Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Mar 24 2009, 02:03 AM
Trimis la
|
|
![]() Panfortzescus Grup: Members Postari: 3,103 Inregistrat pe: 7-September 06 De la: Auckland, Noua Zeelanda Membrul Nr.: 33,665 |
-------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
Mar 24 2009, 10:32 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,895 Inregistrat pe: 29-February 04 De la: Saitama-Japonia (Focsani) Membrul Nr.: 12,323 |
oau, m-ai lasat masca! e grozava ideea asta! sa-ti creasca domnisorica mare, sanatoasa si cuminte DeeDee, multumesc mult! Cristina, si pe mine m-ai lasat fara grai! e perfecta. multumesc pt reteta Cu placere, Anomiss! Wow, Cristina !E super! si explicatia de nota 10 !Felicitari ! Multumesc mult, Mon@! Super idee! Cred ca o sa ma incumet si eu sa fac "modelul"dar cu aluat de cozonac la Paste.O sa fie mai simplu, ca o sa cintaresc bilutele din bucata mare de aluat!S-a notat! Multumesc pentru reteta,pentru schita si pentru explicatii! Cu placere, Carminap! ioi....multam de idee,,,,e superba....si eu tot de Paste o pun in aplicare si tot pt cozonac....asa ceva nu am vazut niciodata parca is un copil asa sar in sus....si nici nu am copii...o sa-l fac pt barbata-meu...nici nu-i spun...numa ii dau sa pape de Paste...superb superb Multumesc, Anavlis! E deosebit de frumoasa si de efect Esti meseriasa,felicitari!!! Am salvat-o ca poate la ziua gargaritei mele am sa ma incumet sa o fac.. Multumesc, Dana! Foarte, foarte frumoasa sectiunea aia! Wow, o farfurie plina cu ursuleti zambitori Cristina, ai o scumpete de fetita! Laura, multumesc mult! Woooooooooow... e super tare!! Si fetitza e dulcica rau Multumesc, Yammy! oaaaa nebunie totala... Nasha -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Mar 24 2009, 10:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 947 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Wow Cristinico, esti tare!
Da' nu ma mir, fata de ce sushi invartesti asta e o joaca... Vazusem si eu painea asta pe undeva pe net (cand tot cautam retete jmekere de paini) da' am zis ca nu fac eu asa ceva... e munca de chinez batran (sau japoneza tanara) De fapt n-ar fi asa mult de munca (e mai usor ca painica aia dulce de-ai pus-o tu pe undeva, si mult mai spectaculos) dar iti trebuie o maiestrie in aluaturi pe care eu inca n-am dobandit-o. Ca daca nu creste sau creste intr-o parte sau se intampla nush ce altceva iese un "alien panda" Felicitari pentru explicatii, n-am mai vazut asa detalii pana acuma. Deci una peste alta P.S Si sa-ti traiasca japoneza mica! -------------------- |
|
|
|
Mar 24 2009, 10:52 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 947 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Inca un ps ca sa nu mai editez: mie-mi place la nebunie si cuma rata painica intreaga... capatul ala parca-i un botic suparat!
-------------------- |
|
|
|
Mar 24 2009, 10:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,177 Inregistrat pe: 5-November 01 De la: acasa Membrul Nr.: 630 |
Doamne, ce n-as da sa fiu si eu in stare sa i-o fac lui Bogdi, care e innebunit dupa orice cu panda...de cand cu Kung-fu Panda Si iubita ta ce mare a crescut...e o domnisoara in toata regula! ...si tot frumoasa-foc!!! Va pup pe amandoua, cu mare drag!!! -------------------- |
|
|
|
Mar 24 2009, 11:43 PM
Trimis la
|
|
![]() just me Grup: Members Postari: 1,501 Inregistrat pe: 30-May 08 De la: Puglia Membrul Nr.: 43,481 |
Poate treci si pe Culi din painicile "animalute" pe care le faci sa ma mai inspir si eu... si alte mamici Sunt aici. -------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 03:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Members Postari: 2,007 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Wow, adevarata arta!
Fetita ta e o dulcica !Se vede ca e super entuziasmata de ce a realizat mami -------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 09:23 AM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Members Postari: 929 Inregistrat pe: 28-June 07 De la: torino Membrul Nr.: 38,143 |
E o painica de efect. merita incercata pentru bucuria copiilor.
Foarte frumoasa fetita ta,Cristina! |
|
|
|
Mar 26 2009, 09:07 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 177 Inregistrat pe: 30-December 05 De la: Baia Mare Maramures Membrul Nr.: 29,640 |
Am facut-o si eu ieri.
Foarte usor de realizat, dar nu am avut cirese confiate asa ca am pu s visine din compot, si cred ca drojdia uscata nu a fost la inaltime asa ca nu mi-a crescut foarte mult. Dar foarte buna si foarte apreciata. Data viitoare o sa pun mai mult zahar. Asa e cererea. ![]() Multumiri. |
|
|
|
Mar 26 2009, 12:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 319 Inregistrat pe: 28-September 08 De la: Capitala Europeana... Bucuresti ;) Membrul Nr.: 45,394 |
superb !
word-lessssssssssssss ! -------------------- |
|
|
|
Mar 26 2009, 01:31 PM
Trimis la
|
|
![]() departe ff departe Grup: Members Postari: 1,227 Inregistrat pe: 8-May 05 De la: Medias -now Ireland Membrul Nr.: 23,944 |
F fain arata cristina ,poate ma incumet si io sa vedem pe cind.
Bulinuta aia mica e ff faina -------------------- |
|
|
|
Mar 26 2009, 02:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 604 Inregistrat pe: 23-April 07 Membrul Nr.: 37,502 |
|
|
|
|
Mar 26 2009, 02:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,731 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Bologna Membrul Nr.: 37,805 |
|
|
|
|
Mar 26 2009, 02:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 604 Inregistrat pe: 23-April 07 Membrul Nr.: 37,502 |
|
|
|
|
Mar 26 2009, 09:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 5,159 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
Arata nemaipomenit. Am copiat-o ca sa o am la dosar, dar nu promit ca o fac degraba. Mi se pare de nerealizat. Tre' sa-mi iau concediu....
|
|
|
|
Mar 27 2009, 11:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 471 Inregistrat pe: 28-April 05 De la: Oradea (Bihor) Membrul Nr.: 23,747 |
Dementiala "panda" , Cristina !
Sigur o voi presta , sper ca fi`mea sa fie mai mult decat incantata -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2009, 03:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,895 Inregistrat pe: 29-February 04 De la: Saitama-Japonia (Focsani) Membrul Nr.: 12,323 |
Wow Cristinico, esti tare! Da' nu ma mir, fata de ce sushi invartesti asta e o joaca... Vazusem si eu painea asta pe undeva pe net (cand tot cautam retete jmekere de paini) da' am zis ca nu fac eu asa ceva... e munca de chinez batran (sau japoneza tanara) De fapt n-ar fi asa mult de munca (e mai usor ca painica aia dulce de-ai pus-o tu pe undeva, si mult mai spectaculos) dar iti trebuie o maiestrie in aluaturi pe care eu inca n-am dobandit-o. Ca daca nu creste sau creste intr-o parte sau se intampla nush ce altceva iese un "alien panda" Felicitari pentru explicatii, n-am mai vazut asa detalii pana acuma. Deci una peste alta P.S Si sa-ti traiasca japoneza mica! Psyche, multumesc mult! Inca un ps ca sa nu mai editez: mie-mi place la nebunie si cuma rata painica intreaga... capatul ala parca-i un botic suparat! Stii ca si mie mi-a placut "pozitia" asta!... Doar ca mie mi se paruse ca un ursulet care scoate limba -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2009, 03:40 PM
Trimis la
|
|
Cristinel drag, toate plecaciunile din univers pentru ce ai facut tu aici!!! Doamne, ce n-as da sa fiu si eu in stare sa i-o fac lui Bogdi, care e innebunit dupa orice cu panda...de cand cu Kung-fu Panda Si iubita ta ce mare a crescut...e o domnisoara in toata regula! ...si tot frumoasa-foc!!! Va pup pe amandoua, cu mare drag!!! ...si de la noi cei mai dulci pupicei! Merci mult, Paula! -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2009, 03:41 PM
Trimis la
|
|
Wow, adevarata arta! Fetita ta e o dulcica !Se vede ca e super entuziasmata de ce a realizat mami Multumesc, Elena! E o painica de efect. merita incercata pentru bucuria copiilor. Foarte frumoasa fetita ta,Cristina! Multumesc mult, Eataly! -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2009, 03:43 PM
Trimis la
|
|
Am facut-o si eu ieri. Foarte usor de realizat, dar nu am avut cirese confiate asa ca am pu s visine din compot, si cred ca drojdia uscata nu a fost la inaltime asa ca nu mi-a crescut foarte mult. Dar foarte buna si foarte apreciata. Data viitoare o sa pun mai mult zahar. Asa e cererea. ![]() Multumiri. Cu placere, Ladybird! Si eu iti multumesc ca ai incercat-o! Daca cu drojdia uscata ai probleme o poti inlocui cu cea proaspata... eu aici nu gasesc drojdie proaspata "peste tot" si mi-e mai comod cu cea uscata... superb ! word-lessssssssssssss ! Multumesc, Iassmyna! -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||