2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Chec cu portocale si mac, Cu ceai sau cafea
pansy
mesaj Mar 26 2009, 09:32 PM
Trimis la #21

Big Chef

Grup: Membri
Postari: 647
Inregistrat pe: 16-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 23,387

foarte bun ! l-am executat asta seara .data viitoare cand il fac am sa pun mai multa coaja de portocala,sau poate esenta de portocale.si eu am lasat la minim cuptorul dupa 20 de minute,dar cred,cel putin la cuptorul meu ca trebuie tinut maxim 3/4 ora.
mi s-a parut cam sfaramicios.poate ca dupa ce se raceste n-o sa mai fie asa.
dar e foarte bun,ca nici nu s-a racit si jumatate e papat. rolleyes.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Bianca-21
mesaj Mar 26 2009, 09:58 PM
Trimis la #22

Master of disaster

Postari: 5,389
Inregistrat pe: 11-October 06
De la: Germany
Membrul Nr.: 34,303

Pansy, ma bucur ca l-ai facut si ca e pe gustul vostru. Nu stiu de ce ti-a iesit sfaramicios, la mine a fost doar coaja, dar nici aia prea sfaramiciosa.
daca va place puteti sa folositi si lamaie in locul portocalei sau eventual, ambele, combinate. smile.gif

+Quote Post
pansy
mesaj Mar 26 2009, 10:07 PM
Trimis la #23

Big Chef

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

asta mi-a iesit
Imagine Atasata

Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
pansy
mesaj Mar 26 2009, 10:23 PM
Trimis la #24

Big Chef

CITAT(Bianca-21 @ Mar 26 2009, 10:58 PM) *
Pansy, ma bucur ca l-ai facut si ca e pe gustul vostru. Nu stiu de ce ti-a iesit sfaramicios, la mine a fost doar coaja, dar nici aia prea sfaramiciosa.
daca va place puteti sa folositi si lamaie in locul portocalei sau eventual, ambele, combinate. smile.gif

dupa cum am cercetat pozele tale si le-am comparat cu ale mele,clar la mine coaja e mai groasa,deci l-am tinut prea mult in cuptor la temperatura care o aveam eu.cuptorul meu nu are temperaturile inscrise pe el si am tot cautat poate gasesc ceva termometru de cuptor,sau macar unu de friptura,dar nu am gasit.
e drept ca nu prea sunt eu experta in prajituri,desi fac cateva chestii care nu sunt multe dar sunt bune.mama in shimb era mare maestra in prajituri.dar ea saracuta acum are alzheimer.si ii plac foarte mult dulciurile,ca de altfel la toata familia mea,dar pe ei eu nu prea i-am rasfatat cu asta.acum ,pentru ca mama sta la mine,am inceput sa fac si dulciuri.am caietul ei de retete si pe rand am sa vi le transmit si voua,desi sunt unele torturi la care greu m-as incumeta,gen trunchi de copac ,punch si altele.sunt prea laborioase si eu nu am rabdare intotdeauna,trebuie sa am o anumita stare potrivita pentru asta si timp.

--------------------

+Quote Post
Bianca-21
mesaj Mar 26 2009, 11:05 PM
Trimis la #25

Master of disaster

Postari: 5,389
Inregistrat pe: 11-October 06
De la: Germany
Membrul Nr.: 34,303

Deci trebuie neaparat sa gasesti ceva termometru pentru cuptor ca e pacat. Multe retete depind de temperatura si ar fi pacat sa nu iti iasa. smile.gif
Multa sanatate mamei tale si tie si abia astept sa ne oferi si noua macar cateva din retetele ei, sunt sigura ca sunt delicioase.
Mie imi place cum ti-a iesit checul, se vede ca e putin mai crocant dar cred ca la gust nu e diferit fata de al meu.

floare.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 08:15 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare