![]() ![]() |
Jan 28 2010, 12:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Administratori Postari: 745 Inregistrat pe: 31-July 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 44,487 |
Pentru intalnirea de Bucuresti, fetelor hai cu curaj cine mai vine ca sa vedem un nr aprox ca sa incepem sa negociem pentru sala/restaurant si in functie de cand e liber etc, stabilim si data. E suficient sa ziceti, "eu vin" -------------------- |
|
|
|
Jan 28 2010, 12:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Vedeta culinara Grup: Membri Postari: 4,583 Inregistrat pe: 27-September 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 17,284 |
Pai la Oradea putem sa facem intalnirea macar maine, numai eventual sa deschidem un alt subiect sa vedem cine vine la Oradea, cand si cum etc etc, ca aci suntem off-topic Pentru intalnirea de Bucuresti, fetelor hai cu curaj cine mai vine ca sa vedem un nr aprox ca sa incepem sa negociem pentru sala/restaurant si in functie de cand e liber etc, stabilim si data. E suficient sa ziceti, "eu vin" Acum vorbesc serios, eu vreau sa vin, mai ales sa va cunosc pe voi fetele de la Oradea cu care nu am vorbit decat la telefon. P.S. Irina, sa fie intr-un ceas bun, sanatate si sa fiti bine amandoi, pup dulce o viitoare mamica!!! -------------------- ![]() |
|
|
|
|
|
|
Jan 28 2010, 12:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Administratori Postari: 745 Inregistrat pe: 31-July 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 44,487 |
si eu vreau sa va cunosc pe toate, si de dorit in urmatoarele luni ca dupa aia o sa fiu prea mare pentru aventuri din astea -------------------- |
|
|
|
Jan 28 2010, 02:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 845 Inregistrat pe: 21-February 02 De la: Ploiesti (Prahova) Membrul Nr.: 2,400 |
|
|
|
|
Jan 29 2010, 01:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 366 Inregistrat pe: 2-December 09 Membrul Nr.: 55,630 |
Si eu sper sa fiu prezenta |
|
|
|
Jan 29 2010, 01:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 519 Inregistrat pe: 20-September 09 De la: Valcea Membrul Nr.: 53,934 |
Si eu as veni ,dar e o problema ... nu pot in weekend-uri si banuiesc ca atunci se va organiza
-------------------- |
|
|
|
Jan 29 2010, 02:03 PM
Trimis la
|
|
Hai sa facem pana acum o lista de prezenta
Deci avem pe lista deja: 1. FlorentinaG 2. Zoazorel 3. anne16 4. Giorgiana 5. Monica 6. InnaD Sub semnul intrebarii: 7. Doitili 8. babybaby 9. mariette hmm, putini inca, stiu ca putem mai mult Mariette - depinde cum gasit localul liber, am putea face intr-o vineri dupa masa, dar atunci sa nu fie problema pentru cei care vin din alte orase, dar eu cred ca daca stabilim o data cu vreo 2 saptamani inainte, fiecare se poate organiza astfel incat sa fie bine -------------------- |
|
|
|
Jan 29 2010, 02:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 519 Inregistrat pe: 20-September 09 De la: Valcea Membrul Nr.: 53,934 |
Mariette - depinde cum gasit localul liber, am putea face intr-o vineri dupa masa, dar atunci sa nu fie problema pentru cei care vin din alte orase, dar eu cred ca daca stabilim o data cu vreo 2 saptamani inainte, fiecare se poate organiza astfel incat sa fie bine OK!Atunci cand se va stabili data am sa-ti spun exact. -------------------- |
|
|
|
Jan 29 2010, 10:08 PM
Trimis la
|
|
![]() pe aici Grup: Membri Postari: 3,370 Inregistrat pe: 11-March 07 De la: AG-RO Membrul Nr.: 36,900 |
Nu se mai inscrie nimeni pe lista?
-------------------- fan n_puiu
" Nu cunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea "- Ludwig van Beethoven |
|
|
|
Jan 30 2010, 12:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Vedeta culinara Grup: Membri Postari: 4,583 Inregistrat pe: 27-September 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 17,284 |
Nu se mai inscrie nimeni pe lista? Da, corect, nu se mai inscrie nimeni????? -------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 31 2010, 01:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 555 Inregistrat pe: 3-March 09 De la: Cluj Napoca, ocazional la Medias Membrul Nr.: 49,443 |
In Cluj nu facem o intalnire?
-------------------- "Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)
|
|
|
|
Feb 1 2010, 01:40 AM
Trimis la
|
|
![]() pe aici Grup: Membri Postari: 3,370 Inregistrat pe: 11-March 07 De la: AG-RO Membrul Nr.: 36,900 |
Ramo asta e ideea, incepem cu Bucuresti, dar pe urma ne intalnim si prin tara. La Oradea e foarte simplu, putem sa ne intalnim si mai repede Intalnirea ne dorim sa aiba loc la un restaurant, si aici ne gandeam ca in functie de posibilitati (adica daca vom avea acces la bucatarie sau nu) sa gatim impreuna, dar daca nu se va putea dorim sa punem la dispozitie cele necesare pentru a avea o intalnire cat mai placuta Dupa cum stiti noi suntem la Oradea si am avea nevoie de ajutorul vostru in a alege o locatie in care sa fie placut si bine, si daca cumva reusiti sa ne oferiti si informatii cu persoana de contact respectiv un numar de telefon ar fi tare bine. Informatiile va rog sa mi le trimiteti printr-un PM pentru a pastra confidentialitatea. De la voi ...ne asteptam sa fiti prezente / prezenti in numar cat mai mare, sa facem o prima intalnire a culinareselor si culinarilor exceptionala si sa ne cunoastem in numar cat mai mare. Asa cum a spus irca mai devreme, dorim sa facem intalniri in toate zonele tarii si ca aceasta este doar prima din sirul ce va urma. In Cluj nu facem o intalnire? Fetele au raspuns zilele trecute la intrebarea ta Din cate am inteles din mesaje, Irina(lunile viitoare nu v-a mai putea sa plece prea departe de casa- pe la burtici3 sau 4) Fetelor fiti mai receptive -------------------- fan n_puiu
" Nu cunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea "- Ludwig van Beethoven |
|
|
|
Feb 1 2010, 11:35 AM
Trimis la
|
|
Eu imi doresc mult sa facem la Bucuresti, dar nu tin neaparat sa fie prima intalnire acolo, putem sa ne intalnim in weekend si la Oradea. Totusi asa cum am ma zis vreau sa reusim cu organizarea intalnirii in capitala pentru ca inca o luna doua mai pot calatori cu avionul, si vreau sa fiu si eu asa mai in forma sa pot "tzopai"
-------------------- |
|
|
|
Feb 3 2010, 02:57 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 647 Inregistrat pe: 16-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 23,387 |
si io,si io
-------------------- culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/ |
|
|
|
Feb 3 2010, 09:47 AM
Trimis la
|
|
![]() zen Grup: Membri Postari: 3,241 Inregistrat pe: 13-October 06 De la: Ardeleanca din Reghin,acum in capitala Membrul Nr.: 34,351 |
ce n-as da sa pot veni si eu,dar nu prea cred ca voi putea,ca pe 16 are Daria operatia la ochisor si apoi nu stiu daca voi avea voie sa bantui cu ea,ca fara ea nu pot lipsi nici macar o ora de acasa.Daca va fi intr-o perioada buna si pt noi,sigur o sa venim sa aveti mascota
-------------------- Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
|
|
|
Feb 5 2010, 10:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 798 Inregistrat pe: 11-March 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 49,703 |
ce n-as da sa pot veni si eu,dar nu prea cred ca voi putea,ca pe 16 are Daria operatia la ochisor si apoi nu stiu daca voi avea voie sa bantui cu ea,ca fara ea nu pot lipsi nici macar o ora de acasa.Daca va fi intr-o perioada buna si pt noi,sigur o sa venim sa aveti mascota Draga Bimbi, Eu una m-as bucura sa reusesti sa vii, asta inseamna ca fetita ta sa fie bine sa treaca toate cu bine si sa ne vedem in numar cat mai mare la intalnire. @ toti membrii: daca doriti sa fiti prezenti, dar nu doriti sa postati aici va rog sa-mi trimiteti un PM; de ce va rog acest lucru? pentru a stii pentru cate persoane comandam cele necesare (gustarile si localul in care sa ne intalnim) ca sa ne simtim cat mai bine impreuna. Singurul lucru pe care trebuie sa-l aduceti... este propria persoana un weekend frumos sa aveti si astept mesajele voastre |
|
|
|
Feb 6 2010, 01:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Fregmentez hevelenderu' ! Grup: Membri Postari: 5,351 Inregistrat pe: 24-May 07 De la: Braila Membrul Nr.: 37,851 |
Propun we de dinainte de 8 Martie! Marea majoritate avem liber de 8 Martie, si anul asta pica luni, deci ar fi mai mare libertate de miscare!
-------------------- Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
FAN n_puiu de la GLAVACIOC incoace, inspre zilele noastre si forever! Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!! |
|
|
|
Feb 9 2010, 11:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 798 Inregistrat pe: 11-March 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 49,703 |
Propun we de dinainte de 8 Martie! Marea majoritate avem liber de 8 Martie, si anul asta pica luni, deci ar fi mai mare libertate de miscare! Ciao tuturor, deci ce spuneti? este ok pentru primul weekend din martie? 5-6-7 martie? sau 26-27-28 Februarie? Astept sa-mi spuneti parerea voastra si sa ne putem intalni cat mai curand Adina |
|
|
|
Feb 9 2010, 01:23 PM
Trimis la
|
|
Ciao tuturor, deci ce spuneti? este ok pentru primul weekend din martie? 5-6-7 martie? sau 26-27-28 Februarie? Astept sa-mi spuneti parerea voastra si sa ne putem intalni cat mai curand Adina Eu optez pentru acest weekend, adica primul weekend din luna martie. -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 9 2010, 02:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 845 Inregistrat pe: 21-February 02 De la: Ploiesti (Prahova) Membrul Nr.: 2,400 |
si eu zic ca ar fi mai bine in martie, vremea o sa fie mai buna, poate avem si liber...
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|