![]() ![]() |
Nov 2 2009, 05:20 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
am primit negatie de la casa de sanatate la formularul E112 pentru urmatoarele motive : 1.raportul medical realizat de doctorul din Romania nu avea semnatura in original .(NORMAL FIINDCA AM TRIMIS COPII, DAR ORIGINALU SE PUTEA ADUCE DACA DOREAU ORIGINALUL) 2.pe scrisoarea medicala era trecut si ce nu se poate realiza in Romania (investigatia MYBG si determinarea coeficientului N-MYC din tesutul tumoral) ,iar aceste 2 analize nu se 1gasesc in serviciile medicale prevazute in serviciile de baza din sistemul de asigurari din Romania,motiv pentru care au refuzat sa acorde formularul E112. Nu stiam ca trebuie realizat cate o scrisoare medicala pentru fiecare institutie a statului roman in parte si pt casa de sanatate si pentru ministerul sanatatii. [/i] acesti oameni au precizat la un moment dat ca daca statul roman va refuza sa le aprobe formularul E112, vor apela la statul francez. Romania!!! da,ar fi trebuit sa trimiteti mii de scrisori catre toate Institutiile Statului plus un plic cu cateva sute de mii de euro...doar in aceste conditii raspunsul ar fi fost afirmativ. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Nov 19 2009, 06:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 747 Inregistrat pe: 6-March 06 Membrul Nr.: 30,683 |
A venit timpul sa fac un bilant, asadar:
Aceasta campanie a reusit sa stranga 1408 ron in total. De pe culinar s-au strans 440ron, am trimis 17 plicuri si 34 bijuterii, un plic s-a ratacit si am trimis cerceii din nou. Multumesc tuturor celor ce au ales sa se implice. Acest mesaj a fost editat de Pisoi: Nov 19 2009, 07:05 PM -------------------- calm
|
|
|
|
|
|
|
Nov 19 2009, 06:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 747 Inregistrat pe: 6-March 06 Membrul Nr.: 30,683 |
13.11.2009 sursa http://www.alexdamian.com/ Buna dragii nostri Alexandru este mai bine,nu mai are burtica umflata ,avem restrictie la lichide in cantitati mari si sare deloc pentru a se trage burtica de tot.Ne-a revenit pofta de mancare intru-un cuvant suntem mult mai bine. Interventia chirurgicala a fost programata pe data de 24 noiembrie, daca analizele de sange vor fi bune pana la acea data,adica daca plachetele vor creste,dupa interventie urmeaza radioterapie mai multe saptamani aproximativ pana in luna ianuarie 2010. Si aici gripa H1N1 creaza probleme se iau masuri pentru stoparea ei ,casuta in care locuim este in carantina si ne rugam din tot sufletul sa se sfarseasca si cu aceasta problema.Aceasta gripa ar face probleme mari in randul persoanelor care au imunitatea scazuta. Multa sanatate si va vom tine la curent cu orice veste mai importanta din drumul lui Alexandru. -------------------- calm
|
|
|
|
Nov 20 2009, 09:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Fregmentez hevelenderu' ! Grup: Membri Postari: 5,351 Inregistrat pe: 24-May 07 De la: Braila Membrul Nr.: 37,851 |
-------------------- Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
FAN n_puiu de la GLAVACIOC incoace, inspre zilele noastre si forever! Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!! |
|
|
|
Dec 22 2009, 01:56 PM
Trimis la
|
|
17dec2009 Dragii nostri vreau sa incep cu o multumire lui DUMNEZEU si echipei conduse de dr Helene Marteli care ieri au realizat o interventie chirurgicala care pentru ei a fost ceva normal dar pentru mine si pentru altii de fata aici ceva incredibil . Alex a intrat in blocul operator la ora 8.15 dimineata si a iesit din blocul operator la ora 16.25 dupa amiaza Efectiv interventia realizata de chirurg a durat 5 ore (restul timpului echipei care l-au pregatit pe Alex si l-au inchis pe Alex).Am vrut sa si postez cateva poze cu Alex de dupa interventie din camera de trezire dar nu cred ca sunt cele mai potrivite pentru a fi postate (taietura aici nu se acopera cu pansamente gen tifon si cu un tegaderm transparent astfel taietura este vizibila). La inceputul interventiei Alex avea cam 80.000 plachete(trombocite),ei au socotit ca sunt de ajuns. Au fost montate 2 catetere (unul la gat ,si unul la mana in artera)si 3 branule (2 picior ,una brat) pentru situatiile ce puteau fi nedorite sangerare puternica,operatia avand loc si in zona aortei si venei cave ,iar o perforare a uneia putea fi fatala. Tumoare a fost scoasa in intregime chiar si dintre aceste 2 vase de sange ,a fost extirpat rinichiul stang si glanda suprarenala stanga, acestea fiind patrunse de tumoare,precum si resturile nefrozate ramase in urma micsorarii tumorii si ganglionii vizibili. Serviciul pana in acest moment unul ireprosabil desi aceasta clinica Kremlin Bicetre este una de stat.Alex pana in acesta seara a fost la camera de trezire pentru o supraveghere permanenta,fiind lasati si noi parintii sa stam cu Alex atat pe timpul zilei cat si a noptii. Starea lui Alex nu e una chiar buna in acest moment, are ceva dureri mai ales la unele miscari, dar este tinut sub calmante.Perioada critica dureaza inca aproximativ 48 ore deoarece plachetele azi au fost 13.000, dar sunt convins ca Dumnezeu este mare si nu ne va lasa acuma aproape de final. -------------------- calm
|
|
|
|
Dec 23 2009, 01:40 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 673 Inregistrat pe: 9-January 07 De la: in italia, cu vantul fluierand prin buzunare Membrul Nr.: 35,925 |
sa dea bunul dumnezeu sa fie bine
speram sa mai avem vesti despre evolutia starii de sanatate Craciunul sa aduca speranta in viata si sufletele lor si tie numai bine si sanatate Sarbatori frumoase si An nou fericit tuturor -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|