![]() ![]() |
Aug 15 2010, 10:55 PM
Trimis la
|
|
![]() The Landlady Grup: Best romantic story teller Postari: 7,090 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Does it matter? Membrul Nr.: 28,886 |
Si terminai siropul de afine, e mmmmmmmm.....l-am pus in 2 sticle mari de 5 l ca e mai usor de transportat si mie-mi place dar cel mai mult lui al meu gata vacanta?..eu nu m-as mai intoarce o vreme buna, la cat de fumos-i acolo -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 16 2010, 01:21 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 712 Inregistrat pe: 9-February 06 De la: La mijloc de codru des Membrul Nr.: 30,249 |
Moni zici tu cand ai timp si stabilim o intalnire.
Nu stiu daca mergeti si pe la restaurante de pe langa Oradea insa exista unul Hanul Pescarilor la Saldabagiu de Munte e pe drumul care merge mai sus de spitalul judetean si primul drum la stanga....e un restaurant traditional cu lac, cu animale gen caprioara, iepurasi, fazani, pauni; cu piscina si o mancareeeeeeee delicioasa, cred ca e specific maghiar dar oricum e cu decoruri vechi folcloristice. Sau mai este inca restaurantul Scorilo de langa parcul Petofi Sandor care iar are o mancare tare buna insa nu e traditionala.Si nu stiu daca aveti timp insa ar fi pacat sa nu mergeti la Sibiu si pe Transfagarasan de pe o parte pe cealalta. |
|
|
|
|
|
|
Aug 16 2010, 03:27 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,124 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
si eu m-am intors din Ro nu de mult timp...si-s de acord cu multe, inclusiv cu pensiunile si restaurantele...hmm am gasit si localuri faine...dar si bombe am fost prima oara pe Transfagarasan, dar pana la Cabana Capra...ca ne-a oprit ploaia -------------------- |
|
|
|
Aug 16 2010, 08:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Fregmentez hevelenderu' ! Grup: Membri Postari: 5,351 Inregistrat pe: 24-May 07 De la: Braila Membrul Nr.: 37,851 |
Sa ai vacanta frumoasa si sa va bucurati mult de tot si de toate, ca prea le-ati dus dorul! Peseu:pot sa fur un mar verde, niste coacaze (sau erau rosii?) si-o mana de afine? -------------------- Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
FAN n_puiu de la GLAVACIOC incoace, inspre zilele noastre si forever! Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!! |
|
|
|
Aug 17 2010, 01:48 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 114 Inregistrat pe: 5-November 08 Membrul Nr.: 46,272 |
Concediu placut! |
|
|
|
Aug 17 2010, 03:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
si mie-mi place dar cel mai mult lui al meu gata vacanta?..eu nu m-as mai intoarce o vreme buna, la cat de fumos-i acolo afine si zmeura, sucul meu de toate zilele vacanta mai tineeeeee Moni zici tu cand ai timp si stabilim o intalnire. Nu stiu daca mergeti si pe la restaurante de pe langa Oradea insa exista unul Hanul Pescarilor la Saldabagiu de Munte e pe drumul care merge mai sus de spitalul judetean si primul drum la stanga....e un restaurant traditional cu lac, cu animale gen caprioara, iepurasi, fazani, pauni; cu piscina si o mancareeeeeeee delicioasa, cred ca e specific maghiar dar oricum e cu decoruri vechi folcloristice. Sau mai este inca restaurantul Scorilo de langa parcul Petofi Sandor care iar are o mancare tare buna insa nu e traditionala.Si nu stiu daca aveti timp insa ar fi pacat sa nu mergeti la Sibiu si pe Transfagarasan de pe o parte pe cealalta. Nu vreau sa ma duc la drum lung ca ma termina traficul, asta este cel mai trist in Ro, omul face tot ce ii sta in putere, o casa pe placul fiecaruia,o masina sa te duca asa cum e, e buna oricum dar autostrada nu poti face din propriile puteri Voi face un drum pe acolo ca parca mai demult am fost cu ai mei pe acolo in excursie. Joi dupa masa sunteti libere cu Ramo? Puneti-va voi de acord ca eu vin frumoase poze si eu m-am intors din Ro nu de mult timp...si-s de acord cu multe, inclusiv cu pensiunile si restaurantele...hmm am gasit si localuri faine...dar si bombe am fost prima oara pe Transfagarasan, dar pana la Cabana Capra...ca ne-a oprit ploaia da ,asa este daca dai de un loc ok apoi tot acolo revii dar bomba te lasa cu sechele Moni, fara cuvinte! Frumoasa curte,frumoase gazde si cu suflet bun, frumoasa gradina.Spune-mi ca n-a patit nici o stricaciune de la furtunile si ploile de pe la voi! Sa ai vacanta frumoasa si sa va bucurati mult de tot si de toate, ca prea le-ati dus dorul! Peseu:pot sa fur un mar verde, niste coacaze (sau erau rosii?) si-o mana de afine? merci frumos, serveste mere,pere ce doresti tu ieri a fost o furtuna de curata curtea de flori uscate in rest e ok, am inceput ziua cu maturatul prin ''ograda'' Foarte frumoasa gradina! Un concediu din acesta mi-as dorii si eu! Sa fiu inconjurata de verdeata si sa respir aer curat! Concediu placut! multumesc mai pun ceva foto de la gratare in Italia de obicei costitele de porc sunt cu osul gros, carne putina si grase taiate deja insa am luat intreg si au fost gustoase suculente, le stropeam si cu vin feliile de carne si ne si racoream mama a facut jumari proaspete yummmiiii am tot vrut mititei cu mustar, o perioada sa nici nu mai vad asa ceva, erau din carne de parizer sau cremvursti se umflau, erau moi bleahhhh(la o pensiune) pappardelle cu hribi
Imagini Atasate
|
|
|
|
Aug 18 2010, 10:20 AM
Trimis la
|
|
![]() The Landlady Grup: Best romantic story teller Postari: 7,090 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Does it matter? Membrul Nr.: 28,886 |
vacanta mai tineeeeee ok .. trebuia sa ajung sapt trecuta la firenze dar a intervenit ceva asa ca ma voi repede weekendu asta ar trebui sa ma intorc din nou in noiembrie, ca e ziua micutei dar tot atunci e si ziua mea si a nepotului meu care-si serbeaza majoratul si tre' s-ajungem si acolo .. pffuu sa vad cum ma impart vacanta placuta in continuare...mancarea arata iami -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 18 2010, 01:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 955 Inregistrat pe: 15-April 08 De la: Undeva cindva Membrul Nr.: 42,712 |
Tare frumoase pozele Moni ! Ce dor de casa m-a luat ! Vacanta placuta in continuare !
-------------------- Cerurile si pamantul nu-L pot cuprinde pe Dumnezeu
dar inima omului Il cuprinde. De aceea, sa nu ranesti niciodata inima omului... Nikos Kaazantzakis |
|
|
|
Aug 18 2010, 08:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Fregmentez hevelenderu' ! Grup: Membri Postari: 5,351 Inregistrat pe: 24-May 07 De la: Braila Membrul Nr.: 37,851 |
Tare frumoase pozele Moni ! Ce dor de casa m-a luat ! Vacanta placuta in continuare ! Tu cand vii? -------------------- Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
FAN n_puiu de la GLAVACIOC incoace, inspre zilele noastre si forever! Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!! |
|
|
|
Aug 18 2010, 09:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 197 Inregistrat pe: 17-August 10 De la: szeklerland Membrul Nr.: 59,593 |
Se vede ca ti-a fost dor de casa daca si rosiile din gradina sunt in poze. Ce tare e catzelul cu freza lui!
Chiar vroiam sa zic de slanina cand am vazut jumarile. Foarte frumoasa gradina. Afinele...eu afine din astea numai aici la noi am vazut,in strainatate numai din alea mari care nu pateaza. |
|
|
|
Aug 19 2010, 01:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 712 Inregistrat pe: 9-February 06 De la: La mijloc de codru des Membrul Nr.: 30,249 |
E foarte adevarat ca e departe Transfagaraseanul si oricum nu poti tot intr-o zi...cam minim 3 zile cu drum cu intors cu vizitat totul ca nu are rost sa treci asa ca prin urechile acului prin asa locuri frumoase.
M-ai omorat cu gratarele alea...ceafa cu os, nebunie deja imi ploua in gura.....de jumari nici nu mai zic. Legat de mititei daca mergi la Selgros sunt facuti acolo si sunt proaspeti si mai mult decat atat au o reteta proprie si nu introduc prostii in ei (mama e chiar la departamentul acela si iti dai seama daca nu ar fi ok nu ne-ar cumpara si noua). Imi spunea o prietena ca exista deja si mititei de pui si carnati de pui insa nu stiu daca gasesti prin Oradea.Cica la Cluj se gasesc asemenea produse, de la Turda fiind producatorul. O sun pe Ramo sa vedem cand este ea disponibila. Acest mesaj a fost editat de YOYO: Aug 19 2010, 01:10 AM |
|
|
|
Aug 19 2010, 03:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 955 Inregistrat pe: 15-April 08 De la: Undeva cindva Membrul Nr.: 42,712 |
Tu cand vii? Eu sper la vara ,(si atunci puoate ne intilnim ) dar nu-i nimic batut in cuie ! Asa ca imi mai alin (sau zgindar) dorul uitindu-ma la poze ! Frumoasa-i lumea asta si vezi minunatii oriunde ai merge, dar nimic nu are farmecul locului in care te-ai nascut! Poate asta-i valabil doar ptr mine, ca-s io mai sentimentala(am gasit sentimentalism la oferta si am luat en gross lol) Scuze Moni de off topic !Mai asteptam poze ! -------------------- Cerurile si pamantul nu-L pot cuprinde pe Dumnezeu
dar inima omului Il cuprinde. De aceea, sa nu ranesti niciodata inima omului... Nikos Kaazantzakis |
|
|
|
Aug 19 2010, 03:46 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
m-au omorat jumarile...imi ploua....
|
|
|
|
Aug 19 2010, 12:21 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
superb! si ce bine e acasa.
-------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Aug 19 2010, 04:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
ok .. trebuia sa ajung sapt trecuta la firenze dar a intervenit ceva asa ca ma voi repede weekendu asta ar trebui sa ma intorc din nou in noiembrie, ca e ziua micutei dar tot atunci e si ziua mea si a nepotului meu care-si serbeaza majoratul si tre' s-ajungem si acolo .. pffuu sa vad cum ma impart vacanta placuta in continuare...mancarea arata iami merci fata, vezi cum impaci lumea de vizitat Se vede ca ti-a fost dor de casa daca si rosiile din gradina sunt in poze. Ce tare e catzelul cu freza lui! Chiar vroiam sa zic de slanina cand am vazut jumarile. Foarte frumoasa gradina. Afinele...eu afine din astea numai aici la noi am vazut,in strainatate numai din alea mari care nu pateaza. da mi-a fost dor, inca nu m-am obisnuit sa fiu plecata de acasa cu de totul E foarte adevarat ca e departe Transfagaraseanul si oricum nu poti tot intr-o zi...cam minim 3 zile cu drum cu intors cu vizitat totul ca nu are rost sa treci asa ca prin urechile acului prin asa locuri frumoase. M-ai omorat cu gratarele alea...ceafa cu os, nebunie deja imi ploua in gura.....de jumari nici nu mai zic. Legat de mititei daca mergi la Selgros sunt facuti acolo si sunt proaspeti si mai mult decat atat au o reteta proprie si nu introduc prostii in ei (mama e chiar la departamentul acela si iti dai seama daca nu ar fi ok nu ne-ar cumpara si noua). Imi spunea o prietena ca exista deja si mititei de pui si carnati de pui insa nu stiu daca gasesti prin Oradea.Cica la Cluj se gasesc asemenea produse, de la Turda fiind producatorul. O sun pe Ramo sa vedem cand este ea disponibila. ok merci de pont astept hotararea voastra de intalneala Eu sper la vara ,(si atunci puoate ne intilnim ) dar nu-i nimic batut in cuie ! Asa ca imi mai alin (sau zgindar) dorul uitindu-ma la poze ! Frumoasa-i lumea asta si vezi minunatii oriunde ai merge, dar nimic nu are farmecul locului in care te-ai nascut! Poate asta-i valabil doar ptr mine, ca-s io mai sentimentala(am gasit sentimentalism la oferta si am luat en gross lol) Scuze Moni de off topic !Mai asteptam poze ! si la mine orice e legat de sentimente m-au omorat jumarile...imi ploua.... asa bune au fost superb! si ce bine e acasa. merci |
|
|
|
Aug 19 2010, 09:18 PM
Trimis la
|
|
Am vorbit cu Ramo. Ea poate doar luni la ora 6. Spunea sa stabilim noi locatia insa si-ar dori sa nu fie agitatie, masini...etcEu ma gandeam la restaurantul Ciuperca pentru ca e mai retras. Daca ai tu alta idee sa ne-o spui si noua.
|
|
|
|
Aug 20 2010, 01:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 428 Inregistrat pe: 20-June 08 De la: PH-RO Membrul Nr.: 43,849 |
Frumoase poze, moni!
Să vă bucuraţi din plin de concediu! -------------------- Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cânt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!
|
|
|
|
Aug 20 2010, 04:53 PM
Trimis la
|
|
Am vorbit cu Ramo. Ea poate doar luni la ora 6. Spunea sa stabilim noi locatia insa si-ar dori sa nu fie agitatie, masini...etcEu ma gandeam la restaurantul Ciuperca pentru ca e mai retras. Daca ai tu alta idee sa ne-o spui si noua. ai PM Frumoase poze, moni! Să vă bucuraţi din plin de concediu! merci draga |
|
|
|
Aug 20 2010, 08:33 PM
Trimis la
|
|
Vreau mereee, vreau jumeriii, vreau afineee, vreau la Mooooniiii!
Sa puneti poze de la intalneala! -------------------- Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
|
|
|
Aug 20 2010, 09:11 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|