quote Post
Pocahontas
mesaj Sep 27 2008, 03:07 PM
Trimis la #29

in coltzul advers

CITAT(rym @ Sep 27 2008, 01:52 AM) *
Poca,tu ma surprinzi mereu smile.gif cum Doamne reusesti sa coci muffins-ul in forme de hartie...prima si ultima oara cand am incercat...am si esuat...am avut in tava o ''mare intinsa'' de aluat copt si hartii.

nu e nici un secret, cumperi forme speciale de hartie rezistente la cuptor si gata, nu e nici o smekerie smile.gif
p.s.- briosele nu s-au intepenit deloc azi, sunt la fel ca ieri, merci any inca o data, pupate-ash biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Ursuleatza
mesaj Sep 27 2008, 04:26 PM
Trimis la #30

Master of disaster

Postari: 2,284
Inregistrat pe: 10-August 06
De la: Bucuresti & Timisoara
Membrul Nr.: 33,234

Foarte frumoase, Poca! icon_wink.gif
Mai fac si eu maine o tura (12 bucati rotunde, ca asa am tavile) ca am invitati. laugh.gif

+Quote Post
Pocahontas
mesaj Sep 27 2008, 06:41 PM
Trimis la #31

in coltzul advers

CITAT(Ursuleatza @ Sep 27 2008, 04:26 AM) *
Foarte frumoase, Poca! icon_wink.gif
Mai fac si eu maine o tura (12 bucati rotunde, ca asa am tavile) ca am invitati. laugh.gif

merci ursu' smile.gif
o sa le mai fac si eu pentru mic dejun, imi place ca se fac repede
any, fata ! ia uite ce galerie iti fac la briose , zi ca nu biggrin.gif . Si asta pentru ca-s bune rau, altfel nu eram asa excitata tongue.gif

--------------------

+Quote Post
psyche
mesaj Sep 27 2008, 09:14 PM
Trimis la #32

Big Chef

Postari: 947
Inregistrat pe: 26-July 06
De la: la poale de munte
Membrul Nr.: 33,038

Any intrai rapid sa te cert ca io te stiu de la curele de slabire si acuma te tii de briose... da' te-am iertat ca arata absolut delicios si 2: vazui ca-s pentru altcineva... cumnata ta daca e studenta are nevoie de glucide ca sa-i mearga mintea wink.gif
Le-am notat si eu ca am 2 forme de briose, una de silicon si una de teflon si, desi o iubesc tare pe Maya si in general o cam ascult la faza cu siliconul is contra. Adica fac in forme de silicon cat cuprinde, ca sunt foarte comode, se curata rapid, nu se prinde nik de ele. Da' repet, asta fac io ca-s o lenesa care mi-e mai usor sa curat o forma de silicon wink.gif Si ma innebunesc dupa briose!
Da' acuma parca vad ca pana la Craciun numai clatitele lu' Poca (adica ale lui Jamie Olivier da' impartasite si noua de Poca) o sa le prestez. Sau, cum zice fiica mea, mai facem o tura de South Beach faza I ca prea scaparam la dulciuri biggrin.gif
Oricum mercic Any de reteta, ti-am zis ca mor dupa orice fel de briose (mai ca as face si pancakes in forme de briose biggrin.gif) deci am trecut reteta la "favorites" (io n-am caiet pentru mostenitori, sa munceasca! tongue.gif)

--------------------
You lock the door and throw away the key theres someone in my head but its not me

+Quote Post
Ursuleatza
mesaj Sep 28 2008, 02:10 PM
Trimis la #33

Master of disaster

Postari: 2,284
Inregistrat pe: 10-August 06
De la: Bucuresti & Timisoara
Membrul Nr.: 33,234

Psyche, io am forme de teflon si tot trebuie sa le ung si infainez sau sa pun hartiute de copt. Ca altfel se lipeste totul de ele si pe urma pana le curatz... mad.gif
Facut, copt, gata, mai e un pic si vor fi papate. Foarteeee pufoase din nou! wink.gif

+Quote Post
any_annette
mesaj Sep 29 2008, 12:41 AM
Trimis la #34

Master of disaster

CITAT(vertange @ Sep 26 2008, 03:34 PM) *
Merci petru reteta, any_annette! Am facut azi muffinsii tai si au fost foarte buni. Din pacate, nu mai sunt smile.gif...Au iesit intr-adevar foarte pufosi si gustosi.Poate data viitoare apuc sa ii si pozez...

Bravo, ma bucur ca i-ai incercat, data viitoare sa-i pozezi! smile.gif

CITAT(Pocahontas @ Sep 26 2008, 10:56 PM) *
gata

inainte de cuptor, ale mele s-au facut fix in 15 min. (la 180 grade) , si mi-au iesit atatea, din aceeasi cantitate blink.gif

Imagine Atasata

si dupa cuptor, mai mult s-au latit ale mele dar cred ca e din cauza formelor de hartie care-s mai lunguiete si mai late ca alea normale

Imagine Atasata

farfuria de prezentare

Imagine Atasata

concluzii : se fac foarte repede , au gust fin si bun , iar pufosenia care zice any exista cu adevarat, mie mi-au placut mult, am scris deja reteta in caietu' pentru mostenitori
si 2 sectiuni

Imagine Atasata

Imagine Atasata

merci any floare.gif

Cu placere Poca, ti-au iesit super, am vazut ca ai gasit si picaturi de ciocolata! Sectiunea e "mirobolanta" si imi place si farfuria!
La cate retete bune postezi tu...ma bucur ca m-am putut revansa si eu, mai ales pentru prajitura cu nutella si nuci, te pomenesc mereu! smile.gif

CITAT(rym @ Sep 27 2008, 01:52 PM) *

Eu sper sa-ti vanda secretul si sa le-ncerci ca sunt foarte bune! Daca nu, fa-le in altceva!!!! wink.gif

Acest mesaj a fost editat de any_annette: Sep 29 2008, 12:58 AM

+Quote Post
any_annette
mesaj Sep 29 2008, 12:45 AM
Trimis la #35

Master of disaster

CITAT(Pocahontas @ Sep 27 2008, 03:07 PM) *
nu e nici un secret, cumperi forme speciale de hartie rezistente la cuptor si gata, nu e nici o smekerie smile.gif
p.s.- briosele nu s-au intepenit deloc azi, sunt la fel ca ieri, merci any inca o data, pupate-ash biggrin.gif

smile.gif Asa e, nu se intepenesc deloc, am gustat si eu dupa 3 zile si erau la fel de bune!

+Quote Post
any_annette
mesaj Sep 29 2008, 12:57 AM
Trimis la #36

Master of disaster

CITAT(Pocahontas @ Sep 27 2008, 06:41 PM) *
merci ursu' smile.gif
o sa le mai fac si eu pentru mic dejun, imi place ca se fac repede
any, fata ! ia uite ce galerie iti fac la briose , zi ca nu biggrin.gif . Si asta pentru ca-s bune rau, altfel nu eram asa excitata tongue.gif

Mvaaaaaiiiii, merci draga, nici nu stii ce multumita sunt ca ti-au placut, tu care esti mama lor! floare.gif
Abia acum am vazut ca era lume la mine la briose, am fost plecata in vacanta, asa ca n-am avut acces la internet decat de vreo 2 ori. O sa pun poze zilele astea cu ce-am vizitat.
Eu o sa incerc sa le fac si cu cacao, sa vad cum ies.

CITAT(psyche @ Sep 27 2008, 09:14 PM) *
Any intrai rapid sa te cert ca io te stiu de la curele de slabire si acuma te tii de briose... da' te-am iertat ca arata absolut delicios si 2: vazui ca-s pentru altcineva... cumnata ta daca e studenta are nevoie de glucide ca sa-i mearga mintea wink.gif
Le-am notat si eu ca am 2 forme de briose, una de silicon si una de teflon si, desi o iubesc tare pe Maya si in general o cam ascult la faza cu siliconul is contra. Adica fac in forme de silicon cat cuprinde, ca sunt foarte comode, se curata rapid, nu se prinde nik de ele. Da' repet, asta fac io ca-s o lenesa care mi-e mai usor sa curat o forma de silicon wink.gif Si ma innebunesc dupa briose!
Da' acuma parca vad ca pana la Craciun numai clatitele lu' Poca (adica ale lui Jamie Olivier da' impartasite si noua de Poca) o sa le prestez. Sau, cum zice fiica mea, mai facem o tura de South Beach faza I ca prea scaparam la dulciuri biggrin.gif
Oricum mercic Any de reteta, ti-am zis ca mor dupa orice fel de briose (mai ca as face si pancakes in forme de briose biggrin.gif) deci am trecut reteta la "favorites" (io n-am caiet pentru mostenitori, sa munceasca! tongue.gif)

Stiu, stiu, ai dreptate, cearta-ma!
Astea erau pentru cumnata-mea, dar o sa le fac si pentru mine sa am dimineata la micul dejun.
Am fost si noi plecati in vacanta in Toscana, regiune a Italiei renumita pentru carnea de vita, rasa Chianina, vanat (in special mistret) si multe alte bunataturi asa ca m-am lasat dusa de val, am mancat de toate, doamne cat de bine mai gatesc prin partile alea!
Te astept cu briosele, cand o fi! smile.gif

CITAT(Ursuleatza @ Sep 28 2008, 02:10 PM) *
Psyche, io am forme de teflon si tot trebuie sa le ung si infainez sau sa pun hartiute de copt. Ca altfel se lipeste totul de ele si pe urma pana le curatz... mad.gif
Facut, copt, gata, mai e un pic si vor fi papate. Foarteeee pufoase din nou! wink.gif

Spor la papat briose! smile.gif

Acest mesaj a fost editat de any_annette: Sep 29 2008, 01:10 AM

+Quote Post
Boariu Iuliana
mesaj Oct 4 2008, 12:03 AM
Trimis la #37

departe ff departe

Postari: 1,227
Inregistrat pe: 8-May 05
De la: Medias -now Ireland
Membrul Nr.: 23,944

le-am facut si io azi pt copii.f bun.doar ca am tocat ciocolata marunt ca nu am avut buc de cioco ...
Imagini Atasate
Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
any_annette
mesaj Oct 4 2008, 12:27 AM
Trimis la #38

Master of disaster

CITAT(Boariu Iuliana @ Oct 4 2008, 12:03 AM) *
le-am facut si io azi pt copii.f bun.doar ca am tocat ciocolata marunt ca nu am avut buc de cioco ...

Frumoase! Ma bucur ca le-ai incercat si ca ti-au placut si sper ca le-au placut si celor mici! smile.gif
Cred ca ciocolata se poate taia si mai mare, adica nu drept marunt, ca sa se simta la mancat. Acum depinde si cata ciocolata se pune si daca place cu mai multa ciocolata. icon_love.gif

+Quote Post
Alis
mesaj Oct 7 2008, 11:08 AM
Trimis la #39

Master of disaster

Postari: 2,674
Inregistrat pe: 16-December 03
De la: Israel
Membrul Nr.: 10,626

Foarte bune,le-am facut impreuna cu ficiorul.

Imagine Atasata

sectiune

Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
any_annette
mesaj Oct 7 2008, 11:50 AM
Trimis la #40

Master of disaster

CITAT(Alis @ Oct 7 2008, 11:08 AM) *
Foarte bune,le-am facut impreuna cu ficiorul.

Imagine Atasata

sectiune

Imagine Atasata

Alis, imi place foarte foarte mult prima poza cu baietelul tau, sa-ti traiasca!!! smile.gif
Ti-au iesit frumoase, ma bucur ca le-ai incercat si sper ca i-au placut micutului! icon_love.gif
Ai sa vezi ca se mentin moi moi.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

7 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2010 - 03:29 PM
Design by: Free IPB Skins & Web Proxy