![]() ![]() |
Mar 5 2010, 06:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,265 Inregistrat pe: 5-August 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 33,173 |
-------------------- all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done. |
|
|
|
Mar 5 2010, 08:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,434 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
pai aveam lista cu ig-uri de pe siteul doinei salvat in calculator, dar de acum am sa ma uit pe site sa fiu sigura
si atunci, reteta asa cuma facut-o Mico este FAZA 2 Daca o facem cu caise uscate ig 35 este FAZA 1 -------------------- Happybags-gentute unicate, handmade
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
|
|
|
Dec 10 2010, 10:23 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 242 Inregistrat pe: 1-November 10 Membrul Nr.: 61,269 |
Am prestat carob fudge este super bun. Simplu si gustos fara efort (doar la abtinut de halit caise 4 buc roscova pudra 2 linguri mari ulei masline 1 lingura pudra migdale 2 linguri scortisoara pudra seminte in 2 linguri am facut asa: am inmuiat caisele maruntite in apa, apoi zeama rezultata am amestecat-o cu ulei si roscova. Direct in blender cu ele + caisele + pudra migdale, scortisoara si inul. presate bine pe folie de invelit si direct la congelator. Le-am taiat reci in patratele. |
|
|
|
Dec 10 2010, 10:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,257 Inregistrat pe: 21-October 09 Membrul Nr.: 54,502 |
Daca imi dai voie, am o mica observatie: nu combina portocale (fructe, cu exceptia celor din categoria berries) cu orice alte alimente. In stomac se produce o reactie, acidul din fructe incetineste mult digestia, baloneaza etc, nu e bine pentru slabire. Daca ai pus feliutele acolo doar pentru decor, pot sa remarc faptul ca arata foarte frumos Acest mesaj a fost editat de emilika: Dec 10 2010, 10:50 PM -------------------- |
|
|
|
Dec 10 2010, 10:48 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 242 Inregistrat pe: 1-November 10 Membrul Nr.: 61,269 |
Frumos, Anna Daca imi dai voie, am o mica observatie: nu combina portocale (fructe, cu exceptia celor din categoria berries) cu orice alte alimente. In stomac si produce o reactie, acidul din fructe incetineste mult digestia, baloneaza etc, nu e bine pentru slabire. Daca ai pus feliutele acolo doar pentru decor, pot sa remarc faptul ca arata foarte frumos Multumesc, Emilika Portocale am pus ca decor, apoi s-a sacrificat sctul si a papat-o Eu incerc sa tin cont de ce spui tu, cu toate ca aproape ca nu ai timp sa mananci fructele( decat dimineata) Cu drag, A |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|