Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Feb 15 2009, 11:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
Lauraaaa? unde eeeesti? Vina la tzucat! De data asta am dovezi Umplute le'a vrut piciul pt care le'am facut dar eu le prefer goale cu o idee de dulceata capsunata. Eeeexcelente!!! Nu mai fac! Geomy, ia tzucatura-napoi Foarte frumoase, ca la carte Si eu le prefer simple -------------------- |
|
|
|
Feb 17 2009, 05:10 PM
Trimis la
|
||
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 835 Inregistrat pe: 21-November 06 De la: Ardeal Membrul Nr.: 34,997 |
Laura, esti o adevarata maestra!
In viata mea n-am crezut ca pot face gogosi sa arate asa (si cu dunga alba si goale!!!), partea proasta-i ca sunt singura acasa si am mancat aproape jumate din ele... Sunt delicioase, imi plac fara nici o umplutura, asa "originale"! Mersi de reteta si de sfaturi! Inca sunt caldute: -------------------- dana
|
|
|
|
||
|
|
|
Feb 17 2009, 05:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
Laura, esti o adevarata maestra! In viata mea n-am crezut ca pot face gogosi sa arate asa (si cu dunga alba si goale!!!), partea proasta-i ca sunt singura acasa si am mancat aproape jumate din ele... Sunt delicioase, imi plac fara nici o umplutura, asa "originale"! Mersi de reteta si de sfaturi! Inca sunt caldute: Draga mea Dana, ma bucur de n-ai idee ca ti-au iesit atat de frumoase si ca iti si plac (aoleu, insa, daca ai mancat jumate din ele ar fi bine sa te opresti Pupici -------------------- |
|
|
|
Feb 17 2009, 07:14 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Feb 17 2009, 09:29 PM
Trimis la
|
|
Laura, Marco ieri la gustarica de dupa-amiaza le-a mincat pe ultimile 4 care mai ramasesera, taiate in 2 si umplute cu dulce de leche Afara? Ce fain! Sa pui poze -------------------- |
|
|
|
Feb 17 2009, 11:09 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Feb 17 2009, 11:26 PM
Trimis la
|
|
pai mi-e sila sa simt mirosul de prajeala 3 zile in casa si sa curat eventual aragazul dupa Daaa...da'astea miros frumos, tuuu! -------------------- |
|
|
|
Feb 17 2009, 11:59 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Feb 18 2009, 12:21 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 602 Inregistrat pe: 30-September 07 De la: galati Membrul Nr.: 38,963 |
Le-am facut si eu in we., toate bune, aluatul a crescut frumos, dar la prajit n-au facut gaura. Am respectat indicatiile tale, le-am intors la prajit, uleiul l-am dat si mai tare si mai incet, dar niciuna n-a avut gaura. In rest au iesit pufoase, poate un pic uleioase, iar a doua zi parca mi-au placut mai mult. Astea sunt, cu guleras, dar fara burta.
-------------------- ANGY
|
|
|
|
Feb 18 2009, 12:54 AM
Trimis la
|
|
Le-am facut si eu in we., toate bune, aluatul a crescut frumos, dar la prajit n-au facut gaura. Am respectat indicatiile tale, le-am intors la prajit, uleiul l-am dat si mai tare si mai incet, dar niciuna n-a avut gaura. In rest au iesit pufoase, poate un pic uleioase, iar a doua zi parca mi-au placut mai mult. Astea sunt, cu guleras, dar fara burta. Hm...oare de ce? Le-ai lasat la dospit dupace le-ai taiat? Ce faina ai folosit? Chiar nu stiu... Acest mesaj a fost editat de lauralaurentiu: Feb 18 2009, 12:55 AM -------------------- |
|
|
|
Feb 18 2009, 01:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,369 Inregistrat pe: 24-August 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,515 |
Laura, mii de pupici ca tare-i buna crofna
Din cate aluaturi pentru gogosi am incercat pana acum asta e cel mai bun dupa parerea mea
Imagini Atasate
-------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 18 2009, 05:13 PM
Trimis la
|
|
Laura, mii de pupici ca tare-i buna crofna Din cate aluaturi pentru gogosi am incercat pana acum asta e cel mai bun dupa parerea mea Carmen, ai transformat crofna in arta! -------------------- |
|
|
|
Feb 18 2009, 10:24 PM
Trimis la
|
|
![]() departe ff departe Grup: Membri Postari: 1,227 Inregistrat pe: 8-May 05 De la: Medias -now Ireland Membrul Nr.: 23,944 |
laurentiu le-am fcaut si io acu 2 zile.sunt primele gogosi din viata mea si mi-au iesit.nu am poza dar o sa le repet si sper sa reusesc sa le fac o poza.cu toate astea mie nu mi-a iesit gulerasul.mi-au iesit pline in interior.
merci de reteta -------------------- |
|
|
|
Feb 18 2009, 10:27 PM
Trimis la
|
|
laurentiu le-am fcaut si io acu 2 zile.sunt primele gogosi din viata mea si mi-au iesit.nu am poza dar o sa le repet si sper sa reusesc sa le fac o poza.cu toate astea mie nu mi-a iesit gulerasul.mi-au iesit pline in interior. merci de reteta Draga mea, sa iti fie de bine si ma bucur ca ti-au placut. Cred ca nu ti-a iesit gulerasul ori pentru ca nu le-ai lasat destul la dospit, dupa ce le-ai taiat (trebuie sa fie vizibil crescut aluatul cand incepi sa le prajesti) ori nu ai au avut suficient ulei in care sa pluteasca. Asa cred eu, dar, cine-o sti? Important este ca tu le consideri o reusita. -------------------- |
|
|
|
Feb 18 2009, 10:39 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Feb 18 2009, 10:45 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,369 Inregistrat pe: 24-August 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,515 |
Fetelor ma simt magulita
Adevarul este ca aluatul este fantastic ramane una din retetele preferate. Abia astept sa-mi cumpar alt cuptor, atunci sper sa va incant si eu cu retete delicioase. -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 19 2009, 02:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,438 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
Laura, vino sa te pupacesc toata. Esti fantastica, mega, extra, super califragilistica!
Soo, iata: Aluatul proaspat framantat la masina ![]() asa de fain era, ca imi vena sa il mananc. Aici dupa ce o dospit: ![]() poate mai trebuia sa il las, dar nu mai aveam rabdare S iata crofna: ![]() Si pudrate: ![]() se vede ca am taiat cu 2 pahare de dimensiuni diferite. Am vrut sa vad daca are vreo importanta marimea formei. Voila: Toata treaba nu a fost fara peripetii, am intins aluatul de 2 ori, si a doua oara nu am mai uns blatul cu ulei, deoarece am constatat ca oricum nu se lipesc. Mare greseala, ca mi s-au lipit de hartia de copt. Alea nu s-au umflat chiar atat, insa tot faine is. Si mai ales bune! Deci Laura, din partea mea, mii de peseu: Adriana, si mie mi-o explodat untul in micro, si m-a bufnit rasul, gandindu-ma la margarina ta. Deci am avut si eu de curatat cuptorul azi. Acest mesaj a fost editat de gloxinia: Feb 19 2009, 02:44 PM -------------------- |
|
|
|
Feb 19 2009, 10:00 PM
Trimis la
|
|
Laura, vino sa te pupacesc toata. Esti fantastica, mega, extra, super califragilistica! Soo, iata: Aluatul proaspat framantat la masina asa de fain era, ca imi vena sa il mananc. Aici dupa ce o dospit: poate mai trebuia sa il las, dar nu mai aveam rabdare S iata crofna: Si pudrate: se vede ca am taiat cu 2 pahare de dimensiuni diferite. Am vrut sa vad daca are vreo importanta marimea formei. Voila: Toata treaba nu a fost fara peripetii, am intins aluatul de 2 ori, si a doua oara nu am mai uns blatul cu ulei, deoarece am constatat ca oricum nu se lipesc. Mare greseala, ca mi s-au lipit de hartia de copt. Alea nu s-au umflat chiar atat, insa tot faine is. Si mai ales bune! Deci Laura, din partea mea, mii de peseu: Adriana, si mie mi-o explodat untul in micro, si m-a bufnit rasul, gandindu-ma la margarina ta. Deci am avut si eu de curatat cuptorul azi. Deci, Gloxi, cum ii treaba? Ai zis ca tu in viata ta nu poti face gogosi? Mie mi se pare ca poti si inca tare bine, cred ca numa' nu ai avut tu chef pana acuma! Te pup draga mea, sunt foarte fericita ca au fost un succes, sa va fie de bine! -------------------- |
|
|
|
Feb 19 2009, 11:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,438 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
Deci io nu is normala. Si nici familia mea.
Si am mai facut o portie! Inca o data -------------------- |
|
|
|
Feb 20 2009, 12:01 AM
Trimis la
|
||
|
peseu: Adriana, si mie mi-o explodat untul in micro, si m-a bufnit rasul, gandindu-ma la margarina ta. Deci am avut si eu de curatat cuptorul azi. Mie nu mi-a explodat niciodata untul, nici azi, ci numai margarina singura data cind am avut proasta inspiratie de a o folosi, cre ca e ceva putred in ea Si eu le-am facut azi Laura, prajite, pentru gustarica de dupa-amiaza a copiilor. Aluatul de data asta a fost mai tare pentru ca am folosit o cana mai mica la lapte, si cred si ca uleiul meu a fost foarte incins, mie nu mi-au iesit niste gauroaice asa ca ale gloxiniei Dar s-au topit aproape toate |
|
|
|
||
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|