![]() ![]() |
Sep 3 2010, 02:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 702 Inregistrat pe: 31-March 08 De la: brasov Membrul Nr.: 42,405 |
|
|
|
|
Sep 3 2010, 03:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
Pastilele de magneziu le poate lua si fiica mea de 16 ani? da, am citit ca fetele (adolescente) au nevoie de 360 mg magnesiu pe zi iar baietii 410 mg magnesiu se gaseste in : produse din faina integrala, nuci, seminte, frunze verzi (spanac, salata.. ) cartofi, fasole verde, avocado, ciocolata -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Sep 3 2010, 03:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 702 Inregistrat pe: 31-March 08 De la: brasov Membrul Nr.: 42,405 |
da, am citit ca fetele (adolescente) au nevoie de 360 mg magnesiu pe zi iar baietii 410 mg magnesiu se gaseste in : produse din faina integrala, nuci, seminte, frunze verzi (spanac, salata.. ) cartofi, fasole verde, avocado, ciocolata Multumesc,Roxana!Nu o pot convinge sa manance fructe si legume,am noroc ca nu are probleme cu greutatea,ar manca dulciuri toata ziua! Adoarme foarte greu si poate sta treaza si toata noaptea! |
|
|
|
Sep 3 2010, 04:05 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
|
|
|
|
Sep 3 2010, 04:08 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
Multumesc,Roxana!Nu o pot convinge sa manance fructe si legume,am noroc ca nu are probleme cu greutatea,ar manca dulciuri toata ziua! Adoarme foarte greu si poate sta treaza si toata noaptea! scuza ma acum am vazut ca ai pus o intrebare..;da poate sa ia dar mai bine cind te duci la doctor intreaba l si pe el 'cam ce cantitati si cit timp' ps trebuia sa ma iei de mineca de pe topicul cu MP .... numai bine! |
|
|
|
Sep 3 2010, 04:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
Multumesc,Roxana!Nu o pot convinge sa manance fructe si legume,am noroc ca nu are probleme cu greutatea,ar manca dulciuri toata ziua! Adoarme foarte greu si poate sta treaza si toata noaptea! in cazul asta eu cred ca numai un doctor iti poate recomanda si bineinteles o alimentatie cat de cat normala dulciurile in exces sunt punctul de plecare pentru diferite probleme de sanatate, nu doar legate de greutate -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 09:05 PM
Trimis la
|
|
in cazul asta eu cred ca numai un doctor iti poate recomanda si bineinteles o alimentatie cat de cat normala dulciurile in exces sunt punctul de plecare pentru diferite probleme de sanatate, nu doar legate de greutate Mersi fetele,nu aveam de gand sa-i dau pastile fara sfatul medicului.Am intrebat asa ca informare!Am o doctorita buna pentru copii mei,ii stie de cand s-au nascut! |
|
|
|
Feb 2 2011, 01:15 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 55 Inregistrat pe: 22-January 11 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 63,398 |
Salut fetele
Am si eu o problema cu insomnia( ca si voi) , dar la mine e altfel...adorm si ma trezesc f des, nu m-am mai trezit odihnita de fffffff mult timp. Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat? |
|
|
|
Feb 2 2011, 02:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 513 Inregistrat pe: 24-October 06 De la: Timisoara Membrul Nr.: 34,542 |
Salut fetele Am si eu o problema cu insomnia( ca si voi) , dar la mine e altfel...adorm si ma trezesc f des, nu m-am mai trezit odihnita de fffffff mult timp. Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat? si io -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2011, 03:51 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,333 Inregistrat pe: 13-April 08 Membrul Nr.: 42,669 |
Luati si voi magneziu, fetelor, o sa va ajute.
Mancati banane, migdale. Simptome carenta magneziu (gasiti in lista insomnia si oboseala): Acest mesaj a fost editat de stormy: Feb 3 2011, 12:52 AM
Motivul editarii: scos link - citeste regulamentul (al nostru si al lor ;) )
|
|
|
|
Feb 3 2011, 12:21 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
Luati si voi magneziu, fetelor, o sa va ajute. Mancati banane, migdale. Simptome carenta magneziu (gasiti in lista insomnia si oboseala): [ multumesc pentru informatii.au prins bine in cazul meu. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Feb 3 2011, 03:22 AM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,333 Inregistrat pe: 13-April 08 Membrul Nr.: 42,669 |
Scuze, stormy, my bad!
Cand am postat m-am gandit doar ca trebuie sa argumentez, n-am realizat partea cealalta... |
|
|
|
Feb 3 2011, 01:28 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 55 Inregistrat pe: 22-January 11 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 63,398 |
|
|
|
|
Feb 3 2011, 02:42 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,124 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
sotul meu suferea de oboseala foarte mare, cauzata de zile lungi de lucru, putin somn...uneori nici cele 5 ore nu si le petrecea in pat
de ceva vreme ia Supradyn complex forte, se gaseste la drogherii la liber, e recomandat in caz de lipsa de energie, are tot felul de vitamine si minerale el pare un pic reglat acum eu de insomnie nu sufar, m-au reglat copiii...n-ai idee. chiar si daca ma trezesc de 6 ori pe noapte, si uneori nici nu-mi amintesc toate datile cand m-am dat jos din pat, ma duc inapoi si reiau somnul din punctul in care l-am lasat. si eu cred ca in cazul insomniilor neocazionale e bine sa consulti un medic, pot fi atatea cauze... -------------------- |
|
|
|
Feb 3 2011, 11:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,308 Inregistrat pe: 20-January 10 De la: romania Membrul Nr.: 56,353 |
Pentru mine a fost eficienta reflexoterapia si ca tratament naturist: cateva picaturi de ulei de lavanda in apa de baie (in care stateam macar 10 min) sau in lampa de aromaterapie, sau intr-un castron cu apa pe calorifer.
Dintre vitamine imi fac f bine Eurovita S (adica antistres), o pastila seara inainte de culcare pt ca are in comp putina valeriana. -------------------- |
|
|
|
Feb 23 2011, 04:42 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 23-February 11 Membrul Nr.: 235,271 |
Buna ziua!
Am si eu aceeasi problema cu somnul, de adormit adorm usor, dar ma trezesc dupa 2-3 ore si nu mai pot sa adorm, am incercat si lapte cald si miere si ceai de tei.... Ieri am vazut acest topic si am mers sa cumpar magneziu (adevarul este ac ma simt foarte obosita, fara nici un chef, sunt nervoasa mai mereu) si in farmacie aveau MAGNEZIU, OXID DE MAGNEZIU SI CITRATE DE MAGNEZIU. Care este cel pe care trebuie sa-l iau? Este vreo diferenta intre ele? Faza este ca fiecare dintre variantele de mai sus erau de la firme diferite . Multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri! O zi buan si un somn cat mai lunistit! |
|
|
|
Feb 23 2011, 05:46 PM
Trimis la
|
|
|
Habar n-am care este diferenta felurile pe care le-ai enumerat, tot ce stiu este ca magneziul ajuta.La farmacie nu ai intrebat? Gugaleste carente magneziu si vezi ce gasesti. |
|
|
|
Feb 23 2011, 07:35 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 23-February 11 Membrul Nr.: 235,271 |
Am cautat pe net inainte de a scrie aici pe forum, dar nu am gasit diferente....
am vazut ca exista si citrate de calciu, dar ce-i ala citrat inca nu si cum ajuta nu stiu. Pe cutie scria "pentru o mai buna absorbtie" acum nu stiu daca treaba asta o face chiar citrate-ul ala ... Faza este ca la fiecare firma de medicamente-vitamine era cate un tip, asa cum am enumerat mai sus, nu le aveau pe toate 3 facute de aceeasi firma sau macar cate 2 si tind sa cred ca-i aceeasi Marie dar cu alta palarie. La farmacie nu am intrebat, sunt in Canada si chiar daca mi-ar explica farmacistul nu as intelege termenii dar mai caut, nu ma las ! |
|
|
|
Feb 23 2011, 08:33 PM
Trimis la
|
|
|
Am gasit magneziul pe care l-am luat eu.Pe borcan scrie mare magnesium 250mg.La ingrediente - magnesium oxide.N-am luat f multe pastile d-astea (iau multivitamine eu), dar am inceput sa mananc banane si migdale -astea-s f bune.
Daca tu te simti asa obosita, poate ca ar fi bine sa iei niste multivitamine, ca au si magneziu, si b-uri si de toate.In locul tau, eu as cauta niste multivitamine bune. |
|
|
|
Feb 27 2011, 03:03 AM
Trimis la
|
|
|
Am gasit magneziul pe care l-am luat eu.Pe borcan scrie mare magnesium 250mg.La ingrediente - magnesium oxide.N-am luat f multe pastile d-astea (iau multivitamine eu), dar am inceput sa mananc banane si migdale -astea-s f bune. Daca tu te simti asa obosita, poate ca ar fi bine sa iei niste multivitamine, ca au si magneziu, si b-uri si de toate.In locul tau, eu as cauta niste multivitamine bune. Multumesc pentru raspuns! Am luat multivitamine vreo 3 luni, banane si migdale am mereu in casa si mananc zilnic plus inca cateva feluri de "nuci". Am luat magneziu citrate, se absoarbe mai bine, am inceput de vreo 2 zile, inca nici o schimbare , dar nu renunt. Va anunt daca apar schimbari Un somn cat mai linistit va doresc tuturor! Acest mesaj a fost editat de geta.m: Feb 27 2011, 03:05 AM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 12th February 2012 - 05:39 AM |