![]() ![]() |
Jan 17 2009, 11:48 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,482 Inregistrat pe: 11-March 03 De la: dAu La Kuaie Membrul Nr.: 6,867 |
|
|
|
|
Jan 17 2009, 12:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,369 Inregistrat pe: 24-August 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,515 |
Io nu ii mai zic lu Poca ce frigi am ca stie deja, io numa vreau sa zic ca asa de multe alimente in frigider n-am avut in veci si daca aveam 3 sferturi ajungeau la gunoi. Deci io le admir pe cele care isi incarca frigideru si si consuma tot ce au acolo. Asta, zic io, e buna gospodarire Biju cand ai trei barbati in casa- unu mare si doi mai mici- si faci zilnic sandvisuri pentru scoala si servici si papa bun dispar alimentele din frigider ca prin minune -------------------- ![]() |
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2009, 01:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,530 Inregistrat pe: 6-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,543 |
Io nu ii mai zic lu Poca ce frigi am ca stie deja, io numa vreau sa zic ca asa de multe alimente in frigider n-am avut in veci si daca aveam 3 sferturi ajungeau la gunoi. Deci io le admir pe cele care isi incarca frigideru si si consuma tot ce au acolo. Asta, zic io, e buna gospodarire Cand familia este numeroasa si pretentiile sunt diferite. Cand fiecare doreste sa manance altceva decat celalalt, nu apuca sa se strice nimic. Intotdeauna trebuie sa am diversitate ca sa pot multumi gusturile fiecaruia in parte. Si nu suntem putini. Suntem cinci, deci gusturile si poftele sunt atat de diferite ca nici frigiderul asta, mare cat un hau, nu e de fiecare data indeajuns de incapator. Piticii mei nu manaca la fel in fiecare zi. -------------------- |
|
|
|
Jan 17 2009, 01:27 PM
Trimis la
|
|
![]() în_sorită Grup: Moderatori Postari: 3,594 Inregistrat pe: 27-October 06 De la: cit mai la vest Membrul Nr.: 34,588 |
Ia sa vezi cit maninca un sportiv, de pilda, de 1.90 si 80 de kg care are scoala si antrenament zilnic. In weekend competitie, si program continuu. Ca nu pot sa alerg la aprovizionare in fiecare zi, si atunci normal ca iau en gros, sa le pot face dupa placul inimii. Ca, asa cum s-a spus mai sus, fiecare e cu pohtele lui. E ca la restaurant, ca noi, parintii sintem la dispozitia copiilor nostri, dragii de ei. Ia sa vedeti cind va mai cresc copiii, cit si cum veti avea prin frigi. P.S. Mi-a placut poza ta, esti draguta. Si mi-au placut pozele copiilor de pe frigi, cu toate ca nu i-am 'vazut' prea bine. De gresie nu mai zic, ca asa am si io -------------------- |
|
|
|
Jan 17 2009, 02:14 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
Alina, eu sint calma, dar recunosc ca am fitilul scurt la faze de astea. Omu' meu venise cu mine, ca stie ca musc rau daca ma enervez Dupa ce i-am spus faza de mai sus lu' ala, am vazut ca se pregatea sa raspunda. Omu' meu ii face semn sa taca, si confidential ii spune: Zi mersi ca e in toane bune! Vreau si eu un aparat foto nou, sint habarnista, nush ce sa cer, si nici pe cine sa intreb... Nu vreau super smecherii, dar sa faca poze de aproape clare, sa aibe blitz bun si sa fie ieftin. Am avut un Sony Cybershot, super mic si frumos, cu niste culori crima, dar m-a costat acu' 2 ani 3 mil sa il repar, si s-a stricat din nou. Nu merita sa mai bag banii in el.... eu am avut Nikon, acum am Sony, si mi-e dor de Nikon, deci parerea mea e sa-ti iei Nikon, nici un model prea ieftin, nici prea scump ( desi cu cat e mai scump, cu-atat are mai multe chestii) Io nu ii mai zic lu Poca ce frigi am ca stie deja, io numa vreau sa zic ca asa de multe alimente in frigider n-am avut in veci si daca aveam 3 sferturi ajungeau la gunoi. Deci io le admir pe cele care isi incarca frigideru si si consuma tot ce au acolo. Asta, zic io, e buna gospodarire acuma stiu gusturile la fiecare si nu iau decat ce stiu ca se mananca, inainte eram mai disperata, luam tot felul de chestii si le bagam in frigider cu gandul ' poate le place' si ma trezeam ca dupa aia tre' sa le-arunc. Pe mine iaurtzelele, budincile, ma omoara, fiecare vrea un anumit iaurt, pe urma un anumit iaurt cu fructe, si tot asa |
|
|
|
Jan 18 2009, 06:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 720 Inregistrat pe: 27-December 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 35,706 |
Bun topic, la fix a picat pentru mine. De aspiratoare care ce ziceti? Vreau sa fie mic, de preferat cu saci de hartie si sa aspire tot
Idei? -------------------- (\__/)
(+'.'+) <(Mwahahaha!!!) (")_(") This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination! |
|
|
|
Jan 18 2009, 09:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 702 Inregistrat pe: 31-March 08 De la: brasov Membrul Nr.: 42,405 |
Frigiderul e bine sa fie mare daca ai bucatarie spatioasa,sa pui in el si mult si putin!Ce te faci daca ai de pus vara un pepene de 10 kg sau iarna de sarbatori o oala mare de ciorba de burta?
|
|
|
|
Jan 18 2009, 09:46 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
nu stiu de ce traiam cu impresia ca am Indesit, da' de fapt am un LG cu 3 3 usi. cred ca l-am pus la magneti
de cand l-am mostenit (ca a ramas in ap) nu am avut nicio problema cu el. merge impecabil (cred ca are vreo 5-7 ani, cel putin noi stam aci de 3-4 ani) o sa iau in calcul si LG ul -------------------- |
|
|
|
Jan 19 2009, 05:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 7,411 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
i-am luat mamei un Ken de sarbatori am dat 3.6 mili. are 3 site, dispozitiv pentru carnati. a spus ca e multumita de el. asta e ce ma interesa pe mine Ken e numele sau e prescurtare de la Kenwood, ca m-am zapacit cu atatea firme? Si apropos, ce ziceti/stiti de produsele Philadelphia? E ceva de capul lor? |
|
|
|
Jan 19 2009, 07:27 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
Ken e numele sau e prescurtare de la Kenwood, ca m-am zapacit cu atatea firme? Si apropos, ce ziceti/stiti de produsele Philadelphia? E ceva de capul lor? Da, de la Kenwood vine. am vazut numele pe aici si nu m-am sfiit cand l-am luat. am avut de ales intre un phillips la 260 ron (+o tava de la tefan era oferta), insa am ales ken-ul pentru ca avea si pentru carnati. de Ph n-am auzit. -------------------- |
|
|
|
Jan 19 2009, 08:24 PM
Trimis la
|
|
![]() aeriana Grup: Membri Postari: 1,262 Inregistrat pe: 16-March 03 De la: Ardeal Membrul Nr.: 6,963 |
Cand familia este numeroasa si pretentiile sunt diferite. Cand fiecare doreste sa manance altceva decat celalalt, nu apuca sa se strice nimic. Intotdeauna trebuie sa am diversitate ca sa pot multumi gusturile fiecaruia in parte. Si nu suntem putini. Suntem cinci, deci gusturile si poftele sunt atat de diferite ca nici frigiderul asta, mare cat un hau, nu e de fiecare data indeajuns de incapator. Piticii mei nu manaca la fel in fiecare zi. noi suntem doi ... da' vara, nu ne-ajunge frigiderul ... e plin de fructe, legume si apa, ca in ce priveste mancarea, nu pot inghiti mai mult de 2 zile la rand acelasi fel de mancare ... iarna in schimb, folosesc mai mult congelatorul (afine si visine pentru prajituri, prune pentru gomboti, mazare) iaurturi de tot felul si lapte trebuie sa am permanent in frigider ca daca nu ma -------------------- |
|
|
|
Jan 19 2009, 08:30 PM
Trimis la
|
|
![]() aeriana Grup: Membri Postari: 1,262 Inregistrat pe: 16-March 03 De la: Ardeal Membrul Nr.: 6,963 |
Bun topic, la fix a picat pentru mine. De aspiratoare care ce ziceti? Vreau sa fie mic, de preferat cu saci de hartie si sa aspire tot Idei? asa ceva cautam si io saptamana trecuta ... da' m-am indragostit la nebunie de asta
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Jan 19 2009, 08:44 PM
Trimis la
|
|
...
ala micu' e la curent si are furtun, perie pt. mobila, canapele si accesoriu pt. covor si al mare e de 2100w, are tubul metalic telescopic, recipientul pentru praf se curata foarte usor si sunt super-incantata de cum aspira -------------------- |
|
|
|
Jan 19 2009, 09:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 7,411 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
Da, de la Kenwood vine. am vazut numele pe aici si nu m-am sfiit cand l-am luat. am avut de ales intre un phillips la 260 ron (+o tava de la tefan era oferta), insa am ales ken-ul pentru ca avea si pentru carnati. de Ph n-am auzit. Merci de informatie. Ma intereseaza cum functioneaza exact: toaca bine, se impiedica in pielita de la carnea de vita, intr-un cuvant merita achizitia? Cineva mi-a recomandat acelasi produs, dar de la firma Philadelphia. Ce e drept e ceva mai ieftin, dar nu la asta m-as uita. Pe mine ma intereseaza sa toace bine si fara efort din partea mea, sa se descurce si omul bicisnic. |
|
|
|
Jan 19 2009, 09:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 702 Inregistrat pe: 31-March 08 De la: brasov Membrul Nr.: 42,405 |
|
|
|
|
Jan 19 2009, 10:06 PM
Trimis la
|
|
io din carrefour l-am luat cu 470 lei
da' mai este si la flanco la 500 lei parerea mea e ca isi merita toti banii ... chiar sunt multumita de cum aspira amandoua -------------------- |
|
|
|
Jan 19 2009, 10:19 PM
Trimis la
|
|
multumesc!
|
|
|
|
Jan 20 2009, 12:03 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
Bun topic, la fix a picat pentru mine. De aspiratoare care ce ziceti? Vreau sa fie mic, de preferat cu saci de hartie si sa aspire tot Idei? eu zic sa nu iei cu sac , eu am Samsung fara sac, cand se umple recipientul ala de plastic, trag de maner, il golesc la cosu' de gunoi , si gata, nu mai stau sa schimb saci sau alte alea. Eu am in genul asta , al meu are 2000 W , cu cat mai multi wati, cu-atat trage mai bine ![]() |
|
|
|
Jan 20 2009, 02:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 835 Inregistrat pe: 21-November 06 De la: Ardeal Membrul Nr.: 34,997 |
mă "bag" şi eu, nu vă supăraţi pe mine, la aspiratoare urmăriţi puterea de aspirare nu puterea maximă.
Va dau un exemplu ca să vă daţi seama: Aspirator Panasonic MC-CL673SC79 Putere maxima (W): 2100 Putere de aspirare (W): 380 Aspirator Panasonic MC-CG676JC79 Putere maxima (W): 2500 Putere de aspirare (W): 300 mai pun unul să vedeţi ce diferenţă e între cele două puteri: Aspirator Panasonic MC-CG678SC79 Putere maxima (W): 1400 Putere de aspirare (W): 450 Acest mesaj a fost editat de dana3262: Jan 20 2009, 02:08 PM -------------------- dana
|
|
|
|
Jan 20 2009, 02:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 720 Inregistrat pe: 27-December 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 35,706 |
asa ceva cautam si io saptamana trecuta ... da' m-am indragostit la nebunie de asta Merci frumos, deci Carrefour zici. Ma duc in inspectie. Imi place ca are si de-ala mic, care ar fi numai bun pentru masina ca unii dintre noi nu sunt atenti pe unde dau scrumul de tigara!! -------------------- (\__/)
(+'.'+) <(Mwahahaha!!!) (")_(") This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination! |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|