![]() ![]() |
Mar 1 2010, 11:01 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 838 Inregistrat pe: 19-December 07 De la: Timisoara Membrul Nr.: 40,466 |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Iti doresc putere sa poti trece prin suferinta |
|
|
|
Mar 1 2010, 11:14 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,968 Inregistrat pe: 12-July 07 De la: DE-Hessen Membrul Nr.: 38,257 |
Rubia , sincere condoleante!
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! Si tie sa-ti dea putere sa treci peste toate! -------------------- Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum. |
|
|
|
|
|
|
Mar 1 2010, 12:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 473 Inregistrat pe: 3-December 05 De la: RM.VALCEA Membrul Nr.: 29,220 |
Sa-i fie tarana usoara! -------------------- Cu toata averea din lume nu poti cumpara macar o secunda de fericire sau un strop de viata.
![]() |
|
|
|
Mar 1 2010, 04:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 428 Inregistrat pe: 20-June 08 De la: PH-RO Membrul Nr.: 43,849 |
Îmi pare extrem de rău de tot ce ai pătimit! -------------------- Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cânt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!
|
|
|
|
Mar 1 2010, 04:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 130 Inregistrat pe: 16-March 06 Membrul Nr.: 30,832 |
unii mai zic ca s-ar pune si-o iconita ( altii zic ca nu-i bine sa ingropi icoana ) iconita sfintita simbolizeaza faptul ca cel adormit isi da duhul in Hristos. ea poate fi luata apoi si pastrata de catre un membru al familiei sau data cuiva care participa la inmormantare. Fetelor , spuneti.mi va rog ce superstitii cunoasteti referitoare la inmormantari ca nu stiu dupa ce sa ma iau . Ce trebuie pus in sicriu , cum trebuie facut ...va rog ziceti-mi ! cele scrise aici: http://www.razboiulnevazut.org/carte.php?id=100, iti vor fi de mare folos. sunt importante rugaciunile care i se fac acum pentru ca il pot ajuta mult, deci daca mai poti, roaga-te si tu pentru el, mai ales in a 3-a zi de la moarte, a 9-a si a 40-a. Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau si sa-l pomeneasca intru imparatia Sa! Sincere condoleante! |
|
|
|
Mar 1 2010, 10:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,677 Inregistrat pe: 6-November 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 55,043 |
Va rog ma ajutati cu idei pt necrolog .
Nu stiu cum sa scriu in el . Sa fie scurt , dar sa "atinga" oamenii de la inmormantare -------------------- " Medicul uman salveaza omul , medicul veterinar salveaza omenirea. "
|
|
|
|
Mar 1 2010, 10:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,755 Inregistrat pe: 29-October 05 De la: Netherland Membrul Nr.: 28,549 |
In suflet eu te-am avut de cand ma stiu,
Om drag si bun , cum altul n-am vazut Ne-ai fost un inger , un inger bun si pazitor E prea devreme acum de luat ramas bun. Lacrimi de dor , lacrimi de suflet sfasiat Ce niciodata nu te vor fi uitat. Pe verticala e numele lui.Sa ii fie tarana usoara -------------------- lI fall asleep thinking of you.
Dreaming of things i wish were true. As i wake i shed a tear, Cause i awake without you here. Sheherezada for you! BEETJE CHIQUEwww.Beetjechique.nl |
|
|
|
Mar 1 2010, 10:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,040 Inregistrat pe: 30-November 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 46,848 |
In suflet eu te-am avut de cand ma stiu, Om drag si bun , cum altul n-am vazut Ne-ai fost un inger , un inger bun si pazitor E prea devreme acum de luat ramas bun. Lacrimi de dor , lacrimi de suflet sfasiat Ce niciodata nu te vor fi uitat. Pe verticala e numele lui.Sa ii fie tarana usoara M-ai facut sa plang....acum aproape un an am pierdut pe cineva foarte drag, nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an.A ramas aceeasi durere... -------------------- Claudika |
|
|
|
Mar 2 2010, 12:15 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 712 Inregistrat pe: 9-February 06 De la: La mijloc de codru des Membrul Nr.: 30,249 |
Condoleante Rubia!
Imi pare rau de tot ce ai avut parte in ultimele zile |
|
|
|
Mar 2 2010, 02:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,713 Inregistrat pe: 10-August 06 De la: Bucuresti & Timisoara Membrul Nr.: 33,234 |
Rubia, suntem langa tine.
|
|
|
|
Mar 4 2010, 09:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 523 Inregistrat pe: 19-November 06 De la: ROMANIA Membrul Nr.: 34,965 |
Rubia, iti multumesc ca ai deschis acest subiect. Imi esti atat de aproape cu ceea ce simti, prin ceea ce ai trecut. Si mie mi-a murit mama pe 5 ianuarie
Probabil totul a fost ca un vartej , nici nu stiai ce sa faci mai intai: ai fi vrut sa te lase toti in pace sa-ti plangi durerea, dar.. In orice caz mie mi-a fost foarte greu:fiindca eu nu am fost la nici o inmormantare si nu am stiut absolut nimic. Mi-a ajutat Dumnezeu si au venit langa mine doua rude, stalpi ai bisericii in care am avut mare incredere si nadejde dar... o data m-am repezit la ele , ca una spunea intr-un fel siu una intr-altul. Parca nu se duceau la aceeasi biserica. De aceea pentru pomeni, e bine sa intrebi de acolo, din orasul tau pe cine a facut , si apoi pe preot. El decide cum e bine. Vroiam sa iti zic altceva:pentru sufletul tau, ca celke lumesti le duci tui la bun sfarsit... Toata viata mi-a fost frica de moarte. Cat am fost mai tanara era un subiect neimportant dar imbatranind au devenit obsedante misterele, temerile legate de moarte. O mare usurare a fost cand am aflat ca sufletul intra in corp, la nastere , ca intr-o inchisoare, pentru a-si duce la bun sfarsit rolul sau pe pamant, in aceasta viata. Deci murind el, sufletul, iese din corp, fiind din nou liber . Si asta e o mare usurare. Omul moare atunci cand Dumnezeu considera ca si-a indeplinit rolul pe pamant. Si atunci il cheama la el. In functie de cum ne-am trait viata, sufletul va avea o ascensiune lina usoara, ori mai...sinuoasa. Deci rugaciunile noastre, ale preotului ii sunt de mare ajutor. Patruzeci de zile, stii, nu? sufletul se plimba pe aici pe pamant, prin locurile cunoscute. Acum poate trimite diferite mesaje. Eu nu am avut acesta bucurie. Nu tin minte visele si alte semne nu am vazut. Ce sa-ti mai spun? Ca s-a dus in loc luminat, in loc cu verdeata? Fii sigura de asta. Iti e greu. Totul iti aminteste de el. Si e sfasietor ca acel corp, partea materiala nu mai e. Trebuie sa ne multumim cu credinta lorle e bine acolo unde sunt. Si ca aici, in spatele tau (si al meu) stau sufletele lor si citesc peste umerii nostrii cat de mult ne lipsesc si mai ales cat de mult ii iubim. |
|
|
|
Mar 9 2010, 08:17 PM
Trimis la
|
|
![]() MINOS D'OROS Grup: Membri Postari: 2,949 Inregistrat pe: 2-February 04 De la: Bucuresti-Italia Membrul Nr.: 11,580 |
Sincere condoleante draga Rubia!!!
Stiu prin ce treci si ce durere sfasietoare iti macina sufletul!!! Mi-am pierdut tatal la fel de fulgerator!!! Multa putere iti doresc sa treci peste toate... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! -------------------- |
|
|
|
Mar 10 2010, 05:09 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
de-abia acum vad acest topic, rubia, condoleante si din partea mea si Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau. stiu ce trebuie sa fie in sufletul tau acum, tot asa de fulgerator mi-am pierdut si eu tatal, acum 10 ani.
|
|
|
|
Mar 12 2010, 11:24 AM
Trimis la
|
|
![]() doar monti... Grup: Membri Postari: 1,956 Inregistrat pe: 14-May 04 De la: Sibiu (Romania) Membrul Nr.: 14,218 |
condoleante rubia.
multa putere iti doresc, si alinare sufleteasca. |
|
|
|
Mar 13 2010, 01:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,069 Inregistrat pe: 23-October 05 De la: Galati Membrul Nr.: 28,441 |
Condoleante, Rubia si multa putere sa treci peste asta!
|
|
|
|
Mar 14 2010, 12:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 555 Inregistrat pe: 3-March 09 De la: Cluj Napoca, ocazional la Medias Membrul Nr.: 49,443 |
Rubia, condoleante.
Dumnezeu sa-l odihneasca. -------------------- "Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)
|
|
|
|
Mar 14 2010, 03:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,389 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
Condoleante!
|
|
|
|
Mar 26 2010, 01:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,047 Inregistrat pe: 2-March 10 De la: Zalau Membrul Nr.: 57,082 |
Fetelor , spuneti.mi va rog ce superstitii cunoasteti referitoare la inmormantari ca nu stiu dupa ce sa ma iau . Ce trebuie pus in sicriu , cum trebuie facut ...va rog ziceti-mi ! Draga mea, eu acuma am gasit acest topic. Sincere condoleate. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Credema ca stiu foarte bine ce simti. Citind acest topic am tras un plans zdravan, pentru ca desi acum in 3 martie sa facut un an decand tatal meu a murit acel gol imens si durerea e tot acolo. Si el a murit la spital, la urgenta, iar eu nici macar nu am putu sa ami iau ramas bun de la el sau sa il vad, decat dupa 3 zile, cand ni lau dat de la morga. E dureros, dar va trebui sa treci incet peste aceasta pierdere. Ai sa vezi ca Dumnezeu e bun si te ajuta. Atunci te va intarii cand vei avea cea mai mare nevoie de el. Sunt alaturi de tine cu toata inima. Ai grja de tine. T e pup. -------------------- atmosfera e ciudata, cand bei numa' apa plata!! |
|
|
|
Apr 9 2010, 09:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,677 Inregistrat pe: 6-November 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 55,043 |
Multumesc Irenke ca esti alaturi de mine . Imi pare rau pt pierderea ta
O singura data l-am visat . Acum cateva nopti . Am visat ca era la bunica la tara , stiam ca e mort , dar aflasem ca inviase si murise pt a doua oara lovindu-se la cap .. Ciudat vis am putut avea. Si parca am vazut o poza : Unde eram eu , mama , el si inca o persoana ( care nu stiu cine e ...o femeie ) , iar fata lui aparea blurata M-a cam speriat visu . E adevarat ca trebuie sa-i dai de pomana cand il visezi ¿ -------------------- " Medicul uman salveaza omul , medicul veterinar salveaza omenirea. "
|
|
|
|
Apr 9 2010, 10:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,389 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
Nu stiu cat de adevarat e, cert e ca eu am visat cu bunicul meu vreo 4 luni de zile, in fiecare noapte, dupa moartea lui. daca dadeam de pomana de fiecare data ar fi zis lumea ca am impresia ca mor de foame celor ce le dau.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|