IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Trandafiri stilizati, cel mai usor mod de a face trandafiri
Imagine Atasata

Atenţie PREMII!

Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală.
Zilnic 1 card DOMO de 300 RON.
Săptămânal un LCD LG 107 cm.
MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS.

Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro

alina-lili
mesaj Jul 22 2009, 01:59 PM
Trimis la #41

Fluturella culinarella

Grup: Members
Postari: 3,115
Inregistrat pe: 22-April 08
De la: ...noi
Membrul Nr.: 42,835

pai si mie imi ieseau cam inalti...dar surplusul l-am taiat cu roleta de taiat pizza tongue.gif ...si gata tradafirul! biggrin.gif

edit: Ramo, si mie imi plac, culorile le-am ales asa, ca fac un tort special...din nou... tongue.gif

Acest mesaj a fost editat de alina-lili: Jul 22 2009, 02:02 PM

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 23 2009, 04:37 PM
Trimis la #42

TorTareasa in devenire

Postari: 1,030
Inregistrat pe: 21-February 07
Membrul Nr.: 36,630

QUOTE(alina-lili @ Jul 22 2009, 01:59 PM) *
pai si mie imi ieseau cam inalti...dar surplusul l-am taiat cu roleta de taiat pizza tongue.gif ...si gata tradafirul! biggrin.gif

edit: Ramo, si mie imi plac, culorile le-am ales asa, ca fac un tort special...din nou... tongue.gif

hmmm ... ce pui la cale? Pentru cine e special? biggrin.gif/

--------------------

incepand din 11.01.2010

+Quote Post
lavinia_d
mesaj Jul 23 2009, 11:18 PM
Trimis la #43

Bucataras

Postari: 98
Inregistrat pe: 26-July 08
De la: Romania
Membrul Nr.: 44,383

In primul rand imi cer scuze pt off-topic. Va urmaresc de multa vreme, va admir pe toate si incerc sa invat cate putin de la fiecare floare.gif poate odata voi avea curaj sa va arat si creatiile mele, pana atunci stau in umbra.
Atia am vazut ca vrei cartea de la wilton cu torturi de nunta, incerc s-o scutesc pe Ramo de pozat icon_smile.gif
Wilton Wedding Cakes o atasez si la carti Wilton, poate mai intereseaza pe cineva.

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jul 23 2009, 11:58 PM
Trimis la #44

TorTareasa in devenire

QUOTE(lavinia_d @ Jul 23 2009, 11:18 PM) *
In primul rand imi cer scuze pt off-topic. Va urmaresc de multa vreme, va admir pe toate si incerc sa invat cate putin de la fiecare floare.gif poate odata voi avea curaj sa va arat si creatiile mele, pana atunci stau in umbra.
Atia am vazut ca vrei cartea de la wilton cu torturi de nunta, incerc s-o scutesc pe Ramo de pozat icon_smile.gif
Wilton Wedding Cakes o atasez si la carti Wilton, poate mai intereseaza pe cineva.

multumesc lavinia smile.gif este exact cartea pe care o am si eu.
cat despre curajul tau ... primul post e greu, apoi nu o sa mai ai rabdare sa postezi urmatoarea capodopera, iti creste increderea in tine de numa, cel putin in cazul meu smile.gif

--------------------

incepand din 11.01.2010

+Quote Post
atia
mesaj Jul 24 2009, 12:03 AM
Trimis la #45

Master of disaster

Postari: 1,684
Inregistrat pe: 8-December 07
De la: italia
Membrul Nr.: 40,272

CITAT(lavinia_d @ Jul 23 2009, 11:18 PM) *

lavi, multumesc mult, acum o rasfoiam! pupic.gif

+Quote Post
daniela catalina
mesaj Sep 15 2009, 01:35 PM
Trimis la #46

Big Chef

Postari: 761
Inregistrat pe: 23-June 08
De la: onesti
Membrul Nr.: 43,887

iote ramo am facut si io trandafirii tai. tongue.gif is tare mandra de ei (si de mine laugh.gif )
Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
fecioara
mesaj Sep 15 2009, 02:55 PM
Trimis la #47

Big Chef

Postari: 781
Inregistrat pe: 28-August 09
Membrul Nr.: 53,559

f frumosi!

+Quote Post
Anca_B
mesaj Sep 15 2009, 04:46 PM
Trimis la #48

Bucataras

Postari: 165
Inregistrat pe: 3-September 09
De la: cluj-napoca
Membrul Nr.: 53,668

Buna Ramo,felicitari pt trandafiri si multumim pt. ca ne-ai impartasit si noua tehnica realizarii lor.A, multumim (si)pt deranj.Spor la treaba.

+Quote Post
miclescumirela
mesaj Sep 24 2009, 10:38 AM
Trimis la #49

Bucataras

Postari: 83
Inregistrat pe: 10-September 09
De la: prahova
Membrul Nr.: 53,769

foarte interesanta mtoda,am incercat si eu cativa trandafirasi facuti din pasta Adrianei

By miclescumirela, shot with Canon PowerShot A450 at 2009-09-24

By miclescumirela, shot with Canon PowerShot A450 at 2009-09-24
l-am decupat si pe bocanila iar pe Bamby ,pasta pe care am amestecat-o cu putina cacao s-a topit toata pe coada caprioarei huh.gif

Acest mesaj a fost editat de miclescumirela: Sep 24 2009, 10:42 AM

+Quote Post
Ramo.
mesaj Oct 6 2009, 07:19 PM
Trimis la #50

TorTareasa in devenire

QUOTE(daniela catalina @ Sep 15 2009, 01:35 PM) *
iote ramo am facut si io trandafirii tai. tongue.gif is tare mandra de ei (si de mine laugh.gif )

Ohhh Daniela, in primul rand imi cer scuze ca nu am vazut postul tau pana acum, am intrat mai rar in ultima vreme si nici nu ma gandeam ca a mai scris cineva aici smile.gif
Super ti-au iesit trandafirii, ma bucur ca te-ai incumetat sa-i incerci si abia astet sa vad si altii smile.gif

QUOTE(fecioara @ Sep 15 2009, 02:55 PM) *
f frumosi!

multumesc smile.gif

QUOTE(Anca_B @ Sep 15 2009, 04:46 PM) *
Buna Ramo,felicitari pt trandafiri si multumim pt. ca ne-ai impartasit si noua tehnica realizarii lor.A, multumim (si)pt deranj.Spor la treaba.

Hello, cu multa placere, ma bucur ca e de folos smile.gif

QUOTE(miclescumirela @ Sep 24 2009, 10:38 AM) *
foarte interesanta metoda,am incercat si eu cativa trandafirasi facuti din pasta Adrianei
l-am decupat si pe bocanila iar pe Bamby ,pasta pe care am amestecat-o cu putina cacao s-a topit toata pe coada caprioarei huh.gif

Ma bucur ca ai incercat si ca ti-au si iesit smile.gif

EDIT am uitat sa scot pozele

Acest mesaj a fost editat de Ramo.: Oct 6 2009, 07:20 PM

--------------------

incepand din 11.01.2010

+Quote Post
Doriana
mesaj Nov 28 2009, 07:15 PM
Trimis la #51

micro Bucatar

Postari: 34
Inregistrat pe: 10-February 06
De la: Oradea , Bihor
Membrul Nr.: 30,256

Vin si eu cu trandafirii mei :

Multumesc Ramona ca ai impartasit aceasta metoda cu noi (nici mie nu-mi ''ies'' ceilalti trandafiri , cei cu multe petale) , dar acestia sunt multumita cum au iesit . Am facut pentru prima data pasta de zahar , a iesit foarte buna pentru prelucrat , deocamdata nu am coloranti , dar sper cat de curand sa fac rost , asa ca ai mei sunt doar albi .

Va multumesc tuturor ca existati , ca putem sa ne inspiram de la voi , cele care sunteti adevarate doamne ale torturilor si decoratiunilor . floare.gif Va imbratisez cu mult drag pe toate .

floare.gif

+Quote Post
Ramo.
mesaj Jan 27 2010, 08:03 PM
Trimis la #52

TorTareasa in devenire

QUOTE(Doriana @ Nov 28 2009, 07:15 PM) *
Vin si eu cu trandafirii mei :
Multumesc Ramona ca ai impartasit aceasta metoda cu noi (nici mie nu-mi ''ies'' ceilalti trandafiri , cei cu multe petale) , dar acestia sunt multumita cum au iesit . Am facut pentru prima data pasta de zahar , a iesit foarte buna pentru prelucrat , deocamdata nu am coloranti , dar sper cat de curand sa fac rost , asa ca ai mei sunt doar albi .

Va multumesc tuturor ca existati , ca putem sa ne inspiram de la voi , cele care sunteti adevarate doamne ale torturilor si decoratiunilor . floare.gif Va imbratisez cu mult drag pe toate .

floare.gif

Nici prin cap nu-mi trecea ca a mai scris cineva la topicul asta si daca am putin timp liber am inceput sa bantui pe forum. Ma bucur ca iti place metoda si ca te-au ajutat explicatiile mele. Spor la trandafiri iti doresc in cat mai multe variante si culori si toti sa fie pentru altii cool.gif

--------------------

incepand din 11.01.2010

+Quote Post
Daniela 69
mesaj Feb 9 2010, 11:19 AM
Trimis la #53

Captain Cook

Postari: 355
Inregistrat pe: 21-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 23,548

Multumesc Ramo! Iata si dovada:
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
milkusor
mesaj Feb 16 2010, 11:14 PM
Trimis la #54

Captain Cook

Postari: 220
Inregistrat pe: 31-January 06
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 30,110

De unde luati colorantii pentru pasta de zahar?Fetele din Bucuresti poate imi vor raspunde.Super Ramona,as fii si eu tentata sa incerc.

Acest mesaj a fost editat de milkusor: Feb 16 2010, 11:14 PM

+Quote Post
daniela catalina
mesaj Feb 17 2010, 07:46 AM
Trimis la #55

Big Chef

Postari: 761
Inregistrat pe: 23-June 08
De la: onesti
Membrul Nr.: 43,887

CITAT(milkusor @ Feb 16 2010, 11:14 PM) *
De unde luati colorantii pentru pasta de zahar?Fetele din Bucuresti poate imi vor raspunde.Super Ramona,as fii si eu tentata sa incerc.

s-a vorbit mult de magazinul `cast decor` pe aici -trebuie sa faci `sapaturi` laugh.gif .si eu (tooocmai de la onesti) tot de acolo imi iau coloranti- e pe langa Unirea ,in spatele fostului `Cocor`,pe o straduta unde sunt multe florarii. mai iau de la lumea basmelor pe net , dar preturile sunt ceva mai mari.

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2010 - 03:44 PM
Design by: Free IPB Skins & Web Proxy