Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
May 7 2009, 09:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,292 Inregistrat pe: 12-January 08 De la: piatra-neamt-uk Membrul Nr.: 40,893 |
nico, pai mie mi-a iesit si cu 2 albusuri, in loc de galbenusuri Multumim pt reteta. mmmmm. poi da...albusurile au aerat-o.ea nu are nevoie...pt ca ouale si cele 2 galbenusuri, oricum le bati la viteza maxima vreo 10 min, acu depinde de mixeru fiecaruia, sa fie alba si teapana comp de oua si zahar....si nu mai are nevoie de nimik. este cel mai simplu desert. si...exect atat ii trebuie sa se coaca. cineva tot o sa o incerce si poate o sa-i si reuseasca si atunci...o sa vedeti cat e de simpla si ce efect are...cand bagi lingura si izbucneste mijlocul...e misto tare...si culmea ea e coapta complet...lasa ai s-o refaci dak ti-a placut si atunci sa te tii... |
|
|
|
May 7 2009, 09:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,292 Inregistrat pe: 12-January 08 De la: piatra-neamt-uk Membrul Nr.: 40,893 |
|
|
|
|
|
|
|
May 8 2009, 05:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Carevasazica...la pensii! Grup: Membri Postari: 2,662 Inregistrat pe: 16-November 02 De la: Printre fiare Membrul Nr.: 5,451 |
Este desertul meu favorit. Il maninc alaturi de o bila de inghetata de vanilie sau de frisca. Este un punct slab al meu.... pt un coulant fac orice Eu il prepar cu fructoza, asa cum l-am gasit in reteta de mai jos: Acest mesaj a fost editat de Otilia: May 8 2009, 05:11 PM -------------------- |
|
|
|
May 8 2009, 05:09 PM
Trimis la
|
|
Pe-aici (Catalunia) il numesc Coulant (nu stiu daca n-o fi kiar nume frantuzesc). Este desertul meu favorit. Il maninc alaturi de o bila de inghetata de vanilie sau de frisca. Este un punct slab al meu.... pt un coulant fac orice Eu il prepar cu fructoza, asa cum l-am gasit in reteta de mai jos: otilia...mai incearca o data ca nu apare linku-ul |
|
|
|
May 8 2009, 05:18 PM
Trimis la
|
|
aici....se face fara, ... bucuria mare e atunci cand iti reuseste traditional...si nu e greu deloc....d c sa mai pui cioco la mijloc? si ai dreptate , ciocolatosii rezista cu greu...poate ne pui si tu o pozik cu pudd-ul tau? cand ai sa-l faci bineinteles |
|
|
|
May 8 2009, 05:22 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 157 Inregistrat pe: 20-November 07 Membrul Nr.: 39,903 |
Voila :
![]() Super-yummy !! |
|
|
|
May 8 2009, 05:39 PM
Trimis la
|
|
CITAT Super-yummy !! draga mea ...WELL DONE!...eh...asta e...mijlocul tre sa fie runny...asa zic ei Acest mesaj a fost editat de nico-vya: May 8 2009, 05:42 PM |
|
|
|
May 9 2009, 03:50 AM
Trimis la
|
|
![]() Carevasazica...la pensii! Grup: Membri Postari: 2,662 Inregistrat pe: 16-November 02 De la: Printre fiare Membrul Nr.: 5,451 |
ahamz ...am vazut...da or fi multe metode nu zik nu, ....auzi da unde mai e farmecu...dak pui trufa la mijloc... Probabil rolul trufei este acela de a obtine o inima de ciocolata fara faina cruda in ea. Nu stiu, imi dau doar cu presupusul. Nu stiu sigur care este modul traditional. Totul este relativ. Sper sa pot repeta in curind si atunci nu va scapa nepozat Acest mesaj a fost editat de Otilia: May 9 2009, 03:51 AM -------------------- |
|
|
|
May 9 2009, 10:59 AM
Trimis la
|
|
Probabil rolul trufei este acela de a obtine o inima de ciocolata fara faina cruda in ea. Nu stiu, imi dau doar cu presupusul. Nu stiu sigur care este modul traditional. Totul este relativ. Sper sa pot repeta in curind si atunci nu va scapa nepozat cum sa fie faina cruda se coace paiinea la temperatura asta, chiflele alea pt burgari...dapoi o lingura de faina cat am avut eu si 2 oua?. nu sa nu te indoiesti nici o clipa. in plus se vede clar in poza, marginea cam cat e de groasa si de coapta, poate mai sunt care o incearca si-atunci sa mai auzim pareri. dar de un lucru sa fii sigura faina nu are cum sa ramana cruda...impreuna cu ouale..., asa o mica cantitate, la 200 grade...se face si...mama ei... tu esti libera sa faci cum iti place...eu am facut asa cum am invatat de le bucatari cu experienta...si cum imi place mie si fam mele ,si am facut nenumarate retete, nu am avuit probleme niciodata. E LIBERTATATE IN ALEGERI! aaaa, si inca ceva...reteta e din 6 oua, buon...dupa ce s-au incorporat ingredientele , se repartizeaza in 6 mould-uri....iti dai seama ce cantitate mica intra in unul din mould-ri. cum pana corbului rotat Acest mesaj a fost editat de nico-vya: May 9 2009, 11:08 AM |
|
|
|
May 9 2009, 04:05 PM
Trimis la
|
|
Inteleg.
Ia-o usor nico-vya Aici poti vedea reteta de Coulant Chocolat postata anul trecut de Guguluf. E aceeasi prajitura, si tot cu ganache inghetat s-a facut, si tot cu retete de la bucatari faimosi din programe TV. Cum poti observa este facuta cu brinza cu mucegai. Uuuuu, ce erezie! Acum ca avem trei metode distincte, care o fi reteta traditionala?! Numai bine! Acest mesaj a fost editat de Otilia: May 9 2009, 04:08 PM -------------------- |
|
|
|
May 9 2009, 04:53 PM
Trimis la
|
|
CITAT Acum ca avem trei metode distincte, care o fi reteta traditionala?! am afirmat...ca britanicii sunt mandrii cand acest desert reuseste in acest fel, si nu scot de la mine afirmatii gratuite,am vazut zeci de emisiuni. cativa din bucatari au dat chiar un test televizat, care reuseste cel mai bine acest desert , pt a fi prezentat la PALAT, pt ...o oaresce chermeza, folosind deasemeni produse free range, etc. ei asa zik ca asta ar fi metoda traditionala tu esti libera sa alegi varianta care -ti place cel mai mult, din cate observ tu esti chiar suparata cand ai sa auzi ca am afirmat ca as fi inventat o reteta, si ai s-o mai gasesti si pe alt topic sau site...atunci sa ma tragi de maneca, pana atunci....nu judeca gratuit si inca ceva! frumos ar fi fost (fair play) sa incerci reteta asta , si reteta propusa de tine, si apoi puteai sa le comentezi pe amndoua, eu personal , asa as fi facut! pana una alta...desertul e super misto..., nu am luat postarea nimanui, daca sunt crezuta sau nu...asta nu mai depinde de mine...pana si pozele ...sunt 100/100 ale mele ...asa ca hai...lasa inversunarea.... Acest mesaj a fost editat de nico-vya: May 9 2009, 05:22 PM |
|
|
|
May 9 2009, 06:12 PM
Trimis la
|
|
am afirmat...ca britanicii sunt mandrii cand acest desert reuseste in acest fel, si nu scot de la mine afirmatii gratuite,am vazut zeci de emisiuni. cativa din bucatari au dat chiar un test televizat, care reuseste cel mai bine acest desert , pt a fi prezentat la PALAT, pt ...o oaresce chermeza, folosind deasemeni produse free range, etc. ei asa zik ca asta ar fi metoda traditionala tu esti libera sa alegi varianta care -ti place cel mai mult, din cate observ tu esti chiar suparata cand ai sa auzi ca am afirmat ca as fi inventat o reteta, si ai s-o mai gasesti si pe alt topic sau site...atunci sa ma tragi de maneca, pana atunci....nu judeca gratuit si inca ceva! frumos ar fi fost (fair play) sa incerci reteta asta , si reteta propusa de tine, si apoi puteai sa le comentezi pe amndoua, eu personal , asa as fi facut! pana una alta...desertul e super misto..., nu am luat postarea nimanui, daca sunt crezuta sau nu...asta nu mai depinde de mine...pana si pozele ...sunt 100/100 ale mele ...asa ca hai...lasa inversunarea.... Nu are sens sa incepem o discutie in contradictoriu, total neproductiva. Daca din ceea ce am scris eu mai sus am dat de inteles ca as crede ca ai zis ca reteta e inventata de tine, permite-mi sa te asigur ca nu asta am crezut si n-a fost intentia mea. Stiu ca nu ai zis ca ai fi inventat-o tu. Si stiu ca nici eu n-am zis asta. Dar, repet, daca prin exprimarile mele stingace s-a inteles treaba asta, imi cer scuze. Repet, nu te-am tras de maneca. Doar am expus doua moduri de a prepara acelasi desert, ceea ce, pina la urma nu are decit menirea de a imbogati subiectul (rolul lui final fiind acela de a informa). Nu am avut timp sa incerc si prin metoda expusa de tine, dar stai fara grija ca o voi incerca cu urmatoarea ocazie cu care voi prepara coulant. Sincer, nu inteleg despre ce fel de inversunari vorbesti. Raspunsurile tale la posturile mele au fost destul de agresive, ca sa nu zic bizare, ceea ce demonstreaza ca tu esti deranjata, probabil de faptul ca ai aflat ca nu esti singura persoana care stie de coulant si ca mai sunt altii pe forum care au facut acest desert. Eu sincer, ma bucur mult ca iti place acest desert si ca iti reuseste de fiecare data. Hai sa lasam aici discutiile in contradictoriu, care nu aduc nimic bun topicului. Cind voi incerca aceasta reteta, voi reveni pentru a va povesti cum mi se pare mie ca iese, comparat cu reteta pe care am facut-o pina acum. -------------------- |
|
|
|
May 9 2009, 08:55 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 215 Inregistrat pe: 1-July 06 De la: Constanta Membrul Nr.: 32,706 |
Felicitari pentru reteta! Nico, as putea sa pun compozitia la copt in forme de briose din silicon?
|
|
|
|
May 9 2009, 09:43 PM
Trimis la
|
|
Felicitari pentru reteta! Nico, as putea sa pun compozitia la copt in forme de briose din silicon? nuj sincer ce sa zik...doar daca nu fortezi la rasturnare...eu nu am forme de silicon si n-as putea sa-ti zik...dar poate gasesty o forma mica de sticla ceva? sau incerci asa ...in silicon? |
|
|
|
May 9 2009, 09:45 PM
Trimis la
|
|
CITAT Nu are sens sa incepem o discutie in contradictoriu, total neproductiva. oki doki! si ...sincer dc nu ai creat un topic .....DULCIURI FARA ZAHAR DE EX....putandu-ti pune acolo prezentarile ...cu fructoza sau fara... si spunand simplu coulant cu fructoza... adik ...logik , nu? ....sincer nu ma intereseaza prezentarea ta...si nici dac-o s-o faci sau nu... hai sa lasam ...fetele care intr-adevar gatesc pt familie... sau pe ceilalti doritori...sa faca ei retetele...si sa le si comenteze...mai bn asa sunt deranjata ...doar de faptul cand cineva vorbeste gratuit....nu am crezut o clipa ca sunt singura care am postat aceasta reteta doar ca nu am gasit-o la PUDDING ATATA TOT ...SIMPLU! cu tot respectul pt CRISTINA SI GUGULUFF... fetelor reteta e grozava ...si merita facuta asa ca dragi culinari...dac-o sa o alegeti ca desert in una din zile, indiferent ce varianta veti folosi....cristina , guguluff, sau je...o sa recunoasteti calitatea unui desert facut in casa... va pup si va respect! Acest mesaj a fost editat de nico-vya: May 10 2009, 06:53 PM |
|
|
|
May 9 2009, 11:23 PM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Membri Postari: 4,041 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
tot ce fac in formele de silicon, ies perfecte... deci ar trebui sa iasa fara fortare! ungele cu f putin ulei sau unt!
-------------------- |
|
|
|
Jul 29 2009, 10:17 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 712 Inregistrat pe: 9-February 06 De la: La mijloc de codru des Membrul Nr.: 30,249 |
Draga mea Nico-vya merci de reteta ta foarte usoara si rapida.
Am facut-o si dietetica si anume am pus ciocolata dietetica si in loc de zahar am pus indulcitor praf - la cantitatea de 4 oua am pus o ligura si jumate de indulcitor. A iesit foarte bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nu am poze ca a fost papata prea repede. Merci de reteta. Oare as putea face si in o tava mai mare.Adica am forma de stea din silicon......s-ar face oare? Acest mesaj a fost editat de YOYO: Jul 29 2009, 10:35 AM |
|
|
|
Jul 30 2009, 02:38 AM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 61 Inregistrat pe: 22-June 09 De la: Venezuela Membrul Nr.: 52,288 |
Foarte buna reteta si prezentarea nici nu spun
|
|
|
|
Aug 1 2009, 07:30 AM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 61 Inregistrat pe: 22-June 09 De la: Venezuela Membrul Nr.: 52,288 |
Delicioasa reteta y prezentarea frumoasa
|
|
|
|
Apr 2 2010, 07:08 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
Buna seara dna Nicoleta
Tocmai am terminat ...inimioara dvoastra Mi a iesit la fix ...am pus si putinel praf de copt jumatate pachet O refac miine paste cu sanatate si impliniri cm |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|