![]() ![]() |
Aug 14 2010, 09:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 559 Inregistrat pe: 12-September 09 De la: imash Membrul Nr.: 53,799 |
Voi cum procedati de nu vi se intimpla asemenea minuni??? Mai ..din fericire io n-am molii in apartul sifonierului(sau cel putin asa imi place sa cred Cum procedez? ..aer curat si fereastra deschisa..mere din piata din alea de la tarani care au miros in panere,coji de gutui sau portocale pe calorifere,foarte des menta din gradina lui soacra-mea Pe sifonier am 4 gutui care au scapat de chinurile focului dulcetii,parfumul de lavanda plus o sticluta cu mir cumparat de la Mitropolie. edit:Tamiia o folosesc doar sa alung spiritele rele Acest mesaj a fost editat de iepure: Aug 14 2010, 09:38 AM -------------------- "Cine fura azi un bou, are muschi.. nu gluma." "Ce poti face astazi nu lasa pe... mine...'" |
|
|
|
Aug 14 2010, 12:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
[quote name='carmaw' date='Aug 14 2010, 08:01 AM' post='906718'
Voi cum procedati de nu vi se intimpla asemenea minuni??? [/quote] scuza-ma,dar eu nu am inteles ce anume sa nu ni se intample? sa gasim cutii de parfum in dulapurile apartamentului? eu cutiile goale le arunc direct la cosul de gunoi. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2010, 03:26 PM
Trimis la
|
|
![]() The Landlady Grup: Best romantic story teller Postari: 7,090 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Does it matter? Membrul Nr.: 28,886 |
As vrea si eu dar nu stiu ce-i sifonier apart. Ai gasit parfumurile amantelor in sifonierul apartamentului? Eiii, da, dar pentru asta merita sa folosesti cardul lui pentru a-ti lua un parfum mai scump, de ce nu direct de la Dubai, de ala la cutiuta mica ca al Rebelei, te duceai, stateai putin , o noapte ..desigur ca la cel mai scump hotel si inlocuiai parfumurile alea cu o esenta tare, le dadeai doar cutiuta lor, nu si sticluta, fara vitriol, te rog alea la cutiuta mica sunt ale barbatului .. a facut-o si el pe grozavul si si-a creat singur parfumul lui era atat de scump cred ca mai mult pt cutie si pt ca era facut in dubai, decat continutul oricum, eu n-am inteles ce-a vrut carmaw sa spuna despre ce-a gasit ea in sifonier cu parfumurile de la aeroport sa inteleg ca avea acasa un parfum azzuro si cand s-a uitat cutia era goala si banuieste cum ca neste pretene de-ale ei ar fi furat parfumul? 5p3r s4 n3 l4mur345k4 -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 14 2010, 03:28 PM
Trimis la
|
|
![]() The Landlady Grup: Best romantic story teller Postari: 7,090 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Does it matter? Membrul Nr.: 28,886 |
Voi cum procedati de nu vi se intimpla asemenea minuni??? adica sa cumpar un parfum si sa ma trezesc acasa ca cutia ie goala sau cum .. sau vreo pretena sa ma fure din casa? eu nu-i inteles (vorba lu' barbat'meu -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 14 2010, 07:19 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
|
|
|
|
Aug 14 2010, 10:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
alea la cutiuta mica sunt ale barbatului .. a facut-o si el pe grozavul si si-a creat singur parfumul lui adica nu la ajutat nimeni cu ceva sfaturi. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Aug 14 2010, 11:52 PM
Trimis la
|
|
adica nu la ajutat nimeni cu ceva sfaturi. aveau acolo o vitrina imensa cu toate esentele posibile .. l-au intrebat ce poarta el de obicei si incerca cucoana sa-i dea lui sa miroasa dar degeaba daca gusturile nu se potrivesc, mai ales asa din vorba asa ca a dat-o p-aia la o parte si a inceput sa miroasa sticla cu sticla, a incercat sa combine esenta cu esenta intre ele cate 2, 3 sau 4 .. pana i-a placut si-a iesit pe gustul lui apoi cand am auzit preturile pt 50ml sau 100ml, i-am zis sa renunte; dar ca sa nu plece cu mana goala, a incarcat cele doua sticlute a cate numai 13 ml la pretul de 100 euro fiecare si cam asta fu aventura -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 14 2010, 11:54 PM
Trimis la
|
|
ba a ti inteles f bine!! Eu nu am inteles, cine ma fura ori prietena G ori prietena M Mama lor...... ooh pai asa prietene de genul nu se merita sa ai -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 18 2010, 07:20 PM
Trimis la
|
|
OMG doar ce-am vazut trailer-ul noului parfum Gucci Guilty by Gucci!! .. super
abia astept sa pun mana pe el ![]() ma scuzati, cand e vorba de parfumuri reactionez ca un copil mic cand ii dai jucaria lui preferata -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 18 2010, 09:02 PM
Trimis la
|
|
OMG doar ce-am vazut trailer-ul noului parfum Gucci Guilty by Gucci!! ma scuzati, cand e vorba de parfumuri reactionez ca un copil mic cand ii dai jucaria lui preferata da mai schimba si tu jucariile. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Aug 18 2010, 09:49 PM
Trimis la
|
|
da mai schimba si tu jucariile. haine? pantofi? fost sapt trecuta pe la prada si-am luat o pereche te adidasi/tenishi .. de la louis vuitton o gentuta mica de-aia cross body .. de la armani o pereche de blugi si-o geanta .. de la burberry doua bluze cashmere fin (ca s-a terminat vara aici) si inca o pereche de blugi de la hugo boss ... si atat parfumul asta nu apare pana in septembrie, mai am de asteptat ![]() -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 19 2010, 12:26 PM
Trimis la
|
|
de la armani o pereche de blugi si-o geanta .. de la burberry doua bluze cashmere fin (ca s-a terminat vara aici) si inca o pereche de blugi de la hugo boss ... si atat staii ca lesin. doua bluze casmerh fin?! si blugii de la armani,si.... auzi fata draga.cand spuneam sa schimbi jucariile ma refeream la cutiile pline de bijuterii cu diamante, pe care le poti vinde la acelasi pret la bursa cand te plictisesti de ele. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Aug 19 2010, 02:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 341 Inregistrat pe: 17-April 10 Membrul Nr.: 57,808 |
|
|
|
|
Aug 19 2010, 03:22 PM
Trimis la
|
|
Sotul tau e milionar? scuza-ma ca te intreb dar cand vad marcile .... are un milion de lire in banca..se considera milionar asta? -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 19 2010, 03:24 PM
Trimis la
|
|
staii ca lesin. doua bluze casmerh fin?! si blugii de la armani,si.... auzi fata draga.cand spuneam sa schimbi jucariile ma refeream la cutiile pline de bijuterii cu diamante, pe care le poti vinde la acelasi pret la bursa cand te plictisesti de ele. cand ai spus ca lesini, ma gandeam ca nu-ti place ideea cu cashmere fiind foarte cald la tine si nu porti asa ceva da bluzele sunt subtiri, aproape ca un tricou..nu sunt pulovere ooh da, sa nu uitam de bijuuri -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Aug 19 2010, 08:23 PM
Trimis la
|
|
cand ai spus ca lesini, ma gandeam ca nu-ti place ideea cu cashmere fiind foarte cald la tine si nu porti asa ceva ooh da, sa nu uitam de bijuuri bijuteriile nici eu nu le dau in ideea ca am cui lasa mostenire. iarna,aici,nu este chiar asa cald...port pulovere,haine de piele fina,pardesiu,cizme de piele cu talpa subtire..deci merge si casmirul foarte bine(mai ales ca imi plac tare mult). -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Aug 23 2010, 05:36 AM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Membri Postari: 4,482 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
Sotul tau e milionar? scuza-ma ca te intreb dar cand vad marcile .... De unde ai dedus tu ca sotul ei ar fi platit pentru cumparaturi ? Ce legatura are sotul cu bluzele, de unde l-ai scos ? Poate ea este multimilionara, barba-su are doar 1 milion, ea are mai multe, esti satisfacuta ? O duce mintea, de unde ai tras tu concluzia tu ca totul a fost platit de sot ? A zis doar ce si-a cumparat . Asa iti e de mare grija cu ce si-o cumparat asta cashmiururi ca nici nu ti-ai putut controla tastatura si ai aruncat petarda. Desi ti-ai cerut scuze, tot idioata e intrebarea. In fine...nu am vrut sa stric topicul. Acest mesaj a fost editat de Floricica: Aug 23 2010, 05:50 AM -------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Aug 23 2010, 05:41 AM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Membri Postari: 4,482 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
R363110, pune, draga, ce ti-ai cumparat ca am incredere mai mare in gusturile tale decat in cele ale revistelor. Sa le porti sanatoasa!
Si ca sa fiu on topic, mi-a cumparat barbata-miu, naaa, un parfum Prada, ala cu sticla mica inchisa la culoare, dreptunghiulara. Parca imi pun un bolovan pe piept cand il pun pe mine. Dupa doua pufuri simt ca am o greutate., o caramida atarnata de gat, pe piept, imi vine sa ma gheboshez. Acuma-l am pe mine, am facut dush si m-am parfumat putin, fas fas atat, fdoar de 2 ori si parca am o lespede pe piept. Acest mesaj a fost editat de Floricica: Aug 23 2010, 06:01 AM -------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Aug 24 2010, 01:32 AM
Trimis la
|
|
![]() Planetareasa Grup: Membri Postari: 2,410 Inregistrat pe: 4-February 07 De la: Undeva in Africa Membrul Nr.: 36,361 |
R363110, pune, draga, ce ti-ai cumparat ca am incredere mai mare in gusturile tale decat in cele ale revistelor. Sa le porti sanatoasa! Si ca sa fiu on topic, mi-a cumparat barbata-miu, naaa, un parfum Prada, ala cu sticla mica inchisa la culoare, dreptunghiulara. Parca imi pun un bolovan pe piept cand il pun pe mine. Dupa doua pufuri simt ca am o greutate., o caramida atarnata de gat, pe piept, imi vine sa ma gheboshez. Acuma-l am pe mine, am facut dush si m-am parfumat putin, fas fas atat, fdoar de 2 ori si parca am o lespede pe piept. Cica calu' de dar nu se cauta la dinti dar nu o sa cari lespedea??? Mai, noi avem un obicei acolo in jungla. Cum un parfum e mereu un cadou accesibil, eu si prietenele mele am ramas pe raft cu parfumuri primite care nu ne plac. Pana acum am facut treaba asta de doua ori si a functionat cu succes nu numai cu parfumuri. Ce facem? Ne intalnim la o cafea, fiecare aduce parfumul nedorit si il schimba cu altul care ii place din cele aduse. Daca nu iti place nimic oricum nu pierzi nimic daca il schimbi dar poate fericesti o prietena. -------------------- |
|
|
|
Aug 31 2010, 05:01 PM
Trimis la
|
||||
si daca tot sunt acuzata ca ma laud, ia
Gucci Guilty - gasit, incercat, placut, luat note: mandarina, piper roz, piersica, liliac, muscata, trandafir galben si patchouli/menta si mi-a placut foarte mult si Lady Million by Pacco Rabanne ( ideea astuia a fost dupa cel barbatesc, 1 Million care-a avut si inca are mare succes; au vrut sa creeze "un Cuplu" compozitie: nectar floral, note de lamaie, orange, jasmine si miere - superb! sticla sub forma de diamant acum ca mai e putin si vin sarbatorile de iarna, vor aparea parfumurile ca ciupercile dupa ploaie..ce ma oftic la cate-o sa adun -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|||
|
|
||||
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|