> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

3 Pagini V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Brezel/Pretzel, ...celebrul covrig bavarez, cu sare
elaine_marley
mesaj Mar 21 2009, 02:00 AM
Trimis la #21

Captain Cook

Grup: Membri
Postari: 299
Inregistrat pe: 21-October 06
De la: Melee Island
Membrul Nr.: 34,490

si la mine acasa au fost apreciati! merg, intradevar, tare bine cu bere biggrin.gif
noroc, Kiken! occasion14.gif
Imagine Atasata

--------------------
"Your lips look like they belong on the catch of the day.
When I’m done with you, you’ll be a boneless filet"
Go to the top of the page

+Quote Post
alpha
mesaj Mar 21 2009, 11:41 AM
Trimis la #22

Big Chef

Postari: 580
Inregistrat pe: 14-June 08
De la: Éire
Membrul Nr.: 43,738

Imagine Atasata

Ultimii doi, mai amarasteni smile.gif Aseara nu i-am putut poza din cauza de "feeding frenzy"...ar fi trebuit sa-i smulg de la gura copiilor biggrin.gif
Am mai facut de multe ori, dar fierti in apa cu sare...habar n-am avut de bicarbonat. Multumesc! sunt minunati

--------------------
Too old to rock'n'roll, too young to die

+Quote Post
Guguluff
mesaj Mar 23 2009, 02:31 PM
Trimis la #23

Academic Chef

Postari: 1,296
Inregistrat pe: 16-October 06
De la: Bucharest;)
Membrul Nr.: 34,403

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Hana, sunt o N.E.B.U.N.I.E.!!! Mi-au iesit 9 bucati si sunt mult prea putini. Maine mai fac o tura, sigur.

Imagine Atasata

Coaja e crocanta exact cat trebuie, miezul pufos, gustul mmmm, f.f.f. bun(apropo, i-am facut de post si nu a fost nici o problema). Am mai incercat covrigi facuti in casa, buni toti, dar ca ai tai... nici unii. Multumiri maxime floare.gif

--------------------

+Quote Post
KikenHana
mesaj Mar 23 2009, 09:18 PM
Trimis la #24

x

Postari: 2,451
Inregistrat pe: 3-January 07
De la: x
Membrul Nr.: 35,828

QUOTE(elaine_marley @ Mar 21 2009, 02:00 AM) *
si la mine acasa au fost apreciati! merg, intradevar, tare bine cu bere biggrin.gif
noroc, Kiken! occasion14.gif

QUOTE(alpha @ Mar 21 2009, 11:41 AM) *
Ultimii doi, mai amarasteni smile.gif Aseara nu i-am putut poza din cauza de "feeding frenzy"...ar fi trebuit sa-i smulg de la gura copiilor biggrin.gif
Am mai facut de multe ori, dar fierti in apa cu sare...habar n-am avut de bicarbonat. Multumesc! sunt minunati

QUOTE(Guguluff @ Mar 23 2009, 02:31 PM) *
Hana, sunt o N.E.B.U.N.I.E.!!! Mi-au iesit 9 bucati si sunt mult prea putini. Maine mai fac o tura, sigur.

Coaja e crocanta exact cat trebuie, miezul pufos, gustul mmmm, f.f.f. bun(apropo, i-am facut de post si nu a fost nici o problema). Am mai incercat covrigi facuti in casa, buni toti, dar ca ai tai... nici unii. Multumiri maxime floare.gif

Sunt frumosi toti, fetelor. Ma bucur ca i-ati facut si ca v-au placut biggrin.gif

Guguluff, cred ca maine te acompaniez ca mare pofta mi-am facut de la covrigii vostri laugh.gif .

--------------------

+Quote Post
Guguluff
mesaj Mar 25 2009, 11:27 AM
Trimis la #25

Academic Chef

Postari: 1,296
Inregistrat pe: 16-October 06
De la: Bucharest;)
Membrul Nr.: 34,403

Hana, am recidivat si am dublat wink.gif O parte am facut cum a zis Maya, am inmuiat covrigii in apa rece cu bicarbonat. Au iesit, contrar asteptarilor, mai blonzi si mai tari:

Imagine Atasata

Restul, opariti, au iesit cam ca primii(am scos margarina si am pus doar putin ulei, cat sa se ia de pe mana, aluatul) si am produs forme si dimensiuni neregulate laugh.gif

Imagine Atasata

Concluzie, ies mai bine cu unt sau margarina, si opariti in apa cu bicarbonat. Merci 'again and again' floare.gif

--------------------

+Quote Post
KikenHana
mesaj Mar 25 2009, 04:59 PM
Trimis la #26

x

Guguluff, ma bucur ca va plac asa mult si succes cu viitoarele experimente, sa ne tii la curent cu ce mai descoperi laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Apr 20 2009, 07:44 AM
Trimis la #27

.

Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760

Mi-a trimis cineva de aici un brezel virtual si cu ocazia asta mi-am dat seama ca eu nu i-am facut tongue.gif si cre' ca tre' sa remediez chestia asta smile.gif

+Quote Post
KikenHana
mesaj Apr 20 2009, 08:49 AM
Trimis la #28

x

QUOTE(Adriana Nicoleta @ Apr 20 2009, 07:44 AM) *
Mi-a trimis cineva de aici un brezel virtual si cu ocazia asta mi-am dat seama ca eu nu i-am facut tongue.gif si cre' ca tre' sa remediez chestia asta smile.gif

Adriana, mi s-a facut o pofta...acum ma apuc de ei laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Sheherezada.
mesaj Apr 22 2009, 10:55 PM
Trimis la #29

Master of disaster

Postari: 2,755
Inregistrat pe: 29-October 05
De la: Netherland
Membrul Nr.: 28,549

Azi intre doua avioane am aterizat putin pe Frankfurt airport si am zis ca mor daca nu-mi ia pretzel ..
Mai aveam putin si pierdeam avionul si eu nu si nu ca vreau covrig d-ala ..mai ceva ca femeile gravide.La care al meu exasperat ma intreaba ( evident dupa ce mi l-a cumparat ): auzi da siteurile alea pe care te conversezi tu , n-au reteta de pretzel?! biggrin.gif
Si uite ca am dat de ea , deci maine ma duc sa-mi iau seminte de dovleac si floarea soarelui si ii fac si eu.Pupici Hana ..

--------------------
lI fall asleep thinking of you.
Dreaming of things i wish were true.
As i wake i shed a tear,
Cause i awake without you here.
Sheherezada for you!

BEETJE CHIQUE

www.Beetjechique.nl

+Quote Post
amyarabella
mesaj Apr 25 2009, 02:25 PM
Trimis la #30

Bucataras

Postari: 100
Inregistrat pe: 24-January 08
De la: wien
Membrul Nr.: 41,117

Am reusit si eu dupa multe frocket.gif lupte sa smulg cativa si sa l-e fac poze tongue.gif . Sunt super ,super buni si relativ usor de facut ,oricum tot ´´sacrificiul´´ merita .

Eu nu i-am impleticit pe toti pt ca nu mai aveam rabdare data viitoare am sa incerc sa ii fac pe toti la fel oricum in orice forma sunt la fel de buni si de crocanti/pufosi (pe dinauntru) biggrin.gif

Familia noastra iti multumeste foarte foarta mult pt aceasta reteta care ne-a unit si mai mult ca inainte icon_rotf.gif icon_rotf.gif icon_rotf.gif

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
KikenHana
mesaj Apr 26 2009, 09:18 AM
Trimis la #31

x

QUOTE(amyarabella @ Apr 25 2009, 02:25 PM) *
Am reusit si eu dupa multe frocket.gif lupte sa smulg cativa si sa l-e fac poze tongue.gif . Sunt super ,super buni si relativ usor de facut ,oricum tot ´´sacrificiul´´ merita .

Eu nu i-am impleticit pe toti pt ca nu mai aveam rabdare data viitoare am sa incerc sa ii fac pe toti la fel oricum in orice forma sunt la fel de buni si de crocanti/pufosi (pe dinauntru) biggrin.gif
Familia noastra iti multumeste foarte foarta mult pt aceasta reteta care ne-a unit si mai mult ca inainte icon_rotf.gif icon_rotf.gif icon_rotf.gif

amyarabella, ,ma bucur ca va plac acesti covrigi si ca au contribuit la unitatea familiei voastre laugh.gif

...by the way, si eu i-am facut ieri ca ma lovise rau pofta. Sheherezado, te astept si pe tine cu dovada tongue.gif
Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj May 1 2009, 11:13 PM
Trimis la #32

.

Kiken, i-am facut si eu acu vreo 2 saptamini dar eu cred ca i-am fiert prea mult in apa cu bicarbonat pentru ca s-au dezumflat si nu s-au mai umflat inapoi nici dupa ce s-au copt, apoi erau asa de imbibati de apa si cum am facut ca nesatula doza dubla in cuptor era foarte multa umiditate si nu s-au crocantit, o trebuit apoi sa ii pun un pic sub grill sa se crocanteasca, i s-a mai intimplat cuiva chestia asta?

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
KikenHana
mesaj May 2 2009, 07:34 AM
Trimis la #33

x

QUOTE(Adriana Nicoleta @ May 1 2009, 11:13 PM) *
Kiken, i-am facut si eu acu vreo 2 saptamini dar eu cred ca i-am fiert prea mult in apa cu bicarbonat pentru ca s-au dezumflat si nu s-au mai umflat inapoi nici dupa ce s-au copt, apoi erau asa de imbibati de apa si cum am facut ca nesatula doza dubla in cuptor era foarte multa umiditate si nu s-au crocantit, o trebuit apoi sa ii pun un pic sub grill sa se crocanteasca, i s-a mai intimplat cuiva chestia asta?

Covrigii trebuie lasati in apa doar atat cat sa se ridice la suprafata, vreo 30 de secunde. Cand le dai drumul in apa ei se duc la fund, apoi se ridica, in momentul asta se scot...Poate-i nimeresti mai bine data viitoare wink.gif

--------------------

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj May 2 2009, 05:22 PM
Trimis la #34

.

CITAT(KikenHana @ May 2 2009, 07:34 AM) *
Covrigii trebuie lasati in apa doar atat cat sa se ridice la suprafata, vreo 30 de secunde. Cand le dai drumul in apa ei se duc la fund, apoi se ridica, in momentul asta se scot...Poate-i nimeresti mai bine data viitoare wink.gif

eu i-am fiert intr-o tigaie intinsa tare in putina apa, mai intii se lipeau de fund si apoi se ridicau si ii intorceam si pe partea cealalta si dupa ce incepea sa fiarba apa ii scoteam, deci i-am lasat prea mult
data viitoare as incerca cu apa rece cum a zis Maya
oricum si asa s-au terminat fara probleme tongue.gif

+Quote Post
KikenHana
mesaj May 2 2009, 05:50 PM
Trimis la #35

x

QUOTE(Adriana Nicoleta @ May 2 2009, 05:22 PM) *
eu i-am fiert intr-o tigaie intinsa tare in putina apa, mai intii se lipeau de fund si apoi se ridicau si ii intorceam si pe partea cealalta si dupa ce incepea sa fiarba apa ii scoteam, deci i-am lasat prea mult
data viitoare as incerca cu apa rece cum a zis Maya
oricum si asa s-au terminat fara probleme tongue.gif

Pai aici e greseala, trebuie folosita o oala larga, putin adanca cu apa pana la jumate, sa aiba loc covrigii sa inoate wink.gif

--------------------

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj May 2 2009, 06:03 PM
Trimis la #36

.

Bine c-am dat de ea tongue.gif sa nu mai gresesc in viitor, mersi smile.gif

+Quote Post
ddalia
mesaj Sep 10 2009, 03:00 PM
Trimis la #37

micro Bucatar

Postari: 16
Inregistrat pe: 2-August 09
Membrul Nr.: 53,110

Am facut si eu "celebrul covrig bavarez" smile.gif A iesit foarte bun..Din cantitatile date mie mi-au iesit 10 covrigi!Multumesc de postare,pentru ca de mult cautam o astfel de reteta!
Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

+Quote Post
KikenHana
mesaj Sep 10 2009, 03:05 PM
Trimis la #38

x

Ti-au iesit foarte bine, ma bucur ca ti-a fost de ajutor reteta biggrin.gif

In alta ordine de idei..MAYA sau Adriana, poate ar trebui si reteta asta sa treaca la panificatie rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
iulia13
mesaj Sep 12 2009, 01:47 AM
Trimis la #39

Big Chef

Postari: 973
Inregistrat pe: 20-October 08
De la: pe malul marii...
Membrul Nr.: 45,895

Hanna, sint super frumosi!!!
Dar sint de acord cu tine, trebuie trecuti la panificatie!!! headbang.gif

--------------------

+Quote Post
psyche
mesaj Nov 20 2009, 04:40 PM
Trimis la #40

Big Chef

Postari: 948
Inregistrat pe: 26-July 06
De la: la poale de munte
Membrul Nr.: 33,038

Hana uite acuma-mi dau seama ca si eu m-am gandit la tine la Oktoberfest dar nu stiam ca ma gandesc la tine... adica m-am gandit cu mare drag la persoana care a postat reteta de brezel pe culi (stiam ca e pusa reteta dar nu mai tineam minte de catre cine). Eu una nu ma omor dupa covrigi si alte panificatii, dar "covrigelul" asta (care acolo avea si jumate de metru) m-a cucerit.
Nu stiu daca se vede cat era de mare covrigul... e mai mare ca un cap de om. De unde reiese ca in Germania n-or umbla cainii cu covrigi in coada... da' covrigii sunt mari!
Imagine Atasata
Din pacate abia acum vreo 2-3 zile am reusit sa am destul timp ca sa reintru pe culinar (si in bucatarie... fie vorba intre noi) si am cautat reteta asta, ca tare as comite-o azi-maine.
In semn de multumire permite-mi sa-ti ofer multe beri (cred ca 19 avea fata aia)
Imagine Atasata
Mai lasati un pic reteta aici ca sa nu sap dupa ea la panificatii pliz smile.gif

--------------------
You lock the door and throw away the key theres someone in my head but its not me

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 08:14 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
ÃŽnregistrare