Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 24 2009, 02:03 AM
Trimis la
|
|
![]() Panfortzescus Grup: Members Postari: 3,049 Inregistrat pe: 7-September 06 De la: Auckland, Noua Zeelanda Membrul Nr.: 33,665 |
-------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
Mar 24 2009, 10:32 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,895 Inregistrat pe: 29-February 04 De la: Saitama-Japonia (Focsani) Membrul Nr.: 12,323 |
oau, m-ai lasat masca! e grozava ideea asta! sa-ti creasca domnisorica mare, sanatoasa si cuminte DeeDee, multumesc mult! Cristina, si pe mine m-ai lasat fara grai! e perfecta. multumesc pt reteta Cu placere, Anomiss! Wow, Cristina !E super! si explicatia de nota 10 !Felicitari ! Multumesc mult, Mon@! Super idee! Cred ca o sa ma incumet si eu sa fac "modelul"dar cu aluat de cozonac la Paste.O sa fie mai simplu, ca o sa cintaresc bilutele din bucata mare de aluat!S-a notat! Multumesc pentru reteta,pentru schita si pentru explicatii! Cu placere, Carminap! ioi....multam de idee,,,,e superba....si eu tot de Paste o pun in aplicare si tot pt cozonac....asa ceva nu am vazut niciodata parca is un copil asa sar in sus....si nici nu am copii...o sa-l fac pt barbata-meu...nici nu-i spun...numa ii dau sa pape de Paste...superb superb Multumesc, Anavlis! E deosebit de frumoasa si de efect Esti meseriasa,felicitari!!! Am salvat-o ca poate la ziua gargaritei mele am sa ma incumet sa o fac.. Multumesc, Dana! Foarte, foarte frumoasa sectiunea aia! Wow, o farfurie plina cu ursuleti zambitori Cristina, ai o scumpete de fetita! Laura, multumesc mult! Woooooooooow... e super tare!! Si fetitza e dulcica rau Multumesc, Yammy! oaaaa nebunie totala... Nasha -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Mar 24 2009, 10:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 939 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Wow Cristinico, esti tare!
Da' nu ma mir, fata de ce sushi invartesti asta e o joaca... Vazusem si eu painea asta pe undeva pe net (cand tot cautam retete jmekere de paini) da' am zis ca nu fac eu asa ceva... e munca de chinez batran (sau japoneza tanara) De fapt n-ar fi asa mult de munca (e mai usor ca painica aia dulce de-ai pus-o tu pe undeva, si mult mai spectaculos) dar iti trebuie o maiestrie in aluaturi pe care eu inca n-am dobandit-o. Ca daca nu creste sau creste intr-o parte sau se intampla nush ce altceva iese un "alien panda" Felicitari pentru explicatii, n-am mai vazut asa detalii pana acuma. Deci una peste alta P.S Si sa-ti traiasca japoneza mica! -------------------- |
|
|
|
Mar 24 2009, 10:52 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 939 Inregistrat pe: 26-July 06 De la: la poale de munte Membrul Nr.: 33,038 |
Inca un ps ca sa nu mai editez: mie-mi place la nebunie si cuma rata painica intreaga... capatul ala parca-i un botic suparat!
-------------------- |
|
|
|
Mar 24 2009, 10:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,160 Inregistrat pe: 5-November 01 De la: acasa Membrul Nr.: 630 |
Doamne, ce n-as da sa fiu si eu in stare sa i-o fac lui Bogdi, care e innebunit dupa orice cu panda...de cand cu Kung-fu Panda Si iubita ta ce mare a crescut...e o domnisoara in toata regula! ...si tot frumoasa-foc!!! Va pup pe amandoua, cu mare drag!!! -------------------- |
|
|
|
Mar 24 2009, 11:43 PM
Trimis la
|
|
![]() just me Grup: Members Postari: 1,321 Inregistrat pe: 30-May 08 Membrul Nr.: 43,481 |
Poate treci si pe Culi din painicile "animalute" pe care le faci sa ma mai inspir si eu... si alte mamici Sunt aici. -------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 03:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Members Postari: 1,974 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Wow, adevarata arta!
Fetita ta e o dulcica !Se vede ca e super entuziasmata de ce a realizat mami -------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 09:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 929 Inregistrat pe: 28-June 07 De la: torino Membrul Nr.: 38,143 |
E o painica de efect. merita incercata pentru bucuria copiilor.
Foarte frumoasa fetita ta,Cristina! |
|
|
|
Mar 26 2009, 09:07 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 170 Inregistrat pe: 30-December 05 De la: Baia Mare Maramures Membrul Nr.: 29,640 |
Am facut-o si eu ieri.
Foarte usor de realizat, dar nu am avut cirese confiate asa ca am pu s visine din compot, si cred ca drojdia uscata nu a fost la inaltime asa ca nu mi-a crescut foarte mult. Dar foarte buna si foarte apreciata. Data viitoare o sa pun mai mult zahar. Asa e cererea. ![]() Multumiri. |
|
|
|
Mar 26 2009, 12:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 139 Inregistrat pe: 28-September 08 De la: Capitala Europeana... Bucuresti ;) Membrul Nr.: 45,394 |
superb !
word-lessssssssssssss ! -------------------- Ce tie nu-ti place...
Altuia nu face ! |
|
|
|
Mar 26 2009, 01:31 PM
Trimis la
|
|
![]() departe ff departe Grup: Members Postari: 1,220 Inregistrat pe: 8-May 05 De la: Medias -now Ireland Membrul Nr.: 23,944 |
F fain arata cristina ,poate ma incumet si io sa vedem pe cind.
Bulinuta aia mica e ff faina -------------------- |
|
|
|
Mar 26 2009, 02:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 604 Inregistrat pe: 23-April 07 Membrul Nr.: 37,502 |
|
|
|
|
Mar 26 2009, 02:19 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Members Postari: 3,505 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Bologna Membrul Nr.: 37,805 |
|
|
|
|
Mar 26 2009, 02:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 604 Inregistrat pe: 23-April 07 Membrul Nr.: 37,502 |
|
|
|
|
Mar 26 2009, 09:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,277 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
Arata nemaipomenit. Am copiat-o ca sa o am la dosar, dar nu promit ca o fac degraba. Mi se pare de nerealizat. Tre' sa-mi iau concediu....
|
|
|
|
Mar 27 2009, 11:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 471 Inregistrat pe: 28-April 05 De la: Oradea (Bihor) Membrul Nr.: 23,747 |
Dementiala "panda" , Cristina !
Sigur o voi presta , sper ca fi`mea sa fie mai mult decat incantata -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2009, 03:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,895 Inregistrat pe: 29-February 04 De la: Saitama-Japonia (Focsani) Membrul Nr.: 12,323 |
Wow Cristinico, esti tare! Da' nu ma mir, fata de ce sushi invartesti asta e o joaca... Vazusem si eu painea asta pe undeva pe net (cand tot cautam retete jmekere de paini) da' am zis ca nu fac eu asa ceva... e munca de chinez batran (sau japoneza tanara) De fapt n-ar fi asa mult de munca (e mai usor ca painica aia dulce de-ai pus-o tu pe undeva, si mult mai spectaculos) dar iti trebuie o maiestrie in aluaturi pe care eu inca n-am dobandit-o. Ca daca nu creste sau creste intr-o parte sau se intampla nush ce altceva iese un "alien panda" Felicitari pentru explicatii, n-am mai vazut asa detalii pana acuma. Deci una peste alta P.S Si sa-ti traiasca japoneza mica! Psyche, multumesc mult! Inca un ps ca sa nu mai editez: mie-mi place la nebunie si cuma rata painica intreaga... capatul ala parca-i un botic suparat! Stii ca si mie mi-a placut "pozitia" asta!... Doar ca mie mi se paruse ca un ursulet care scoate limba -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2009, 03:40 PM
Trimis la
|
|
Cristinel drag, toate plecaciunile din univers pentru ce ai facut tu aici!!! Doamne, ce n-as da sa fiu si eu in stare sa i-o fac lui Bogdi, care e innebunit dupa orice cu panda...de cand cu Kung-fu Panda Si iubita ta ce mare a crescut...e o domnisoara in toata regula! ...si tot frumoasa-foc!!! Va pup pe amandoua, cu mare drag!!! ...si de la noi cei mai dulci pupicei! Merci mult, Paula! -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2009, 03:41 PM
Trimis la
|
|
Wow, adevarata arta! Fetita ta e o dulcica !Se vede ca e super entuziasmata de ce a realizat mami Multumesc, Elena! E o painica de efect. merita incercata pentru bucuria copiilor. Foarte frumoasa fetita ta,Cristina! Multumesc mult, Eataly! -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2009, 03:43 PM
Trimis la
|
|
Am facut-o si eu ieri. Foarte usor de realizat, dar nu am avut cirese confiate asa ca am pu s visine din compot, si cred ca drojdia uscata nu a fost la inaltime asa ca nu mi-a crescut foarte mult. Dar foarte buna si foarte apreciata. Data viitoare o sa pun mai mult zahar. Asa e cererea. ![]() Multumiri. Cu placere, Ladybird! Si eu iti multumesc ca ai incercat-o! Daca cu drojdia uscata ai probleme o poti inlocui cu cea proaspata... eu aici nu gasesc drojdie proaspata "peste tot" si mi-e mai comod cu cea uscata... superb ! word-lessssssssssssss ! Multumesc, Iassmyna! -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||