3 Pagini V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Trandafiri stilizati, cel mai usor mod de a face trandafiri
cris69
mesaj Jul 19 2009, 02:30 AM
Trimis la #21

Master of disaster

Grup: Membri
Postari: 3,142
Inregistrat pe: 10-December 07
De la: de pe aici de aproape
Membrul Nr.: 40,320

foarte frumosi, ramo.
am vazut si eu filmuletul pe youtube si sincera sa fiu ai tai sunt ult mai frumosi ca si cei realizati acolo. imi plat tare mult cei aurii de pe tortul de nunta, felicitari .
Go to the top of the page

+Quote Post
Edi
mesaj Jul 19 2009, 11:29 AM
Trimis la #22

Master of disaster

Postari: 1,813
Inregistrat pe: 28-July 07
De la: or.Chisinau,Republica Moldova
Membrul Nr.: 38,394

QUOTE(Adriana Nicoleta @ Jul 18 2009, 11:13 PM) *
eu te iert normal, poti face orice pasta vrei tu
cred ca intentia lui Ramo era sa arate tehnica, mai apoi oricine poate folosi orice pasta vrea
dar ce fel de mixer ai de nu poate face pasta, ca eu inainte de ken aveam un robot normal si mergea si el la asa ceva

Aveam 2 unul a lesinat dupa ce a mixat de citeva ori(3) pasta si era un noname pe care si l-a luat sotul cind era flacau , altul cel de acum e vitek si nu ma aranjeaza caci abia rasufla si de fiece data cind bat frisaca ma tem ca ma lasa , iar robotul de mina (philips) desi are si motul cel de batut nu prea faci nimic cu el, la astea verticale- de mina , am impresia ca sunt bune doar cutitele.

edit: Imi place mult sa lucrez cu pasta de zahar , am la frigider o bucatica de mai bine de juma de an sade acolo , oops icon_redface.gif in august 26 face un an , trebuie sa o scot sa vad daca mai pot face ceva cu ea.

Acest mesaj a fost editat de Edi: Jul 19 2009, 11:31 AM

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Jul 19 2009, 12:04 PM
Trimis la #23

.

Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

CITAT(Edi @ Jul 19 2009, 11:29 AM) *
in august 26 face un an , trebuie sa o scot sa vad daca mai pot face ceva cu ea.

pai po' sa-i faci tort deacuma laugh.gif
Si mie mi s-a intimplat sa-mi ramina un pic si nu m-am indurat pe moment sa o arunc dar apoi am folosit-o o singura data, in genere dupa citeva luni de stat la frigider o arunc, si pentru ca de regula e mereu destul de putina ca sa pot face ceva ca lumea cu ea.

+Quote Post
Edi
mesaj Jul 19 2009, 12:48 PM
Trimis la #24

Master of disaster

Postari: 1,813
Inregistrat pe: 28-July 07
De la: or.Chisinau,Republica Moldova
Membrul Nr.: 38,394

QUOTE(Adriana Nicoleta @ Jul 19 2009, 12:04 PM) *
pai po' sa-i faci tort deacuma laugh.gif
Si mie mi s-a intimplat sa-mi ramina un pic si nu m-am indurat pe moment sa o arunc dar apoi am folosit-o o singura data, in genere dupa citeva luni de stat la frigider o arunc, si pentru ca de regula e mereu destul de putina ca sa pot face ceva ca lumea cu ea.

pupic.gif aaahaa ma iei in caruta deci , nu ma indur sa o arunc acum , ma uit la ea cind vin din concediu si daca nu e ok si am pofta sa ma joc cu pasta de zahar bag mixerul la una portie si daca nu rezista zic ca e vina lui si e timpul sa luam altul eusa_shhh.gif happy3.gif , sa nu tie nimeni ca o fac cu buna stiinta.

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 19 2009, 02:38 PM
Trimis la #25

TorTareasa in devenire

Postari: 1,115
Inregistrat pe: 21-February 07
Membrul Nr.: 36,630

QUOTE(Adriana Nicoleta @ Jul 18 2009, 11:13 PM) *
eu te iert normal, poti face orice pasta vrei tu
cred ca intentia lui Ramo era sa arate tehnica, mai apoi oricine poate folosi orice pasta vrea
dar ce fel de mixer ai de nu poate face pasta, ca eu inainte de ken aveam un robot normal si mergea si el la asa ceva

nici al meu robot nu rezista, am un Bosch mai vechi intr-adevar dar am incercat odata sa fac pasta in el si s-a auzit un carait si l-am oprit rapid sa-l mai pot folosi macar la alte cele. Mie personal nu mi se pare greu sa fac pasta in mana, e mai GREU cand am tort de nunta si trebuie sa fac de la 3 kg in sus, atunci e groaznic de greu de framantat, dar pentru o portie-doua e chiar o joaca ...

QUOTE(cris69 @ Jul 19 2009, 02:30 AM) *
foarte frumosi, ramo.
am vazut si eu filmuletul pe youtube si sincera sa fiu ai tai sunt mult mai frumosi ca si cei realizati acolo. imi plat tare mult cei aurii de pe tortul de nunta, felicitari .

multumesc cris smile.gif eu nu am vazut filmuletul, eu am luat modelul din carte de la wilton smile.gif

--------------------

incepand din 07.01.2011

+Quote Post
cris69
mesaj Jul 20 2009, 12:35 AM
Trimis la #26

Master of disaster

Postari: 3,142
Inregistrat pe: 10-December 07
De la: de pe aici de aproape
Membrul Nr.: 40,320

multumesc cris smile.gif eu nu am vazut filmuletul, eu am luat modelul din carte de la wilton smile.gif
[/quote]
aha, ai carte de wilton! ma bucur pentru tine .ce mi-ar place sa o rasfoiesc si eu. doamne , doamne si iar sa o sa rasfoiesc si sa incerc ce vad pe acolo. oare de ce nu stau mai aproape de tine? huh.gif

+Quote Post
lissa
mesaj Jul 20 2009, 12:19 PM
Trimis la #27

Master of disaster

Postari: 2,076
Inregistrat pe: 19-March 08
De la: romania
Membrul Nr.: 42,150

Frumosi tare trandafirii astia stilizati,imi plac tare mult cei aurii.
Multumesc Ramo pentru explicatii pupic.gif

--------------------

+Quote Post
gloxinia
mesaj Jul 20 2009, 10:55 PM
Trimis la #28

Master of disaster

Postari: 4,438
Inregistrat pe: 15-November 06
De la: undeva prin Nord-Vest..
Membrul Nr.: 34,884

QUOTE(Ramo. @ Jul 19 2009, 03:38 PM) *
nici al meu robot nu rezista, am un Bosch mai vechi intr-adevar dar am incercat odata sa fac pasta in el si s-a auzit un carait si l-am oprit rapid sa-l mai pot folosi macar la alte cele. Mie personal nu mi se pare greu sa fac pasta in mana, e mai GREU cand am tort de nunta si trebuie sa fac de la 3 kg in sus, atunci e groaznic de greu de framantat, dar pentru o portie-doua e chiar o joaca ...

Care carte? Pui te rog coperta?

--------------------
Mami de

si

+Quote Post
Cosmina N
mesaj Jul 20 2009, 11:05 PM
Trimis la #29

Big Chef

Postari: 555
Inregistrat pe: 3-March 09
De la: Cluj Napoca, ocazional la Medias
Membrul Nr.: 49,443

CITAT(Ramo. @ Jul 19 2009, 03:38 PM) *

Ramo, eu de fiecare data mestec pasta cu mixerul (cu paletele acelea lunguiete pentru aluat), dar nu pun tot zaharul dintr-o data. Cand e aproape gata, mai pun putin zahar pe masa de framantat si il framant cu mana. In felul acesta scutesc si timp, si munca smile.gif

In legatura cu topicul... notworthy.gif pentru ca l-ai deschis! Mersi mult de tot!

--------------------
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

+Quote Post
alina-lili
mesaj Jul 21 2009, 02:45 PM
Trimis la #30

Fluturella culinarella

Postari: 3,115
Inregistrat pe: 22-April 08
De la: ...noi
Membrul Nr.: 42,835

Ramo, i-am facut deja si au iesit! biggrin.gif ...de fapt, nici nu aveau cum sa nu iasa bine, la cat de explicita ai fost. floare.gif Acuma-s pe farfurie la uscat... smile.gif

--------------------

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 21 2009, 05:23 PM
Trimis la #31

TorTareasa in devenire

QUOTE(cris69 @ Jul 20 2009, 12:35 AM) *

aha, ai carte de wilton! ma bucur pentru tine .ce mi-ar place sa o rasfoiesc si eu. doamne , doamne si iar sa o sa rasfoiesc si sa incerc ce vad pe acolo. oare de ce nu stau mai aproape de tine? huh.gif

da, am carte de wilton si nu sunt foarte incantata de achizitia pe care am facut-o. Ma asteptam sa vad mult mai multe in ea si torturi mult mai faine, iar ca nu stam mai aproape ... se poate rezolva ... te muti la oradea si poate ma inveti si pe mine sa fac trandafirii tai superbi wink.gif

QUOTE(lissa @ Jul 20 2009, 12:19 PM) *
Frumosi tare trandafirii astia stilizati,imi plac tare mult cei aurii.
Multumesc Ramo pentru explicatii pupic.gif

Multumesc frumos lissa floare.gif

QUOTE(gloxinia @ Jul 20 2009, 10:55 PM) *
Care carte? Pui te rog coperta?

pun dar mai pe seara(noapte), ok?

QUOTE(Cosmina N @ Jul 20 2009, 11:05 PM) *
Ramo, eu de fiecare data mestec pasta cu mixerul (cu paletele acelea lunguiete pentru aluat), dar nu pun tot zaharul dintr-o data. Cand e aproape gata, mai pun putin zahar pe masa de framantat si il framant cu mana. In felul acesta scutesc si timp, si munca smile.gif

In legatura cu topicul... notworthy.gif pentru ca l-ai deschis! Mersi mult de tot!

mersi cosmina, dar mie mi se pare tare usor sa fac in mana biggrin.gif, mi s-ar parea mult mai mult cu mixerul, daca oricum trebe sa framant in mana de ce sa mai spal si mixeru?tongue.gif oi fi eu mai comoda biggrin.gif

QUOTE(alina-lili @ Jul 21 2009, 02:45 PM) *
Ramo, i-am facut deja si au iesit! biggrin.gif ...de fapt, nici nu aveau cum sa nu iasa bine, la cat de explicita ai fost. floare.gif Acuma-s pe farfurie la uscat... smile.gif

abia astept sa-i vad, nu ni-i arati??? smile.gif

--------------------

incepand din 07.01.2011

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 22 2009, 12:30 AM
Trimis la #32

TorTareasa in devenire

Aceasta e cartea, dar dupa parerea mea nu isi merita banii sad.gif

Imagine Atasata

--------------------

incepand din 07.01.2011

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 22 2009, 12:32 AM
Trimis la #33

TorTareasa in devenire

QUOTE(alina-lili @ Jul 21 2009, 02:45 PM) *

Alinush te-ai culcat fara sa ne arati trandafirii??!!? da' tu de ce crezi ca am stat eu treaza? biggrin.gif uuuooofffff, las ca vin maine sa-i vad ...

--------------------

incepand din 07.01.2011

+Quote Post
gloxinia
mesaj Jul 22 2009, 01:10 AM
Trimis la #34

Master of disaster

Ramo, merci biggrin.gif Maine incerc si eu trandafirii biggrin.gif

--------------------
Mami de

si

+Quote Post
atia
mesaj Jul 22 2009, 01:25 AM
Trimis la #35

Master of disaster

Postari: 1,688
Inregistrat pe: 8-December 07
De la: italia
Membrul Nr.: 40,272

am incurcat-o! am vazut o carte de la wilton cu wedding cakes!! mona, e prea mult daca te rugam sa ne-o scanezi sa ne-o dai si noua? eu am mai gasit niste carti de la wilton sinu numai pe o pagina de pe picassa...nu mai stiu exact unde era, trebuie sa caut dar am gasit multe reviste acolo..partea proasta e ca erau din primele generatii d ela wilton, adica cele mai vechi....
si apropo de trandafiri si euam vazut tortul cu trandafirii aurii! era superb! o sa incerc si eu sa fac pt ca mai am ceva past ade zahar..daca nu putin maiincolo sa vad ce imi va iesi..........

--------------------

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 22 2009, 09:49 AM
Trimis la #36

TorTareasa in devenire

QUOTE(gloxinia @ Jul 22 2009, 01:10 AM) *
Ramo, merci biggrin.gif Maine incerc si eu trandafirii biggrin.gif

ccu multa placere smile.gif abia astept sa-i vad, tu ni-i arati, nu? tongue.gif

QUOTE(atia @ Jul 22 2009, 01:25 AM) *
am incurcat-o! am vazut o carte de la wilton cu wedding cakes!! mona, e prea mult daca te rugam sa ne-o scanezi sa ne-o dai si noua? eu am mai gasit niste carti de la wilton sinu numai pe o pagina de pe picassa...nu mai stiu exact unde era, trebuie sa caut dar am gasit multe reviste acolo..partea proasta e ca erau din primele generatii d ela wilton, adica cele mai vechi....
si apropo de trandafiri si euam vazut tortul cu trandafirii aurii! era superb! o sa incerc si eu sa fac pt ca mai am ceva past ade zahar..daca nu putin maiincolo sa vad ce imi va iesi..........

daca la mine te referi cand zici "mona" atia, ti-as raspunde ca nu e prea mult sa-mi ceri asta, doar ca eu nu am scaner, eventual o fotografiez pagina cu pagina si v-o dau asa tongue.gif

Multumesc, abia astept sa-i vad smile.gif

--------------------

incepand din 07.01.2011

+Quote Post
alina-lili
mesaj Jul 22 2009, 01:00 PM
Trimis la #37

Fluturella culinarella

Postari: 3,115
Inregistrat pe: 22-April 08
De la: ...noi
Membrul Nr.: 42,835

CITAT(Ramo. @ Jul 21 2009, 05:23 PM) *
abia astept sa-i vad, nu ni-i arati??? smile.gif

CITAT(Ramo. @ Jul 22 2009, 12:32 AM) *
Alinush te-ai culcat fara sa ne arati trandafirii??!!? da' tu de ce crezi ca am stat eu treaza? biggrin.gif uuuooofffff, las ca vin maine sa-i vad ...

ca sa nu te tin treaza si la noapte biggrin.gif si ca sa nu ma crezi mincioasa tongue.gif ...iaca dovada!

Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
gloxinia
mesaj Jul 22 2009, 01:29 PM
Trimis la #38

Master of disaster

Deci io nu ma mai joc. Mie nu imi ies! 022.gif
Unde gresesc? Mi se fac inalti ca turnul din Pissa! 022.gif 022.gif 022.gif
E drept ca am incercat pe fuga cand o dormit Alex primull somn si am fost stresata ca se va trezi (nu doarme mult)
Pe cat mi s-au parut de usor de facut pe atata sunt de incurcata. Va rog sa ma ajutati sa ma descurc biggrin.gif

Imagine Atasata

Imagine Atasata

--------------------
Mami de

si

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 22 2009, 01:52 PM
Trimis la #39

TorTareasa in devenire

QUOTE(alina-lili @ Jul 22 2009, 01:00 PM) *
ca sa nu te tin treaza si la noapte biggrin.gif si ca sa nu ma crezi mincioasa tongue.gif ...iaca dovada!

Vai Alinush cat sunt de frumosi asa colorati, Felicitari foarte fain ti-au iesit, mi-s dragi rau floare.gif

--------------------

incepand din 07.01.2011

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 22 2009, 01:55 PM
Trimis la #40

TorTareasa in devenire

QUOTE(gloxinia @ Jul 22 2009, 01:29 PM) *
Deci io nu ma mai joc. Mie nu imi ies! 022.gif
Unde gresesc? Mi se fac inalti ca turnul din Pissa! 022.gif 022.gif 022.gif
E drept ca am incercat pe fuga cand o dormit Alex primull somn si am fost stresata ca se va trezi (nu doarme mult)
Pe cat mi s-au parut de usor de facut pe atata sunt de incurcata. Va rog sa ma ajutati sa ma descurc biggrin.gif

Oti, in primul rand nu te mai stresa ca se trezeste piciu, ce daca se trezeste? trandafirii astia se fac asa usor ca pana scanceste el de 2 ori tu l-ai terminat pe cel ce l-ai avut in mana. Eu zic ca greseala ta este la invartit-lipit. Tu nu lipesti i acelasi loc in care ai lipit si primul rand ci cobori in jos cu fiecare rand, nu trebuie sa faci asta, trebuie sa lucrezi pe latime. Nu stiu exact cum sa explic, sper ca m-ai inteles tongue.gif succes !

--------------------

incepand din 07.01.2011

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 08:13 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare