Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 22 2009, 01:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Fluturella culinarella Grup: Members Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
edit: Ramo, si mie imi plac, culorile le-am ales asa, ca fac un tort special...din nou... Acest mesaj a fost editat de alina-lili: Jul 22 2009, 02:02 PM -------------------- |
|
|
|
Jul 23 2009, 04:37 PM
Trimis la
|
|
![]() TorTareasa in devenire Grup: Members Postari: 1,015 Inregistrat pe: 21-February 07 De la: oradea Membrul Nr.: 36,630 |
pai si mie imi ieseau cam inalti...dar surplusul l-am taiat cu roleta de taiat pizza edit: Ramo, si mie imi plac, culorile le-am ales asa, ca fac un tort special...din nou... hmmm ... ce pui la cale? Pentru cine e special? -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Jul 23 2009, 11:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 98 Inregistrat pe: 26-July 08 De la: Romania Membrul Nr.: 44,383 |
In primul rand imi cer scuze pt off-topic. Va urmaresc de multa vreme, va admir pe toate si incerc sa invat cate putin de la fiecare
Atia am vazut ca vrei cartea de la wilton cu torturi de nunta, incerc s-o scutesc pe Ramo de pozat Wilton Wedding Cakes o atasez si la carti Wilton, poate mai intereseaza pe cineva. |
|
|
|
Jul 23 2009, 11:58 PM
Trimis la
|
|
![]() TorTareasa in devenire Grup: Members Postari: 1,015 Inregistrat pe: 21-February 07 De la: oradea Membrul Nr.: 36,630 |
In primul rand imi cer scuze pt off-topic. Va urmaresc de multa vreme, va admir pe toate si incerc sa invat cate putin de la fiecare Atia am vazut ca vrei cartea de la wilton cu torturi de nunta, incerc s-o scutesc pe Ramo de pozat Wilton Wedding Cakes o atasez si la carti Wilton, poate mai intereseaza pe cineva. multumesc lavinia cat despre curajul tau ... primul post e greu, apoi nu o sa mai ai rabdare sa postezi urmatoarea capodopera, iti creste increderea in tine de numa, cel putin in cazul meu -------------------- |
|
|
|
Jul 24 2009, 12:03 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,680 Inregistrat pe: 8-December 07 De la: italia Membrul Nr.: 40,272 |
In primul rand imi cer scuze pt off-topic. Va urmaresc de multa vreme, va admir pe toate si incerc sa invat cate putin de la fiecare Atia am vazut ca vrei cartea de la wilton cu torturi de nunta, incerc s-o scutesc pe Ramo de pozat Wilton Wedding Cakes o atasez si la carti Wilton, poate mai intereseaza pe cineva. lavi, multumesc mult, acum o rasfoiam! |
|
|
|
Sep 15 2009, 01:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 686 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
|
|
|
|
Sep 15 2009, 02:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 522 Inregistrat pe: 28-August 09 Membrul Nr.: 53,559 |
f frumosi!
|
|
|
|
Sep 15 2009, 04:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 159 Inregistrat pe: 3-September 09 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 53,668 |
Buna Ramo,felicitari pt trandafiri si multumim pt. ca ne-ai impartasit si noua tehnica realizarii lor.A, multumim (si)pt deranj.Spor la treaba.
|
|
|
|
Sep 24 2009, 10:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 66 Inregistrat pe: 10-September 09 De la: prahova Membrul Nr.: 53,769 |
foarte interesanta mtoda,am incercat si eu cativa trandafirasi facuti din pasta Adrianei
![]() By miclescumirela, shot with Canon PowerShot A450 at 2009-09-24 ![]() By miclescumirela, shot with Canon PowerShot A450 at 2009-09-24 l-am decupat si pe bocanila iar pe Bamby ,pasta pe care am amestecat-o cu putina cacao s-a topit toata pe coada caprioarei Acest mesaj a fost editat de miclescumirela: Sep 24 2009, 10:42 AM |
|
|
|
Oct 6 2009, 07:19 PM
Trimis la
|
|
iote ramo am facut si io trandafirii tai. Ohhh Daniela, in primul rand imi cer scuze ca nu am vazut postul tau pana acum, am intrat mai rar in ultima vreme si nici nu ma gandeam ca a mai scris cineva aici Super ti-au iesit trandafirii, ma bucur ca te-ai incumetat sa-i incerci si abia astet sa vad si altii f frumosi! multumesc Buna Ramo,felicitari pt trandafiri si multumim pt. ca ne-ai impartasit si noua tehnica realizarii lor.A, multumim (si)pt deranj.Spor la treaba. Hello, cu multa placere, ma bucur ca e de folos foarte interesanta metoda,am incercat si eu cativa trandafirasi facuti din pasta Adrianei l-am decupat si pe bocanila iar pe Bamby ,pasta pe care am amestecat-o cu putina cacao s-a topit toata pe coada caprioarei Ma bucur ca ai incercat si ca ti-au si iesit EDIT am uitat sa scot pozele Acest mesaj a fost editat de Ramo.: Oct 6 2009, 07:20 PM -------------------- |
|
|
|
Nov 28 2009, 07:15 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Members Postari: 32 Inregistrat pe: 10-February 06 De la: Oradea , Bihor Membrul Nr.: 30,256 |
Vin si eu cu trandafirii mei :
![]() ![]() ![]() Multumesc Ramona ca ai impartasit aceasta metoda cu noi (nici mie nu-mi ''ies'' ceilalti trandafiri , cei cu multe petale) , dar acestia sunt multumita cum au iesit . Am facut pentru prima data pasta de zahar , a iesit foarte buna pentru prelucrat , deocamdata nu am coloranti , dar sper cat de curand sa fac rost , asa ca ai mei sunt doar albi . Va multumesc tuturor ca existati , ca putem sa ne inspiram de la voi , cele care sunteti adevarate doamne ale torturilor si decoratiunilor . |
|
|
|
Jan 27 2010, 08:03 PM
Trimis la
|
|
Vin si eu cu trandafirii mei : Multumesc Ramona ca ai impartasit aceasta metoda cu noi (nici mie nu-mi ''ies'' ceilalti trandafiri , cei cu multe petale) , dar acestia sunt multumita cum au iesit . Am facut pentru prima data pasta de zahar , a iesit foarte buna pentru prelucrat , deocamdata nu am coloranti , dar sper cat de curand sa fac rost , asa ca ai mei sunt doar albi . Va multumesc tuturor ca existati , ca putem sa ne inspiram de la voi , cele care sunteti adevarate doamne ale torturilor si decoratiunilor . Nici prin cap nu-mi trecea ca a mai scris cineva la topicul asta si daca am putin timp liber am inceput sa bantui pe forum. Ma bucur ca iti place metoda si ca te-au ajutat explicatiile mele. Spor la trandafiri iti doresc in cat mai multe variante si culori si toti sa fie pentru altii -------------------- |
|
|
|
Feb 9 2010, 11:19 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 330 Inregistrat pe: 21-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 23,548 |
|
|
|
|
Feb 16 2010, 11:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 211 Inregistrat pe: 31-January 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 30,110 |
De unde luati colorantii pentru pasta de zahar?Fetele din Bucuresti poate imi vor raspunde.Super Ramona,as fii si eu tentata sa incerc.
Acest mesaj a fost editat de milkusor: Feb 16 2010, 11:14 PM |
|
|
|
Feb 17 2010, 07:46 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 686 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
De unde luati colorantii pentru pasta de zahar?Fetele din Bucuresti poate imi vor raspunde.Super Ramona,as fii si eu tentata sa incerc. s-a vorbit mult de magazinul `cast decor` pe aici -trebuie sa faci `sapaturi` |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||