13 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> MAJORAT-TORTURI, Torturile noastre pt majorat
daniela catalina
mesaj Apr 24 2009, 11:38 AM
Trimis la #41

Big Chef

Grup: Membri
Postari: 817
Inregistrat pe: 23-June 08
De la: onesti
Membrul Nr.: 43,887

ella cineva explica pe la tehnici cum se face un astfel de tort,sunt si poze,dar eu una cu `maiestria` mea culinara nu m-as incumeta la

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
daniela catalina
mesaj Apr 24 2009, 11:39 AM
Trimis la #42

Big Chef

ella cineva explica pe la tehnici cum se face un astfel de tort,sunt si poze,dar eu una cu `maiestria` mea culinara nu m-as incumeta` la turnul din pisa`;dar unul normal cred ca nu e prea greu de facut
am gresit ceva si l-am trimis neterminat pe mesaj,imi cer scuze

Acest mesaj a fost editat de daniela catalina: Apr 24 2009, 11:40 AM

--------------------

+Quote Post
lissa
mesaj Apr 24 2009, 03:13 PM
Trimis la #43

Master of disaster

Postari: 2,076
Inregistrat pe: 19-March 08
De la: romania
Membrul Nr.: 42,150

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Vrabiuta...acum am vazut si al doilea tort ,foarte frumos l-ai facut ,felicitari si inca o data ;la multi ani '' majorei tale. floare.gif Te pup pupic.gif

CITAT(ella2312 @ Apr 23 2009, 08:37 PM) *
Nu il fac eu pentru ca am nevoie de un tort pentru aproximativ70-80 persoane si pe langa asta petrecerea va fi intr-un club cu bufet suedez pe care v-a trebui sa il pregatesc eu, deci va dati seama ca nu o sa timp si pentru tort. Si pe langa asta fiica mea vrea ceva deosebit si mi-e teama ca nu o iasa cum vrea ea. O sa va pun o poza cu un tort luat de pe net
care se apropie de ideea ei. .

Dar daca ma razgandesc cu siguranta o sa apelez la ajutorul vostru

Ella ,asa model vrea si fiica'mea la majorat .Poze cu realizarea lui a pus Aspacaritei Maria aici
sau Natasha aici .

--------------------

+Quote Post
dana3262
mesaj Apr 24 2009, 03:29 PM
Trimis la #44

Big Chef

Postari: 835
Inregistrat pe: 21-November 06
De la: Ardeal
Membrul Nr.: 34,997

ella2312, uite aici, postul nr. 79!

--------------------
dana

+Quote Post
ella2312
mesaj Apr 24 2009, 08:05 PM
Trimis la #45

micro Bucatar

Postari: 22
Inregistrat pe: 11-October 06
De la: Alba Iulia
Membrul Nr.: 34,304

Sunteti niste scumpe! De ieri sunt captivata de posturile voastre. Deja i-am exasperat pe ai mei ca am acaparat calculatorul cu totul si nu am vazut decat o mica parte din ceea ce faceti voi.

+Quote Post
alina-lili
mesaj Apr 25 2009, 06:35 PM
Trimis la #46

Fluturella culinarella

Postari: 3,115
Inregistrat pe: 22-April 08
De la: ...noi
Membrul Nr.: 42,835

Iaca si primul meu tort pentru un baiat...m-o trosnit ideea sa-l fac in forma de carte (lissa floare.gif ) si cu floare de hibiscus tongue.gif ...deci el e! rolleyes.gif

Imagine Atasata

fluarea de departe tongue.gif ...

Imagine Atasata

si fluarea de aproape biggrin.gif ....

Imagine Atasata

tot ea...

Imagine Atasata

...si gata! biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
alina-lili
mesaj Apr 25 2009, 06:39 PM
Trimis la #47

Fluturella culinarella

E asa (de jos in sus): blat cacao-maro, crema cafea cu stafide- maronie, blat pandispan simplu- galben si crema diplomat-alba...toate vin de la maro inchis la albul diplomatului, ca asa imi place mie sa se vada sexiunea tongue.gif

Floarea e din pasta de zahar (Adriana, nus daca o sa-ti pot multumi indeajuns vreodata smile.gif ), tortul acoperit tot cu pasta de zahar. rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
gloxinia
mesaj Apr 25 2009, 08:47 PM
Trimis la #48

Master of disaster

Postari: 4,438
Inregistrat pe: 15-November 06
De la: undeva prin Nord-Vest..
Membrul Nr.: 34,884

Alina, cum ai facut si lipit pistilul?

--------------------
Mami de

si

+Quote Post
Ortansa
mesaj Apr 25 2009, 09:06 PM
Trimis la #49

Bucataras

Postari: 178
Inregistrat pe: 3-January 04
De la: Liban
Membrul Nr.: 10,836

Alina,luna viitoare voi face si eu un tort carte(Biblie) si o sa ma inspir dupa ideea ta cu marcatul paginilor de pe margini,sper sa nu te superi:-).

vrabiuta-super ideea cu globul pamantesc.

--------------------

+Quote Post
lissa
mesaj Apr 26 2009, 09:18 AM
Trimis la #50

Master of disaster

Postari: 2,076
Inregistrat pe: 19-March 08
De la: romania
Membrul Nr.: 42,150

Alina,foarte bine ti-a reusit cartea ,floarea e superba si tare mult imi place snuruletzul asa impletit .
Pt.tine floare.gif

--------------------

+Quote Post
vrabiuta
mesaj Apr 26 2009, 09:37 AM
Trimis la #51

Academic Chef

Postari: 1,445
Inregistrat pe: 18-April 07
De la: unde se agata harta-n cui !
Membrul Nr.: 37,433

CITAT(lissa @ Apr 24 2009, 03:13 PM) *
Vrabiuta...acum am vazut si al doilea tort ,foarte frumos l-ai facut ,felicitari si inca o data ;la multi ani '' majorei tale. floare.gif Te pup pupic.gif

Multumesc mult, Lissa .Nu sunt eu o asa profesionista ca tine, dar m-am straduit in limita timpului disponibil . Vad ca tu te pregatesti deja. Sunt sigura ca va fi ceva deosebit,asa cum ne-ai obisnuit deja . hello.gif

CITAT(alina-lili @ Apr 25 2009, 06:35 PM) *
Iaca si primul meu tort pentru un baiat...m-o trosnit ideea sa-l fac in forma de carte (lissa floare.gif ) si cu floare de hibiscus tongue.gif ...deci el e! rolleyes.gif

...si gata! biggrin.gif

Foarte reusit tortul, felicitari. Frumoasa floarea,snurul are firicele egale,impletitura frumoasa, felicitari inca odata floare.gif

+Quote Post
alina-lili
mesaj Apr 26 2009, 10:19 AM
Trimis la #52

Fluturella culinarella

CITAT(gloxinia @ Apr 25 2009, 09:47 PM) *
Alina, cum ai facut si lipit pistilul?

pistilul e facut dintr-o bucata, la varf lasata ceva mai groasa si apoi taiata cu o forfecuta de unghii tongue.gif , sa apara cica niste firisoare din alea blink.gif ... l-am lasat la uscat si apoi l-am lipit cu ajutortul unei alte bucatele de pasta moale pe care am lipit-o de floare si pe ea am infipt pistilul... si ca sa nu se fleosteasca, l-am sprijinit vreo juma de ora de un buretel. Cand s-a uscat complet, am luat buretelul si el statea zvelt in lumina soarelui. laugh.gif La sfarsit l-am colorat.

CITAT(Ortansa @ Apr 25 2009, 10:06 PM) *
Alina,luna viitoare voi face si eu un tort carte(Biblie) si o sa ma inspir dupa ideea ta cu marcatul paginilor de pe margini,sper sa nu te superi:-).

De mine este vorba, ca nu inteleg ce marcat... sau am facut si nici macar nu stiu ce am facut! laugh.gif Nu-i nici o problema, te poti inspira fara sa ceri voie, ca si eu m-am inspirat la greu. biggrin.gif

CITAT(lissa @ Apr 26 2009, 10:18 AM) *
Alina,foarte bine ti-a reusit cartea ,floarea e superba si tare mult imi place snuruletzul asa impletit .
Pt.tine floare.gif

Eeee, multumesc Lissa draga, dar nu a iesit nici pe departe ca ale tale, mai are defecte cu carul... dar e un inceput si is mandra si tie iti multumesc cu o mie de pupici si cu floare.gif

CITAT(vrabiuta @ Apr 26 2009, 10:37 AM) *
Foarte reusit tortul, felicitari. Frumoasa floarea,snurul are firicele egale,impletitura frumoasa, felicitari inca odata floare.gif

Mercic, Vrabiuto pupic.gif

--------------------

+Quote Post
diamond
mesaj Apr 26 2009, 02:50 PM
Trimis la #53

abcd...urs!

Postari: 4,041
Inregistrat pe: 9-February 08
De la: ...pana la...
Membrul Nr.: 41,425

Alina- bulina, foarte fain tortul tau! brava fata! vaz ca prinzi indemanare nu gluma! biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
alina-lili
mesaj Apr 26 2009, 05:48 PM
Trimis la #54

Fluturella culinarella

CITAT(diamond @ Apr 26 2009, 03:50 PM) *
Alina- bulina, foarte fain tortul tau! brava fata! vaz ca prinzi indemanare nu gluma! biggrin.gif

da, fata, da mai am de invatat o gramada tongue.gif

--------------------

+Quote Post
daniela catalina
mesaj Apr 27 2009, 07:25 AM
Trimis la #55

Big Chef

CITAT(alina-lili @ Apr 26 2009, 06:48 PM) *
da, fata, da mai am de invatat o gramada tongue.gif

doamne alina ce super e cartea!!!nu stiu ce mai ai de invatat,dar de-as face si eu torturi(sau flori)ca tine m-as autodeclara `super-profi`(tare mi-ar place sa vad cum faceti florile ohmy.gif )

--------------------

+Quote Post
alina-lili
mesaj Apr 30 2009, 07:32 AM
Trimis la #56

Fluturella culinarella

CITAT(daniela catalina @ Apr 27 2009, 08:25 AM) *
doamne alina ce super e cartea!!!nu stiu ce mai ai de invatat,dar de-as face si eu torturi(sau flori)ca tine m-as autodeclara `super-profi`(tare mi-ar place sa vad cum faceti florile ohmy.gif )

Eiii... asa zici acuma, da o sa vezi: cu cat faci mai multe torturi rolleyes.gif , cu atat devii mai exigenta cu tine insati...zise Alina filozoafa tongue3.gif

Am mai facut o floare de hibiscus si 4 bobocei, imediat dupa aia mov rolleyes.gif ...ia!

Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
gloxinia
mesaj Apr 30 2009, 07:40 AM
Trimis la #57

Master of disaster

Postari: 4,438
Inregistrat pe: 15-November 06
De la: undeva prin Nord-Vest..
Membrul Nr.: 34,884

QUOTE(alina-lili @ Apr 30 2009, 08:32 AM) *
Eiii... asa zici acuma, da o sa vezi: cu cat faci mai multe torturi rolleyes.gif , cu atat devii mai exigenta cu tine insati...zise Alina filozoafa tongue3.gif

Am mai facut o floare de hibiscus si 4 bobocei, imediat dupa aia mov rolleyes.gif ...ia!

Imagine Atasata

Moama Alina ce frumos e. Acum vin cu intrebarile: din ce pasta l-ai facut? Boboceii sunt facuti dintr-o singura bucata de aluat? Cu ce le-ai facut dungile alea de zici ca is petale nedesfacute? Ma mai gandesc, de imi vin idei mai viu. biggrin.gif

Vrabiuta, multa sanatate fiicei tale si un calduros La multi ani! Ideea de glob e super! Imi place de numa. Poate o imprumut si eu o data, cine stie! biggrin.gif

--------------------
Mami de

si

+Quote Post
daniela catalina
mesaj Apr 30 2009, 08:06 AM
Trimis la #58

Big Chef

alina vecina tongue.gif si io te mai intreb ,cu ce forma faci petalele?m-ai dat pe spate cu hibiscusu tau-as face si eu mai des dar nu am cui (torturi icon_biggrin.gif )

--------------------

+Quote Post
diamond
mesaj Apr 30 2009, 12:47 PM
Trimis la #59

abcd...urs!

Postari: 4,041
Inregistrat pe: 9-February 08
De la: ...pana la...
Membrul Nr.: 41,425

alina- bulina, fremoasa floare ai facut tu acilea tongue.gif

--------------------

+Quote Post
alina-lili
mesaj May 4 2009, 09:51 AM
Trimis la #60

Fluturella culinarella

CITAT(gloxinia @ Apr 30 2009, 08:40 AM) *
Moama Alina ce frumos e. Acum vin cu intrebarile: din ce pasta l-ai facut? Boboceii sunt facuti dintr-o singura bucata de aluat? Cu ce le-ai facut dungile alea de zici ca is petale nedesfacute? Ma mai gandesc, de imi vin idei mai viu. biggrin.gif

Gloxi, scuze ca-ti raspund cu intarziere tongue.gif ... deci floarea e facuta numai din pasta de zahar, boboceii sunt dintr-o singura bucata, lunguiata, pe care am trasat niste dungi cu un bat din setul wilton, dar merge si cu un betigas normal si ascutit la varf. Asa...deci am trasat dungile si apoi l-am sucit oleaca, sa fie si dungile sucite...iar la final l-am pictat biggrin.gif

CITAT(daniela catalina @ Apr 30 2009, 09:06 AM) *
alina vecina tongue.gif si io te mai intreb ,cu ce forma faci petalele?m-ai dat pe spate cu hibiscusu tau-as face si eu mai des dar nu am cui (torturi icon_biggrin.gif )

Petalele sunt de fapt decupate cu un cerculet rotund, dar cand le-am intins, le-am dat o forma ovala, putin mai alungita la codita. Cand ma uit acuma la pistil, trebuia facut drept, si la varf dat prin zahar colorat galben si portocaliu, pare mai real ca asta rolleyes.gif Ca atata am studiat la flori de hibiscus, ca sa-mi vina idei.... tongue.gif

CITAT(diamond @ Apr 30 2009, 01:47 PM) *
alina- bulina, fremoasa floare ai facut tu acilea tongue.gif

Fata, fremoasa, fremoasa, da daca-mi mai spui Alina-bulina, jur pe rosu ca nu mai vorbesc cu tine! tongue.gif E cosmarul copilariei mele, este umbra care m-a isotit mereu si de care incercam cu disperare sa scap laugh.gif

--------------------

+Quote Post

13 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 09:48 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare