![]() ![]() |
Jan 12 2010, 11:43 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
ce branza ai pus ? e mai galbena la tine |
|
|
|
Jan 12 2010, 11:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,854 Inregistrat pe: 12-July 06 De la: Oradea Membrul Nr.: 32,862 |
moamaa cum arata, mi-ai facut pofta ! m-am umectat toata cand am vazut ca mi-ai scris nicku' cu mac macar sa fi mancat si tu o bucata in seara asta , daca nu, maine va fi tot moale, daca vrei poti sa o bagi un pic la microunde si va fi iar ca scoasa din cuptor Esti totala! PS. Dupa cum am scris mai sus, am mancat, nu am rezistat. Concluzia mea si a sotului din dotare: Delicioasa! |
|
|
|
|
|
|
Jan 12 2010, 11:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,854 Inregistrat pe: 12-July 06 De la: Oradea Membrul Nr.: 32,862 |
ce sectiune DADI ! ia sa mai faci retete cu aluat ca uite ce succes ai ce branza ai pus ? e mai galbena la tine M-ai prins cu retetele cu aluat. Mi-e cam frica de ele Nu de la branza e galbena ci de la galbenusul amestecat cu un pic de lapte cu care am dat pe suprafata si care s-a scurs si pe unde era taiata placinta. Era ou de la tara |
|
|
|
Jan 12 2010, 11:56 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
M-ai prins cu retetele cu aluat. Mi-e cam frica de ele Nu de la branza e galbena ci de la galbenusul amestecat cu un pic de lapte cu care am dat pe suprafata si care s-a scurs si pe unde era taiata placinta. Era ou de la tara ou' de tara e cel mai bun, da culoare, da aspect, da de toate io ma gandeam ca ai bagat ceva cascavaloase in umplutura deci te felicit inca o data, ai de ce sa fi mandra de tine |
|
|
|
Jan 13 2010, 12:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
io citeam paco in loc de poca si nu intelegeam ce are leul (leul paco) cu prefectura scuzi de off voiam sa ii arat pocai ca nu o ratez, continuati -------------------- |
|
|
|
Jan 13 2010, 02:48 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 860 Inregistrat pe: 10-February 08 De la: Canada Membrul Nr.: 41,467 |
placinta e mortala. am pus branza proaspata amestecata cu tofu si patrunjel si a iesit super, super. abia astept sa o fac si cu carne.
|
|
|
|
Jan 13 2010, 08:57 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 459 Inregistrat pe: 15-May 05 De la: undeva pe aici Membrul Nr.: 24,155 |
Poca, aseara dupa cum vaz, a fost seara Kombe pentru multe culinarese....
Am facut-o, e de belea, sar`mana pentru reteta Eu sunt fan spanac in orice pozitie asa ca am bagat spanac la greu pus din toamna la conge si telemea de oaie grasa asa cum spune doamna profesoara Am pazit-o aseara pana la 11.00, am mancat doua Cand ajung acasa fac o poza la ce a mai ramas, chiar daca nu sunt asa talentata la pozulici ca voi:P...dar e musai sa vezi dovadaaaaaaaaa Vorba ta e de lasat mostenire reteta asta, aha si inca ceva merge de minune cu un pahar de iaurt langa, yammm yammm. Off topic: Am facut si papanasii...saptamana trecuta ...the best...cei mai buni mancati vreodata (ca doar i-am eu facut eu cu manutzele-astea doua:))) -------------------- mocca |
|
|
|
Jan 14 2010, 12:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
Reteta asta am adus-o din Turcia, am mancat acolo si nu m-am lasat pana n-am gasit reteta. Azi m-am hotarat sa o prestez si ma pup pentru asta. Eu m-am hotarat azi, presimt ca o sa ma pup si eu, tototot! - intindem cat putem de mult, dam foaia intr-o parte - foile arata in genul la foile filo, yufka, sunt subtiri si elastice - din a doua parte de aluat intindem a doua foaie, o tragem si p-asta de-o parte Eeeei, asta a fost o problema... caci dupa ce foaia nr. 1 mi-a invadat masa din bucatarie, pe foaia nr. 2 am intins-o prin niscai cotlon ramas disponibil... n-am mai avut in ce parte sa le trag -------------------- |
|
|
|
Jan 14 2010, 02:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
-------------------- |
|
|
|
Jan 14 2010, 02:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 795 Inregistrat pe: 23-June 08 Membrul Nr.: 43,894 |
Laura, asta e si problema mea.. n-am unde sa intind foile, ca as face-o. Arata demential!!
Felicitari Poca -------------------- |
|
|
|
Jan 14 2010, 02:53 PM
Trimis la
|
|
sa stii ca is geana pe subiect, iertati offtopicu' io citeam paco in loc de poca si nu intelegeam ce are leul (leul paco) cu prefectura scuzi de off voiam sa ii arat pocai ca nu o ratez, continuati fata, paco, poca,ce conteaza, am io placinta cu nicku' meu facut din mac ? am ! placinta e mortala. am pus branza proaspata amestecata cu tofu si patrunjel si a iesit super, super. abia astept sa o fac si cu carne. sa-mi zici cum iese si cu carne Poca, aseara dupa cum vaz, a fost seara Kombe pentru multe culinarese.... Am facut-o, e de belea, sar`mana pentru reteta Eu sunt fan spanac in orice pozitie asa ca am bagat spanac la greu pus din toamna la conge si telemea de oaie grasa asa cum spune doamna profesoara Am pazit-o aseara pana la 11.00, am mancat doua Cand ajung acasa fac o poza la ce a mai ramas, chiar daca nu sunt asa talentata la pozulici ca voi:P...dar e musai sa vezi dovadaaaaaaaaa Vorba ta e de lasat mostenire reteta asta, aha si inca ceva merge de minune cu un pahar de iaurt langa, yammm yammm. Off topic: Am facut si papanasii...saptamana trecuta ...the best...cei mai buni mancati vreodata (ca doar i-am eu facut eu cu manutzele-astea doua:))) Mocca, n-ai mai revenit cu sectiunea, probabil n-ai mai avut la ce sau te-ai intimidat la poze las' , noi sa fim sanatoase si sa facem placintoase, pam pam |
|
|
|
Jan 14 2010, 03:02 PM
Trimis la
|
|
Eeeei, asta a fost o problema... caci dupa ce foaia nr. 1 mi-a invadat masa din bucatarie, pe foaia nr. 2 am intins-o prin niscai cotlon ramas disponibil... n-am mai avut in ce parte sa le trag haideti domle ca nu e chiar asa voi vedeti masa , blatu' meu de bucatarie din poze ? p-ala am intins toate foile ! dupa ce am intins prima foaie am pus-o intr-o parte, tre' sa aveti si voi o parte prin bucatarie p-acolo Poca, Kitle için teșekkürler! Am zis bine Multam , mare multam! cu placere , nu stiu ce e kitle ala vad ca ai taiat-o in alt model, m-am uitat la poza si n-am reusit sa descifrez ordinea diagonalelor sectiunea triunghiuloasa imi place, si placinta ta e o reusita, ole !! Laura, asta e si problema mea.. n-am unde sa intind foile, ca as face-o. Arata demential!! Felicitari Poca sophie, multam, dar lasa vrajeala, sa nu crezi ca-ti tre' bucatarie cu blaturi de lucru cat vezi cu ochii pt ca nu-i adevarat, deci nu mai cauta scuze |
|
|
|
Jan 14 2010, 03:10 PM
Trimis la
|
|
cu placere , nu stiu ce e kitle ala vad ca ai taiat-o in alt model, m-am uitat la poza si n-am reusit sa descifrez ordinea diagonalelor sectiunea triunghiuloasa imi place, si placinta ta e o reusita, ole !! Placinta e o reusita, da, e foarte buna, data viitoare (care va exista) o sa ii pun mai multa branza. Dupa ce am taiat diagonalele si prin punctul lor de intersectie am dus doua paralele la laturi, perpendiculare intre ele -------------------- |
|
|
|
Jan 14 2010, 03:32 PM
Trimis la
|
|
Placinta e o reusita, da, e foarte buna, data viitoare (care va exista) o sa ii pun mai multa branza. Dupa ce am taiat diagonalele si prin punctul lor de intersectie am dus doua paralele la laturi, perpendiculare intre ele decat sa fac toate astea, mai bine o rup cu mana si eu la placinta mea am remarcat ca se poate pune si mai multa branza, o s-o prestez din nou sambata dimineata pt micul dejun, o sa mai bag cam 100 gr telemea in plus |
|
|
|
Jan 14 2010, 04:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
CITAT dupa ce am intins prima foaie am pus-o intr-o parte, tre' sa aveti si voi o parte prin bucatarie p-acolo CITAT am taiat diagonalele si prin punctul lor de intersectie am dus doua paralele la laturi, perpendiculare intre ele tongue.gif , am mai facut 4 taieturi, unind cele 4 puncte de intersectie ale perpendicularelor cu cele 4 laturi. ti-as da bere pentru fraza asta, dat fiind ca am avut cu greu note de trecere la matematica, m-ai ametit complet -------------------- |
|
|
|
Jan 14 2010, 09:45 PM
Trimis la
|
|
ti-as da bere pentru fraza asta, dat fiind ca am avut cu greu note de trecere la matematica, m-ai ametit complet degeaba, nu mă convingi pune foile pe fundul la un lighean, întinde-le pe maşina de spălat, atarna-le pe franghia de rufe, totu' e sa vrei , eeeeeee |
|
|
|
Jan 14 2010, 09:49 PM
Trimis la
|
|
masina de spalat e sub masa, soro, apartament de bloc, da?
desi daca ma straduiesc pot sa fac un sfert de cantitate, sa le intind si sa le coc in vasul pt papusi Acest mesaj a fost editat de BD: Jan 14 2010, 09:49 PM -------------------- |
|
|
|
Jan 14 2010, 11:01 PM
Trimis la
|
|
cu un sfert de cantitate faci 2 pateuri, of
bine ca ai masina de spalat bagata sub masa, ca altfel nu te iertam si sincera sa fiu nici nu te vedeam cu manecile suflecate intinzand foi cu facaletzu' , hai sa fim serioase iar la aniversarea casniciei noastre te invit la restaurant , n-o sa gatesc io pt ca nu mi-ai gresit cu nimic |
|
|
|
Jan 14 2010, 11:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 295 Inregistrat pe: 26-March 07 De la: Oradea Membrul Nr.: 37,111 |
e senzationala, ma gandeam numa' ca mi-ar trebui un hectar de blat
La bucataria mea de garsoniera....da' oricum, se face in weekend, Poca ai talent sa ne convingi, nu gluma -------------------- Nailstylist
|
|
|
|
Jan 14 2010, 11:29 PM
Trimis la
|
|
e senzationala, ma gandeam numa' ca mi-ar trebui un hectar de blat La bucataria mea de garsoniera....da' oricum, se face in weekend, Poca ai talent sa ne convingi, nu gluma io sunt o fire practica, daca nu ai, improvizezi nu va tre' nuci pecan, pecorino, sofran, cumquats ( sper ca am scris bine |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|