![]() ![]() |
Mar 30 2009, 02:47 PM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
|
|
|
|
Mar 31 2009, 01:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 70 Inregistrat pe: 21-November 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 46,628 |
Chiar sunt bune si usor de facut.Eu am pus telemea de vaca si mozzarella si sunt ok. Mersi Raluca
|
|
|
|
|
|
|
Mar 31 2009, 06:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 712 Inregistrat pe: 9-February 06 De la: La mijloc de codru des Membrul Nr.: 30,249 |
|
|
|
|
May 16 2009, 11:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Sancho Panda Grup: Membri Postari: 1,956 Inregistrat pe: 25-February 08 De la: Wonderland Membrul Nr.: 41,763 |
![]() Saru'mana pentru masa! |
|
|
|
May 17 2009, 12:52 AM
Trimis la
|
|
![]() By myself Grup: Membri Postari: 3,513 Inregistrat pe: 25-March 07 Membrul Nr.: 37,102 |
-------------------- raluca
Trust no one! ![]() |
|
|
|
May 17 2009, 02:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Sancho Panda Grup: Membri Postari: 1,956 Inregistrat pe: 25-February 08 De la: Wonderland Membrul Nr.: 41,763 |
|
|
|
|
May 17 2009, 06:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,505 Inregistrat pe: 20-March 06 De la: buzau Membrul Nr.: 30,859 |
raluca, imi propusesem sa fac pateurile inca de cand ai postat reteta, dar am uitat.
acuma, daca tot a iesit la suprafata, cand am vazut-o, pur si simplu m-am ridicat si m-am oprit in bucatarie. eu aveam niste gran bavarese, cu mucegai albastru, careia i se cam dusese vremea, asa ca a cazut tocmai bine. si i se simte si aroma destul de bine. untul l-am pus jumi-juma cu niste crema de branza, ou sa le ung n-am avut si l-am inlocuit cu smantana in care am pus niste sofran indian deci astea-s pateurile mele si le voi mai repeta ca se fac usor. [attachment=253118:100_5123__Small_.JPG] astea-s toate (minus 2, [attachment=253119:100_5125__Small_.JPG] |
|
|
|
May 18 2009, 08:13 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,475 Inregistrat pe: 3-May 08 De la: ses Membrul Nr.: 43,020 |
ce apetisante sunt....
le trec si eu in catastif -------------------- |
|
|
|
May 18 2009, 05:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
si eu si eu .... tocmai le-am scos din cuptor .... de ceva vreme le pusesem gand rau dar cum mi se face rau de la branza am evitat sa le fac ..... aseara i-am zis sotului ...... fugi si cumpara branza ca fac pateuri, am o pofta de mor
am framatat aseara (pentru prima data in viata mea) si mai devreme le-am copt ..... in viteza am si uitat sa le dau cu ou .......eee...... data viitoare sunt facute doar din faina + unt + cottage cheese (branza de vaca) -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2009, 12:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 602 Inregistrat pe: 30-September 07 De la: galati Membrul Nr.: 38,963 |
Am făcut aluatul de miercuri, dar n-am avut timp să coc pateurile, aşa că stă în frigider. Nu cred că este o problemă, sau...
Oricum, poate îmi fac astăzi timp de ele, că aşteaptă copiii mei sărăţele (de fapt abia aşteaptă să ajute la taiat, la aşezat în tavă şi merge treaba mai repede). Deci, revin. -------------------- ANGY
|
|
|
|
Jun 27 2009, 01:14 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 602 Inregistrat pe: 30-September 07 De la: galati Membrul Nr.: 38,963 |
Gata sunt! După multă trudă am reuşit să le termin. Aluatul meu a fost greu de lucrat, am mai frământat cu făină şi tot se înmuia, dar a meritat. Copiilor le-au plăcut mult, abia am reuşit să fac poză câtorva mai norocoase. Eu le-am umplut cu kaizer şi ceapă verde, dar nu s-a simţit prea tare gustul, data viitoare am să pun mai mult.
Au fost foarte bune, ultimele le-a mâncat soţul acum noaptea, cu reclamaţia că au fost prea puţine.. Mersi mult pentru reţetă, este pe gustul nostru! Era să uit: cât le ţii de obicei în cuptor şi la ce foc, pentru că unele mi s-au părut crude în interior (le-am lăsat 20 de minute la foc mediu, până s-au maronit.) -------------------- ANGY
|
|
|
|
Jun 28 2009, 05:25 PM
Trimis la
|
|
![]() By myself Grup: Membri Postari: 3,513 Inregistrat pe: 25-March 07 Membrul Nr.: 37,102 |
Claudia, ma bucur ca v-au placut!
Moatza, super arata si ale tale! Yoyo, nu cred ca exista o limita de timp, bineinteles depinde de cuptor, ale meu fiind electric se fac mai repede, daca stau mai mult intr-un cuptor cu gaz e de asemenea ok...Daca aveti nelamuriri, scoateti un pateu, rupeti-l si daca nu e facut bagati inpoi inca 10 minute! -------------------- raluca
Trust no one! ![]() |
|
|
|
Jul 15 2009, 09:12 PM
Trimis la
|
|
Le-am făcut din nou, de data aceasta cu caş de oi şi brânză feta în loc de brânză de vaci. Mi s-au părut cam uleioase, dar a doua zi parcă erau mai bune.
-------------------- ANGY
|
|
|
|
Jul 21 2009, 09:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,328 Inregistrat pe: 14-January 04 De la: Mexic Membrul Nr.: 11,099 |
Eu nu am memorie culinara si ma tin strans de reteta de aluat a lui Omide. Am incercat duminica reteta asta, am facut si eu doar jumatate de portie si a intrecut asteptarile . Le-am infulecat calde: El, uitandu-se la meci si EU, gandindu-ma la cat de de superba e mama ta ! Prea frumoasa ca sa fie atat de buna gospodina,......caz rar. Pe tine nu te cunosc; imi imaginez ca trebuie sa fii si tu frumoasa caci ambii parinti sant frumosi.
Dar am deraiat si laudele prezente sant pentru reteta. Te rog sa le transmiti celei in drept -si tie pentru ca ii calci pe urme-. -------------------- Dupa virtute, veselia e lucrul cel mai indispensabil.
Zilnic ar trebui sa citim o carte buna, sa ascultam o melodie placuta, sa contemplam un tablou frumos si sa rostim cuvinte placute. Goethe ![]() |
|
|
|
Jul 21 2009, 10:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,328 Inregistrat pe: 14-January 04 De la: Mexic Membrul Nr.: 11,099 |
Am uitat sa spun ca am facut-o cu branza de vaci preparata de mine. Nu mi-a resit reteta lui Maya, cea cu lapte fiert si acidulat apoi cu lamaie. Nu s-a cuagulat deloc si l-am aruncat. (Scriu asta pentru cele care au patit la fel caci banuiesc ca e din cauza calitatii laptelui).
Am cumparat repede alti doi litri de lapte si cand a inceput sa fiarba am pus un iaurt mic natural si o lingura de smantana si a iesit perfect. La asta am apucat sa fac pozele ![]()
-------------------- Dupa virtute, veselia e lucrul cel mai indispensabil.
Zilnic ar trebui sa citim o carte buna, sa ascultam o melodie placuta, sa contemplam un tablou frumos si sa rostim cuvinte placute. Goethe ![]() |
|
|
|
Jul 21 2009, 10:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Membri Postari: 8,845 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
Si eu tot cu iaurt fac branzica asta atunci cand am in frigider prea mult lapte
-------------------- |
|
|
|
Jul 21 2009, 10:54 PM
Trimis la
|
|
Tu ce cauti pe aici? Nu esti in vacanta cutreierand frontierele?
-------------------- Dupa virtute, veselia e lucrul cel mai indispensabil.
|
|
|
Jul 22 2009, 12:34 AM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Membri Postari: 8,845 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
Eiiiiiii! Mă fâțâi și eu
-------------------- |
|
|
|
Jul 22 2009, 10:03 AM
Trimis la
|
|
Eu nu am memorie culinara si ma tin strans de reteta de aluat a lui Omide. Am incercat duminica reteta asta, am facut si eu doar jumatate de portie si a intrecut asteptarile . Le-am infulecat calde: El, uitandu-se la meci si EU, gandindu-ma la cat de de superba e mama ta ! Prea frumoasa ca sa fie atat de buna gospodina,......caz rar. Pe tine nu te cunosc; imi imaginez ca trebuie sa fii si tu frumoasa caci ambii parinti sant frumosi. Dar am deraiat si laudele prezente sant pentru reteta. Te rog sa le transmiti celei in drept -si tie pentru ca ii calci pe urme-. Ma bucur ca v-au placut Yandira! Si pentru cuvintele frumoase un mare -------------------- raluca
Trust no one! ![]() |
|
|
|
Jul 22 2009, 04:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 676 Inregistrat pe: 9-March 06 De la: Malta(inainte Cluj-Napoca) Membrul Nr.: 30,740 |
Raluca,imi poti spune te rog la cate grade ai copt pateurile,si cate minute?am deja aluatul la rece,si seara vreau sa le fac.multumesc mult
-------------------- cristina
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|