IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Fursecuri arabesti - cu nuca de cocos, reteta Andreea_fr
Imagine Atasata

Atenţie PREMII!

Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală.
Zilnic 1 card DOMO de 300 RON.
Săptămânal un LCD LG 107 cm.
MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS.

Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro

gabi abu al-ola
mesaj Mar 3 2009, 02:26 AM
Trimis la #41

micro Bucatar

Grup: Members
Postari: 36
Inregistrat pe: 6-February 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 48,732

A doua oara am fost mult mai atenta la aluat, le-am pus picatura cu picatura. Am ajustat manual cantitatea de faina pentru a se pleosti aluatul.... cred ca s-a pleostit un pic cam mult, dar oricum, desi am pus mai sus tava, tot s-au ars jos sad.gif, le-am aruncat si pe alea. Cu aluatul ramas de la ambele, m-am gandit ca e prea moale, am mia pus faina. Deoarece nu se lasau deloc, am mai pus apa. Abia a treia oara a iesit ceva sa semene cu pozele de aici sad.gif dar admirati incapatanarea =)) Am dat gazele mai incet la aragaz, sa fiu sigura ca nu au cum sa se arda, am dat la minim, si sa zicem ca a iesit ceva. Le-am tavalit si acum sunt la odihna. Cred ca nu este bun cantarul - evident vina este a altcuiva, nu a mea, dar sunt extrem de dulci... de asta ma gandesc ca am pus prea mult zahar... Dupa 2 ore am obtinut 20 de fursecuri, o durere de spate, o bucatarie facuta praf... Sa vedem maine daca macar sunt apreciate, sa stiu pentru ce am muncit smile.gif) Poate nici nu le recunoaste... daca nu le apreciaza la "justa lor valoare" ma intorc la torturi, alea ies mai repede si munca tot atat .... in cazul meu

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
gabi abu al-ola
mesaj Mar 3 2009, 10:28 PM
Trimis la #42

micro Bucatar

Postari: 36
Inregistrat pe: 6-February 09
Membrul Nr.: 48,732

Asa chinuite cum le-am facut au iesit f f bune... I-am spus la sot ca se numesc fursecuri arabesti, daca el a mai mancat sau a mai vazut si a zis ca nu, dar i-au placut f mult... O sa o mai fac...poate a zecea oara ies mai bine biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
PolianaCondila
mesaj Mar 25 2009, 02:02 PM
Trimis la #43

micro Bucatar

Postari: 5
Inregistrat pe: 13-March 09
De la: Alexandria
Membrul Nr.: 49,806

hello.gifSeima, le-am facut si eu astazi si am respectat reteta intocmai, fiind prima data cand fac fursecuri.Multumesc!!! Poliana.

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
seima
mesaj Mar 27 2009, 12:03 PM
Trimis la #44

Academic Chef

Postari: 1,470
Inregistrat pe: 29-December 05
De la: Warsaw
Membrul Nr.: 29,623

QUOTE(gabi abu al-ola @ Mar 3 2009, 02:26 AM) *
A doua oara am fost mult mai atenta la aluat, le-am pus picatura cu picatura. Am ajustat manual cantitatea de faina pentru a se pleosti aluatul.... cred ca s-a pleostit un pic cam mult, dar oricum, desi am pus mai sus tava, tot s-au ars jos sad.gif, le-am aruncat si pe alea. Cu aluatul ramas de la ambele, m-am gandit ca e prea moale, am mia pus faina. Deoarece nu se lasau deloc, am mai pus apa. Abia a treia oara a iesit ceva sa semene cu pozele de aici sad.gif dar admirati incapatanarea =)) Am dat gazele mai incet la aragaz, sa fiu sigura ca nu au cum sa se arda, am dat la minim, si sa zicem ca a iesit ceva. Le-am tavalit si acum sunt la odihna. Cred ca nu este bun cantarul - evident vina este a altcuiva, nu a mea, dar sunt extrem de dulci... de asta ma gandesc ca am pus prea mult zahar... Dupa 2 ore am obtinut 20 de fursecuri, o durere de spate, o bucatarie facuta praf... Sa vedem maine daca macar sunt apreciate, sa stiu pentru ce am muncit smile.gif) Poate nici nu le recunoaste... daca nu le apreciaza la "justa lor valoare" ma intorc la torturi, alea ies mai repede si munca tot atat .... in cazul meu

gabi, asta da perseverenta smile.gif
sa stii ca fursecurile astea nu ies dulci si secretul e sa pui ingredientele exact in ordinea mentionata in reteta. eu odata le-am pus toate o data in vas si-am dat drumul la robot. mi-au iesit niste ghiulele numai bune de impuscat cu ele in luna rolleyes.gif
la tine dupa cate se pare e o problema cu cuptorul - din pacate la gaz e mai delicata treaba cu coptul

--------------------

+Quote Post
Edith
mesaj Feb 1 2010, 08:19 PM
Trimis la #45

Big Chef

Postari: 685
Inregistrat pe: 8-April 08
Membrul Nr.: 42,589

Le-am facut si eu de revelion, si abia acum am resit sa vin sa iti multumesc, seima! Foarte bune au fost smile.gif

Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
rym
mesaj Feb 1 2010, 09:00 PM
Trimis la #46

Master of disaster

Postari: 3,182
Inregistrat pe: 13-December 06
De la: Israel
Membrul Nr.: 35,433

le-am facut si eu de Revelion si au gustul piscoturilor savoiardi.data viitoare am se le fac bastonase.

--------------------

+Quote Post
claudia-andi
mesaj Feb 9 2010, 11:26 AM
Trimis la #47

Captain Cook

Postari: 379
Inregistrat pe: 13-May 09
De la: Pitesti
Membrul Nr.: 51,472

Prestate in We! Imbracate in dulceata visine si mure (pasata in bleder) si date prin: cocos, bombonele cioco si bombonele colorate ( asa au fost cerintele)
Multumim pentru reteta!

Imagine Atasata

Imagine Atasata

+Quote Post
iassmyna
mesaj Feb 9 2010, 12:40 PM
Trimis la #48

Captain Cook

Postari: 319
Inregistrat pe: 28-September 08
De la: Capitala Europeana... Bucuresti ;)
Membrul Nr.: 45,394

Super...
Par simplu de facut !
Am sa le incerc... in w-end !!!

--------------------
In viata nu conteaza cat de tare lovesti ... conteaza cat de mult poti fi lovit si totusi sa te ridici ... cat de multe poti sa primesti si sa mai ai curajul sa te ridici.

+Quote Post
cris69
mesaj Feb 9 2010, 03:58 PM
Trimis la #49

Master of disaster

Postari: 3,092
Inregistrat pe: 10-December 07
De la: de pe aici de aproape
Membrul Nr.: 40,320

seima, acum le-am descoperit si eu. zilele acestea le incerc si eu. arata foarte bine si sunt sigura ca alor mei le va placea. te pup.

+Quote Post
a_06
mesaj Feb 9 2010, 05:52 PM
Trimis la #50

micro Bucatar

Postari: 13
Inregistrat pe: 10-December 07
Membrul Nr.: 40,313

saluti.
am facut si eu fursecurile in weekend, sunt senzationale.
a fost prima oara cand am facut fursecuri si m-am cam speriat ca nu se mai faceau tari, ramaneau moi. le-am scos oricum ca se rumenisera pe fund, iar apoi am vazut ca s-au intarit. asa e, chiar daca-s facute raman foarte moi?

+Quote Post
claudika
mesaj Feb 9 2010, 08:17 PM
Trimis la #51

Big Chef

Postari: 901
Inregistrat pe: 30-November 08
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 46,848

CITAT(a_06 @ Feb 9 2010, 05:52 PM) *
saluti.
am facut si eu fursecurile in weekend, sunt senzationale.
a fost prima oara cand am facut fursecuri si m-am cam speriat ca nu se mai faceau tari, ramaneau moi. le-am scos oricum ca se rumenisera pe fund, iar apoi am vazut ca s-au intarit. asa e, chiar daca-s facute raman foarte moi?

si la mine au ramas molcute, dar s-au intarit dupa ce s-au racit.

--------------------
Claudika

+Quote Post
Adina_K
mesaj Feb 13 2010, 10:19 PM
Trimis la #52

Academic Chef

Postari: 1,496
Inregistrat pe: 10-November 05
De la: Bucuresti City :)
Membrul Nr.: 28,785

Seima, le-am facut si eu
daaaaaaar, le-am lasat cam 10 minute.. mi s-au parut crude dupa 6 minute, prea sfaramicioasa compozitia.
am adaugat cacao si m-am jucat cu ele putin.
in plus, le-am aplatizat, ca sa coc mai repde

--------------------

+Quote Post
clebs
mesaj Mar 26 2010, 01:22 PM
Trimis la #53

micro Bucatar

Postari: 16
Inregistrat pe: 12-June 09
Membrul Nr.: 52,112

deosebite, am facut deja 2 ture. Desi le-am copt in cuptor pe gaz, n-am avut nicio problema, dar nu am pus decat 200g faina, or fi fost prea mici ouale, nu stiu, dar asa a fost ok consistenta aluatului, si au iesit super

+Quote Post
Magdulici
mesaj Apr 2 2010, 07:09 PM
Trimis la #54

Captain Cook

Postari: 392
Inregistrat pe: 20-June 08
De la: PH-RO
Membrul Nr.: 43,849

De când le-am descoperit în 2008, mi-a intrat în obicei să le fac de sărbători. smile.gif În 2008 le-am făcut şi de Crăciun şi de revelion, în 2009 le-am făcut de Paşte şi Crăciun, iar acum iar le-am făcut. rolleyes.gif

Îmi plac mult. Şi-ntr-o oră sunt gata.

Azi am făcut cu gem de vişine. L-am cumpărat pe cel mai ieftin, că am zis că oricum îl diluez cu apă clocotită şi merge. Dar avea un gust cam naşpa. Pe pâine nu l-aş fi mâncat. mellow.gif

Din fericire, după ce am terminat fursecurile şi le-am gustat, nu se simte "naşpa" din gustul gemului. smile.gif
Sunt ffffff bune. rolleyes.gif

Ajutorul meu... rolleyes.gif
Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Mulţumesc, seima. floare.gif

--------------------
Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cânt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2010 - 03:20 PM
Design by: Free IPB Skins & Web Proxy