![]() ![]() |
Apr 12 2009, 03:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 817 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
e chiar reusit si important este ca l-ai facut cu multa dragoste(normal -------------------- |
|
|
|
Apr 13 2009, 07:44 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,076 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: romania Membrul Nr.: 42,150 |
Draga mea Vrabiuta ,frumoasa ta domnisoara sunt sigura ca a fost multumita si incantata de tort ,mai ales ca a fost facut cu atata dragoste ;te cred pe cuvant ca ai muncit mult la el si imi inchipui ce necajita ai fost cu coronita ,dar ma bucur ca pana la urma a iesit bine.Din pasta de lapte praf fac si eu ornamentele pentru ca au alta tinuta.
Imi place ideea de tort si te felicit din suflet. LA MULTI ANI ,pentru d-soara ta! Sa-i fie viata plina de bucurii si impliniri! pt voi -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Apr 13 2009, 08:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,142 Inregistrat pe: 10-December 07 De la: de pe aici de aproape Membrul Nr.: 40,320 |
|
|
|
|
Apr 13 2009, 09:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,445 Inregistrat pe: 18-April 07 De la: unde se agata harta-n cui ! Membrul Nr.: 37,433 |
|
|
|
|
Apr 13 2009, 11:53 AM
Trimis la
|
|
![]() MINOS D'OROS Grup: Membri Postari: 2,949 Inregistrat pe: 2-February 04 De la: Bucuresti-Italia Membrul Nr.: 11,580 |
Vă multumesc din suflet pentru urările voastre ! Sunteti tare dragute ca mă sprijiti moral, că am fost tare-tare dezamăgită..... Dacă miercuri nu intram in sala cu 110 dosare,stăteam toată noaptea să fac alt tort.... Dar nu puteam.... Cu familia va fi sărbătorită în duminecă ,în ziua de Paşti şi sper să-mi reusească mai bine... Olga draga mea...sa-ti traiasca frumoasa domnisoara ...sa fie sanatoasa, fericita si toate visele sa i se implineasca...de-abia astept tortul de duminica... -------------------- |
|
|
|
Apr 14 2009, 09:13 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Alba Iulia Membrul Nr.: 34,304 |
Foarte frumoase torturile. Am si eu o intrebare deoarece vad ca sunteti experte in torturi. Fiica mea implineste 18 ani vara aceasta si vrea un tort special, care am inteles ca se poate face doar cu martipan. Pana aici ok, dar mergand pe la cofetariile din oras toti mi-au spus ca se lucreaza greu cu martipanul, si ca in momentul taierii se crapa, asta daca nu 'dezbracam'
|
|
|
|
Apr 16 2009, 06:55 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 817 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
Foarte frumoase torturile. Am si eu o intrebare deoarece vad ca sunteti experte in torturi. Fiica mea implineste 18 ani vara aceasta si vrea un tort special, care am inteles ca se poate face doar cu martipan. Pana aici ok, dar mergand pe la cofetariile din oras toti mi-au spus ca se lucreaza greu cu martipanul, si ca in momentul taierii se crapa, asta daca nu 'dezbracam' ella,poate sta vreo fata priceputa pe linga tine si te poate ajuta(de unde esti?).Dar de ce nu incerci sa il faci chiar tu?cu atitea sfaturi si modele sigur nu dai gres.Pastele din zahar si lapte praf sigur nu se crapa la taiat-sunt probate ,crede-ma pe cuvint de culinareasa(mititica -------------------- |
|
|
|
Apr 16 2009, 08:30 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,076 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: romania Membrul Nr.: 42,150 |
Foarte frumoase torturile. Am si eu o intrebare deoarece vad ca sunteti experte in torturi. Fiica mea implineste 18 ani vara aceasta si vrea un tort special, care am inteles ca se poate face doar cu martipan. Pana aici ok, dar mergand pe la cofetariile din oras toti mi-au spus ca se lucreaza greu cu martipanul, si ca in momentul taierii se crapa, asta daca nu 'dezbracam' Buna Ella si bine-ai venit ! Eu nu am lucrat cu martipan ,dar ma gandesc ca o cofetarie care se respecta nu i-ar fi greu sa imbrace tortul si sa-l faca la cerintele unui client ,doar daca nu au chef ,cum sa spuna ca se crapa? Cum zicea si Daniela Catalina mai sus ,ai putea face chiar tu tortul imbracat in pasta de zahar;retete sunt destule pe culinar ,faci o proba pana la vara cand e majoratul si ai sa vezi ca nu e greu si o sa iasa si frumos. Daca ai nevoie de ceva sfaturi ,sunt sigura ca o sa primesti de la orice culinareasa ,succes. -------------------- |
|
|
|
Apr 16 2009, 08:46 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,142 Inregistrat pe: 10-December 07 De la: de pe aici de aproape Membrul Nr.: 40,320 |
Buna Ella si bine-ai venit ! Eu nu am lucrat cu martipan ,dar ma gandesc ca o cofetarie care se respecta nu i-ar fi greu sa imbrace tortul si sa-l faca la cerintele unui client ,doar daca nu au chef ,cum sa spuna ca se crapa? Cum zicea si Daniela Catalina mai sus ,ai putea face chiar tu tortul imbracat in pasta de zahar;retete sunt destule pe culinar ,faci o proba pana la vara cand e majoratul si ai sa vezi ca nu e greu si o sa iasa si frumos. Daca ai nevoie de ceva sfaturi ,sunt sigura ca o sa primesti de la orice culinareasa ,succes. eu am lucrat cu martipan si se lucreaza chiar mai bine decat cu pasta de zahar. si in ciuda asteptarilor mele are un gust chiar placut. culoarea nu imi place e un galbui urat.dupa stratul de martipan se poate pune pasta de zahar . si sa va mai spun ceva atunci guestul e chiar delicios dar asta depnde de gustul fiecaruia. daca tortul este sa zicem cel cu trei felur de ciocolata sau are ca ultim stra ganacheul atunci nu se poate aciperi cu pasta de zahar dar daca il acopei prima data cu martipan si apoi cu paste este super, nu transpira, are gust bun si arata impecabil. am ceva poze pe telefonul mobil si cand le descarc-adica fiimea -vi-i le arat. |
|
|
|
Apr 16 2009, 08:49 AM
Trimis la
|
|
Foarte frumoase torturile. Am si eu o intrebare deoarece vad ca sunteti experte in torturi. Fiica mea implineste 18 ani vara aceasta si vrea un tort special, care am inteles ca se poate face doar cu martipan. Pana aici ok, dar mergand pe la cofetariile din oras toti mi-au spus ca se lucreaza greu cu martipanul, si ca in momentul taierii se crapa, asta daca nu 'dezbracam' ella de unde esti?martipanul nu crapa. probabil ca la cofetaqriile unde ai fost sunt doar cofetarese care nu lucreaza cu martipan, pasta, etc si le e greu sa incerce un procedeu nou. de exemplu mie mi-ar fii greu sa decorez cu frisca desi nu ma las pana nu reusesc sa fac asa ceva. |
|
|
|
Apr 16 2009, 02:52 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 11 Inregistrat pe: 15-March 09 Membrul Nr.: 49,842 |
|
|
|
|
Apr 16 2009, 02:56 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 11 Inregistrat pe: 15-March 09 Membrul Nr.: 49,842 |
|
|
|
|
Apr 16 2009, 04:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,438 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
Deea Cory bine ai venit pe culinar. sa inteleg ca tortul e facut de tine? Cu ce e acoperit? Culoarea imi place la nebunie. Superb! La cat mai multe torturi!
-------------------- |
|
|
|
Apr 16 2009, 05:30 PM
Trimis la
|
|
|
Deea Cory bine ai venit pe culinar. sa inteleg ca tortul e facut de tine? Cu ce e acoperit? Culoarea imi place la nebunie. Superb! La cat mai multe torturi! gloxinia tortul nu e facut de mine E facut la un laborator de la mine din localitate, iar culorile sunt alese de mine. Si cei de acolo au ramas surprinsi de culorile alese (a fost ceva original) Acest mesaj a fost editat de DeeaCory: Apr 16 2009, 05:30 PM |
|
|
|
Apr 17 2009, 04:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Fluturella culinarella Grup: Membri Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
de exemplu mie mi-ar fii greu sa decorez cu frisca desi nu ma las pana nu reusesc sa fac asa ceva. Deci is cu ochii pe tine, ai promis! Acest mesaj a fost editat de alina-lili: Apr 17 2009, 04:45 PM -------------------- |
|
|
|
Apr 21 2009, 01:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,445 Inregistrat pe: 18-April 07 De la: unde se agata harta-n cui ! Membrul Nr.: 37,433 |
Precum am zis,revin cu cel de-al doilea tort facut fiicei mele,cu ocazia sarbatorii majoratului ei cu familia. Intrucit ziua ei apicat in saptamian mare, am sarbatorit-o in ziua de Pasti .
Tortul de jos a fost, tort Regina Maria, cel de sus, blat de cacao cu crema de caramel si frisca ,invelit cu pasta de zahar, decorurile din pasta de lapte praf. |
|
|
|
Apr 21 2009, 03:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 555 Inregistrat pe: 3-March 09 De la: Cluj Napoca, ocazional la Medias Membrul Nr.: 49,443 |
Vrabiuta, felicitari pentru tort si "La multi ani" sarbatoritei
-------------------- "Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)
|
|
|
|
Apr 21 2009, 03:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Fluturella culinarella Grup: Membri Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
Felicitari Vrabiutzo pentru tort si frumusete de fata majora!!!
-------------------- |
|
|
|
Apr 22 2009, 01:20 PM
Trimis la
|
|
Vrabiuta, felicitari pentru tort si "La multi ani" sarbatoritei Mulţumesc de urări ! Am muncit,dar .. din timp.... cu decoraţiile,că n-am vrut să mai am emoţii ca data trecută ! Habar n-am câte kg a avut, că n-am avut timp să-l cântăresc ! Felicitari Vrabiutzo pentru tort si frumusete de fata majora!!! Esti o drăguţă ca-ntotdeauna! Mulţumesc mult şi copiilor vostri le doresc numai bine ! |
|
|
|
Apr 23 2009, 07:37 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Alba Iulia Membrul Nr.: 34,304 |
ella,poate sta vreo fata priceputa pe linga tine si te poate ajuta(de unde esti?).Dar de ce nu incerci sa il faci chiar tu?cu atitea sfaturi si modele sigur nu dai gres.Pastele din zahar si lapte praf sigur nu se crapa la taiat-sunt probate ,crede-ma pe cuvint de culinareasa(mititica Nu il fac eu pentru ca am nevoie de un tort pentru aproximativ70-80 persoane si pe langa asta petrecerea va fi intr-un club cu bufet suedez pe care v-a trebui sa il pregatesc eu, deci va dati seama ca nu o sa timp si pentru tort. Si pe langa asta fiica mea vrea ceva deosebit si mi-e teama ca nu o iasa cum vrea ea. O sa va pun o poza cu un tort luat de pe net care se apropie de ideea ei. . Dar daca ma razgandesc cu siguranta o sa apelez la ajutorul vostru |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 12th February 2012 - 09:50 AM |