Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Mar 3 2009, 02:26 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 36 Inregistrat pe: 6-February 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 48,732 |
-------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 3 2009, 10:28 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 36 Inregistrat pe: 6-February 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 48,732 |
Asa chinuite cum le-am facut au iesit f f bune... I-am spus la sot ca se numesc fursecuri arabesti, daca el a mai mancat sau a mai vazut si a zis ca nu, dar i-au placut f mult... O sa o mai fac...poate a zecea oara ies mai bine
-------------------- ![]() |
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2009, 02:02 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 13-March 09 De la: Romania Membrul Nr.: 49,806 |
|
|
|
|
Mar 27 2009, 12:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,471 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
A doua oara am fost mult mai atenta la aluat, le-am pus picatura cu picatura. Am ajustat manual cantitatea de faina pentru a se pleosti aluatul.... cred ca s-a pleostit un pic cam mult, dar oricum, desi am pus mai sus tava, tot s-au ars jos gabi, asta da perseverenta sa stii ca fursecurile astea nu ies dulci si secretul e sa pui ingredientele exact in ordinea mentionata in reteta. eu odata le-am pus toate o data in vas si-am dat drumul la robot. mi-au iesit niste ghiulele numai bune de impuscat cu ele in luna la tine dupa cate se pare e o problema cu cuptorul - din pacate la gaz e mai delicata treaba cu coptul |
|
|
|
Feb 1 2010, 08:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 690 Inregistrat pe: 8-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,589 |
|
|
|
|
Feb 1 2010, 09:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
le-am facut si eu de Revelion si au gustul piscoturilor savoiardi.data viitoare am se le fac bastonase.
-------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Feb 9 2010, 11:26 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 440 Inregistrat pe: 13-May 09 De la: Pitesti Membrul Nr.: 51,472 |
Prestate in We! Imbracate in dulceata visine si mure (pasata in bleder) si date prin: cocos, bombonele cioco si bombonele colorate ( asa au fost cerintele)
Multumim pentru reteta! ![]()
|
|
|
|
Feb 9 2010, 12:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 629 Inregistrat pe: 28-September 08 De la: Capitala Europeana... Bucuresti ;) Membrul Nr.: 45,394 |
Super...
Par simplu de facut ! Am sa le incerc... in w-end !!! -------------------- |
|
|
|
Feb 9 2010, 03:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,142 Inregistrat pe: 10-December 07 De la: de pe aici de aproape Membrul Nr.: 40,320 |
seima, acum le-am descoperit si eu. zilele acestea le incerc si eu. arata foarte bine si sunt sigura ca alor mei le va placea. te pup.
|
|
|
|
Feb 9 2010, 05:52 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 13 Inregistrat pe: 10-December 07 Membrul Nr.: 40,313 |
saluti.
am facut si eu fursecurile in weekend, sunt senzationale. a fost prima oara cand am facut fursecuri si m-am cam speriat ca nu se mai faceau tari, ramaneau moi. le-am scos oricum ca se rumenisera pe fund, iar apoi am vazut ca s-au intarit. asa e, chiar daca-s facute raman foarte moi? |
|
|
|
Feb 9 2010, 08:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,040 Inregistrat pe: 30-November 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 46,848 |
saluti. am facut si eu fursecurile in weekend, sunt senzationale. a fost prima oara cand am facut fursecuri si m-am cam speriat ca nu se mai faceau tari, ramaneau moi. le-am scos oricum ca se rumenisera pe fund, iar apoi am vazut ca s-au intarit. asa e, chiar daca-s facute raman foarte moi? si la mine au ramas molcute, dar s-au intarit dupa ce s-au racit. -------------------- Claudika |
|
|
|
Feb 13 2010, 10:19 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
Seima, le-am facut si eu
daaaaaaar, le-am lasat cam 10 minute.. mi s-au parut crude dupa 6 minute, prea sfaramicioasa compozitia. am adaugat cacao si m-am jucat cu ele putin. in plus, le-am aplatizat, ca sa coc mai repde
-------------------- |
|
|
|
Mar 26 2010, 01:22 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 17 Inregistrat pe: 12-June 09 Membrul Nr.: 52,112 |
deosebite, am facut deja 2 ture. Desi le-am copt in cuptor pe gaz, n-am avut nicio problema, dar nu am pus decat 200g faina, or fi fost prea mici ouale, nu stiu, dar asa a fost ok consistenta aluatului, si au iesit super
|
|
|
|
Apr 2 2010, 07:09 PM
Trimis la
|
|||||
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 428 Inregistrat pe: 20-June 08 De la: PH-RO Membrul Nr.: 43,849 |
De când le-am descoperit în 2008, mi-a intrat în obicei să le fac de sărbători.
Îmi plac mult. Şi-ntr-o oră sunt gata. Azi am făcut cu gem de vişine. L-am cumpărat pe cel mai ieftin, că am zis că oricum îl diluez cu apă clocotită şi merge. Dar avea un gust cam naşpa. Pe pâine nu l-aş fi mâncat. Din fericire, după ce am terminat fursecurile şi le-am gustat, nu se simte "naşpa" din gustul gemului. Sunt ffffff bune. Ajutorul meu... ![]() Mulţumesc, seima. -------------------- Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cânt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!
|
||||
|
|
|||||
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|