![]() ![]() |
Jan 17 2010, 07:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 222 Inregistrat pe: 3-December 09 De la: Lipova, Arad Membrul Nr.: 55,641 |
Shef de gara multumesc pentru reteta. Pentru ca nu stiu ce sanse am sa gasesc, o sa prepar eu acasa aceasta pasta, pentru ca nu e foarte greu, si e lipsita si de conservanti. Daca o sa gasesc sa cumpar sigur o sa iau un borcanel, sa stiu si eu ce gust are. O sa revin si o sa iti spun daca mi-a iesit. |
|
|
|
Oct 13 2010, 04:18 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 7 Inregistrat pe: 13-October 10 De la: Craiova Membrul Nr.: 60,843 |
Am descoperit soia de curand. Primul preparat a fost pateul de soia reteta Crisstyle. A iesit minunat. Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 10 2010, 01:17 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 17-November 08 Membrul Nr.: 46,500 |
Azi am facut pateu de naut cu legume, sare, un pic de cimbru, boia de ardei si cateva linguri de ulei de masline, si chiar mi-a placut f mult. As incerca si cu tahini dar am cautat pe la supermarketuri si nu am gasit. Nu stiti unde as putea gasi aceasta pasta tahini? Am gasit tahini la Carrefour, la raionul cu delicatese exotice; vreo 20 de lei cutia de 300-400 gr. Cautam alge pentru sushi dar din pacate nu am gasit. |
|
|
|
Apr 15 2011, 01:40 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 28-July 09 Membrul Nr.: 53,012 |
Acest mesaj a fost editat de raluka_marcu: Apr 15 2011, 01:41 PM |
|
|
|
Apr 19 2011, 02:33 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 74 Inregistrat pe: 28-December 08 De la: Timişoara Membrul Nr.: 47,627 |
|
|
|
|
Apr 19 2011, 08:30 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 10 Inregistrat pe: 13-April 11 Membrul Nr.: 245,123 |
Nu recomand nimanui pateurile vegetale din magazine, indiferent de firma care le produce. Cu putin efort putem face acasa ceva bun, si chiar daca ne trebuie putin mai mult timp sa l preparam macar stim ce am folosit , si au si un gust mai bun, daca punem ce condimente se potrivesc si care ne plac. asa este, contin numai aditivi si chimicale. Eu prefer sa fac in casa, nu vegetal dar unul sanatos din ficat de pui este foarte bun. Mai este putin pana cand ne putem desfata cu toate bunatatile. Iata si reteta mea de pate de casa: PATE DE CASA DIN FICAT DE PASARE (timp de preparare: 30 min.) Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de: - ficat de pasare proaspat (500 gr.) - 2 cepe potrivite - unt (150 gr.) - 2 galbenusuri fierte - sare, piper Se caleste ceapa taiata marunt in unt pana devine sticloasa. Se adauga ficateii si se lasa sa se patrunda bine. Compozitia rezultata, impreuna cu galbenusurile, sarea si piperul se pun intr-un blender si se amesteca pana devine pasta. Pentru ca este o reteta fara conservanti, pate-ul de casa din ficat rezista 2-3 zile in frigider, dar cu siguranta este mult mai gustos decat cel din comert. Imi place sa mananc pate-ul de casa cu paine prajita si felii de rosii deasupra. Pofta buna! Acest mesaj a fost editat de droopina: Apr 19 2011, 08:34 PM
Motivul editarii: link neautorizat
|
|
|
|
Jan 8 2012, 01:57 AM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 74 Inregistrat pe: 28-December 08 De la: Timişoara Membrul Nr.: 47,627 |
Nu am facut pateu de ficat acasa, dar banuiesc ca este mult mai bun ca cel din magazin, o sa incerc cat de curand, deși sunt sigura ca este foarte bun.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|