52 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> parfumuri!!!
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:01 AM
Trimis la #41

Captain Cook

Grup: Membri
Postari: 231
Inregistrat pe: 17-May 02
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 3,500

alte indicii despre parfumuri:

Donna Karan
Donna Karan, poti sa atragi toate privirile si sa cuceresti pe oricine intr-un loc aglomerat

Boucheron
Boucheron, il poti purta la ocazii si vei arata ca esti sigura pe tine

Cristalle
Chanel, pune bine in valoare o tinerete neostentativa

Poeme
Lancome, poarta-l in ocazii deosebite si iti va da un aer romantic, de simplitate si sensibilitate

Femme
Rochas, te va ajuta sa radiezi de o frumusete blanda

Tresor
Lancome, iti va fi foarte usor sa faci impresie pe tacute

Joy
Jean Patou, poarta-l cand esti intr-o rochie de seara la o petrecere cu multa lume

Moschino
Moschino, daca vrei sa alegi un parfum tineresc si sexi

Madame Rochas
Rochas, indrazneala ta va fi una eleganta

Casmir
Chopard, o alegere pentru femei mature, senzuale si telurice

Coco - Chanel
mirosul usor dulceag se potriveste cel mai bine toaletelor simple si expresive

Lou Lou
Cacharel, ca sa fii seducatoare si sa ai un aer de femeie "pusa pe rele"

Obsession
Calvin Klein, daca esti sau vrei sa fii genul de femeie moderna, pusa pe cuceriri

Vanderbilt
Gloria Vanderbilt, daca vrei sa ai stil si curaj in acelasi timp

Knowing
Estee Lauder, e o alegere buna daca esti adepta unei elegante simple

No 19
Chanel, iti trezeste amintiri daca esti o persoana visatoare, melancolica

Jicky
Guerlain, potrivit in special pentru stilul casual

Ungaro d 'Ungaro
Ungaro, puterea ta de seductie va fi atat de mare incat vei fi in centrul atentiei

Cinnabar
Estee Lauder, foarte potrivit pentru momente speciale, intime

Poison
Christian Dior, iti consolideaza imaginea de femeie matura, sofisticata si sigura pe sine

Ferre
Gianfranco Ferre, poarta-l la ocazii cand vrei sa fii plina de exuberanta si extravaganta
Go to the top of the page

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:04 AM
Trimis la #42

Captain Cook

parfumuri de vara:

Pleasures - Estee Lauder, un parfum proaspat, intens pe care il poti purta in orice ocazie nepretentioasa
Safari - Estee Lauder, arome telurice, rafinate pentru tinute casual
Anais Anais - Cacharel, un aer romantic, misterios pentru ocazii nepretentioase cu nota romantica
Escape - Calvin Klein, daca esti in vacanta sau vrei sa te simti in vacanta, alege acest parfum exuberant, "ozonat"
Gio - Giorgio Armani, iti confera eleganta si senzualitate in ocazii deosebite insa nu folosi o cantitate prea mare o data
Jean-Paul Gaultier, pentru un aer distins, sentimental la un coctail sau in aer liber
Chanel - No. 19 are un farmec tineresc in tinute de zi sau de seara
Parfum d 'ete - Kenzo, vei inspira calm si delicatete daca il porti dupa-amiaza sau seara insa nu e recomandat daca mergi la petreceri
Poeme - Lancome, poarta-l in ocazii deosebite si iti va da un aer romantic, de simplitate si sensibilitate
Senso - Ungaro daca vrei sa fii dinamica, seducatoare, senzuala
Joop!Femme - Joop, il porti purta la birou si in tinute casual
O - Lancome, este exuberant si captivant in reuniuni in aer liber
Tendre Poison - Christian Dior, pentru o nonsalanta juvenila captivanta in tinute de zi si de seara

Tot pentru vara :

Sensations - Jill Sanders
Woman - Hugo Boss
Aqua flore - Carolina Herrera
Cool Water for women - Davidoff
Woman - Ralf Lauren
sau
Pret-a-porter, Exclamation-Dare si gama Chanson (d 'Eau, 'Air, 'Vie) de la Coty

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:05 AM
Trimis la #43

Captain Cook

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

parfumuri romantice:

Alchimie, de Rochas - o mixtura de dragoste care contine floarea pasiunii si iasomie

Angel Innocent, de la Thierry Mugler - original, translucid, spumos, un parfum care combina aromele fructelor de padure si dulceata migdalelor trase in zahar si a merengue-ului

Escada Collection, de la Escada - un cocktail sexy de pruna, santal, cola, ambra si vanilie

Hypnotic Poison , de la Christian Dior - armonie carnala de ambra, lemn, vanilie, mosc, intr-o sticla menita sa aminteasca de fructul oprit

O Oui! , de la Lancome - proaspat, flori si fructe pentru o fata optimista si plina de viata

She, de la Emporio Armani - note de cedru si mosc pentru un parfum usor oriental

Splendour , de la Elizabeth Arden - spirit al bucuriei romantice, un parfum care aduna arome de fructe si flori

Un amour de Patou , de la Jean Patou - trandafirii si iasomia de Grasse compun acesta esenta

Loving Bouquet , de la Escada - un parfum floral, prospat si incitant

Mira-Bai , de la Chopard - cald si senzual care te imbie cu arome de ambra, santal si pralina

Opium , de la Yves Saint Laurent - un elixir al seductiei

Romance, de la Ralph Lauren - extravagant si senzual

Dalimania , de Salvador Dali - voluptuos, enigmatic

Just Me, de Claude Montana - indraznet si intim

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:19 AM
Trimis la #44

Captain Cook

parfumuri pentru femeia BERBEC:

Personalitatea
Cuceritoare din fire, femeia Berbec intra in primavara proaspata si noua ca si anotimpul care deschide anul, manata de un dinamism care face din ea un leader natural. Ea are nevoie de actiune, musca din viata cu toti dintii. Insa atentie, este si impulsiva, iar entuziasmul specific o face sa fie uneori mai partinitoare si nedreapta. Fiind ambitioasa, atunci cand isi doreste ceva, se repede cu toata forta.

Parfumul ei
• Note florale proaspete, poate chiar crude anul acesta. racoarea proaspata de la O Oui de la Lancome (mar, para, ananas, crin si mosc alb);
• Sau Romance de la Ralph Lauren, o apa de parfum proaspata si cu miros de fructe, doua arome special concepute pentru o femeie care vrea sa se afirme;
• In sfarsit, o aroma reeditata anul acesta intr-un flacon orginal de Baccarat in tiraj limitat, Cabocgard de Gres (bergamot, mandarina, ylang - ylang, iasomie, rose de Bulgarie, esenta de muschi de stejar, mosc, iris si santal).

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:19 AM
Trimis la #45

Captain Cook

TAUR

Personalitate
Unei tauroaice nu mege sa-i insiri gogosi: calma, realista, ea are simtul realitatii si este cu picioarele pe pamant: ii place tot ceea ce este durabil, concret, solid. Insa este si o femeie senzuala. Fidela (insa pana la rutina), ea este si geloasa din fire si poate face adevarate crize de nervi... Ce mai, cand o apuca, sa nu-i stai in cale!

Parfumul ei
• Ea are nevoie de tinerete si de prospetime: Noa de la Cacharel cu notele sale aldehidate (bujor albi, coriandru, cafea, smirna si tamaie);
• Sau Polo Sport Women de la Ralph Lauren, ametec de prospetime si indrazneala (menta, citrice, mac de California, frezie, crin, cedru, abanos, mosc alb...);
• Oi Feminite du Bois de la Shiseido, un omagiu adus frumusetii, feminitatii pure si senzulale (cedru de Athos, note florale si fructate in amestec cu o boare usor picanta).

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:20 AM
Trimis la #46

Captain Cook

GEMENI

Personalitate
Se spune ca Gemenii sunt duali si din capul locului sunt acuzati de un spirit duplicitar. De fapt, femeia acestei zodii are nevoie de schimbare: ea se satura repede de aceleasi fete, peisaje, idei, deoarece curiozitatea ei vesnic treaza o impinge spre alte taramuri. Ca si Varsatorul, este semnul tineretii.

Parfumul ei
• O noutate cu Initial de la Boucheron (accente de mandarina, cardamom si trandafir - iasomie pe un fond de patchuli, nemuritor);
• Sau doua mari parfumuri clasice: n de la Chanel, chiparos plin de elan (Floare de portocal Grasse, galben de Iran, Trandafir de mai, Iris de Florenta);
• Si O de la Lancome care se afla in frunte cu aromele ei fructate (lamaie, mandarina, bergamot), in amestec cu parfumul fin al muschiului de stejar, santal si vetiver.

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:20 AM
Trimis la #47

Captain Cook

RAC

Personalitate
Femeia Rac traieste intr-o lume a ei, imaginara si nu trebuie in nici un caz sa o scoti de aici: ar suferi ingrozitor. De altfel, ea isi costruieste un camin ca o cochilie protectoare. Insa aceasta sensibilitate, aceasta capacitate de a visa poate fi comunicativa. Este un lucru ciudat, insa in mass-media lucreaza foarte multe femei Rac.

Parfumul ei
• mister si indrazneala: Rouge d 'Hermes (ylang - ylang, ambra, vanilie, mirodenii, flori si citrice, lemn de Gaic);
• sau Ce soir sau Jamais de la Annick Goutal (crin, ambra si mosc) intr-un parfum de cristal creat de Baccarat (Editie limitata).

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:21 AM
Trimis la #48

Captain Cook

LEU

Personalitate
Lux, eleganta, un strop de vanitate, o groaza de mondenitate, nu degeaba este supranumita Leoaica, regina junglei. Iar daca nutreste proiecte marete, stie prea bine sa incredinteze altora aceasta sarcina. Ea preferea sa domneasaca manata de orgoliul ce o caracterizeaza, insa gustul ei pentru putere se manifesta printr-o imensa generozitate, o adevarata caldura umana. Ea domina, insa stie la fel de bine sa fie si protectoare.

Parfumul ei
• Luminos si stralucitor : Poeme de la Lancome (mac albastru din Himalaya, flori de litchi, de laur si de portocal pe un fond de vanilie si mimoza);
• senzual: Mahora de la Guerlain (tuberoza, vanilie si santal);
• sau extrem de noul Rush de la Gucci (gardenia, trandafir turcesc, mosc sau paciuli) intr-un ambalaj plat si rosu.

+Quote Post
Liliana-Ly
Trimis la #49

Captain Cook

FECIOARA

Personalitate
Incapatanata si maniaca, femeia acestei zodii poate fi exasperanta prin spiritul sau minutios si exagerat de activ. Nu trebuie neaparat sa fie ambitioasa, insa, daca ii incredintezi o misiune, ea va merge pana la capat. Discreta, perfectionista, este intotdeauna de o eleganta perfecta insa, in mod evident, clasica. La ea, fantezia reprezinta un risc de dezordine. Insa este credincioasa si blanda, iar caminul ei - un cuib al pacii...

Parfumul ei
• Un parfum pe care nu l-a abandonat niciodata: Tresor de la Lancome care demareaza cu niste tente proaspete de miros floral (liliac, trandafir alb si lacramioare) peste care se suprapun niste tente cu arome de fructe si un parfum de lemn si ambra;
• Ei ii place si Coco Chanel (iasomie, piersica, mimoza, flori de portocal, trandafir si cuisoare, totul pe un fond de santal, piele, tonka si opoponax);
• Sau Arpege de la Lanvin, un parfum mitic, simbol al dragostei materne, intr-o sticla frumos bombata.

+Quote Post
Liliana-Ly
Trimis la #50

Captain Cook

BALANTA

Personalitatea
Armonia cu orice pret! Balanta este intr-atata de ingrozita de conflicte, incat ar putea parea lasa sau chiar mincinoasa. Ea este, insa, diplomata, subtila si fermecatoare, este imposibil
sa-i cauti raca. De fapt, ea reactioneaza la seductie si nimic mai mult. Ii place la nebunie sa primeasca, fiind in acelasi timp o invitata destul de placuta. Ea detine asadar, cu maiestrie, arta conversatiei.

Parfumul ei
• O Balanta care vrea sa se afirme in acest an va opta pentru Emporio " Elle" de la Giorgio Armani, un parfum oriental si delicat (angelica, cardamom, tente florale si mirodenii picante, vanilie si heliotop, mosc si lemn de cedru);
• sau Intuition de la Estee Lauder, o aroma orientala, un falfait lumnos de hesperida (mandarine - bergamot - grapefruit urmate de gardenia si trandafir, totul pe un fond de apa minerala, pentru prima oara intr-un parfum);
• Si clasicul : Air du Temps de la Nina Ricci (iasomie, gardenia, garoafa, lemn de santal).

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:22 AM
Trimis la #51

Captain Cook

SCORPION

Personalitate
Pasiune, tenacitate dar si mister: femeia Scorpion ii intriga pe cei pe care i-a sedus. Cu atat mai mult cu cat are tendinta sa sparga tot pentru a construi apoi mai bine. O zodie fascinanta, facuta pentru a reusi, cerand curaj, rabdare si tenacitate, dar si buna stapanire a strategiei si a secretului. Femeile Scorpion au o frumusete deosebita care, in functie de dispozitie, se poate transforma... virand spre uratenie pentru ca deodata sa revina la o stralucire rapitoare.

Parfumul ei
• Oriental sau nimic! Magir Noire de la Lancome (rose bulgare, coacaze negre, tamaie si iasomie pe un fond de ambra sau santal);
• Ei ii va place in egala masura sa intrige si sa se invaluie in mister. Solutia: Opium de la Yves Saint Laurent (mandarina, prune, cuisoare, coriandru, garoafa, lacramioare, trandafir, smirna, opoponax, lemn de cedru si de santal);
• sau Shalimar de la Guerlain (bergamot, vanilie, trandafir, iasomie, iris, opoponax, bob si tonka).

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:22 AM
Trimis la #52

Captain Cook

SAGETATOR

Personalitate
Libera, absolut libera, femeia sagetator si da seama dintr-o privire de situatie si actioneaza in consecinta. Este calda, optimista, comunicativa, stiind sa creeze un consens in jurul ei... dupa care hop, dispare de indata ce nu se mai simte libera. Idealista si generoasa, ea este atrasa cu predilectie spre domeniul meseriilor umaniste.

Parfumul ei
• Nota complet noua si feminitate cu Miracle de la Lancome (litchi, frezie, miezul florilor de magnolie), arome picante, ambra, mosc si iasomie);
• sau de ce nu clasicul si romanticul Paris de la Yves Saint Laurent (trandafir, maces, mimoza, violeta, lemn de santal, muschi, iris, ambra si mosc);
• In fine, Anais-Anais (zambila, flori de portocal, tuberoza, iasomie, caprifoi si lacramioare pe un fond de santal, mosc, ambra, cedru si vetiver) intr-o noua prezentare: apa de toaleta cu vaporizator si lapte cu o formula blanda si parfumata.

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:23 AM
Trimis la #53

Captain Cook

CAPRICORN

Personalitate
Tenace sau incapatanata? Capricornul stie sa-si astepte momentul de ambitie si realism. Ai impresia ca este rece si severa insa , de fapt, ea este o idealista capabila de devotament. Atunci cand iubeste, o face din toata inima insa nu se exteriorizeaza: cuvintele nu constituie punctul ei forte. Ea prefera gesturile, acestea cantarind mai mult in ochii sai.

Parfumul ei
• La femeie noua, parfum nou. Aroma florilor in Miracle de la Lancome , un imn inchinat frumusetii vietii, o invitatie de a redescoperi aceasta frumusete si a trai in armonie cu ea (pentru inceput, o tenta proaspata si umeda de licthi si frezie, urmata de aroma florilor de magnolie, totul pe un fond imbatator de arome picante si parfumuri invaluitoare de ambra, mosc si iasomie);
• J 'adore de la Dior, un buchet floral plin de lumina (frunze de iedera, mandarine, orhidee, violete, lemn de dud si busuioc rosu) i se potriveste ca o manusa.
• Si nu in ultimul rand senzualul, atemporalul, orientalul N S de la Chanel (ylang – ylang din Comone, Nerolli de la Grasse, iasomie, trandafiri, santal si vanilie).

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 8 2002, 11:23 AM
Trimis la #54

Captain Cook

VARSATOR

Personalitate
Este excentrica? Instabila? Superficiala? Da, cateodata. Insa are o scuza: ea are pasiunea schimbarilor, obsesia noului: idei, calatorii, relatii, haine si parfumuri. Nu este deloc usor sa o seduci si nici sa o urmezi pe femeia Varsator care este adesea considerata pe nedrept un Peter Pan in fusta. Cum stie sa-si ascunda mai bine ca altii atat durerea cat si neimplinirile, nu se va lasa niciodata descoperita, sau poate doar de marea iubire, daca aceasta exista.

Parfumul ei
• Pentru noutate, un parfum floral cu note poetice contemporane: Flower de la Kenzo (violete de Parma, maces salbatic, coacaz negru si rose bulgare, vanilie, mosc alb si opoponax);
• O personalitate marcanta cu Angel de la Thierry Mugler
intr-un flacon numerotat "Etoile d 'hiver" (bergamot, hedion, iasomie, dud si miere, patchuli, vanilie – ciocolata – caramel);
• Si unul ceva mai clasic, Allure de la Chanel, un parfum cu fatete multiple (bergamot, vetiver, magnolie si nufar, vanilie, mandarina, trandafir de mai).

+Quote Post
Corina
mesaj Aug 9 2002, 02:36 AM
Trimis la #55

Captain Cook

Postari: 296
Inregistrat pe: 17-March 02
Membrul Nr.: 2,845

Liliana, m-ai dat gata, trebuie sa-mi copiez mesajele tale. Eu sunt "berbec" si intr-adevar imi plac parfumurile florale. Folosesc Champs-Elysees de Guerlain si J 'adore de Dior. Boucheron imi place cel de barbati, bineinteles ca nu pt. mine, pt. sotul meu.

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 9 2002, 07:03 AM
Trimis la #56

Captain Cook

eu am primit cadou acum citiva ani "cartea parfumurilor", scrisa de un francez care este in slujba acestei minunate industrii a parfumurilor si recunosc ca m-a fascinat cartea.
ce am scris acolo se regaseste in cartea aceea, plus multe alte detalii interesante.

+Quote Post
elena alina
mesaj Aug 12 2002, 01:32 PM
Trimis la #57

Captain Cook

Postari: 466
Inregistrat pe: 14-May 02
Membrul Nr.: 3,465

liliana sunt suparata.........de ce te-ai oprit la pesti??? pestisorii nu se parfumeaza????
alinaelena

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 12 2002, 02:13 PM
Trimis la #58

Captain Cook

PESTI

Personalitate
Hipersensibila si visatoare, femeia acestei zodii este intuitiva si de o sensibilitate frematatoare. Ea este precum pastravul stralucitor, greu de prins si lunecoasa, pentru ca bogatia ei se afla in interior, iar sentimentele ori ideile celorlalti, ea le absoarbe cu pasiune, insa se manifesta prea putin. Fiinta creativa, pentru a trai plenar, ea are nevoie, inainte de orice, de spiritualitate.

Parfumul ei
• Ca o noutate Oxygene de la Lanvin (iris si inisor , hedion si mosc alb) intr-un flacon special "Particules de Bonheur" o va face pe femeia din aceasta zodie sa se simta implinita.
Sau aceste doua succese, devenite doua parfumuri de cult:
• L 'Eau d 'Issey de la Issey Miyake cu nota sa marina (ideala pentru pesti!), care ofera un sentiment de liniste si calm;
• sau atemporalul Jicky de la Guerlain (bergamot , lavanda, vanilie).

+Quote Post
MAYA
mesaj Aug 13 2002, 02:17 AM
Trimis la #59

Dulcinea del Toboso

Grup: Membri de onoare
Postari: 23,459
Inregistrat pe: 10-July 02
De la: Germany
Membrul Nr.: 3,966

...interesant,eu am gasit în net din întîmplare,tot ceea ce ai scris tu despre parfumuri cuvînt cu cuvînt,la http://www.ele.ro ...la rubrica frumusete-parfum si machiaj-parfumoscop...se gasesc multe lucruri interesante acolo!(pe site)

[ Acest mesaj a fost modificat de : MAYA de 2002-08-13 03:20 ]

--------------------
Maya's World .

+Quote Post
Liliana-Ly
mesaj Aug 13 2002, 07:08 AM
Trimis la #60

Captain Cook

da, sunt extrase direct de acolo si daca citesti si "cartea parfumurilor gasesti multe alte detalii interesante.
mai sunt citeva site-uri foarte interesante de unde am mai postat citeva ponturi legate de frumusete si nu numai, le gasesti la:

www.femei.ro
www.121.ro
www.avantaje.ro
www.cosmopolitan.ro
www.repere.ro
www.index2000.ro
www.kappa.ro
www.bumerang.ro

daca ai timp, sunt o gramada de lucruri interesante acolo, a, si era sa uit de minunatul www.formula-as.ro

iar pentru cine vrea sa faca si miscare :
www.shape.com
www.fitnessforher.com

iar pentru cele pasionate de astrologie:
www.acvaria.123start.ro

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

52 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 12th February 2012 - 05:53 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
ÃŽnregistrare