Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Jun 30 2009, 09:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,076 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: romania Membrul Nr.: 42,150 |
Am facut cu ciocolata si cu visine.... ![]()
-------------------- |
|
|
|
Jul 1 2009, 12:28 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
|
|
|
|
|
|
|
Jul 1 2009, 04:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Sancho Panda Grup: Membri Postari: 1,956 Inregistrat pe: 25-February 08 De la: Wonderland Membrul Nr.: 41,763 |
![]() PS. Am modificat un pic proportiile ca mi-a decedat cantarul electronic si nu am avut cum masura 10 grame, dar de bune, lumea zice ca au fost bune... A, si am pus afine congelate in loc de cioco, ca sa iasa mai usoare |
|
|
|
Jul 1 2009, 06:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
Facute, gustate de altii, tare apreciate, multumim! PS. Am modificat un pic proportiile ca mi-a decedat cantarul electronic si nu am avut cum masura 10 grame, dar de bune, lumea zice ca au fost bune... A, si am pus afine congelate in loc de cioco, ca sa iasa mai usoare Ce pozaaaaa!! Cum arata, imi vine s-o mananc O sa incerc si eu cu afine, fructe de padure, ca sa mai schimb Sa le fie de bine, alor tai |
|
|
|
Jul 1 2009, 07:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Sancho Panda Grup: Membri Postari: 1,956 Inregistrat pe: 25-February 08 De la: Wonderland Membrul Nr.: 41,763 |
|
|
|
|
Jul 1 2009, 08:03 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Jul 8 2009, 03:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,076 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: romania Membrul Nr.: 42,150 |
Din reteta de muffins am facut un chek super bun;am pus in el stafide , visine din visinata si cacao.
Any ,eu m-am indragostit de reteta asta super usor de facut ![]()
-------------------- |
|
|
|
Jul 8 2009, 06:06 PM
Trimis la
|
|
Din reteta de muffins am facut un chek super bun;am pus in el stafide , visine din visinata si cacao. Any ,eu m-am indragostit de reteta asta super usor de facut Zici ca-i tort, ce frumos e! Imi imaginez ce bune trebuie sa fie visinele de la visinata Eu am facut de foarte multe ori reteta asta, cu si fara cacao, e o reteta super simpla, imi place ca se pune tot deodata la mixer si-i gata. Si ce-mi place mai mult e ca se mentin asa fragede, pufoase, zile intregi. Sa va fie de bine |
|
|
|
Aug 21 2009, 04:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 690 Inregistrat pe: 8-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,589 |
Anette, saru'mana pt o super reteta!
Cei mai buni, mai pufosi si mai aromati muffinsi! I-am facut de vreo 3 ori pana acum (de fiecare data portie dubla ![]() |
|
|
|
Aug 21 2009, 05:35 PM
Trimis la
|
|
Anette, saru'mana pt o super reteta! Cei mai buni, mai pufosi si mai aromati muffinsi! I-am facut de vreo 3 ori pana acum (de fiecare data portie dubla ![]() Super frumosi ti-au iesit, imi plac foarte mult formele Eu nu mai stiu de cate ori i-am facut, am pierdut sirul! Le vine randul cat de curand, tot portie dubla Frumoasa prezentare, imi place si paharul cu lapte...iti vine pofta de micul dejun |
|
|
|
Aug 21 2009, 10:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 690 Inregistrat pe: 8-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,589 |
Super frumosi ti-au iesit, imi plac foarte mult formele Eu nu mai stiu de cate ori i-am facut, am pierdut sirul! Le vine randul cat de curand, tot portie dubla Frumoasa prezentare, imi place si paharul cu lapte...iti vine pofta de micul dejun Multumesc frumos |
|
|
|
Sep 14 2009, 11:11 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 16 Inregistrat pe: 22-March 07 De la: Germany Membrul Nr.: 37,070 |
Am incercat multe retete de Muffins. Dar cu asta ne-ai dat gata pe toti. Fratele meu, pentru ca am refuzat sa mai fac dulciuri a invatat sa ii faca singur. Colegii de la lucru sunt dependenti. Ultima portie pe care am facut-o e pentru ei, adica ultimele doua portii: una cu esenta de vanilie si bucatele de ciocolata si a II-a cu amaretto, cacao si bucatele de alune.
Dovada: ![]() Prim plan: ![]() Sectiune: ![]() Multumim |
|
|
|
Sep 15 2009, 12:04 AM
Trimis la
|
|
Am incercat multe retete de Muffins. Dar cu asta ne-ai dat gata pe toti. Fratele meu, pentru ca am refuzat sa mai fac dulciuri a invatat sa ii faca singur. Colegii de la lucru sunt dependenti. Ultima portie pe care am facut-o e pentru ei, adica ultimele doua portii: una cu esenta de vanilie si bucatele de ciocolata si a II-a cu amaretto, cacao si bucatele de alune. Dovada: Multumim Ce ciocolatoasa e ultima sectiune Da, sunt foarte usor de facut fara pasaje speciale si nu-ti mananca mult timp. Ma bucur ca va plac si mai ales ca ai facut fericite atatea persoane |
|
|
|
Sep 16 2009, 10:00 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 753 Inregistrat pe: 8-May 09 Membrul Nr.: 51,355 |
Any, am facut si eu ieri muffins, au iesit super (eu nu i-am gustat ca ma chinui cu kilogramele in plus, dar i-am facut pentru fetitele mele si au fost foarte incantate, si la cina si la micul dejun asta au cerut). Multumesc mult pentru reteta, sunt tare bucuroasa, mai ales ca nu ma pricep la bucatareala si n-am facut niciodata prajituri, pana acuma numai le tot admiram pe ale voastre.
Am facut si poze, dar nu le pot descarca decat de-acasa, asa ca o sa revin si cu pozele mai tarziu. -------------------- |
|
|
|
Sep 16 2009, 02:54 PM
Trimis la
|
|
Any, am facut si eu ieri muffins, au iesit super (eu nu i-am gustat ca ma chinui cu kilogramele in plus, dar i-am facut pentru fetitele mele si au fost foarte incantate, si la cina si la micul dejun asta au cerut). Multumesc mult pentru reteta, sunt tare bucuroasa, mai ales ca nu ma pricep la bucatareala si n-am facut niciodata prajituri, pana acuma numai le tot admiram pe ale voastre. Am facut si poze, dar nu le pot descarca decat de-acasa, asa ca o sa revin si cu pozele mai tarziu. Bravo daca ai putut rezista, ai vointa! Mult succes la pierderea kilogramelor, sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti Cel mai important e ca le-au placut fetitelor tale |
|
|
|
Sep 27 2009, 12:19 PM
Trimis la
|
|||
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 753 Inregistrat pe: 8-May 09 Membrul Nr.: 51,355 |
am mai facut o data muffins-ii, foarte buni si se pastreaza si o saptamana moi si pufosi. I-am facut cu cacao in loc de cioco, ca asa a fost comanda. Multumesc inca o data, Any.
-------------------- |
||
|
|
|||
Sep 27 2009, 01:36 PM
Trimis la
|
|
Cu placere 2ut
La mine n-ajung sa stea atata timp ca se mananca imediat, doar cand fac in cantitati mari, am facut o data de exemplu vreo 30. |
|
|
|
Oct 3 2009, 05:45 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Oct 4 2009, 03:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 97 Inregistrat pe: 24-April 09 De la: Cluj-Napoca Membrul Nr.: 50,997 |
un muffin gigant
-------------------- |
|
|
|
Oct 4 2009, 04:11 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|