Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Mar 21 2009, 02:00 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 299 Inregistrat pe: 21-October 06 De la: Melee Island Membrul Nr.: 34,490 |
-------------------- "Your lips look like they belong on the catch of the day.
When I’m done with you, you’ll be a boneless filet" |
|
|
|
Mar 21 2009, 11:41 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 580 Inregistrat pe: 14-June 08 De la: Éire Membrul Nr.: 43,738 |
![]() Ultimii doi, mai amarasteni Am mai facut de multe ori, dar fierti in apa cu sare...habar n-am avut de bicarbonat. Multumesc! sunt minunati -------------------- Too old to rock'n'roll, too young to die
![]() |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2009, 02:31 PM
Trimis la
|
||
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,296 Inregistrat pe: 16-October 06 De la: Bucharest;) Membrul Nr.: 34,403 |
Coaja e crocanta exact cat trebuie, miezul pufos, gustul mmmm, f.f.f. bun(apropo, i-am facut de post si nu a fost nici o problema). Am mai incercat covrigi facuti in casa, buni toti, dar ca ai tai... nici unii. Multumiri maxime -------------------- |
|
|
|
||
Mar 23 2009, 09:18 PM
Trimis la
|
|
![]() x Grup: Membri Postari: 2,451 Inregistrat pe: 3-January 07 De la: x Membrul Nr.: 35,828 |
si la mine acasa au fost apreciati! merg, intradevar, tare bine cu bere noroc, Kiken! Ultimii doi, mai amarasteni Am mai facut de multe ori, dar fierti in apa cu sare...habar n-am avut de bicarbonat. Multumesc! sunt minunati Hana, sunt o N.E.B.U.N.I.E.!!! Mi-au iesit 9 bucati si sunt mult prea putini. Maine mai fac o tura, sigur. Coaja e crocanta exact cat trebuie, miezul pufos, gustul mmmm, f.f.f. bun(apropo, i-am facut de post si nu a fost nici o problema). Am mai incercat covrigi facuti in casa, buni toti, dar ca ai tai... nici unii. Multumiri maxime Sunt frumosi toti, fetelor. Ma bucur ca i-ati facut si ca v-au placut Guguluff, cred ca maine te acompaniez ca mare pofta mi-am facut de la covrigii vostri -------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 11:27 AM
Trimis la
|
|||
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,296 Inregistrat pe: 16-October 06 De la: Bucharest;) Membrul Nr.: 34,403 |
Restul, opariti, au iesit cam ca primii(am scos margarina si am pus doar putin ulei, cat sa se ia de pe mana, aluatul) si am produs forme si dimensiuni neregulate Concluzie, ies mai bine cu unt sau margarina, si opariti in apa cu bicarbonat. Merci 'again and again' -------------------- |
||
|
|
|||
Mar 25 2009, 04:59 PM
Trimis la
|
|
![]() x Grup: Membri Postari: 2,451 Inregistrat pe: 3-January 07 De la: x Membrul Nr.: 35,828 |
Guguluff, ma bucur ca va plac asa mult si succes cu viitoarele experimente, sa ne tii la curent cu ce mai descoperi
-------------------- |
|
|
|
Apr 20 2009, 07:44 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Mi-a trimis cineva de aici un brezel virtual si cu ocazia asta mi-am dat seama ca eu nu i-am facut
|
|
|
|
Apr 20 2009, 08:49 AM
Trimis la
|
|
Mi-a trimis cineva de aici un brezel virtual si cu ocazia asta mi-am dat seama ca eu nu i-am facut Adriana, mi s-a facut o pofta...acum ma apuc de ei -------------------- |
|
|
|
Apr 22 2009, 10:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,755 Inregistrat pe: 29-October 05 De la: Netherland Membrul Nr.: 28,549 |
Azi intre doua avioane am aterizat putin pe Frankfurt airport si am zis ca mor daca nu-mi ia pretzel ..
Mai aveam putin si pierdeam avionul si eu nu si nu ca vreau covrig d-ala ..mai ceva ca femeile gravide.La care al meu exasperat ma intreaba ( evident dupa ce mi l-a cumparat ): auzi da siteurile alea pe care te conversezi tu , n-au reteta de pretzel?! Si uite ca am dat de ea , deci maine ma duc sa-mi iau seminte de dovleac si floarea soarelui si ii fac si eu.Pupici Hana .. -------------------- lI fall asleep thinking of you.
Dreaming of things i wish were true. As i wake i shed a tear, Cause i awake without you here. Sheherezada for you! BEETJE CHIQUEwww.Beetjechique.nl |
|
|
|
Apr 25 2009, 02:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 100 Inregistrat pe: 24-January 08 De la: wien Membrul Nr.: 41,117 |
Am reusit si eu dupa multe
Eu nu i-am impleticit pe toti pt ca nu mai aveam rabdare data viitoare am sa incerc sa ii fac pe toti la fel oricum in orice forma sunt la fel de buni si de crocanti/pufosi (pe dinauntru) Familia noastra iti multumeste foarte foarta mult pt aceasta reteta care ne-a unit si mai mult ca inainte -------------------- AMY & Bebe Stefan ajutor de bucatar
Viziteaza-mi Site-ul http://s265.photobucket.com/albums/ii222/a...nt=70cc69e3.pbw |
|
|
|
Apr 26 2009, 09:18 AM
Trimis la
|
|
Am reusit si eu dupa multe Eu nu i-am impleticit pe toti pt ca nu mai aveam rabdare data viitoare am sa incerc sa ii fac pe toti la fel oricum in orice forma sunt la fel de buni si de crocanti/pufosi (pe dinauntru) Familia noastra iti multumeste foarte foarta mult pt aceasta reteta care ne-a unit si mai mult ca inainte amyarabella, ,ma bucur ca va plac acesti covrigi si ca au contribuit la unitatea familiei voastre ...by the way, si eu i-am facut ieri ca ma lovise rau pofta. Sheherezado, te astept si pe tine cu dovada ![]() -------------------- |
|
|
|
May 1 2009, 11:13 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Kiken, i-am facut si eu acu vreo 2 saptamini dar eu cred ca i-am fiert prea mult in apa cu bicarbonat pentru ca s-au dezumflat si nu s-au mai umflat inapoi nici dupa ce s-au copt, apoi erau asa de imbibati de apa si cum am facut ca nesatula doza dubla in cuptor era foarte multa umiditate si nu s-au crocantit, o trebuit apoi sa ii pun un pic sub grill sa se crocanteasca, i s-a mai intimplat cuiva chestia asta?
|
|
|
|
May 2 2009, 07:34 AM
Trimis la
|
|
Kiken, i-am facut si eu acu vreo 2 saptamini dar eu cred ca i-am fiert prea mult in apa cu bicarbonat pentru ca s-au dezumflat si nu s-au mai umflat inapoi nici dupa ce s-au copt, apoi erau asa de imbibati de apa si cum am facut ca nesatula doza dubla in cuptor era foarte multa umiditate si nu s-au crocantit, o trebuit apoi sa ii pun un pic sub grill sa se crocanteasca, i s-a mai intimplat cuiva chestia asta? Covrigii trebuie lasati in apa doar atat cat sa se ridice la suprafata, vreo 30 de secunde. Cand le dai drumul in apa ei se duc la fund, apoi se ridica, in momentul asta se scot...Poate-i nimeresti mai bine data viitoare -------------------- |
|
|
|
May 2 2009, 05:22 PM
Trimis la
|
|
|
Covrigii trebuie lasati in apa doar atat cat sa se ridice la suprafata, vreo 30 de secunde. Cand le dai drumul in apa ei se duc la fund, apoi se ridica, in momentul asta se scot...Poate-i nimeresti mai bine data viitoare eu i-am fiert intr-o tigaie intinsa tare in putina apa, mai intii se lipeau de fund si apoi se ridicau si ii intorceam si pe partea cealalta si dupa ce incepea sa fiarba apa ii scoteam, deci i-am lasat prea mult data viitoare as incerca cu apa rece cum a zis Maya oricum si asa s-au terminat fara probleme |
|
|
|
May 2 2009, 05:50 PM
Trimis la
|
|
eu i-am fiert intr-o tigaie intinsa tare in putina apa, mai intii se lipeau de fund si apoi se ridicau si ii intorceam si pe partea cealalta si dupa ce incepea sa fiarba apa ii scoteam, deci i-am lasat prea mult data viitoare as incerca cu apa rece cum a zis Maya oricum si asa s-au terminat fara probleme Pai aici e greseala, trebuie folosita o oala larga, putin adanca cu apa pana la jumate, sa aiba loc covrigii sa inoate -------------------- |
|
|
|
May 2 2009, 06:03 PM
Trimis la
|
|
|
Bine c-am dat de ea
|
|
|
|
Sep 10 2009, 03:00 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 16 Inregistrat pe: 2-August 09 Membrul Nr.: 53,110 |
|
|
|
|
Sep 10 2009, 03:05 PM
Trimis la
|
|
Ti-au iesit foarte bine, ma bucur ca ti-a fost de ajutor reteta
In alta ordine de idei..MAYA sau Adriana, poate ar trebui si reteta asta sa treaca la panificatie -------------------- |
|
|
|
Sep 12 2009, 01:47 AM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 973 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
Hanna, sint super frumosi!!!
Dar sint de acord cu tine, trebuie trecuti la panificatie!!! -------------------- |
|
|
|
Nov 20 2009, 04:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 948 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Hana uite acuma-mi dau seama ca si eu m-am gandit la tine la Oktoberfest dar nu stiam ca ma gandesc la tine... adica m-am gandit cu mare drag la persoana care a postat reteta de brezel pe culi (stiam ca e pusa reteta dar nu mai tineam minte de catre cine). Eu una nu ma omor dupa covrigi si alte panificatii, dar "covrigelul" asta (care acolo avea si jumate de metru) m-a cucerit.
Nu stiu daca se vede cat era de mare covrigul... e mai mare ca un cap de om. De unde reiese ca in Germania n-or umbla cainii cu covrigi in coada... da' covrigii sunt mari! ![]() Din pacate abia acum vreo 2-3 zile am reusit sa am destul timp ca sa reintru pe culinar (si in bucatarie... fie vorba intre noi) si am cautat reteta asta, ca tare as comite-o azi-maine. In semn de multumire permite-mi sa-ti ofer multe beri (cred ca 19 avea fata aia) ![]() Mai lasati un pic reteta aici ca sa nu sap dupa ea la panificatii pliz -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|