![]() ![]() |
Jan 12 2010, 11:10 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 283 Inregistrat pe: 29-November 08 De la: constanta Membrul Nr.: 46,828 |
câtă rapiditate ! mă bucur ca v-a plăcut, dar zi cum te-ai descurcat cu foile la întins ? Foile s-au lucrat super, am avut si facaletz de firma -------------------- pupicei, noi 2
|
|
|
|
Jan 12 2010, 02:49 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
Fata draga, este exact asa cum ai spus, adica super. Spanacul din dotare n-a fost dintr-ala proaspat, ci adus din Siberia congelatorului, da' totul a mers ca uns. Si in 10 minute, juma' de tava era cheala. Cat despre foi, io zic ca m-am descurcat. Stiam io ca pe la Bosfor is retete faine. Cand mai pleci? Teşekkürler bre, teşekkürler... Juriul, notele va rog... ...ala care pleaca, zice ca se duce sa mai testeze inca o data, dar smecheru' haleste tot si-i lasa p-aia cu tava cheala de tot... esti smechera, ai pus si branza si spanac la foi este mai mult decat evident ca te-ai descurcat, doar esti mama aluaturilor nota mea pentru tine este 10 , iti dadeam 11 daca perpeleai putin susanu' ala alb in tigaie inainte sa-l pui peste placinta Foile s-au lucrat super, am avut si facaletz de firma vezi, toata magia sta in facaletz deocamdata nu mai vin cu nici-o bunaciune cateva zile, te-astept sa slabesti si dupa aia |
|
|
|
|
|
|
Jan 12 2010, 04:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Vazatoare in ceaunul de cristal Grup: Membri Postari: 2,311 Inregistrat pe: 13-December 08 Membrul Nr.: 47,243 |
vezi ca am grafic facut, nu se poate sa ies din el superba, pe cuvant o fac week-endul viitor ca pana la sf sapt asteia sunt ocupata cu mutatul, de abia aseara am facut niste dobos de-al atiei ca imi trebuia dar promit ca o fac pana nasc/.... in loc de branza de vaci o sa pun feta ca nu gasesc aici branza de vaci....delicioasa..... nush cine ma puse sa ma uit |
|
|
|
Jan 12 2010, 05:05 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
aoleu poco.....ce ai mama vrei sa nasc inainte de 28?? vezi ca am grafic facut, nu se poate sa ies din el superba, pe cuvant o fac week-endul viitor ca pana la sf sapt asteia sunt ocupata cu mutatul, de abia aseara am facut niste dobos de-al atiei ca imi trebuia dar promit ca o fac pana nasc/.... in loc de branza de vaci o sa pun feta ca nu gasesc aici branza de vaci....delicioasa..... nush cine ma puse sa ma uit cine-a zis branza de vaci ? deci telemea trebuie, sau orice branza grasa nu foarte sarata sunt curiosa cum iese cu feta, temerara mica si deschizatoareo de drumuri care esti ! fa-o cand poti fata, nu e graba da' daca vrei sa o faci, mai bine o faci acum pana nasti, dupa aia nu mai ai sanse |
|
|
|
Jan 12 2010, 05:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Vazatoare in ceaunul de cristal Grup: Membri Postari: 2,311 Inregistrat pe: 13-December 08 Membrul Nr.: 47,243 |
cine-a zis branza de vaci ? deci telemea trebuie, sau orice branza grasa nu foarte sarata sunt curiosa cum iese cu feta, temerara mica si deschizatoareo de drumuri care esti ! fa-o cand poti fata, nu e graba da' daca vrei sa o faci, mai bine o faci acum pana nasti, dupa aia nu mai ai sanse scuze, a fost greseala mea, ma gandeam la telemea si nush de ce am scris branza de vaci vreau sa o fac pana nasc nu din cauza de timp, dar arata superba si ma tenteaza.... o sa am timp si dupa ca doara o am pe mama aici.... |
|
|
|
Jan 12 2010, 05:13 PM
Trimis la
|
|
atunci iti urez succes , o sa vezi ca e simplu de facut
|
|
|
|
Jan 12 2010, 07:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
sa nu-mi spui ca tu care faci torturi asa misto ,ti-e frica sa intinzi 3 foi amarate ! reţeta chiar e simpla, poate pare grea pt ca am pus eu prea multe poze foile doar arată a filo, dar sunt cu totul altceva, filo de ex nu creste la cuptor, nu dospeste nu mi-a fost frica si drept dovada am facut-o duminica seara cand a vazut pozele cu foile intinse m-am gandit ca pot folosi filo, dar cand am terminat de citit toata reteta mi-am dat seama ca m-as munci degeaba, de fapt ar iesi cu totul altceva - cred ca un mare pateu/macedonia/merdenea sau cum s-o mai numi sunt curiosa cum iese cu feta, temerara mica si deschizatoareo de drumuri care esti ! eu am facut-o cu feta si chives - nu prea-s prietena cu patrunjelul si marar n-am avut bun, sambata seara am citit io retata, mi-a imaginat gustul - mmmm - si duminica dupa cateva "o fac" "n-o fac" am pus toate ingredeiene pe masa de lucru si cu dejtele incrucisate m-am apucat de placinta p.s. in loc de drojdie proaspata am folosit 1 plic/7g drojdie uscata, in loc de 5 linguri ulei + 100 gr margarina am folosit 113 gr unt + 2 linguri ulei in loc de 250 gr telemea am folosit cam 270 gr feta si patrunjelul l-am inlocuit cu chives proaspat facui totu' ca la carte, m-am muncit de-mi iesisera ochii ca la broasca intinzand foile - cred c-am slabit 1 kil cat am intins la foi - am pus placinta in tava si am plecat sa fac un dush zis si facut numai ca dupa ce am iesit din baie am m-am apucat de joaca cu Buburuza si mi-am uitat de placinta peste vreo 2 ore, daca nu si mai mult, ma intreba al meu : what's for dinner? fug repede in bucatarie, crescuse, iesise din tava, vai de mine si de mine cu chiu cu vai reusesc s-o pun in alta tava si-o dau la cuptor arata de parca striga sa pun poza la "traume" dar a fost buna ![]()
-------------------- |
|
|
|
Jan 12 2010, 08:08 PM
Trimis la
|
|
Aolica Roxana, de combinatiile făcute la ingrediente nu mai zic nimic, deşi cre'ca si alea au fost o parte din motiv de ţi-a ieşit asa, dar buba cea mare a fost faptul ca ai lasat-o prea mult la dospit, trebuia fix 1 ora, de-aia ţi-a ieşit asa bulbucata de zici ca e pâine
ce sa mai, îmi pare rău fata ca s-a intamplat asa p.s. dar din toate astea a ieşit si un lucru bun, merge si cu feta |
|
|
|
Jan 12 2010, 08:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
greseala a fost a mea c-am uitat de ea
da' in weekend merg iar la magazinu' de branzeturi sa mai cumpar feta si o refac - stau si o pazesc fix o ora atunci - o sa-mi tocesc talpa la papuci -------------------- |
|
|
|
Jan 12 2010, 08:20 PM
Trimis la
|
|
greseala a fost a mea c-am uitat de ea da' in weekend merg iar la magazinu' de branzeturi sa mai cumpar feta si o refac - stau si o pazesc fix o ora atunci - o sa-mi tocesc talpa la papuci dacă tot eşti hotărâta sa o mai faci o data, atunci fa-o cum am facut-o eu, cu 100 gr margarina si 5 linguri de ulei, si dacă gasesti si drojdie proaspăta , e perfect asta dacă vrei sa-ţi iasă cum mi-a ieşit mie, lui miha sau lui Gabi |
|
|
|
Jan 12 2010, 08:26 PM
Trimis la
|
|
la capitolu' drojdie proaspata stau foarte prost
o sa cumpar margarina ca n-am - aici folosim mai mult unt la gatit (si ne miram cum de se aduna kilele) si nu ma dau batuta pana nu-mi iese asa frumoasa ca a voastra, am zis -------------------- |
|
|
|
Jan 12 2010, 08:32 PM
Trimis la
|
|
la capitolu' drojdie proaspata stau foarte prost o sa cumpar margarina ca n-am - aici folosim mai mult unt la gatit (si ne miram cum de se aduna kilele) si nu ma dau batuta pana nu-mi iese asa frumoasa ca a voastra, am zis Ok fata, pune drojdie uscata, si margarina neaparat p.s. întinde foile cât mai mult, asa îţi iese interiorul la final " supraetajat " |
|
|
|
Jan 12 2010, 09:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,854 Inregistrat pe: 12-July 06 De la: Oradea Membrul Nr.: 32,862 |
Astept pana la ora 22 sa dospeasca. Tineti-mi pumnii!
|
|
|
|
Jan 12 2010, 09:26 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Jan 12 2010, 09:36 PM
Trimis la
|
|
Astept pana la ora 22 sa dospeasca. Tineti-mi pumnii! eu nush ce mai intru pe aici pana nu ma apuc sa o fac ptii...asa ma tenteaza, si numa sa vad cum a iesit.... mama... Mai sunt 35 de min si bagi tava la cuptor, deci imi dai iemotzii ! te-astept cu finalu' , aleluia, sper ca ai respectat reteta auzi tu, ma faci sa ma stresez acus ca si eu tot cu drojdie uscata o sa o fac. Stiu ca am vazut odata drojdie proaspata, dar sa ma bati daca mai imi aduc aminte unde. gata, m-am hotarat, sapt viitoare e facuta |
|
|
|
Jan 12 2010, 09:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,792 Inregistrat pe: 14-September 09 De la: Berceni Membrul Nr.: 53,823 |
Poca, superba placinta ta!
E musai de pus branza? -------------------- |
|
|
|
Jan 12 2010, 10:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,854 Inregistrat pe: 12-July 06 De la: Oradea Membrul Nr.: 32,862 |
|
|
|
|
Jan 12 2010, 10:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 7,411 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
Vai cum arata. Am niste senzatii olfactive la ora asta!
|
|
|
|
Jan 12 2010, 11:34 PM
Trimis la
|
|
eu nush ce mai intru pe aici pana nu ma apuc sa o fac ptii...asa ma tenteaza, si numa sa vad cum a iesit.... auzi tu, ma faci sa ma stresez acus ca si eu tot cu drojdie uscata o sa o fac. Stiu ca am vazut odata drojdie proaspata, dar sa ma bati daca mai imi aduc aminte unde. gata, m-am hotarat, sapt viitoare e facuta pune drojdie uscata daca nu gasesti proaspata, restu' sa le pui la fel ca mine te-astept cand te hotarasti, pe cai osteanca mea ! Poca, superba placinta ta! E musai de pus branza? nu trebuie neaparat branza, pui ce vrei tu, numai sa fie ceva ce merge cu aluat sarat Ta-daaaam!!! Miroase foarte bine Sexiunea si impresiile cu privire la gust, maine Cine pofteste... o (il) astept PS. Am respectat reteta intocmai moamaa cum arata, mi-ai facut pofta ! m-am umectat toata cand am vazut ca mi-ai scris nicku' cu mac macar sa fi mancat si tu o bucata in seara asta , daca nu, maine va fi tot moale, daca vrei poti sa o bagi un pic la microunde si va fi iar ca scoasa din cuptor |
|
|
|
Jan 12 2010, 11:40 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|