![]() ![]() |
Sep 23 2009, 10:22 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
Multumesc de urari si aprecieri ... sarmale daca vrei iti trimit in fiecare duminica macar asa virtual ca nu ne lipsesc da da sa imi faci pofta in fiecare duminica tre' sa incerc o varza sa o murez dar sunt asa butucanoase se rup ,nasoale |
|
|
|
Sep 23 2009, 10:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,438 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
Io nu ma mai joc! Cum sta camionu ala pe roti asa in aer?
La multi ani! scumpicului mic. Multa sanantate parintilor sa il creasca mare -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Sep 23 2009, 11:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,438 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
-------------------- |
|
|
|
Sep 23 2009, 11:27 PM
Trimis la
|
|
![]() TorTareasa in devenire Grup: Membri Postari: 1,115 Inregistrat pe: 21-February 07 Membrul Nr.: 36,630 |
da da sa imi faci pofta in fiecare duminica tre' sa incerc o varza sa o murez dar sunt asa butucanoase se rup ,nasoale Ai incercat sa le congelezi si sa lucrezi dupa dezghetare cu ele? iar la Oradea teastept Io nu ma mai joc! Cum sta camionu ala pe roti asa in aer? La multi ani! scumpicului mic. Multa sanantate parintilor sa il creasca mare Uite asa: ![]() ![]() pozele si ideea nu imi apartin ... Multumim de urari si sa te asculte Domnu' Ioi abia amu vazui ultimele poze. Wooooooooooooooooooooooow Ramo, ideea sticlei e geniala! Ma tot gandeam cum sa fac sa poata papa si el ceva fara sa ma gandesc ca e prea mult sau interzis chiar. Multu linistita poti sa-i faci si cu pasta de zahar ca nu i-o place, cel putin paul a scuipat-o, dar de aia tot a mai muscat odata. dar tortulet a macat -------------------- |
|
|
|
Sep 23 2009, 11:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 712 Inregistrat pe: 9-February 06 De la: La mijloc de codru des Membrul Nr.: 30,249 |
LA MULTI ANI si crestere MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! E un scump. Stau si rad cand il vad cum a sarit pe sticla cu lapte! Va pup dar mai ales pe el ca e o dulceataaaaaa! |
|
|
|
Sep 24 2009, 12:33 PM
Trimis la
|
|
![]() MINOS D'OROS Grup: Membri Postari: 2,949 Inregistrat pe: 2-February 04 De la: Bucuresti-Italia Membrul Nr.: 11,580 |
Eu intru mai rar pe aici...si rau am facut...pana acum
Ce-mi zice Gloxi ieri?...Ai vazut tortul pt cel mai mic al lui Ramo? Nu, zic, unde?...Du-te la Meniuri...si uite asa am poposit si pe aceste meleaguri imbietoare si care mai de care mai apetisante... Profit de ocazie draga Ramo si-ti fac urarile de LA MULTI, MULTI ANI cu sanatate si bucurii pt toti trei ingerasii tai!!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi , sa creasca mari si frumosi si sa-ti aduca numai satisfactii si cat mai multe bucurii, sa-ti insenineze fiecare zi a vietii si sa tina toate grijile deoparte!!! LA MULTI ANI RARES, KARINA SI PAUL!!! P.S. Superbe pregatiri...ai toata admiratia mea!!! -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2009, 03:10 PM
Trimis la
|
|
![]() departe ff departe Grup: Membri Postari: 1,227 Inregistrat pe: 8-May 05 De la: Medias -now Ireland Membrul Nr.: 23,944 |
Ramo,La multi ani puiutilor tai si multa sanatate le doresc.Totul ff fain aranjat ,pregatit si torturile ca de obicei frumoase.
-------------------- |
|
|
|
Sep 24 2009, 06:11 PM
Trimis la
|
|
![]() TorTareasa in devenire Grup: Membri Postari: 1,115 Inregistrat pe: 21-February 07 Membrul Nr.: 36,630 |
Ramo chiar ieri cred ca ma gandeam ca in curand face 1 an cel mic si ma intrebam cand apari cu bunatatile facute. LA MULTI ANI si crestere MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! E un scump. Stau si rad cand il vad cum a sarit pe sticla cu lapte! Va pup dar mai ales pe el ca e o dulceataaaaaa! Ce bine ma simt sa stiu ca te-ai gandit la noi ... Multumim frumos de urarisi l-am pupacit din partea ta -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2009, 06:14 PM
Trimis la
|
|
Eu intru mai rar pe aici...si rau am facut...pana acum Ce-mi zice Gloxi ieri?...Ai vazut tortul pt cel mai mic al lui Ramo? Nu, zic, unde?...Du-te la Meniuri...si uite asa am poposit si pe aceste meleaguri imbietoare si care mai de care mai apetisante... Profit de ocazie draga Ramo si-ti fac urarile de LA MULTI, MULTI ANI cu sanatate si bucurii pt toti trei ingerasii tai!!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi , sa creasca mari si frumosi si sa-ti aduca numai satisfactii si cat mai multe bucurii, sa-ti insenineze fiecare zi a vietii si sa tina toate grijile deoparte!!! LA MULTI ANI RARES, KARINA SI PAUL!!! P.S. Superbe pregatiri...ai toata admiratia mea!!! Multumesc Dora draga pentru urarile si cuvintele tale frumoase si sa dea Domnul sa fie cum zici tu Multumesc, multumesc, multumesc -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2009, 06:15 PM
Trimis la
|
|
Ramo,La multi ani puiutilor tai si multa sanatate le doresc.Totul ff fain aranjat ,pregatit si torturile ca de obicei frumoase. Multumesc Iuliana, ma bucur ca iti place ce ai vazut si mai ales torturile -------------------- |
|
|
|
Feb 12 2010, 10:58 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 6-December 07 De la: Baia Mare Membrul Nr.: 40,231 |
Din pacate eu nu am gasit in Baia Mare colorant negru sau maro!
ma poate ajuta cineva unde as utea gasi, sau ce culori as putea combina sa iasa, as face si eu tortul tau Ramo cu pista si cu masinuta pt copilasii mei, pe duminica.! Va rog.. daca ma poate ajuta cineva?! Si daca ai putea sa imi spui cum ai procedat la colorarea pastei.. te rog... numai cu colorant si cu pensula, sau...? Acest mesaj a fost editat de adeluta26: Feb 12 2010, 11:02 AM -------------------- |
|
|
|
Feb 12 2010, 11:11 AM
Trimis la
|
||
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
Din pacate eu nu am gasit in Baia Mare colorant negru sau maro! ma poate ajuta cineva unde as utea gasi, sau ce culori as putea combina sa iasa, as face si eu tortul tau Ramo cu pista si cu masinuta pt copilasii mei, pe duminica.! Va rog.. daca ma poate ajuta cineva?! Si daca ai putea sa imi spui cum ai procedat la colorarea pastei.. te rog... numai cu colorant si cu pensula, sau...? Incearca asa. Nu va iesi negru, dar va fi maro inchis, depinde de ciocolata pe care o vei folosi, eu am folosit Anidor cu 85% cacao. Uite si o poza a rezultatului: Asta daca ti se pare destul de inchis la culoare, desigur. -------------------- |
|
|
|
||
Feb 12 2010, 11:20 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 6-December 07 De la: Baia Mare Membrul Nr.: 40,231 |
Multumesc tare mult Lauralaurentiu.....
sigur ca e suficient de maro, pt pista cu masini dar intrebam si de negru deoarece ma intresa pt buburuzele de la oua umplute.. multumesc tare mult ca esti asa prompta -------------------- |
|
|
|
Feb 12 2010, 11:30 AM
Trimis la
|
||
Din pacate eu nu am gasit in Baia Mare colorant negru sau maro! ma poate ajuta cineva unde as utea gasi, sau ce culori as putea combina sa iasa, as face si eu tortul tau Ramo cu pista si cu masinuta pt copilasii mei, pe duminica.! Va rog.. daca ma poate ajuta cineva?! Si daca ai putea sa imi spui cum ai procedat la colorarea pastei.. te rog... numai cu colorant si cu pensula, sau...? Adelutza, o varianta ar fi cum a zis Laura Laurentiu, dar atunci nu o sa-ti mai iasa asa lucioasa pista. Ma gandesc ca daca nu ai colorant negru nu ai nici prafurile sidefate de la wilton. Eu am pictat pasta de zahar cu pensula, dar colorantul l-am dizolvat intr-o esenta de migdale pe baza de alcool si am adaugat si un varf de cutit de praf sidef. Uite cum am facut eu primul tort care a trebuit sa-l colorez si nu aveam habar de colorantii de la wilton. Incearca sa crezi ca am vrut sa fie o caricatura a aparatului de fotografiat Am amestecat colorantii lichizi din supermarket, rosu+albastru+versde si daca nu ma insel am pus si putin galben, dar nu sunt sigura. Eu zic sa amesteci prima data culorile fara galben si sa faci pe o bucata mica de pasta de proba, nu o sa-ti iasa neagra, dar un gri iti iese sigur. Pune la inceput parti egale de colorant si apoi jonglezi cu culorile in functie de nuanta care o vrei in final. Eu cu colorantii lichizi am pictat direct pe pasta fara sa mai dizolv in nimik. Colorantii erau de Coseli, daca te ajuta Eu iti doresc succes si sa-ti iasa cat mai bine. Sa ne arati si noua ce-ai facut -------------------- |
|
|
|
||
Feb 12 2010, 02:22 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 673 Inregistrat pe: 9-January 07 De la: in italia, cu vantul fluierand prin buzunare Membrul Nr.: 35,925 |
Multumesc tare mult Lauralaurentiu..... sigur ca e suficient de maro, pt pista cu masini dar intrebam si de negru deoarece ma intresa pt buburuzele de la oua umplute.. multumesc tare mult ca esti asa prompta poti face punctele negre din bucatele de maslina neagra (chiar daca nu vor fi rotunde sau incerci sa decupezi din feliute de masline cu un capac de pix sau ceva de genul asta, mic, rotund) sau poti pune puncte din maioneza, vor fi galbene dar, asezand ciupercutele pe un "pat" de salata verde vor arata bine, un aranjament vesel, colorat -------------------- |
|
|
|
Mar 3 2010, 10:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,854 Inregistrat pe: 12-July 06 De la: Oradea Membrul Nr.: 32,862 |
Am amestecat colorantii lichizi din supermarket, rosu+albastru+versde si daca nu ma insel am pus si putin galben, dar nu sunt sigura. Eu zic sa amesteci prima data culorile fara galben si sa faci pe o bucata mica de pasta de proba, nu o sa-ti iasa neagra, dar un gri iti iese sigur. Pune la inceput parti egale de colorant si apoi jonglezi cu culorile in functie de nuanta care o vrei in final. Eu cu colorantii lichizi am pictat direct pe pasta fara sa mai dizolv in nimik. Colorantii erau de Coseli, daca te ajuta Ramo, unde ai gasit coloranti lichizi de culoare verde si albastru? Eu am gasit doar rosu si galben de la Coseli |
|
|
|
Apr 12 2010, 04:20 PM
Trimis la
|
|
Ramo, unde ai gasit coloranti lichizi de culoare verde si albastru? Eu am gasit doar rosu si galben de la Coseli Dadi, scuze intru mai rar si abia acum ti-am vazut intrebarea. Eu ii luam din Real sau ABC, asta se intampla anul trecut. Rosu am luat din piata Rogerius in vara. Acest mesaj a fost editat de Ramo.: Apr 12 2010, 04:20 PM -------------------- |
|
|
|
May 9 2010, 04:13 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 87 Inregistrat pe: 28-September 08 De la: hunedoara Membrul Nr.: 45,407 |
Mona,super meniul,mai ales tortul.Daca nu-i prea mare deranjul se poate afla reteta la mincarea chinezeasca?
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|