Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Feb 10 2009, 11:14 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
Daa , harnicutza ,pana si dulceatzurile le-am facut eu Aia de smochine e cea mai delicioasaaa,e foarte aromata eee, daca le-ai facut tu, atunci aplauze ! poca, am facut si eu, dar n-am pus dulceata ca n-am vrut sa-mi curga toata, am pus silvoiz cumparat din piata, original, vorba tarancii "fara doctor Oetker", cred ca se referea la gel fix. sunt foarte bune, am mancat cu laptuc! ma bucur ca ti-au placut |
|
|
|
Feb 12 2009, 11:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 121 Inregistrat pe: 6-January 06 De la: US Membrul Nr.: 29,717 |
Sar'mana Poaca pentru reteta.
Doar ce le-am scos din cuptor si sunt super pufoase,super gustoase. Aluatul m-i sa parut putin cam moale dar m-am descurcat (la mine tot ce iese comestibil nu este "trauma").O sa vin si cu dovada cand o sa descarc pozele. |
|
|
|
|
|
|
Feb 12 2009, 11:33 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
Feb 25 2009, 06:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 6-December 07 De la: Baia Mare Membrul Nr.: 40,231 |
ff bune bascutele astea
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Feb 25 2009, 09:07 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Feb 27 2009, 02:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,200 Inregistrat pe: 5-November 01 De la: acasa Membrul Nr.: 630 |
Deci, intr-un sfarsit, am aparut si eu prin zona...
...sa-ti multumesc pentru bascutele minunate, draga mea Corina! ...pe care le-am savurat cu totii chiar daca si eu am reusit sa le ard un pic Foarte gustoase cu gem (am pus de caise si capsuni) si-acum vreau sa le incerc neaparat cu branza dulce! Mersi fain de (inca o) reteta grozava!!! Iti pun cateva poze: -------------------- |
|
|
|
Feb 27 2009, 11:13 PM
Trimis la
|
|
multumesc si eu pentru poze Laura, tare bine arata, ce primplanuri...
cu branza dulce inca nu le-am incercat, daca le faci tu inainte, sa-mi spui cum sunt |
|
|
|
Sep 24 2009, 04:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 97 Inregistrat pe: 24-April 09 De la: Cluj-Napoca Membrul Nr.: 50,997 |
Am gasit reteta asta pe blogul Laurei Sava si am fost asa de incantata ca am dat o cautare sa vad daca mai e, daca nu, o puneam eu
Asa arata ale mele, cu dulceata de prune: ![]()
-------------------- |
|
|
|
Sep 24 2009, 11:36 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2009, 10:21 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 97 Inregistrat pe: 24-April 09 De la: Cluj-Napoca Membrul Nr.: 50,997 |
normal ca mai e reteta sa-ti fie de bine multumesc :* au avut mare succes -------------------- |
|
|
|
Sep 25 2009, 12:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 843 Inregistrat pe: 19-May 09 De la: Bucuresti, mutata la Bolintin acu' aproape patru ani Membrul Nr.: 51,593 |
Dupa ce gogosile Marbella mi-au iesit orice altceva in afara de gogosi acum ma bate gandul sa ma apuc si de bascute...ce-mi faceti voi mie???Ma duc sa iau lapte si revin cu rezultatul, daca e bun il pun aici, daca nu ma duc iar la traume....
-------------------- |
|
|
|
Sep 25 2009, 06:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 843 Inregistrat pe: 19-May 09 De la: Bucuresti, mutata la Bolintin acu' aproape patru ani Membrul Nr.: 51,593 |
Deci vin cu rezultatul si comentariile:sunt foarte bune, gustoase dar trebuia sa gresesc eu ceva...jumatate de foaie am intins-o prea subtire si nu au crescut foarte mult...cealalta jumatate au iesit foarte bune...deci reteta se va repeta dar foaai o voi intinde mai gros...
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Sep 25 2009, 06:29 PM
Trimis la
|
|
Deci vin cu rezultatul si comentariile:sunt foarte bune, gustoase dar trebuia sa gresesc eu ceva...jumatate de foaie am intins-o prea subtire si nu au crescut foarte mult...cealalta jumatate au iesit foarte bune...deci reteta se va repeta dar foaai o voi intinde mai gros... am si aratat cat tre' intinsa foaia bine ca ti-au iesit macar jumate |
|
|
|
Sep 28 2009, 10:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
azi le-a venit randul bascutelor in speratnta ca zilele urmatoare la micul dejun nu va trebui sa-mi mai sucesc mintile ce-as putea manca ... spre dezamagirea mea va trebui sa-mi storc iar creierii ca nu garantez ca maine mai am
inainte de a le da la cuptor - eu nu le-am facut cu dulceata, ci cu branza ricotta + 1 ou + stafide + zahar toate masurate ochiometric ![]() dupa 25 minute ![]() ![]() sectiune
-------------------- |
|
|
|
Sep 28 2009, 10:23 PM
Trimis la
|
|
esti in mare verva cu gatitul asta
am vazut bascutele tale cu ricotta si-am inghitit in sec, din cauza ta acum o sa ma duc la frigider sa mananc ceva |
|
|
|
Sep 28 2009, 10:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
esti in mare verva cu gatitul asta am vazut bascutele tale cu ricotta si-am inghitit in sec, din cauza ta acum o sa ma duc la frigider sa mananc ceva pai daca nu-mi gasesc ceva de facut m-apuca pandaliile : oare ce mai face buburuza, voi naste la termen, natural sau cezariana, oare ma voi descurca ... as ajunge la nebuni -------------------- |
|
|
|
Sep 28 2009, 11:14 PM
Trimis la
|
|
pai daca nu-mi gasesc ceva de facut m-apuca pandaliile : oare ce mai face buburuza, voi naste la termen, natural sau cezariana, oare ma voi descurca ... as ajunge la nebuni tu gatesti ca sa mai uiti de ganduri, eu plec de-acasa si ma plimb in nestire, fiecare cu pasarica lui |
|
|
|
Sep 29 2009, 09:47 AM
Trimis la
|
|
ce bine arata, Roxana!
-------------------- |
|
|
|
Oct 5 2009, 08:48 AM
Trimis la
|
||||
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 34 Inregistrat pe: 1-September 08 Membrul Nr.: 44,925 |
Saptamana trecuta am prestat de 3 ori aceste bascute, asta pentru ca sunt minunate la micul dejun si sunt foarte usor de realizat.Prima transa a fost cu bucatele de capsune din gem iar urmatoarele cu branza de vaci.Acolo unde aluatul mi s-a parut mai subtire le-am supraetajat.Multumim Poca, esti o adevarata sursa de inspiratie, ca de altfel toate culinaresele de aici.
|
|||
|
|
||||
Oct 5 2009, 12:34 PM
Trimis la
|
|
Saptamana trecuta am prestat de 3 ori aceste bascute, asta pentru ca sunt minunate la micul dejun si sunt foarte usor de realizat.Prima transa a fost cu bucatele de capsune din gem iar urmatoarele cu branza de vaci.Acolo unde aluatul mi s-a parut mai subtire le-am supraetajat.Multumim Poca, esti o adevarata sursa de inspiratie, ca de altfel toate culinaresele de aici. cu mare placere mariah frumoase ti-au iesit toate, si multe |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|