![]() ![]() |
Apr 21 2007, 06:20 PM
|
|
![]() Romina-Frumoasa dar bestie Grup: Membri Postari: 1,290 Inregistrat pe: 26-February 07 De la: romania Membrul Nr.: 36,712 |
Am ajuns si eu acasa de la Cluj, ma simt bine si acum stau si hibernez. Totul a fost bine acolo am ramas foarte impresionata de felul in care am fost tratata acolo atat de medici cat si de personalul medical in general.Chiar m-am mirat ca exista si astfel de oameni in sistemul sanitar ca peste tot asteapta doar sa le dai .Am fost tratata foarte de bine si pentru asta le multumesc. In mare operatia a decurs bine dar am avut eu o complicatie in timpul operatie si a trebuit sa-mi faca splenectomie fiindca am facut ruptura de splina. Am sunt bine ma recuperez bine in primele 10 zile cat am stat la spital am slabit 8 kile acum incerc sa merg mai lent sa nu ma epuizez prea tare.... In rest nu stiu ce sa va mai scriu.......pana in decembrie am target 65-68 de kile......acum am 90..... Va pup si sa ne mai auzim. Corimar Taniuka iti urez bafta si sa te intorci sanatoasa.Pupici... -------------------- Romina- Frumoasa dar bestie...
“Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intarzii doar 5 minute… vor fi toti deja prezenti…” Join me in the Phentermine support group! ![]() |
|
|
|
Apr 23 2007, 12:11 PM
|
|
![]() Romina-Frumoasa dar bestie Grup: Membri Postari: 1,290 Inregistrat pe: 26-February 07 De la: romania Membrul Nr.: 36,712 |
Merci.....acum asta este obiectivul principal recuperarea..ca sunt foarte slabita si imi cam este foame..
Dar mai un pic si trec la alimente care mai tin si de foame nu numai lichide. Corimar.. -------------------- Romina- Frumoasa dar bestie...
“Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intarzii doar 5 minute… vor fi toti deja prezenti…” Join me in the Phentermine support group! ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 26th May 2013 - 01:12 AM |