![]() ![]() |
Mar 16 2009, 04:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,755 Inregistrat pe: 29-October 05 De la: Netherland Membrul Nr.: 28,549 |
Pupici la puficei ..pufibebei. Acest mesaj a fost editat de Sheherezada.: Mar 16 2009, 04:57 PM -------------------- lI fall asleep thinking of you.
Dreaming of things i wish were true. As i wake i shed a tear, Cause i awake without you here. Sheherezada for you! BEETJE CHIQUEwww.Beetjechique.nl |
|
|
|
Mar 16 2009, 05:04 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 16 2009, 09:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Membri Postari: 8,845 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
-------------------- |
|
|
|
Mar 16 2009, 09:53 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
Faaaaata? Ai facut kifle din dor de Poooofyi? Ala de-l aveai la cabinetu' de ghicit? Bravo fata ejti taaaaare! exact din dor de Pufishor le-am prestat, numai imaginea lui am avut-o intiparita pe retina cand incorporam faina si prafu' de copt multzam fata , si tu esti tare |
|
|
|
Mar 17 2009, 02:01 PM
Trimis la
|
|||
![]() o mamica fericita Grup: Membri Postari: 2,232 Inregistrat pe: 4-December 07 De la: galati Membrul Nr.: 40,197 |
Eu m-am incumetat si le-am facut cu drojdie uscata,nu am mai avut rabdare sa i-au proaspata.Si bine am facut ca au iesit super si asa. si o "ruptziune"fierbinte,fierbinte,ca n-am avut rabdare -------------------- |
||
|
|
|||
Mar 17 2009, 02:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 248 Inregistrat pe: 6-October 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 34,203 |
Arata demential, multumesc pentru reteta, trebuie executata cat mai curand posibil
Acest mesaj a fost editat de Vicky81: Mar 17 2009, 02:24 PM -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2009, 09:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 295 Inregistrat pe: 18-October 05 De la: undeva, cindva Membrul Nr.: 28,349 |
le-am executat si eu aseara. excelente! moi, pufoase, numa' mie mi-au parut cam nesarate.
da' asta se corecteaza data viitoare! graviduto, multumesc de reteta, sa traiesti sa-ti aduca copiii numa' bucurii.
Imagini Atasate
-------------------- smart is when you believe only half of what you hear. brilliant is when you know which half to believe.
|
|
|
|
Mar 22 2009, 10:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,676 Inregistrat pe: 16-December 03 De la: Israel Membrul Nr.: 10,626 |
Sunt super chiflele,eu am facut jumatate de portie(5 chifle)-pt hamburgerii laureilaurentiu-si mi-a parut rau,ca s-au topit imediat.data viitoare o sa fac o portie intreaga,ca-s prea bune.Merci de reteta,Poca.
-------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 03:02 PM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
|
|
|
|
Mar 28 2009, 12:08 AM
Trimis la
|
|
Poca,chiar ca-s "pufichifle"! Eu m-am incumetat si le-am facut cu drojdie uscata,nu am mai avut rabdare sa i-au proaspata.Si bine am facut ca au iesit super si asa. si o "ruptziune"fierbinte,fierbinte,ca n-am avut rabdare pai credeati ca va mint ? tare misto ti-au iesit ! Arata demential, multumesc pentru reteta, trebuie executata cat mai curand posibil desigur, indubital si neaparat ! le-am executat si eu aseara. excelente! moi, pufoase, numa' mie mi-au parut cam nesarate. da' asta se corecteaza data viitoare! graviduto, multumesc de reteta, sa traiesti sa-ti aduca copiii numa' bucurii. multumesc negraviduto asta cu sarea e ceva ce se corecteaza, asa cum ai zis si tu Sunt super chiflele,eu am facut jumatate de portie(5 chifle)-pt hamburgerii laureilaurentiu-si mi-a parut rau,ca s-au topit imediat.data viitoare o sa fac o portie intreaga,ca-s prea bune.Merci de reteta,Poca. cu mare placere Alis Le-am facut si am dat gata 2 bucati, dintr-o lovitura! Foarte gustoase! Este si aluatul meu de pizza si intotdeauna iese de vis. Poze cu ele inca necolorate bine: Si sectiune: vaz ca ai infipt si tu sticla-n ele da' de ce nu le lasi mai mult la rumenit ? |
|
|
|
Mar 29 2009, 05:11 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
AHAAAAAAAAA< deci am banuit bine, Poca o sa aiba bebelin! acu' nu am gasit exact topicul in care dadea vestea, da' ce sa zic?
Poca, daca il poti tine pana fac io nunta ma supar daca nu ma lasi sa ti-l nasesc! cat despre chifle, da domle, le-am facut si eu, da' n-am apucat sa le scot de pe camera! -------------------- |
|
|
|
Mar 29 2009, 05:44 PM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
Pai cuptorul meu mai mult arde de dedesubt si pana sa le rumeneasca, le arde...
A doua tura, caci a mai fost si-a doua, a iesit mai colorata... |
|
|
|
Mar 29 2009, 08:55 PM
Trimis la
|
|
AHAAAAAAAAA< deci am banuit bine, Poca o sa aiba bebelin! acu' nu am gasit exact topicul in care dadea vestea, da' ce sa zic? Poca, daca il poti tine pana fac io nunta ma supar daca nu ma lasi sa ti-l nasesc! cat despre chifle, da domle, le-am facut si eu, da' n-am apucat sa le scot de pe camera! moaaama, cum sa-l tin pana faci tu nunta, Doamne fere ! tu fa-te mireasa si astept sa faci tu unul ca sa ti-l nasesc io tie Pai cuptorul meu mai mult arde de dedesubt si pana sa le rumeneasca, le arde... A doua tura, caci a mai fost si-a doua, a iesit mai colorata... asa da daca le vrei mai colorate si cuptorul e naravas, unge numai cu galbenus simplu |
|
|
|
Mar 29 2009, 09:45 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
ia uite-le si pe ale mele:
![]() eu le-am mai pus si albusul de la oul cu care am uns pe deasupra (mergand pe deviza - nimic nu se pierde!, nimic nu aruncam Poca, pe baza ca oi avea eu copii, cre'ca o sa ai tu nepoti.. Da' oricum, AM RETINUT! -------------------- |
|
|
|
Mar 29 2009, 10:11 PM
Trimis la
|
|
ia uite-le si pe ale mele: eu le-am mai pus si albusul de la oul cu care am uns pe deasupra (mergand pe deviza - nimic nu se pierde!, nimic nu aruncam Poca, pe baza ca oi avea eu copii, cre'ca o sa ai tu nepoti.. Da' oricum, AM RETINUT! vazut-am chiflele, deci da si cand o sa ai tu copii, io o sa am tot copii, sa nu crezi ca esti mult mai mica decat mine |
|
|
|
Mar 30 2009, 09:34 AM
Trimis la
|
|
ei DUamne! nu ma refeream la varsta, ci la dorinta de-a avea
-------------------- |
|
|
|
Mar 30 2009, 08:57 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Apr 1 2009, 01:13 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 929 Inregistrat pe: 28-June 07 De la: torino Membrul Nr.: 38,143 |
Le-am facut si eu ieri. Niste pufosenii, periculos de bune, am mancat 3
![]() Si astea sunt facute de Manu, pufi chiflele ei.(Bineinteles ca nu le-a mancat pe ale ei, erau tari ca piatra).Ea le-a mai framantat cu faina!
|
|
|
|
Apr 1 2009, 05:06 PM
Trimis la
|
|
Eataly, sa va fie de bine
imi place ca pui si copilu' la treaba, si la ale mele le place sa se joace cu aluatul |
|
|
|
Apr 8 2009, 08:52 PM
Trimis la
|
|
deci le-am refacut si cu ocazia asta am concluzionat ca primele erau tare rapciugoase pe langa astea de azi
ca sa nu mai zic ca le-am mai incercat o data si au iesit ca o turta .. care s-a dus cu jale spre gunoi. da' aia e alta exper[i]enta, stiu unde am gresit, de ce n-au iesit etc. ca urmare, azi au iesit .. cam asa: ![]() langa salata de vinete cu ceapa verde ![]() rupta'n doua (chifla, eu de oboseala...): ![]() si inca una si gata, ca mi fac griji, Poca in starea in care esti o sa vrei sa vii la mine acasa la cat de faine mi-au iesit! ![]() -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|