![]() ![]() |
Apr 24 2009, 11:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 817 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
-------------------- |
|
|
|
Apr 24 2009, 11:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 817 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
ella cineva explica pe la tehnici cum se face un astfel de tort,sunt si poze,dar eu una cu `maiestria` mea culinara nu m-as incumeta` la turnul din pisa`;dar unul normal cred ca nu e prea greu de facut
am gresit ceva si l-am trimis neterminat pe mesaj,imi cer scuze Acest mesaj a fost editat de daniela catalina: Apr 24 2009, 11:40 AM -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Apr 24 2009, 03:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,076 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: romania Membrul Nr.: 42,150 |
Nu il fac eu pentru ca am nevoie de un tort pentru aproximativ70-80 persoane si pe langa asta petrecerea va fi intr-un club cu bufet suedez pe care v-a trebui sa il pregatesc eu, deci va dati seama ca nu o sa timp si pentru tort. Si pe langa asta fiica mea vrea ceva deosebit si mi-e teama ca nu o iasa cum vrea ea. O sa va pun o poza cu un tort luat de pe net care se apropie de ideea ei. . Dar daca ma razgandesc cu siguranta o sa apelez la ajutorul vostru Ella ,asa model vrea si fiica'mea la majorat .Poze cu realizarea lui a pus Aspacaritei Maria aici sau Natasha aici . -------------------- |
|
|
|
Apr 24 2009, 03:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 835 Inregistrat pe: 21-November 06 De la: Ardeal Membrul Nr.: 34,997 |
-------------------- dana
|
|
|
|
Apr 24 2009, 08:05 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Alba Iulia Membrul Nr.: 34,304 |
|
|
|
|
Apr 25 2009, 06:35 PM
Trimis la
|
|||||
![]() Fluturella culinarella Grup: Membri Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
Iaca si primul meu tort pentru un baiat...m-o trosnit ideea sa-l fac in forma de carte (lissa
fluarea de departe si fluarea de aproape tot ea... ...si gata! -------------------- |
||||
|
|
|||||
Apr 25 2009, 06:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Fluturella culinarella Grup: Membri Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
E asa (de jos in sus): blat cacao-maro, crema cafea cu stafide- maronie, blat pandispan simplu- galben si crema diplomat-alba...toate vin de la maro inchis la albul diplomatului, ca asa imi place mie sa se vada sexiunea
Floarea e din pasta de zahar (Adriana, nus daca o sa-ti pot multumi indeajuns vreodata -------------------- |
|
|
|
Apr 25 2009, 08:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,438 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
Alina, cum ai facut si lipit pistilul?
-------------------- |
|
|
|
Apr 25 2009, 09:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 178 Inregistrat pe: 3-January 04 De la: Liban Membrul Nr.: 10,836 |
Alina,luna viitoare voi face si eu un tort carte(Biblie) si o sa ma inspir dupa ideea ta cu marcatul paginilor de pe margini,sper sa nu te superi:-).
vrabiuta-super ideea cu globul pamantesc. -------------------- |
|
|
|
Apr 26 2009, 09:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,076 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: romania Membrul Nr.: 42,150 |
Alina,foarte bine ti-a reusit cartea ,floarea e superba si tare mult imi place snuruletzul asa impletit .
Pt.tine -------------------- |
|
|
|
Apr 26 2009, 09:37 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,445 Inregistrat pe: 18-April 07 De la: unde se agata harta-n cui ! Membrul Nr.: 37,433 |
Vrabiuta...acum am vazut si al doilea tort ,foarte frumos l-ai facut ,felicitari si inca o data ;la multi ani '' majorei tale. Multumesc mult, Lissa .Nu sunt eu o asa profesionista ca tine, dar m-am straduit in limita timpului disponibil . Vad ca tu te pregatesti deja. Sunt sigura ca va fi ceva deosebit,asa cum ne-ai obisnuit deja . Iaca si primul meu tort pentru un baiat...m-o trosnit ideea sa-l fac in forma de carte (lissa ...si gata! Foarte reusit tortul, felicitari. Frumoasa floarea,snurul are firicele egale,impletitura frumoasa, felicitari inca odata |
|
|
|
Apr 26 2009, 10:19 AM
Trimis la
|
|
Alina, cum ai facut si lipit pistilul? pistilul e facut dintr-o bucata, la varf lasata ceva mai groasa si apoi taiata cu o forfecuta de unghii Alina,luna viitoare voi face si eu un tort carte(Biblie) si o sa ma inspir dupa ideea ta cu marcatul paginilor de pe margini,sper sa nu te superi:-). De mine este vorba, ca nu inteleg ce marcat... sau am facut si nici macar nu stiu ce am facut! Alina,foarte bine ti-a reusit cartea ,floarea e superba si tare mult imi place snuruletzul asa impletit . Pt.tine Eeee, multumesc Lissa draga, dar nu a iesit nici pe departe ca ale tale, mai are defecte cu carul... dar e un inceput si is mandra si tie iti multumesc cu o mie de pupici si cu Foarte reusit tortul, felicitari. Frumoasa floarea,snurul are firicele egale,impletitura frumoasa, felicitari inca odata Mercic, Vrabiuto -------------------- |
|
|
|
Apr 26 2009, 02:50 PM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Membri Postari: 4,041 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
Alina- bulina, foarte fain tortul tau! brava fata! vaz ca prinzi indemanare nu gluma!
-------------------- |
|
|
|
Apr 26 2009, 05:48 PM
Trimis la
|
|
Alina- bulina, foarte fain tortul tau! brava fata! vaz ca prinzi indemanare nu gluma! da, fata, da mai am de invatat o gramada -------------------- |
|
|
|
Apr 27 2009, 07:25 AM
Trimis la
|
|
da, fata, da mai am de invatat o gramada doamne alina ce super e cartea!!!nu stiu ce mai ai de invatat,dar de-as face si eu torturi(sau flori)ca tine m-as autodeclara `super-profi`(tare mi-ar place sa vad cum faceti florile -------------------- |
|
|
|
Apr 30 2009, 07:32 AM
Trimis la
|
||
doamne alina ce super e cartea!!!nu stiu ce mai ai de invatat,dar de-as face si eu torturi(sau flori)ca tine m-as autodeclara `super-profi`(tare mi-ar place sa vad cum faceti florile Eiii... asa zici acuma, da o sa vezi: cu cat faci mai multe torturi Am mai facut o floare de hibiscus si 4 bobocei, imediat dupa aia mov -------------------- |
|
|
|
||
Apr 30 2009, 07:40 AM
Trimis la
|
||
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,438 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
Eiii... asa zici acuma, da o sa vezi: cu cat faci mai multe torturi Am mai facut o floare de hibiscus si 4 bobocei, imediat dupa aia mov Moama Alina ce frumos e. Acum vin cu intrebarile: din ce pasta l-ai facut? Boboceii sunt facuti dintr-o singura bucata de aluat? Cu ce le-ai facut dungile alea de zici ca is petale nedesfacute? Ma mai gandesc, de imi vin idei mai viu. Vrabiuta, multa sanatate fiicei tale si un calduros La multi ani! Ideea de glob e super! Imi place de numa. Poate o imprumut si eu o data, cine stie! -------------------- |
|
|
|
||
Apr 30 2009, 08:06 AM
Trimis la
|
|
alina vecina
-------------------- |
|
|
|
Apr 30 2009, 12:47 PM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Membri Postari: 4,041 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
alina- bulina, fremoasa floare ai facut tu acilea
-------------------- |
|
|
|
May 4 2009, 09:51 AM
Trimis la
|
|
Moama Alina ce frumos e. Acum vin cu intrebarile: din ce pasta l-ai facut? Boboceii sunt facuti dintr-o singura bucata de aluat? Cu ce le-ai facut dungile alea de zici ca is petale nedesfacute? Ma mai gandesc, de imi vin idei mai viu. Gloxi, scuze ca-ti raspund cu intarziere alina vecina Petalele sunt de fapt decupate cu un cerculet rotund, dar cand le-am intins, le-am dat o forma ovala, putin mai alungita la codita. Cand ma uit acuma la pistil, trebuia facut drept, si la varf dat prin zahar colorat galben si portocaliu, pare mai real ca asta alina- bulina, fremoasa floare ai facut tu acilea Fata, fremoasa, fremoasa, da daca-mi mai spui Alina-bulina, jur pe rosu ca nu mai vorbesc cu tine! -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 12th February 2012 - 09:48 AM |